_rafi 09.05.02, 07:45 Kto powinien nią zostać? Proszę, wpisujcie tutaj swoje propozycje. Jesli kogos nie znacie to poproscie o zdjęcie, lub zagłosujcie na "pięknego nicka". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyrwizab Re: Miss kieleckiego forum 09.05.02, 08:53 _rafi napisał(a): > Kto powinien nią zostać? Proszę, wpisujcie tutaj swoje propozycje. > > Jesli kogos nie znacie to poproscie o zdjęcie, lub zagłosujcie na "pięknego nic > ka". Heh, na polchacie zrobili cos takiego: zlozyli sie, kazdy mial jakies zdj klikajacej dziewczyny, zrobili stronke prv i glosuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: Miss kieleckiego forum 09.05.02, 08:57 _rafi napisał(a): > Kto powinien nią zostać? Proszę, wpisujcie tutaj swoje propozycje. > > Jesli kogos nie znacie to poproscie o zdjęcie, lub zagłosujcie na "pięknego nic > ka". Ajajaj zapomnialbym, rafi a ty bedziesz Parysem rzucajacym jablko dla najpiekniejszej pomiedzy DM, aus i .. (reszty nie wymieniam wylacznie przez brak czasu:)) Aha i kandydatki niech przysla kikla swoich zdj, w tym jedno koniecznie w stroju kapielowym - widzialem ze na profesjonalnych konkursach tak robia :) Zdj radze publikowac po 1 na dzien, a zobaczycie jak sie ilosc postow na forum podniesie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: Miss kieleckiego forum IP: 195.117.92.* 09.05.02, 09:14 wyrwizab napisał(a): > najpiekniejszej pomiedzy DM, aus i .. (reszty nie wymieniam wylacznie przez bra > k mnei prosze w to nie mieszac - z ausikowa w przedbiegach przegrywam. Stroj kapielowy - no way!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: Miss kieleckiego forum IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 18:23 oczywiście jak zwykle przesadzasz DM:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_rafi Re: Miss kieleckiego forum 10.05.02, 08:24 "Oddałem mój głos na dm i aussie w rmf fm!" No, dziewczyny, czyżby nie było dla Was konkurencji? Chłopaki, może jeszcze jakies pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alaryk Re: Miss kieleckiego forum IP: 213.25.91.* 10.05.02, 11:55 dlaczego nie, strój kąpielowy wyszczupla i to znacznie, poza tym dlaczego w tym portalu nie przyjmuje xywek z dwuwyrazowych z łączniczkiem na dole??? lub chociaż po środeczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frog Re: Miss kieleckiego forum IP: 213.77.1.* 13.05.02, 19:51 heloł, ja napewno bede głosował a wygrana niech bedzie jajerkoniak:))) juz dziewczyny wiedza dlaczego:) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frog Re: Miss kieleckiego forum IP: 213.77.1.* 13.05.02, 20:24 ..chciałbym wpisac na liste jeszcze kolezanke szklanke ejsi, bardzo miła dziewczyna:))) ..troche wstydliwa ale da sobie rade:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejsi Re: Miss kieleckiego forum 13.05.02, 20:37 Proszę nie brać pod uwagę ostatniej wypowiedzi gościa portalu:Frog....on już nie żyje ..dziękuję:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frog Re: Miss kieleckiego forum IP: 213.77.1.* 13.05.02, 20:55 jeszcze 2 kandydatury z polecenia:))) iskierka_gd i saperka :) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Miss kieleckiego forum 13.05.02, 21:02 Ręce precz od Saperki!! Moją Ci ona jest - li i jedynie!!! Muszę sie zastanowić, czy zgodzę się na udział mojej Saperki w tych wyborach :))))) Pozdrowienia z Łodzi 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: Miss kieleckiego forum 13.05.02, 21:08 saper_ napisał(a): > Ręce precz od Saperki!! Moją Ci ona jest - li i jedynie!!! Twoja zaiste... a konkurs - hm... macie moje zdjęcie w kostiumie?? nie wysyłałam...:))))) pozdrowienia z Łodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Miss kieleckiego forum 13.05.02, 21:00 ejsi napisał(a): > Proszę nie brać pod uwagę ostatniej wypowiedzi gościa portalu:Frog....on już > nie żyje ..dziękuję:-). och ejsi:)) za ta wypowiedz masz przyznany tytul miss:)) zawody odwolane ejsi nas pokonala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frog Re: Miss kieleckiego forum IP: 213.77.1.* 13.05.02, 21:03 ..ninko chciałbym tylko dodac ze w jury zasiada Rafi a on sie jeszcze nie wypowiedział , termin zgłaszania propozycji upływa z końcem czerwca: Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Miss kieleckiego forum 13.05.02, 21:05 Gość portalu: Frog napisał(a): > ..ninko chciałbym tylko dodac ze w jury zasiada Rafi a on sie jeszcze nie > wypowiedział , termin zgłaszania propozycji upływa z końcem czerwca: wobec tego ze rafi nieobecny, a ejsi pokonala nas jednym zdaniem , wynik jest oczywisty:) jajerkoniak prosze zakupic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frog Re: Miss kieleckiego forum IP: 213.77.1.* 13.05.02, 21:08 ...nina ja sie bede upierał przy tym ze Rafi jako człowiek z wielkiego miasta, człowiek z mediów:) powinien sam ogłosic werdykt:) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Miss kieleckiego forum 13.05.02, 21:26 Gość portalu: Frog napisał(a): > ...nina ja sie bede upierał przy tym ze Rafi jako człowiek z wielkiego miasta, > człowiek z mediów:) powinien sam ogłosic werdykt:) co tam miasto. nei ma go w chwili ogloszenia wynikow wiec coz..... opowiemy Rafiemu jak do tego doszlo i tyle;)) Odpowiedz Link Zgłoś
_rafi Re: Miss kieleckiego forum 14.05.02, 10:53 dm_ napisał(a): > Gość portalu: Frog napisał(a): > > > ...nina ja sie bede upierał przy tym ze Rafi jako człowiek z wielkiego mia > sta, > > człowiek z mediów:) powinien sam ogłosic werdykt:) > > co tam miasto. nei ma go w chwili ogloszenia wynikow wiec coz..... opowiemy > Rafiemu jak do tego doszlo i tyle;)) hehe :))))))) Ja już zagłosowałem, inni zagłosowali, wystarczy podliczyć głosy i już wiemy kto wygrał :)))) Frog, ty jestes z matmy dobry, ujawnij więc zwyciężczynię! Odpowiedz Link Zgłoś
frog.wita Re: Miss kieleckiego forum 14.05.02, 20:06 w takim razie po burzliwej naradzie z samym soba, werdykt jest nastepujacy: .......fanfary dam dam dam dam The Winner Is, jak na Oskarach :)) wszystkie Panie ładnie wygladaja , otwieram zalakowana koperte, prosze pokazuje Państwu ....hmm... no ciekawe, jak to sie stało:)) ciekawe co na to powie sposnor Rafi:)) ....zwycieżczyn........iami sa wszystkie finalistki konkursu , gratuluje, po odbiór nagrody prosze sie zgłosic do organizatora, dziekuje życzę miłego wieczoru:))) Odpowiedz Link Zgłoś