pstrykacz.imieninowy 03.12.04, 23:45 W artykule jest ważny błąd ! Zaraz przewertuję książki naukowe i podam poprawną wersję... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Odkrywamy Świętokrzyskie - Kurzelów IP: 195.117.200.* 04.12.04, 12:00 Arcybp Bogoria Skotnicki miał na imię Jarosław, a nie Jakub. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy owszem - jest kilka błędów 04.12.04, 12:10 owszem - jest kilka błędów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dredd w rzeczy samej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 19:48 Jakub to tylko Sandomierski, a nie jakiś Bogoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Świnka, w rzeczy samej ... IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 21:45 Arcybiskup gnieźnieński Jakub to Świnka, jeśli mnie pamięć nie myli. Jarosław Bogoria ze Skotnik był arcybiskupem gnieźnieńskim chyba po nim. Ponadto zgadza się, że Sandomierski. Chodzi o Skotniki i Bogorię pod Sandomierzem. A Wojtek, to niech się głupotami nie zajmuje, bo to nie na jego głowę. Zdjęcia Gury trójwałowej już są? Z lotu ptaka? Dziób cały? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy ERROR 05.12.04, 07:31 ja tylko sygnalizuję, że w artykule jest błąd - conajmniej jeden Odpowiedz Link Zgłoś