Dodaj do ulubionych

potrzebuję kocura do kocicy... najlepiej persa

06.12.04, 21:26
potrzebuję kocura do kocicy (czarny półpers)... najlepiej persa, może być
inny, byle miał klejnoty w odpowiednim miejscu. nic rasowego, nic
zobowiązującego...
kontakt: spirit_horse@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: :)) Weź behemota :))))))))))))))))))) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 23:46
      klejnoty ma w odpowiednim miejscu. nic rasowego, nic
      zobowiązującego...
      • kobylybbb Re: Weź behemota :))))))))))))))))))) 07.12.04, 23:48
        Gość portalu: :)) napisał(a):
        > klejnoty ma w odpowiednim miejscu. nic rasowego, nic
        > zobowiązującego...

Z tymi klejnotami, to nie byłbym pewny :)))
        • Gość: Jakub Re: Weź behemota :))))))))))))))))))) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 23:59
          Możliwe, że mu na policji jakiś Żyd ukradł. To było wtedy, gdy w okolicach
          komisariatu znaleziono powieszonego kota. Widać przeżył. :))

PS. Miałem nie pisać Żyd, a ubek, ale mi się pomyliło. :)
    • Gość: Bajeczka Re: potrzebuję kocura do kocicy... najlepiej pers IP: 195.117.200.* 08.12.04, 00:29
      Dobra, dobra, panowie...
      Ja odpowiadam poważnie. Musisz być przygotowana na to, że jeśli pers, to po
      pierwsze - mało ich w Kielcach, a po drugie - nie za darno! Musiałabyś się
      rozstać ze swoją koteczką na 2-3 dni, dostarczając ją do kocurka, najpóźniej w
      trzecim dniu rui. A efekt nie zawsze jest zadowalający i wtedy trzeba czekać do
      następnej.
      Jeśli wszystko się powiedzie, to są śliczne, małe kiciusie. I co wtedy z nimi
      zrobisz? Jeśli liczysz na sprzedaż lub tzw. dobre ręce, to możesz się
      rozczarować i niechcący mieć w domu kociarnię... Chyba, że o tym marzysz (a
      jest o czym, bo co trzy koty, to nie jednen!) W przeciwnym wypadku, to poważny
      problem, uwierz mi. Jeśli kierujesz się typowo ludzkim odruchem, że kotce, choć
      raz, należy się coś od życia, to... zrezygnuj. Szanse na długie i zdrowe życie
      nie zależą od rozrodu, ale od Twojej miłości i odpowiedzialności. Bo Twoja
      śliczna kota i tak będzie Cię zawsze kochała:-)
      • Gość: Jakub [...] IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 08.12.04, 00:41
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Ania Re: potrzebuję kocura do kocicy... najlepiej pers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 00:50
        Masz racje.
        • Gość: Ania Re: potrzebuję kocura do kocicy... najlepiej pers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 01:02
          Odpowiedzialam Bajeczce:).
          • Gość: Leon No tak też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 01:05
            przypuszczałem, że nie Jakubowi, bo on się w kocicach podkochuje, ... chiwa. On
            jest taki Jakub marcowy.
            • Gość: Ania Re: No tak też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 01:10
              Coz, mam przewage, bo jutro (do marca tez daleko) nie pracuje:))). Ale jesli
              chodzi o koty, to moga roznie reagowac:).
    • Gość: Bajeczka do Ani IP: 195.117.200.* 08.12.04, 01:53
      Ufff... Dzięki za sprostowanie, że to "masz rację" nie dotyczyło tych
      worków...
      • Gość: Ania Re: do Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:43
        I cale szczescie:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka