szymonrabinowicz 21.12.04, 11:37 Bardzo dobrze zawsze to kilka nowych miejsc pracy. Oby więcej takich inwestycji w Kielcach!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia996 Re: STACJA "NESTE" W KIELCACH!!! 21.12.04, 12:02 szymonrabinowicz napisał: > Bardzo dobrze zawsze to kilka nowych miejsc pracy. I tu cię muszę rozczarować STACJA "NESTE 24" jest stacją bezobsługową ,więc o jakich miejscach pracy mówisz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fthfth Re: STACJA "NESTE" W KIELCACH!!! IP: *.globit / 217.98.57.* 21.12.04, 12:44 ale za to tania beznyzka bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: STACJA "NESTE" W KIELCACH!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 13:37 Ja wczoraj w Krakowie nalewałem benzyne bezołowiową 95 po 3,43zł więc jest to ok 30gr taniej niż na innych stacjach w Krakowie. Kiedy dokładnie otwierają tą stację?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Re: STACJA "NESTE" W KIELCACH!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 13:48 mysle ze to kwestia najblizszych dni, na oko wszystko gotowe, dzisiaj cysterny staly na stacji i cos tam testowali pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szymonrabinowicz Re: STACJA "NESTE" W KIELCACH!!! 21.12.04, 14:12 Eee... nie wiedziałem ?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta do Wojtka D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 22:47 No cóż Wojtek, jesteś niedoinformowany Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: STACJA "NESTE" W KIELCACH!!! 22.12.04, 08:24 basia996 napisała: > szymonrabinowicz napisał: > > > Bardzo dobrze zawsze to kilka nowych miejsc pracy. > > I tu cię muszę rozczarować STACJA "NESTE 24" jest stacją bezobsługową ,więc o > jakich miejscach pracy mówisz ??? basia996, przecież to była ewidentna prowokacja, nie widzisz tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: STACJA "NESTE" W KIELCACH!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 22:31 Jest juz czynna ta stacja? Jeśli tak to jakie ceny?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: STACJA "NESTE" W KIELCACH!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 02:24 Dokładnie jest JEDNO miejsce pracy. Jedna osoba nadzoruje stację w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Mylisz się. IP: *.globit / 217.98.57.* 25.12.04, 13:39 Nie jedno a bardzo wiele. Bo nie mozna patrzeć tylko na ilość sprzedawców. Ktoś przecież musi paliwo na stację dowieźć, ktoś musiał wybudować tą stację, ktoś musi serwisować urządzenia, ktoś musi zająć się rozliczeniami. Myślę, że osób kożystających na tej stacji jest o wiele wiecej, bezpośrednio lub też pośrednio. Każda inwestycja tego typu daje miejca pracy, w przypadku tej my tych ludzi nie widzimy bo tak jest ona skonstruowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Mylisz się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 14:25 Gość portalu: marian napisał(a): > Nie jedno a bardzo wiele. Bo nie mozna patrzeć tylko na ilość sprzedawców. > Ktoś przecież musi paliwo na stację dowieźć, ktoś musiał wybudować tą stację, > ktoś musi serwisować urządzenia, ktoś musi zająć się rozliczeniami. Myślę, że > osób kożystających na tej stacji jest o wiele wiecej, bezpośrednio lub też > pośrednio. > Każda inwestycja tego typu daje miejca pracy, w przypadku tej my tych ludzi nie > > widzimy bo tak jest ona skonstruowana. Masz rację. Napisałem tylko, że przy obsludze stacji pracuje jedna osoba. Ale oczywiste jest, że każda inwestycja daje nowe miejsca pracy. Odpowiedz Link Zgłoś