Dodaj do ulubionych

Czy radio TAK FM przestanie istnieć

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 01:04
(...)zmienili ramówkę oraz docelową grupę słuchaczy - teraz postanowili
docierać nie do nastolatków, tylko do słuchaczy w wieku 20-40 lat.(...)

I to był błąd.
Ta nowa kadra pewnie sama miała po 30pare lat, a radia najczesciej słucha
młodzież ("muza")
Obserwuj wątek
    • Gość: Lopez Szkoda.. IP: *.kielce.net.pl 28.12.04, 08:48
      Szkoda by bylo bo rozgłośnia jest naprawde fajna. Slucham ich od kilku tygodni
      i bardzo mi sie podobaja.Takiej lokalnej stacji, puszczajacej fajna muzyke
      wlasnie w kielcach brakowalo.Bo tej komercyjnej haly co leci w rmf,zet,eska i
      innych syfach sie sluchac nie dalo!No i mozna posluchac meczu KORONY na zywo!
      Trzymam za Was kciuki!!!
      • Gość: piotr naprawde szkoda taka muza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:02
        jedyne radio ktorego mozna posluchac sluchacz z tarnobrzega pozdrawiam RADIO TAK
      • Gość: piotr Re: Szkoda..w porzadku muza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:05
        Szkoda bo muza ok Pozdrowienia z Tarnobrzega
    • Gość: max Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 09:04
      tak to jwat jak sie nie inwestuje w firme tylko rabunkowo zabiera jakiekolwiek
      zyski i to od lat.
    • agus_r wasza wina 28.12.04, 09:47
      czego mozna sie spodziewac po tym jak tracac jednego sluchacza (komercyjnego)
      nie pozyskali sobie innych? ja np. nie wiedzialam ze zmienili grupe sluchaczy!
      poczatki byly bardzo komercyjne - czyli nie takie jak lubie. nie przyszlo mi do
      glowy ze moga z komercji przejsc na kulture!!! nie jestesmy jasnowidzami!!!
    • Gość: li Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.visp.energis.pl 28.12.04, 10:47
      Już dawno powinni przestać nadawać. Słowo Ludu, Radio Tak, Echo Dnia, czyli
      Sołowow na usługach sld.Towarzystwo wzajemnej adoracji promujace postkomunę. W
      Słowie pracują komuchy lub ich znajomi. Wpływ na zatrudnienie ma i miał p.
      Załucki i obecny redaktor. Wszystkie te media nie majaą żadnej oferty dla
      zmieniającego się świata. W Tak fm jest tylko fajna muza i to nie zawsze
    • Gość: Brian Radio TAK i FAMA do bani!!!! IP: 213.76.134.* 28.12.04, 10:50
      Myślę, że lepiej jak upadnie i jeszcze niech pociagnie Famę bo słuchac sie nie
      da. Dobrze, ze chociaż radio Kielce jest.
      • Gość: emilka do Briana! IP: *.intermedia.com.pl / *.intermedia.com.pl 28.12.04, 13:05
        hej Brianie!! Widaćdobrez ci sie pracuje w radiu kielce! moje babcia mówi że
        zanudzacie..:)
    • Gość: pg Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.radiofama.com.pl 28.12.04, 11:47
      powoli w tym mieście znikną wszystkie media
      ile to już przestało istnieć???
      • Gość: Radiowiec Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:13
        Jeśli p. Sołowow nie stanie do procesu koncesyjnego Tak Fm, to koncesję otrzyma
        inna spółka, pewnie właśnie Orkla lub Agora i będą mieli swoją stacje w
        Kielcach, tak jak chcą, tyle że za bezcen bo Tak Fm zostanie wtedy sprzedane za
        przysłowiową złotówkę. Koncesje Tak Fm są jedyne na rynku, nie ma już w
        Kielcach wolnych częstotliwości, na których KRRiTv zgodzi sie na nadawanie
        programu radiowego. Ostatnią wolną kilka miesięcy temu kupił Ad Point. Wygląda
        na to że niebawem w naszym miście nie będzie żadnej komercyjnej i strikte
        lokalnej rozgłośni radiowej. Przykre ale prawdziwe. Trzymam kciuki za TAK FM.
        Mam nadzieję, że MY - KIELCZANIE będziemy mogli mieć prawdziwe KIELECKIE radio.
        • Gość: hmmmm Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: 80.48.63.* 28.12.04, 12:24
          no jeszcze zostanie Fama, z tych stricte kielckich. Ale tez trzymam kciuki za
          TAKowców, chociaż wydaje mi się ze niestety sami sobie nie poradzą, musi wejsc
          jakis zewnetrzny (pozakielecki) kapital. Ale nie zmienia to faktu ze radio
          kielckie, czy tam regionalne tez mozna w ten sposob zrobic.
          Powodzenia
          • Gość: Radiowiec Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:01
            Fama - moze bez przesady, to nie jest radio, już nie, kiedyś a owszem ale teraz
            to tylko piłeczka pana J. do mandatu poselskiego lub senatorskiego.
        • Gość: bazarowicz Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.eu.org 28.12.04, 18:29
          Ty radiowiec to juz swoje masz ..........na bazarach radiowęzeł
    • Gość: riki12 zmieniłam zdanie,,, IP: *.intermedia.com.pl / *.intermedia.com.pl 28.12.04, 13:15
      jeśli kiedykolwiek uważałam gazete wyborczą za porządną gazete...dziś zmieniłam
      zdanie...robicie z siebie brukowca jakich wiele na tym rynku...metemorfoza?
      gratuluje!!!
    • Gość: coto Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.intermedia.com.pl / *.intermedia.com.pl 28.12.04, 13:22
      myśle że artukuł w stulu gazety "Fakt": niepotwierdzone informacje, plotki
      itp...szkoda...chyba zmienia nam sie gazeta...od dziś przestaje kupować...
      pozdro
    • Gość: proteg Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 14:10
      cytat z artykułu w gazecie >z norweskim koncernem Orkla Press Polska<
      No to ten koncern jest norweski czy polski?? bo z tego zlepku słów wynika że
      polski. Dobrze jest jednak artykuł dać do korekty przed wypuszczeniem, jeśli
      był - brawo dla korektorów.
      G.W. ciągle w dół, za to dla radia Tak - trzymajcie się mocno!!!
    • Gość: tim Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 14:27
      Radio Fama jest do bani !!!!!!!! Nie dość, że słaby zasięg to jeszcze brak
      RDSu ! W tych czasach to nie do przyjęcia !
      • Gość: m Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 13:27
        Fama ma mieć RDS w styczniu/lutym... Mam nadzieje ze tak będzie...
    • aaliah Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć 28.12.04, 14:58
      Nie doceniamy tego co jest- doceniamy to co odchodzi- powiedzialam znajomym o
      tym temacie- zreszta przeczytali wyborcza- jakie bylo- ale bylo z Kielc-
      podobalo mi sie- mam nadzieje ze ktos je uratuje- RADIOWCY NIE JESTESCIE SAMI-
      kto pomoze? ...
      • Gość: hihi Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.eu.org 28.12.04, 18:32
        Gierek
    • Gość: tadeusz rosa Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: 195.116.211.* 28.12.04, 20:57
      mam nadzieje ze nie dojdzie do rozwiazania tej stacji. dobra muzyka, radio
      kulturalne i regionalne. trzymam kciuki. niech zarzad cos zrobi.
    • Gość: Sushi Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:59
      Kadra to spoko jest!!!3majcie sie tam!!!jestem z wami!!!
      TAK FM R.I.P.
    • Gość: arek 3 powody dla których powinno UPAŚĆ! IP: 62.29.137.* 29.12.04, 13:07
      Słuchałem Tak'u od dawna, ale własnie należę do tej grupy która przestała na
      swoim odbiorniku wybierać częstotliwość 106,5 MHz. Czyli do tych, którzy
      przestali słuchać Tak. Przyczyny:
      1. Taniocha spikerki. Tej najpopularniejszej w tym radiu. Taka szczekaczka.
      Codziennie rano tak pierdaczy, że uszy więdną. Zero inteligencji, polotu,
      dowcipu. Ot takie zaściankowe bla bla w stylu disco-polo. "yeah"
      2. Amerykanizowanie zupełnie bez sensu. Prowadzący programy muzyczne faceci
      (nie znam nazwisk) - kluchy w gębie... Łał, yoł, ekstra, dżingiel, super-yeah,
      i inne w wieśniackim-amerykancim stylu teksty, adresowane.. chyba do dresów...
      Kojarzyło mi się to zawsze z filmem "Chłopaki nie płaczą" ("kumasz te kocie
      ruchy?" "murzyński luz" itp)
      3. Zmiana nazwy na Tak FM.. myśleliście że was pomylą z Tok FM? Albo rmf FM?
      Radio które swoją szanse widzi w podszywaniu pod inną markę popełnia
      samobójstwo... i popełniło.
      Nie słucham radia Tak od mniej więcej półtora roku, jeśli czasem natrafię na
      jego częstotliwość to mnie odrzuca jak od kwaśnej kawy...
      Upadnijcie, zróbcie miejsce innym.
      • baba53 Re: 3 powody dla których powinno UPAŚĆ! 29.12.04, 15:02
        podzielam opinię przedmówcy !
        lepiej oddać częstotliwość np.TOK FM lub innej ciekawej radiostacji
        • Gość: zylek Re: 3 powody dla których powinno UPAŚĆ! IP: 80.48.63.* 30.12.04, 06:51
          no to ja w takim razie sie z przedmowca nie zgodze, co prawda moglo byc lepiej,
          ale po zmianach bylo napradw fajnie, no moze pare osob bym zmienil, np. pana
          ktory nie mowi "r", ale to jednostki. Poza tym elegancko. Trzymajcie sie
          chlopaki....i dziweczyny
          • Gość: JanSerce Re: 3 powody dla których powinno UPAŚĆ! IP: *.wsh / *.wsh-kielce.edu.pl 30.12.04, 08:00
            Popieram ARKA. Po metamorfozie radio gra "stare przeboje" itp, ok, można
            posłuchać tego trochę, ale nie cały czas, taka muzyka na dłuższą metę, jest
            prodepresyjna, poza tym, słaby poziom prowadzących. Ogólnie, kiedyś radio było
            fajne, teraz... nie przepadam. Podkreslam, że to tylko moja subiektywna opinia.
            Pozdrawiam.
            • wojlu Re: 3 powody dla których powinno UPAŚĆ! 30.12.04, 10:08
              Niestety radio z wyraźnym przegięciem w strone lewicową.Czyżby Heniek Długosz
              nie zaglądał juz tak często ? Szkoda tylko ludzi, którzy moga stracic pracę,
              ale samego programu nie żałuję. Wszystko w tym radiu było odgrzewane, a
              muzyczne ściaganie z radia plus nie moglo przynieść nic dobrego, przy
              jednoczesnym szczeniecym prowadzeniu programu dla nastolatków. Mimo wszystko
              licze, że jakos to radio przetrwa, bo jest kieleckie, ale liczę też, że nie
              bedzie takie jakie jest.
              • sitkom Re: 3 powody dla których powinno UPAŚĆ! 03.01.05, 18:59
                Chcieli r-ewolucji, więc ją mają. Na własne życzenie!!!!!! Jak można zrobic coś
                z niczego?!
                • Gość: Error Re: 3 powody dla których powinno UPAŚĆ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:09
                  Ja mam 4 powód - GDZIE SĄ AUDYCJE P. RED. ANDRZEJA RAFAŁA BŁASZKIEWICZA !!! - to były jedyne sensowne niekomercyjne audycje w tym marnym ostatnio radiu. Jak on nie wróci, to sobie mogą już dać spokój z tą miernotą i zamknąć te radio (albo z ESKĄ połączyć, jak u nas w starachowicach <lol> )
                  • Gość: admin32 Re: 3 powody dla których powinno UPAŚĆ! IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 03.01.05, 21:34
                    to radio nie jest chyba nikomu potrzebne, w zupełności wystarczą 4 stacje w
                    Kielcach, a szczerze mówiąc, to na 3 powinno sie ostać :)
                    fama jest dla małoambitnych muzycznie i intelektualnie słuchaczy, eska podobnie
                    z tym, że ma lepsze opakowanie (ale czy to radio jest lokalne???), radio kielce
                    jest dla starszych przyzwyczajonych ludzi, a radio plus dla tych, którzy juz
                    nie mogą wytrzymać przy radiu kielce... jest poza tym cała gama stacji
                    ogólnopolskich, ostatnio polecam uwadze zmiany które zaszły w wawie
                    • Gość: chce więcej Re: 3 powody dla których powinno UPAŚĆ! IP: *.eu.org 05.01.05, 23:02
                      admin32 -ty moj omnibusie wiesz wszystko ...... ato 32 to twoje IQ. Opowiedz
                      nam coś jeszcze!
                  • Gość: majon Re: 3 powody dla których powinno UPAŚĆ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:01
                    w pełni popieram!!! Ten człowiek robił naprawdę świetne audycje!!!
                • Gość: meri Re: 3 powody dla których powinno UPAŚĆ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:22
                  Pracowałem w tym radiu kawał czasu i powiem wam dlaczego to wygląda tak jak
                  wygląda. Otóż od poczatku nie miało ono pomysłu na działalność. Najpierw miało
                  być podróbką radia Kielce a potem jak się okazało że to absurd i Jurek chrobot
                  spełnił wreszcie sowje marzenia z dzieciństwa stając się Prezesem radia Kielce,
                  to w ogóle nikt już nie wiedział jak i w którym kierunku iść.Wywalono
                  gigantyczne pieniądze na sprzęt, który albo został rozkradziony albo się
                  okazało że jest zbyt drogi jak na potrzeby takiej stacji, samochody studia i
                  inne rzeczy zapominając o najważniejszym, o profesjonalnych dziennikarzach,
                  managerach i specjalistach od konkretnych rzeczy. Próbowano stworzyć coś na
                  bazie lokalnych pseudo radiowcach bez ambicji i umiejętności, bez polotu i
                  kreatywności. To radio od samego początku było nudne i nijakie, a fakt iż
                  dotrwalo do tej pory jadąc głównie na stratach to cud. Sołowow przecież kupił
                  TAKa tylko dlatego że było w pakiecie ze Słowem, tak naprawdę wcale go nie
                  chciał.
                  Najwięcej jednak zaszkodził pan Zdeb, który był tam alfą i omegą, prezesem ze
                  strony pana Sołowowa. Zajęciem tego człowieka który na temat radia nie wiedział
                  kompletnie nic, było cięcie kosztów posunięte do granic absurdu
                  uniemożiwiającego normalna pracę i pielęgnowanie wianuszka wzajemnej adoracji
                  wąskiej grupy przedsiębiorców i politikierów.
                  Ja już temu radiu nie daję wiele szans. niestety. patrzę na to z ogromnym żalem
                  • gadget82 a ja myślę, że... 03.01.05, 23:03
                    ... coś cholernie dziwnego dzieje sie w tym mieście
                    Powoli upadają redakcje komercyjne
                    Krytykuje i źle wróży się innym
                    że fama to miernota
                    że eska to radiodziwoląg bo nie wiadomo czy lokalne czy jakie?
                    że plus katolicko-łagodne(że aż za bardzo)
                    że tak w agoniii powoli odchodzi do likwidacji
                    była tkk też padła

mam wrażenie, że za jakieś pięć, siedem lat, najwyżej dziesięć w tym mieście
                    zostanie tak:
                    TVP3 Kielce
                    Radio Kielce
                    i Gazeta Wyborcza - Kielce

Słowo i echo też padną bo jeden trup( radio tak ) ciągnie za sobą dalsze ofiary
                    ( w tym wypadku redakcje prasowe pana S. )
                    i co będzie: będziemy żyć w mieście z trzema mediami w postaci w/w wymienionych
                    największa polska gazeta i dwa media publiczne to będzie jeszcze większa klika
                    niż oś echo-słowo-tak
                    • Gość: kasia Re: a ja myślę, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 23:22
                      gadget82 napisała:

> Słowo i echo też padną bo jeden trup( radio tak ) ciągnie za sobą dalsze
                      ofiary
                      > ( w tym wypadku redakcje prasowe pana S. )

Nic z tego. Te gazety nie należą już do pana S. tylko do międzynarodowego
                      koncernu prasowego, który już się postara o to, żeby przynosiły jak największy
                      zysk.

>
                      > i co będzie: będziemy żyć w mieście z trzema mediami w postaci w/w
                      wymienionych
                      > największa polska gazeta i dwa media publiczne to będzie jeszcze większa klika
                      >
                      > niż oś echo-słowo-tak

Niestety :(
                  • posterman Re: 3 słowa do przedmówcy.....meri czy jakoś tam 05.01.05, 23:57
                    Koleś piszesz tak:
                    > Pracowałem w tym radiu kawał czasu i powiem wam dlaczego to wygląda tak jak
                    > wygląda.

zaraz potem tak:

>....Próbowano stworzyć coś na
                    > bazie lokalnych pseudo radiowcach bez ambicji i umiejętności, bez polotu i
                    > kreatywności.

No to ładnie o sobie myślisz psełdo radiowcu bez ambicji i umiejętności bez
                    polotu i kreatywności . Jak was jest tam więcej takich, to ja się nie dziwie,
                    że to teraz zamykają. (sztuczna inteligencja)

Poza tym jest troche prawdy w tym co piszesz.

Słyszalem też, że jest tam strasznie dużo bufonów (czyt.co to nie ja),nie
                    słucham tej stcji ale uważam ,że wszystko co gra muzyke powinno istnieć - im
                    bardziej urozmaicone tym lepiej - wtedy każdy znajdzie coś dla siebie
                    odpowiedniego.

Pozdrawiam ide spać.
                    Dobranoc
                    • Gość: meri Re: 3 słowa do przedmówcy.....meri czy jakoś tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 13:31
                      chłopie, czy ja pisałem że byłem dziennikarzem? No to czemu piszesz bzdury,co?.
                      Radio tworzy zespół złożony ze specjalistów róznych dziedzin. Technika, studio,
                      łaczność, marketing, promocja itp. Obecnie pracuję w jednej z najlepszych
                      stacji radiowych w Polsce i widzę jak tu wygląda praca dziennikarza. mam więc
                      porównanie do tego co widziałem w TAK'u. To była żenada czasami. Jeśli tego nie
                      zauważyłeś to znaczy że nadawali akurat na twoim poziomie.
                      • posterman1 .....meri czy jakoś tam.... jeszcze słówko 12.01.05, 00:28
                        > Radio tworzy zespół złożony ze specjalistów róznych dziedzin. Technika,
                        >studio,
                        > łaczność, marketing, promocja itp. Obecnie pracuję w jednej z najlepszych
                        > stacji radiowych w Polsce i widzę jak tu wygląda praca dziennikarza. mam więc
                        > porównanie do tego co widziałem w TAK'u.

Oj najmocniej przepraszam specjaliste (jakiej dziediny: moze pierdo...ia
                        farmazonów).Piszesz specjalisto ze pracujesz w najlepszej stacji w kraju a co
                        taki specjalista elektryk (bo z kablem radzisz sobie całkiem całkiem tak
                        słyszałem od twoich kolegów z byłej pracy ) robi w Radiu o.Rydzyka (tym
                        najlepszym - dane:smg/krc target :80-85 lat).

Specjalisto (od czego j/w) czytaj uważnie co pisze chyba ze pychą ci na gały
                        zaszy i nie doczytałeś wiec jeszcze raz NIE SŁUCHAM TEGO RADIA TAK NAPISAŁEM
                        kilka postów temu więc nie jest to mój poziom raczej twój bo tam pracowałeś a
                        teraz plujesz na nich z góry. To swiadczy tylko o tobie.

Przepraszam za wulgaryzmy i brzydkie porównania ale tak może dotre do kolesia
                        bo inacze sie nie da jak tylko jego slangiem .Przepraszam oczywiście wszystkich
                        czytających nie ciebie.

jeszcze jedno piszesz
                        > Radio tworzy zespół złożony ze specjalistów róznych dziedzin. Technika,
                        > studio, łaczność, marketing, promocja itp.

Jaki to jest specjalista od studia bo od "różnych technik" to rozumiem ty
                        (j/w) alespecjalista od studia ni jak nie możemy do tego dojść my prości z
                        Kielc.

Oświeć mnie prosze specjalisto.

Dobranoc wszystki nie tobie . (specjalnie z małej tzn. bez szacunku)
    • Gość: jurek Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 23:55
      Nikt nie zwraca uwagi na to ze Tak jest w pelni stacja
      lokalna...niesfortmatowana jak taka eska czy inne ogolnoposlkie. Jesli tego
      radia nie bedzie to oprocz radia kielce wszysktkie pozostale beda stacjami
      iście zewnetrznymi.
    • aaliah Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć 04.01.05, 23:17
      naparwde szkoda... ostatnio zaczelam ich sluchac i graja moje pzreboje a mloda
      nie ejstem:)
      • Gość: Baloo Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.01.05, 01:02
        Może i nie byłem fanem gatunku muzycznego i "profesjionalizmu" radiowców w TAK'u
        ale kręci się łezka w oku, niestety... Mam wrażenie że wszystkie polskie firmy (
        a może się mylę ? ) się sprzedaje.
        • Gość: gość portalu Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:09
          Wiecie jaka jest przyczyna braku słuchalności? Wystarczy....posłuchać :) Oto
          krótka charakterystyka... Rano: wyjąco-skrzecząca "prezenterka" o wiejskich
          naleciałościach.... później: koleś, który potrzebuje chusteczek higienicznych -
          gada przez nos, a co drugie jego słowo to "emmmm", "ymmmm" oraz "hmmm".
          Następnie mamy osobnika - smakosza chyba kuchni włoskiej, a najbardziej
          spaghetti - gada jakby miał kluski w gębie. I na deseR hoRRoR - gość z wadą
          wymowy, nie mówiący "R". I jak tu mówić o słuchalności jak brakuje chociaż
          średniej jakości prezenterów.... pozdrawiam
          • Gość: buba Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 18:22
            Oooo, widzę, że się znalazł jakiś nauczyciel - profesjonalista. Może trzeba
            było się zwrócić do szefostwa radia, żebyś mógł przeszkolić pracowników? A może
            by cię zatrudnili na stanowisku prezesa? Przecież taki profesjonalista zrobiłby
            z Tak-a drugi RMF.

A serio - jesteś gościu żałosny! Nic ci się nie podoba. Może się pochwal, co
            robisz na codzień, czym sie zajmujesz, jakie sukcesy odnosisz? Założę się, że
            jesteś albo bezrobotnym absolwentem zawodówki, albo uczniakiem, który się nudzi.

Najłatwiej krytykować innych, samemu nic nie robiąc. Smutne - że w Kielcach
            jest to postawa tak powszechna...
          • Gość: baloo Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.01.05, 00:45
            >Rano: wyjąco-skrzecząca "prezenterka" o wiejskich
            > naleciałościach.... później: koleś, który potrzebuje chusteczek higienicznych>
            >Następnie mamy osobnika - smakosza chyba kuchni włoskiej, a najbardziej
            > spaghetti - gada jakby miał kluski w gębie. I na deseR hoRRoR - gość z wadą
            > wymowy, nie mówiący "R"

Świetnie ,a więc o prezenterach wiemy wszystko powinni byli pracować
            profesorowie języka polskiego z akcentem centralno polskim, a wtedy by radio
            dalej grało co za bzduryyy. Nie podobało się? Są (były) inne stacje lepsze lub
            gorsze można było zmienić częstotliwość w odbiorniku..
    • Gość: czoch Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:13
      W sumie chyba szkoda, że tak się stało, cokolwiek by mówić to jedna z niewielu
      stacji prywatnych, gdzie były audycje autorskie. Było tam kilka naprawdę
      wyróżniających się programów wieczornych.
      Przede wszystkim nieodżałowana świetna "Rockowa wyspa" A. Błaszkiewicza i
      jego "Lista niezapomnianych przebojów" ale te zniknęły już w zeszłym roku,
      wielka szkoda, bo muzyka najwyższych lotów.
      Poza tym wg mnie nieźle grał M. Krzysztofek i M.Cudek, choc nie wszystko mi się
      podobało.
      Teraz pewnie na wolnych częstotliwościach zagości sformatowana sieciówka dla
      mas niestety już bez autorskich audycji dla trochę bardziej wyrafinowanych
      gustów.
    • Gość: Daria Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć IP: 195.116.211.* 13.01.05, 19:17
      a mi sie podobal czwartkowy program z czarna muzyka RNBity- pozdro z Lublina
      • madziaa9 Re: Czy radio TAK FM przestanie istnieć 06.02.05, 19:37
        RNBity byly świetne. Teraz radio znowu gra i mam nadzieje, ze bedziemy mogli
        sluchac tej audycji Tomka Dudka. To radio to zaplecze nie tylko ludzi z
        ogromnym poczuciem humoru, ale takze bardzo inteligentnych, nie robiacych z
        mózgów ludzi sieczki (tak jak radio FAMA to robi - radiorandki i te sprawy).
        Byłam na praktykach a radiu TAK trzy miesiace. Poznalam ludzi, ktorzy tam
        pracuja. Okazali sie przesympatycznym zespołem, zaskoczyli mnie... Mają wiele
        ciekawych pomyslow, ktore na pewno wprowadza w życie radia.
        Przyznaje, ze przed pojsciem na praktyki nie sluchalam tego radia, ale
        poznawszy blizej ekipe tam pracujaca... WOLĘ SLUCHAC TYCH WSPANIALYCH LUDZI,
        KTORZY UMIEJĘTNIE POTRAFIĄ WYBRNĄĆ Z KAŻDEJ KLOPOTLIWEJ SYTUACJI NA ANTENIE.
        Serdecznie pozdrawiam cała załogę radia TAK - Roberta Siwca przede wszystkim,
        bo to on nauczył mnie szacunku i miłości do radia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka