wojciech.domagala 05.01.05, 18:22 Dlaczego skasowano mój wątek w którym prosiłem forumowiczów o podanie telefonów stacjonarnych do rzecznik TP SA Izabelli Szum i prezesa TP SA - Kielce ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jakub Re: Pani Alina Janusz IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 18:32 Za głośno Szumiało. W Telekomunikacji "Polskiej" musi być cisza, bo inaczej nic nie słychać w słuchawce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub To ludzka rzecz ... pookradać. IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 18:33 Czy jakoś tak ... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: To ludzka rzecz ... pookradać. 05.01.05, 18:47 po prostu dziennikarzyny boją się podskoczyć zbyt wysoko francuskiemu kapitałowi mogliby stracić bogatego reklamodawcę bogatego bo okrada wszystkich abonentów jak się ktos zorientuje tak jak ja to po pół roku składania reklamacji dzwoni pani, bardzo przeprasza i przychodzą faktury korygujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: To ludzka rzecz ... pookradać. IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 19:49 Wreszcie przypomniałem sobie, bo to było z jakiegoś forum, juz dawno. Powinno być: "To ludzka rzecz ... okradać." (Byłem blisko.) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to nie koniec Re: Pani Alina Janusz IP: 81.168.161.* / *.lubin.dialog.net.pl 05.01.05, 19:40 A kiedy pani Alina Janusz zainteresuje sie swoja rodzinka z Bialogona, ktora pali w piecu olejem silnikowym, a dym z komina nie pozwala normalnie oddychac mieszkancom okolicznych domow. Co ciekawe dzieje sie to dopiero od 16:00, kiedy to juz odpowiednie urzedy sa zamkniete i nie ma kto przyjechac na kontrole. Ale przeciez policja i straz miejska dyzuruja cala dobre i ktos wreszcie zadzwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Pani Alina Janusz IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 19:47 To aż w Lubiniu, za Wrocławiem widać? Straszny dym, wobec tego. (Nie zgadzam się z formą: w Lubinie.) Odpowiedz Link Zgłoś