Dodaj do ulubionych

Pani Alina Janusz

05.01.05, 18:22
Dlaczego skasowano mój wątek w którym prosiłem forumowiczów o podanie
telefonów stacjonarnych do rzecznik TP SA Izabelli Szum i prezesa TP SA -
Kielce ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Jakub Re: Pani Alina Janusz IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 18:32
      Za głośno Szumiało. W Telekomunikacji "Polskiej" musi być cisza, bo inaczej nic
      nie słychać w słuchawce.
    • Gość: Jakub To ludzka rzecz ... pookradać. IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 18:33
      Czy jakoś tak ...
      • wojciech.domagala Re: To ludzka rzecz ... pookradać. 05.01.05, 18:47
        po prostu dziennikarzyny boją się podskoczyć zbyt wysoko francuskiemu kapitałowi

mogliby stracić bogatego reklamodawcę

bogatego bo okrada wszystkich abonentów

jak się ktos zorientuje tak jak ja to po pół roku składania reklamacji dzwoni
        pani, bardzo przeprasza i przychodzą faktury korygujące
        • Gość: Jakub Re: To ludzka rzecz ... pookradać. IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 19:49
          Wreszcie przypomniałem sobie, bo to było z jakiegoś forum, juz dawno.
          Powinno być:

"To ludzka rzecz ... okradać."

(Byłem blisko.) :)
    • Gość: to nie koniec Re: Pani Alina Janusz IP: 81.168.161.* / *.lubin.dialog.net.pl 05.01.05, 19:40
      A kiedy pani Alina Janusz zainteresuje sie swoja rodzinka z Bialogona, ktora
      pali w piecu olejem silnikowym, a dym z komina nie pozwala normalnie oddychac
      mieszkancom okolicznych domow. Co ciekawe dzieje sie to dopiero od 16:00, kiedy
      to juz odpowiednie urzedy sa zamkniete i nie ma kto przyjechac na kontrole. Ale
      przeciez policja i straz miejska dyzuruja cala dobre i ktos wreszcie zadzwoni.
      • Gość: Jakub Re: Pani Alina Janusz IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 19:47
        To aż w Lubiniu, za Wrocławiem widać? Straszny dym, wobec tego.

(Nie zgadzam się z formą: w Lubinie.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka