Dodaj do ulubionych

nowa gra do nabijania ilości postów - SPACER PO KIELCACH :-)

IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 30.08.01, 11:25
Ponieważ wciąż mamy za mało postów w stosunku do szanownej konkurencji (patrz:
Toruń), proponuję NOWĄ GRĘ DO NABIJANIA POSTÓW NA FORUM "KIELCE". Do udziału w
grze uprawnieni (i zobligowani) są wszyscy, którym choć trochę zależy na naszej
wysokiej pozycji w rankinu (którego tak naprawdę nie ma, ale który wszyscy
biorą pod uwagę :-)))))

ZASADY GRY są proste:
spacerujemy po Kielcach, w kolejnych postach podając nazwy ulic, w które
skręcamy na kolejnych skrzyżowaniach. Nie wolno wchodzić w odcinki ulic, na
których już byliśmy. Przegrywamy wszyscy razem, kiedy się zapętlimy (tj.
wejdziemy w ślepą uliczkę, albo dojdziemy do skrzyżowania, z którego nie ma już
gdzie iść, bo wszędzie już byliśmy). Zasady można modyfikować, jeśli gra okaże
się zbyt nudna :-)

PRZYKŁAD:

post nr 1:

sienkiewicza

post nr 2:

skręcamy w staszica

post nr 3:

skręcam w Solną

itd.......

mądre to może nie jest, ale pozwoli nabić trochę postów :-)))))
poza tym można sprawdzić swoją orientację w terenie :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: never Re: nowa gra do nabijania ilości postów - SPACER PO KIELCACH :-) IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 30.08.01, 11:27

Zaczynamy od Rynku, wchodząc z ul. Piotrkowską, pełznąc z wolna np. w kierunku
      "Havany"...
      • Gość: Hamster Re: nowa gra do nabijania ilości postów - SPACER PO KIELCACH :-) IP: 195.117.18.* 30.08.01, 11:32
        Gość portalu: never napisał(a):

>
        > Zaczynamy od Rynku, wchodząc z ul. Piotrkowską, pełznąc z wolna np. w kierunku
        > "Havany"...

skrecam do Havany, wykonuje 8 browarów i taxówka odwozi mnie do domu. Taki bylby
        final mojej podrózy.

• Gość: never Re: nowa gra do nabijania ilości postów - SPACER PO KIELCACH :-) IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 30.08.01, 11:35
          Gość portalu: Hamster napisał(a):

> skrecam do Havany, wykonuje 8 browarów i taxówka odwozi mnie do domu. Taki bylb
          > y
          > final mojej podrózy.
          >
          no i jak tu z alkoholikiem nabijać posty ? ;-)))
          • Gość: miko Re: nowa gra do nabijania ilości postów - SPACER PO KIELCACH :-) IP: 10.30.161.* 30.08.01, 11:45

> Gość portalu: Hamster napisał(a):
            >
            > > skrecam do Havany, wykonuje 8 browarów i taxówka odwozi mnie do domu. Taki
            > bylb
            > > y
            > > final mojej podrózy.
            > >
            > no i jak tu z alkoholikiem nabijać posty ? ;-)))

Mnie po paru browcach włącza się szwndacz. Dlatego po wyjściu z Hawany udaje się
            w jedynie słusznym kierunku, czyli na poszukiwania kolejnej knajpki. Dlatego idę
            w kierunku ulicy Silnicznej.
          • Gość: Nowy zacznijmy od początku IP: 100.1.1.* 30.08.01, 11:45
            Wychodzimy z Rynku i skręcamy w ul. Bodzentyńską
            Co Wy na to??
            • Gość: miko Re: zacznijmy od początku IP: 10.30.161.* 30.08.01, 11:47
              Niebezpieczne po drodze kilka knajp. Hamster chyba musimy obiecać, że w każdej
              najwyżej dwa piwka. Z bodzentyńskiej skręćmy w Wesołą.
              • Gość: Nowy Re: zacznijmy od początku IP: 100.1.1.* 30.08.01, 11:50
                to z Wesołej w Sienkiewke - ale na troszeczke bo nam Hamster zaginie
                • Gość: msz Re: zacznijmy od początku IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 30.08.01, 11:57
                  Sienkiewą idziemy aż kościoła ewangelickiego....
                  • Gość: miko Re: zacznijmy od początku IP: 10.30.161.* 30.08.01, 12:00
                    No to idźmy na Plac Wolności, tylko szybko, bo Hamster...
                  • Gość: Hamster Re: zacznijmy od początku IP: 195.117.18.* 30.08.01, 12:00
                    Gość portalu: msz napisał(a):

> Sienkiewą idziemy aż kościoła ewangelickiego....

i skrecamy w lewo do Podziemia - wypijamy dwa Palmy w pekatych kufelkach i ...

• Gość: miko Re: zacznijmy od początku IP: 10.30.161.* 30.08.01, 12:28
                      Wiedziałem, że na Placu Wolności utkniemy. Wynocha z knajp. Idziemy dalej w
                      Kierunku ulicy Mickiewicza.
                      • Gość: Nowy Re: zacznijmy od początku IP: 100.1.1.* 30.08.01, 12:31
                        A Hamster idzie z nami??? :-)))
                        • Gość: miko Re: zacznijmy od początku IP: 10.30.161.* 30.08.01, 12:33
                          Chyba już wyszedł z Podziemia, ale jest jeszcze pięć ogródków, Lukrecja i
                          Verona.
                          • Gość: Nowy Re: zacznijmy od początku IP: 100.1.1.* 30.08.01, 12:36
                            to ja pędze przodem i zamykam wszystkie ogródki a Ty zabieraj Hamstera i
                            naginamy dalej - bez stresu - już:-))) Gdzie idziemy? może w stronę Wojska
                            Polskiego - tam jest spokojniej z knajpami
                            • Gość: miko Szukam Hamstera IP: 10.30.161.* 30.08.01, 12:41
                              Łatwo powiedzieć zbieraj Hamstera, Gdzieś sę zapodział. W ogóle to więcej nas
                              szło. Sami alkoholicy czy co.
                              • Gość: Nowy Re: Szukam Hamstera IP: 100.1.1.* 30.08.01, 12:49
                                No to ładny kibel, Hamster znikł, reszta chyba na zakupach - do kitu z takim
                                spacerem. Może kupimy 0,7L i zasiądziemy w parku:-))) Albo wołajmy głośno
                                Haaaaaamsteeeeeeeeer!!!!! gdzie jesteś!!!!
                                • Gość: Hamster Re: Szukam Hamstera IP: 195.117.18.* 30.08.01, 12:51
                                  Gość portalu: Nowy napisał(a):

> No to ładny kibel, Hamster znikł, reszta chyba na zakupach - do kitu z takim
                                  > spacerem. Może kupimy 0,7L i zasiądziemy w parku:-))) Albo wołajmy głośno
                                  > Haaaaaamsteeeeeeeeer!!!!! gdzie jesteś!!!!

jestem, jestem. troche mnie zakrecil ten Palm w Podziemiu i sie pogubilem a tak
                                  wlasciwie to gdzie jestesmy bo mnie zaczyna suszyc.

• Gość: miko Hamstera gdzie jesteś IP: 10.30.161.* 30.08.01, 12:51
                                  Mamy L I T R A!!!!!!!
                                  • Gość: Nowy wszystko się zmienia IP: 100.1.1.* 30.08.01, 12:54
                                    To świetnie, zabieramy Hamstera i wrotki jak najszybciej bo nam znowu zginie
                                  • Gość: Hamster Re: Hamstera gdzie jesteś IP: 195.117.18.* 30.08.01, 12:55
                                    Gość portalu: miko napisał(a):

> Mamy L I T R A!!!!!!!

To ja skocze po przepoje i jakies kubeczki O.K.? A potem do parku na laweczke
                                    tylko zeby nas straz miejska nie przylapala!

• Gość: miko Re: Hamstera gdzie jesteś IP: 10.30.161.* 30.08.01, 12:57
                                      Ty już lepiej nigdzie sam nie chodź. Pójdziemy razem. Idziemy w kierunku ul.
                                      wojska Polskiego. Inne piwożłopy niech nas gonią.
                                    • Gość: Nowy Re: Hamstera gdzie jesteś IP: 100.1.1.* 30.08.01, 12:57

> Gość portalu: miko napisał(a):
                                      >
                                      > > Mamy L I T R A!!!!!!!
                                      >
                                      > To ja skocze po przepoje i jakies kubeczki O.K.? A potem do parku na laweczke
                                      > tylko zeby nas straz miejska nie przylapala!
                                      >

a ja mam panowie ogóreczki - lubicie pić pod ogóreczki???
                                      • Gość: Hamster Re: Hamstera gdzie jesteś IP: 195.117.18.* 30.08.01, 13:01

>
                                        > > Gość portalu: miko napisał(a):
                                        > >
                                        > > > Mamy L I T R A!!!!!!!
                                        > >
                                        > > To ja skocze po przepoje i jakies kubeczki O.K.? A potem do parku na lawec
                                        > zke
                                        > > tylko zeby nas straz miejska nie przylapala!
                                        > >
                                        >
                                        > a ja mam panowie ogóreczki - lubicie pić pod ogóreczki???

ale tylko malosolne. Takie ciut ciut podkiszome !!!
                                        • Gość: miko Dobra siadamy IP: 10.30.161.* 30.08.01, 13:04
                                          Widzę, że Was nigdzie się już nie zaciągnie. No to pijemy. Później się pochodzi.
                                          • Gość: Hamster Re: Dobra siadamy IP: 195.117.18.* 30.08.01, 13:09

> Widzę, że Was nigdzie się już nie zaciągnie. No to pijemy. Później się pochodzi
                                            > .

Dobra, to teraz przydalyby sie jeszcze jakies dziewczynki.

• Gość: Nowy Re: Dobra siadamy IP: 100.1.1.* 30.08.01, 13:09

> Widzę, że Was nigdzie się już nie zaciągnie. No to pijemy. Później się pochodzi
                                            > .

to kto polewa????
                                            • Gość: Hamster Re: Dobra siadamy IP: 195.117.18.* 30.08.01, 13:16

> Gość portalu: miko napisał(a):
                                              >
                                              > > Widzę, że Was nigdzie się już nie zaciągnie. No to pijemy. Później się poc
                                              > hodzi
                                              > > .
                                              >
                                              > to kto polewa????
                                              daj ja bo wam sie rece trzesa i porozlewacie. To po 50gram nie?
                                              • Gość: miko Re: Dobra siadamy IP: 10.30.161.* 30.08.01, 13:21
                                                po 50, na początek
                                                • Gość: Nowy no to siedzimy na dobre IP: 100.1.1.* 30.08.01, 13:24
                                                  OK! po 50g. i ogórasa ha ha ha
                                                  • Gość: Hamster Re: no to siedzimy na dobre IP: 195.117.18.* 30.08.01, 13:25

> OK! po 50g. i ogórasa ha ha ha

Dobra Nowy to skocz i zlatw jakies panienki.... patrz tam fajne ida...

• Gość: Nowy Re: no to siedzimy na dobre IP: 100.1.1.* 30.08.01, 13:28
                                                    ja jak pójde to pewnie nie wróce :-)))) niech Miko napiera
                                                  • Gość: Hamster Re: no to siedzimy na dobre IP: 195.117.18.* 30.08.01, 13:29

> ja jak pójde to pewnie nie wróce :-)))) niech Miko napiera

Ty sie lepiej przyznaj ze boisz sie ze cie kolejka ominie ;-)))

• Gość: Nowy Re: no to siedzimy na dobre IP: 100.1.1.* 30.08.01, 13:32
                                                    Rozkminiłeś mnie - masz racje, co nie zmienia faktu, że możemy teraz na drugą
                                                    nóżkę - siup
                                                  • never Re: no to siedzimy na dobre 30.08.01, 13:40

> Rozkminiłeś mnie - masz racje, co nie zmienia faktu, że możemy teraz na drugą
                                                    > nóżkę - siup

Qrde, wreszcie was dogoniłem..... gdzie my w ogóle jesteśmy ?! Zostajemy tu czy
                                                    idziemy gdzieś dalej w rejs ?
                                                  • Gość: miko Re: no to siedzimy na dobre IP: 10.30.161.* 30.08.01, 13:40
                                                    no to siup
                                                  • Gość: Hamster Re: no to siedzimy na dobre IP: 195.117.18.* 30.08.01, 13:42

> no to siup

dobra idziemy bo sie flaszka skonczyla.
                                                  • Gość: miko teraz never IP: 10.30.161.* 30.08.01, 13:45
                                                    Przy następnym przystanku stawia never, bo się gapa zgubił
                                                  • never Re: teraz never 30.08.01, 13:48

> Przy następnym przystanku stawia never, bo się gapa zgubił

no problemos amigos ;-) ale czy ktoś pamięta, gdzie my w ogóle jesteśmy ???
                                                  • Gość: Hamster Re: teraz never IP: 195.117.18.* 30.08.01, 13:48

> Przy następnym przystanku stawia never, bo się gapa zgubił

Dobra. To teraz schodzimy w dól parku i za silnica skrecamy w prawo i do Fuxa.
                                                    Damy szanse Never-owi zeby postawil nam po browarku

• never Re: teraz never 30.08.01, 13:52
                                                    > Dobra. To teraz schodzimy w dól parku i za silnica skrecamy w prawo i do Fuxa.
                                                    > Damy szanse Never-owi zeby postawil nam po browarku
                                                    >

aha. to się przynajmniej zlokalizowałem ! Niech będzie FUX. Panowie piją Żywiec,
                                                    jak rozumiem ?
                                                  • Gość: Hamster Re: teraz never IP: 195.117.18.* 30.08.01, 13:55
                                                    never napisał(a):

> > Dobra. To teraz schodzimy w dól parku i za silnica skrecamy w prawo i do F
                                                    > uxa.
                                                    > > Damy szanse Never-owi zeby postawil nam po browarku
                                                    > >
                                                    >
                                                    > aha. to się przynajmniej zlokalizowałem ! Niech będzie FUX. Panowie piją Żywiec
                                                    > ,
                                                    > jak rozumiem ?

of koz!!! najlepiej w malych butelkach "szpilkach" i oczywiscie z gwinta
                                                  • Gość: Hamster Re: teraz never IP: 195.117.18.* 30.08.01, 13:58
                                                    never napisał(a):

> > Dobra. To teraz schodzimy w dól parku i za silnica skrecamy w prawo i do F
                                                    > uxa.
                                                    > > Damy szanse Never-owi zeby postawil nam po browarku
                                                    > >
                                                    >
                                                    > aha. to się przynajmniej zlokalizowałem ! Niech będzie FUX. Panowie piją Żywiec
                                                    > ,
                                                    > jak rozumiem ?

of koz!!! najlepiej w malych butelkach "szpilkach" i oczywiscie z gwinta
                                                  • never Re: teraz never 30.08.01, 14:03
                                                    > of koz!!! najlepiej w malych butelkach "szpilkach" i oczywiscie z gwinta

NO TO DO DNA, Q chwale ojczyzny (szkieletczyzny) !
                                                  • Gość: Hamster Re: teraz never IP: 195.117.18.* 30.08.01, 14:07
                                                    never napisał(a):

> > of koz!!! najlepiej w malych butelkach "szpilkach" i oczywiscie z gwinta
                                                    >
                                                    >
                                                    > NO TO DO DNA, Q chwale ojczyzny (szkieletczyzny) !

Gul, gul, gul.... aaaaaaaa pychota!!!! Dobra zglodnialem idziemy cos przekasic.
                                                    Do Solnej w prawo upssssss ale sciaga nalewoooo, uwaga bo tu izba dziecka i
                                                    menciarze moga nas pokrecic na myjke. W lewo kolo izby i przed Ludwikiem w lewo
                                                    do Silnicy na pyszne kebaby po 5 PLN sztuka.

• Gość: Nowy Re: teraz never IP: 100.1.1.* 30.08.01, 14:29
                                                    Panowie kimka mnie złapała a Wy oczywiście nie poczekaliście na mnie - dzięki,
                                                    dzięki, już Was gonie poczekajcie przed Ludwikiem, wpadne do Śląskiego po kaske
                                                    i jedziemy dalej OK?
                                                  • never Re: teraz never 30.08.01, 14:37

> Panowie kimka mnie złapała a Wy oczywiście nie poczekaliście na mnie - dzięki,
                                                    > dzięki, już Was gonie poczekajcie przed Ludwikiem, wpadne do Śląskiego po kaske
                                                    >
                                                    > i jedzinieemy dalej OK?

no i co teraz ? przed nami Silnica (ale śmierdzi, znowu PKS autobusy myje), w
                                                    lewo nie można, bo tam już byliśmy - w zasadzie pozostaje nam skierować się do
                                                    Sienkiewki... Tak jakby przed nami Kaktus (NOT, albo 6/9)
                                                  • Gość: miko Ludzie!!!! IP: 10.30.161.* 30.08.01, 14:38
                                                    Ja na ławce zostałem, poczekajcie chilkę, już biegnę, ale oczywiście zajrzę po
                                                    drodze do FUXa
                                                  • Gość: Nowy Re: Ludzie!!!! IP: 100.1.1.* 30.08.01, 14:45

> Ja na ławce zostałem, poczekajcie chilkę, już biegnę, ale oczywiście zajrzę po
                                                    > drodze do FUXa

niewarto Miko tamci wszystko spompowali - egoiści
                                                  • Gość: never Re: Ludzie!!!! IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 30.08.01, 15:17

W Kaktusie mi się nie podoba, jakieś dziwne towarzystwo siedzi i paski mu się na
                                                    spodniach i bluzach świecą w poświacie stroboskopu. Idziemy dalej wzdłuż Silnicy.
                                                    Po lewej coś kopią.

• Gość: Hamster Re: Ludzie!!!! IP: 195.117.18.* 30.08.01, 15:30

> Gość portalu: Nowy napisał(a):
                                                    >
                                                    > W Kaktusie mi się nie podoba, jakieś dziwne towarzystwo siedzi i paski mu się n
                                                    > a
                                                    > spodniach i bluzach świecą w poświacie stroboskopu. Idziemy dalej wzdłuż Silnic
                                                    > y.
                                                    > Po lewej coś kopią.
                                                    >

A to dresiarze dorwali chlopaka na fajnym rowerze i chca mu go skroic.

• Gość: marcin Re: nowa gra do nabijania ilości postów - SPACER PO KIELCACH :-) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 23:00
        Idę wzdłuż silnicy, juz jestem na plantach...
        • Gość: Nowy Re: nowa gra do nabijania ilości postów - SPACER PO KIELCACH :-) IP: 100.1.1.* 31.08.01, 06:56
          Panowie chyba nas troszeczke wczoraj zgwintowało:-))) Dzisiaj delikatna
          suszareczka - idziemyy dalej?!, tylko pomalutku prosze
          • Gość: Hamster Re: nowa gra do nabijania ilości postów - SPACER PO KIELCACH :-) IP: 195.117.18.* 31.08.01, 08:37
            jak troche suszy to trzeba skoczyc na browarka, co sie bedziemy tak meczyc.
            Proponuje skrecamy na plantach w lewo przy placyku zabaw dla dzieci i wchodzimy
            do ogródeczka przy telepizzy i hipnozie. I po browarku! smialo, razem, hej ooo!
            gul, gul, gul....
            • Gość: Nowy znowu siedzimy:-)) IP: 100.1.1.* 31.08.01, 08:52
              wiedziałem, że na Ciebie można liczyć - to heeejjjjj hoooooooo, gul, gul, gul!!!
              No i już jest lepiej, czyli jak stare przysłowie mówi: PIWO Z RANA JAK
              ŚMIETANA:-))))
              • Gość: Hamster idziemy ! IP: 195.117.18.* 31.08.01, 09:15
                dobra Nowy nie czekamy na innych, moze potem dolacza. Idziemy dalej bo tu
                nudno. Chodz cos zjemy bo za szybko nas wezmie i znowu gdzies usniemy na lawce
                w parku. O tu kolo silnicy na rogu 1-go maja stoi buda z kurczakami i
                hamburgarami. Proponuje po kurczaczku!
                • Gość: Nowy Re: idziemy ! IP: 100.1.1.* 31.08.01, 09:25
                  niezły pomysł - kurczaczek, do tego frytki i co?? - piweczko:-))) takie maaaałe!
                  posiedzimy, pogadamy, pooglądamy piękne kobiety, ach jak cudownie
                  • never Re: idziemy ! 31.08.01, 10:20

A ja niestety zmuszony jestem opuścić szanowne grono spacerowiczów-
                    forumowiczów, ponieważ goni mnie szaleniec z nożem w zębach :-) i odgraża się,
                    że doniesie pracodawcy, że się gdzieś szwendam zamiast pracować. Taki życzliwy
                    po prostu :-)
                    Fajnie było was poznać, ogromne pozdro dla wszystkich :-)))))))))

Uważajcie tylko na Herr Nowaka, któremu zawdzięczam to, że muszę was opuścić. A
                    czynię to z wielkim żalem.

NARA !!!!!!!!!!!

jeszcze raz szczególne pozdro dla: msz, miko, Hamstera, maam, nataszy7, rz,
                    sayonary/a, DM, Yahagi, Nowego, jjarm, Krisó, Leninusa i wszystkich tych, z
                    którymi miałem przyjemność podyskutować :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
                    Będzie mi was brakowało....
                    • Gość: Nowy Re: idziemy ! IP: 100.1.1.* 31.08.01, 10:27
                      Never co się stało???? No co Ty - jaja sobie robisz z nas???!!!!
                      • Gość: Hamster Never!!! IP: 195.117.18.* 31.08.01, 10:30
                        Never, nie wyglupiaj sie. Wracaj tu natychmiast!!! bez ciebie to forum bedzie
                        usychac. Jaszcze tyle knajp przed nami, zaraz wchodzimy na Bodzentyñska
                        • Gość: Nowy Never, Never IP: 100.1.1.* 31.08.01, 10:38
                          Tylko nie mów nam, że poddałeś się bez walki!!!!!
                          Hamster! - co robimy??? - ide na fajeczke i zaraz wracam, a Ty, Wy wszystcy
                          wymyślćcie coś!
                          • Gość: Hamster Re: Never, Never IP: 195.117.18.* 31.08.01, 10:44
                            Never, podaj adres tego goscia co chce cie podkablowac, a my zajmiemy sie cala
                            reszta. Jak dostamie w paczce konski leb to moze zrozumie, ze z forumowiczami z
                            Kielc sie nie zadziera!
                            • Gość: Nowy Re: Never, Never IP: 100.1.1.* 31.08.01, 10:50
                              Hamster, mamy numer telefonu tego gościa, a tak swoją drogą to może utopimy
                              smutek w szklaneczce dobrze schłodzonego piwka? co Ty na to??
                              • Gość: Hamster do knajpy! IP: 195.117.18.* 31.08.01, 11:06
                                dobra to walimy na poczatek do CKM-u. Cholera ale tam nie ma Zywca ;-(((,
                                trudno walniemy jakies inne...
                                • Gość: Nowy Re: do knajpy! IP: 100.1.1.* 31.08.01, 11:13
                                  Żywiec nie Żywiec aby było zimne:-))) Może Lecha cha
                                  • Gość: Tyler Re: do knajpy! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 12:09
                                    Nie mogę się zdecydować . Tyle browarów do wyboru. Co by tu wziąć??
                                  • Gość: tyler Re: do knajpy! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 12:11
                                    Zywca?
                                  • Gość: tyler Re: do knajpy! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 12:12
                                    Zywca?
                                    Zywca?
                                    Zywca?
                                  • Gość: tyler Re: do knajpy! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 12:13
                                    Zywca?
                                    Zywca?
                                    Zywca?
                                    Zywca?
                                • Gość: miko Re: do knajpy! IP: 10.30.161.* 31.08.01, 11:14
                                  Ludzie co się dzieje, never tak poważnie?
                                  • Gość: Nowy Re: do knajpy! IP: 100.1.1.* 31.08.01, 12:11

> Ludzie co się dzieje, never tak poważnie?

chyba poważnie :-(((
                                    • Gość: Hamster Re: do knajpy! IP: 195.117.18.* 31.08.01, 12:21
                                      Tyler no wez juz tego zywca co sie tak pytasz. Ja strzele sobie Kalsberga.
                                      Mniodzio!
                                    • Gość: miko Re: do knajpy! IP: 10.30.161.* 31.08.01, 12:21

> chyba poważnie :-(((
                                      O kurcze, to straszne. kto go wykończył?
                                      • Gość: Nowy Re: do knajpy! IP: 100.1.1.* 31.08.01, 12:39

>
                                        >
                                        > > chyba poważnie :-(((
                                        > O kurcze, to straszne. kto go wykończył?

Herr Nowak!!!
                                        Tyler kupiłeś już tego żywca? bo nie wiem czy już wchodzić do środka czy jeszcze
                                        poczekać:-))
                                        • Gość: Nowy Hamster! IP: 100.1.1.* 31.08.01, 12:49
                                          dotarła do ciebie poczta?
                                          • Gość: Hamster Re: Hamster! IP: 195.117.18.* 31.08.01, 13:52

> dotarła do ciebie poczta?

jaka poczta?????

• Gość: Nowy Re: Hamster! IP: 100.1.1.* 31.08.01, 14:15

>
                                              > > dotarła do ciebie poczta?
                                              >
                                              > jaka poczta?????
                                              >

czy meil doszedł, wysłałem Ci cosik
                                              • Gość: miko Re: Hamster! IP: 10.30.161.* 31.08.01, 14:27
                                                never nie piszesz, ale pewnie czytasz, otwórz swoją skrzynkę na gazeta.pl
                                                • Gość: Hamster Nowy IP: 195.117.18.* 31.08.01, 14:41
                                                  a skad masz mojego maila ?????
                                                  • Gość: miko do Nowego i Hamstera IP: 10.30.161.* 31.08.01, 14:44
                                                    Panowie, chyba się trzeba napić, może jakieś spotkanko. Może w szerszym gronie
                                                    forumowiczów zaprzyjaźnionych??? (ale nie wirtualnie)
                                                  • Gość: Hamster Re: do Nowego i Hamstera IP: 195.117.18.* 31.08.01, 14:46

> Panowie, chyba się trzeba napić, może jakieś spotkanko. Może w szerszym gronie
                                                    > forumowiczów zaprzyjaźnionych??? (ale nie wirtualnie)

Tez o tym myslalem, ale troche sie boje ze jak poznamy swoje pijackie mordy to
                                                    juz nie bedzie sie tak lekko i anonimowo pisac na forum. Ale moze sie myle ?

• Gość: Nowy Re: do Nowego i Hamstera IP: 100.1.1.* 31.08.01, 15:01
                                                    niezły pomysł, pewnie na początku pościemniamy a potem to już poleci:-)))
                                                    powiem, że myślałem o tym i zastanawiałem jak się poznamy:-)) może wepniemy
                                                    sobie goździka w klape:-)))) oczywiście czerwonego
                                                    A tak poważnie to OK
                                                  • Gość: miko Re: do Nowego i Hamstera IP: 10.30.161.* 31.08.01, 15:13
                                                    To co zwołujemy innych i ustalamy odpowiedni termin? Co proponujecie?
                                                  • Gość: Hamster Re: do Nowego i Hamstera IP: 195.117.18.* 31.08.01, 15:17

> Panowie, chyba się trzeba napić, może jakieś spotkanko. Może w szerszym gronie
                                                    > forumowiczów zaprzyjaźnionych??? (ale nie wirtualnie)

Tez o tym myslalem, ale troche sie boje ze jak poznamy swoje pijackie mordy to
                                                    juz nie bedzie sie tak lekko i anonimowo pisac na forum. Ale moze sie myle ?

• Gość: Nowy Re: Nowy IP: 100.1.1.* 31.08.01, 15:03

> a skad masz mojego maila ?????

no ... jakoś wyszło, ale doszło czy nie doszło???
                                                  • Gość: Hamster Re: Nowy IP: 195.117.18.* 31.08.01, 15:24

>
                                                    > > a skad masz mojego maila ?????
                                                    >
                                                    > no ... jakoś wyszło, ale doszło czy nie doszło???

Nic nie doszlo bo pewnie wyslales nia nie mojego maila. Bo nie znasz mojego!
                                                  • Gość: Nowy Re: Nowy IP: 100.1.1.* 31.08.01, 15:35
                                                    szkoda:-((( fajną prezentacje chciałem Ci wysłać:-)))
                                                    chyba nie wkur... się
                                                    P.S. Jak tam spotkanie i gdzie jest Miko. Jeszcze tylko pół godzinki i do
                                                    domciu :-))))
                                                  • Gość: miko w sprawie nevera IP: 10.30.161.* 31.08.01, 16:38
                                                    Chyba musimy poprosić grzecznie Pana N., aby w prywatne sprawy użytkowników
                                                    forum się nie wtrącal i żeby go nie interesowalo, kto i gdzie ile czasu spędza.
                                                    A wszystko wskazuje na to, że zagroził neverowi, że doniesie na niego
                                                    pracodawcy, że ten wpisuje się na forum.
                                                    Przecież to jest gorsze od sposobów ub. Dobrze, że pan N. ujawnił nam swoje
                                                    sposoby działania. Ale nie mogę zrozumieć co go obchodzi co każdy z nas robi?
                                                    Jakie ma prawo w to ingerować? Co Wy na to drodzy forumowicze?
                                                    Może należy tej sprawie poświęcić osobny wątek?
                                                  • Gość: Yahagi Re: w sprawie nevera IP: *.kielce.tpsa.pl 01.09.01, 00:43
                                                    Never ! Nie daj się ! Trzymamy z Tobą.

A p. Nowak - może się przecież wkrótce dowiedziec, ze istnieją sposoby
                                                    wywierania elektronicznej presji...

Jeżeli to jemu zawdzięczamy sytuację Nevera, no to jest w/g mnie tego godzien.
                                                  • Gość: marcin Re: Nowy IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 16:38
                                                    Gdzie mu własciwie doszliśmy?
                                                  • Gość: Hamster Never - kto to jest ten kapusta ?!!! IP: 195.117.18.* 31.08.01, 17:42
                                                    Gość portalu: marcin napisał(a):

> Gdzie mu własciwie doszliśmy?

Narazie siedzimy jeszcze w CKM-ie ale zaraz idziemy do Karczmy
                                                    A tak naprawde to naprawde to kto chce podpier.... newer-a???
                                                    Never - powiedz kto to zniszczymy tego kapusia.
    • Gość: max Re: nowa gra do nabijania ilości postów - SPACER PO KIELCACH :-) IP: *.proxy.aol.com 01.09.01, 04:26
      Miast nabijac ilosc postow bez zadnego praktycznego celu proponuje by
      spacerowicze a jest ich prawie setka, nabili swoje glowy chocby tlenem jezeli
      nie moga czym innym.Co z tego ze wkrotce bedzie 4,5,6 tysiecy postow?Czy od
      tego Kielce stana sie metropolia czy dalej pozostana pipidowa, Klerykowem czy
      inna wiocha.Nie od ilosci glupich postow zalezy status i pozycja miasta,
      predzej od prostych i wybrukowanych ulic oraz chodnikow, madrych mieszkancow,
      i nieskorumpowanych wladz.A o tym jakos cicho.No to spacerujcie z pustymi
      glowami po koslawych ulicach i liczcie posty na forum. Powodzenia w
      liczeniu.Mam nadzieje,ze jeszcze potraficie.Tym madrzejsze miasto im ma mniej
      postow od pseudopatriotow.Max.
      • Gość: Kielczan Re: nowa gra do nabijania ilości postów - SPACER PO KIELCACH :-) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 15:40
        Gość portalu: max napisał(a):

> Miast nabijac ilosc postow bez zadnego praktycznego celu proponuje by
        > spacerowicze a jest ich prawie setka, nabili swoje glowy chocby tlenem jezeli
        > nie moga czym innym.Co z tego ze wkrotce bedzie 4,5,6 tysiecy postow?Czy od
        > tego Kielce stana sie metropolia czy dalej pozostana pipidowa, Klerykowem czy
        > inna wiocha.Nie od ilosci glupich postow zalezy status i pozycja miasta,
        > predzej od prostych i wybrukowanych ulic oraz chodnikow, madrych mieszkancow,
        > i nieskorumpowanych wladz.A o tym jakos cicho.No to spacerujcie z pustymi
        > glowami po koslawych ulicach i liczcie posty na forum. Powodzenia w
        > liczeniu.Mam nadzieje,ze jeszcze potraficie.Tym madrzejsze miasto im ma mniej
        > postow od pseudopatriotow.Max.

Max powiem ci jedno - jak ci się niepodoba to wypierdalaj z forum.
        • Gość: GREEN Re: nowa gra do nabijania ilości postów - SPACER PO KIELCACH :-) IP: 10.30.161.* 02.09.01, 14:12
          Gość portalu: Kielczan napisał(a):

> Gość portalu: max napisał(a):
          >
          > > Miast nabijac ilosc postow bez zadnego praktycznego celu proponuje by
          > > spacerowicze a jest ich prawie setka, nabili swoje glowy chocby tlenem jez
          > eli
          > > nie moga czym innym.Co z tego ze wkrotce bedzie 4,5,6 tysiecy postow?Czy o
          > d
          > > tego Kielce stana sie metropolia czy dalej pozostana pipidowa, Klerykowem
          > czy
          > > inna wiocha.Nie od ilosci glupich postow zalezy status i pozycja miasta,
          > > predzej od prostych i wybrukowanych ulic oraz chodnikow, madrych mieszkanc
          > ow,
          > > i nieskorumpowanych wladz.A o tym jakos cicho.No to spacerujcie z pustymi
          > > glowami po koslawych ulicach i liczcie posty na forum. Powodzenia w
          > > liczeniu.Mam nadzieje,ze jeszcze potraficie.Tym madrzejsze miasto im ma mn
          > iej
          > > postow od pseudopatriotow.Max.
          >
          >
          > Max powiem ci jedno - jak ci się niepodoba to wypierdalaj z forum.

NO WŁAŚNIE.JEŻELI TOBIE NABIJANIE POSTÓW PRZESZKADZA TROSZCZYĆ SIĘ O NASZE
          MIASTO, TO ZREZYGNUJ Z FORUM. PA, PA MAXIU

• Gość: Hamster IDZEMY!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:11
            to co ? wchodzimy do Karczmy czy nie?
        • Gość: max Re: nowa gra do nabijania ilości postów - SPACER PO KIELCACH :-) IP: *.proxy.aol.com 02.09.01, 22:42
          Nie podobaja mi sie te glupoty,twoje slownictwo a szczegolnie wypierdalanie.
          Nic dziwnego ze w Kielcach do dzisiaj pizdzi jak sie ma takich jentelegentow.
          A co do wypierdalania z forum nie tobie o tym decydowac dano, kielecki
          kwiatuszku.max.
          • Gość: Yahagi Do max-a IP: *.kielce.tpsa.pl 03.09.01, 19:26
            Max: uważam, że przegiąłeś. Forum jest do tego, żeby każdy wypowiadał się na
            nim tak jak chce/potrafi/samorealizuje się. Nie odkryłeś ''hameryki''
            stwierdzeniem, że od nabijania ''pustego postów'' Kielce nie staną się
            metropolią. A co my możemy zrobić wypowiadając się na forum ? Jedynie ''se
            pogadać''. Uważam, że jeżeli ludzie ze sobą rozmawiają - to już jest pół
            sukcesu. Jak pójda ze sobą na piwo to 3/4...

Zaproponuj jakiś pomysł, który realizując - wpływalibysmy na kształt miasta..
            (oczywiście na forum).
            A liczba postów - jakby na to nie patrzeć - świadczy o aktywności lokalnej
            społeczności. I to też jest godne uwagi....

Czy te ''kieleckie posty'' są głupie...??? No nie powiedziałbym... zachęcam do
            odwiedzenia WARSZAWY i zwrócenia uwagi na język, tudzież farmazony jakie tam
            goszczą...
        • Gość: msz Re: nowa gra do nabijania ilości postów - SPACER PO KIELCACH :-) IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 04.09.01, 07:54
          Gość portalu: Kielczan napisał(a):

>
          >
          >
          >
          > Max powiem ci jedno - jak ci się niepodoba to wypierdalaj z forum.

Oj. Nieładnie panie Kielczan.

• Gość: Nowy Hamster - do Karczmy IP: 100.1.1.* 04.09.01, 08:23
            Wchodzimy do Karczmy, bo od tego czytania zaczyna boleć mnie głowa:-))
          • Gość: Hamster Nowy idziesz na browara??? IP: 195.117.18.* 04.09.01, 08:23
            Tamci sie wdali w dyskusje o niczym. Chodz poszlajamy sie!
            • Gość: Nowy Re: Nowy idziesz na browara??? IP: 100.1.1.* 04.09.01, 08:35
              OK! Dzisiaj ładna pogoda możemy posiedzieć i posączyć browarka, jednego, dwa,
              trzy ... będzie fajnie. Tak na marginesie, to jesteśmy znowy sami?
              • Gość: Hamster Re: Nowy idziesz na browara??? IP: 195.117.18.* 04.09.01, 08:38
                Na razie tak, szkoda ze nie ma Never-a, bez niego i przez jakas konfidencka
                swinie to forum bedzie przymierac. Juz pojawiaja sie rózni palanci którym nie
                podoba sie to czy tamto. Nie zwracajmy uwagi na tych malkontentów. To po
                Zywczyku o.k.???
                • Gość: Nowy To po żywczyku:-)) IP: 100.1.1.* 04.09.01, 08:41
                  Gul, gul, gul - pychota:-))
                  • Gość: Hamster a moze cos mocnieszego IP: 195.117.18.* 04.09.01, 08:46
                    Ile mozna pic tego browara! Proponuje dla odmiany cos na wzmocnienie bo slabego
                    zdrowia dzis jestem - red bull z Bolsem i kostka lodu to nas postawi na nogi!
                    • Gość: Nowy Re: a moze cos mocnieszego IP: 100.1.1.* 04.09.01, 08:48
                      no nie wiem czy to jest dobry pomysł o 9.00 - ostatnio po takich mieszankach
                      miałem problemy z grawitacją:-)) , ale skoro jesteś dzisiaj "cieniutki" to
                      zamawiaj:-))
                      • Gość: Yahagi Re: a moze cos mocnieszego IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 08:55
                        A. ja zjadłbym już cos .. przynajmniej jakies frytki....
                        • Gość: Hamster Re: a moze cos mocnieszego IP: 195.117.18.* 04.09.01, 09:05
                          Gość portalu: Yahagi napisał(a):

> A. ja zjadłbym już cos .. przynajmniej jakies frytki....

A ja wole pizze z Dominium - jest niezla ale sie wycwanili i teraz srednia jest
                          taka jak wczesniej mala. Trudno i tak jest dobra polecam capricioze i po
                          browarku!!!
                        • Gość: Nowy Idziemy jeść IP: 100.1.1.* 04.09.01, 09:06
                          Już jest nas trzech, zbierajmy się - było nas więcej, gdzie idziemy na te
                          fryty??
                          • Gość: Hamster Re: Idziemy jeść IP: 195.117.18.* 04.09.01, 09:09

> Już jest nas trzech, zbierajmy się - było nas więcej, gdzie idziemy na te
                            > fryty??\

to fryty czy pizza bo jak pizza to nam przywioza, co sie bedziemy fatygowac!

• Gość: Hamster Re: Idziemy jeść IP: 195.117.18.* 04.09.01, 09:13

> Już jest nas trzech, zbierajmy się - było nas więcej, gdzie idziemy na te
                            > fryty??\

to fryty czy pizza bo jak pizza to nam przywioza, co sie bedziemy fatygowac!

• Gość: Nowy Re: Idziemy jeść IP: 100.1.1.* 04.09.01, 09:20
                              Hamster chyba za dużo Ci sie klikneło:-))
                              odnośnie jedzenia to ja wole fryty - a może pójdziemy na Staszica na tosty??
                              • Gość: Hamster Re: Idziemy jeść IP: 195.117.18.* 04.09.01, 09:30

> Hamster chyba za dużo Ci sie klikneło:-))
                                > odnośnie jedzenia to ja wole fryty - a może pójdziemy na Staszica na tosty??

To nie klikanie tylko czasem jak odswierzam to znowu samo wysyla
                                posta. A jezeli chcesz isc na staszica to juz lepiej na kebaba kolo ludwika przy
                                silnicy. kebaby tam sa super
                                • Gość: Nowy na kebaba ! IP: 100.1.1.* 04.09.01, 09:44
                                  pomału w szybkim tempie zmierzamy w stronę Ludwika
                                  • Gość: Hamster Re: na kebaba ! IP: 195.117.18.* 04.09.01, 09:51

> pomału w szybkim tempie zmierzamy w stronę Ludwika

To ja wezme z pikantnym kurczakiem bo jeszcze nie próbowalem a potem co?

• Gość: Nowy Re: na kebaba ! IP: 100.1.1.* 04.09.01, 09:57
                                      Mysle, że po jedzonku wskazane było by piweczko - może w parku popatrzymy się
                                      na fontanne i powspominamy młodzieńcze lata bo to wrzesień wkońcu i szkoła się
                                      zaczyna:-))
                                      • Gość: Hamster Re: na kebaba ! IP: 195.117.18.* 04.09.01, 10:14
                                        Dobra ale trzeba uwazac na nadgorliwych strazników miejskich, jest ladna pogoda
                                        to mozna potem skoczyc do kaktusa pod parasole
                                        • Gość: Nowy Re: na kebaba ! IP: 100.1.1.* 04.09.01, 10:52
                                          tEŻ TAK MYŚLE BO OD SŁONECZKA MOŻE NAM SIĘ W PALNIKACH POPRZEWRACAĆ:-)) WOŁAJ
                                          RESZTE EKIPY!!
                                          • Gość: Hamster Ludzie kto wali z nami browara IP: 195.117.18.* 04.09.01, 11:13
                                            w tak pieknych okolicznosciach przyrody i tak, tego, niepowtarzalnych.....
                                            • Gość: miko Re: Ludzie kto wali z nami browara IP: 10.30.161.* 04.09.01, 11:16

> w tak pieknych okolicznosciach przyrody i tak, tego, niepowtarzalnych.....

Cze, cze, cze, idę z Wami, a co tu tak sam będę siedział
                                        • Gość: Nowy Re: na kebaba ! IP: 100.1.1.* 04.09.01, 11:16
                                          tEŻ TAK MYŚLE BO OD SŁONECZKA MOŻE NAM SIĘ W PALNIKACH POPRZEWRACAĆ:-)) WOŁAJ
                                          RESZTE EKIPY!!
    • Gość: Nowy Znalazłem !!!!! :-)) IP: 100.1.1.* 18.04.02, 13:48
      No wreszcie :) Hamster to co robimy z tak pieknie rozpoczętym
      popołudniem?? :)))
      fajnie tak odwiedzić stare czasy ...
      • Gość: Hamster Re: Znalazłem !!!!! :-)) IP: 195.117.18.* 18.04.02, 14:03

> No wreszcie :) Hamster to co robimy z tak pieknie rozpoczętym
        > popołudniem?? :)))
        > fajnie tak odwiedzić stare czasy ...

Ladna pogoda to proponuje zaczac od malego zimniego browarka w parku na
        laweczce :-)
        • Gość: Nowy No to zaczynamy ... IP: 100.1.1.* 18.04.02, 15:38
          Mały browarek - pychota:)) proponuje jeszcze po jednym i przejdźmy w strone
          sienkiewki - tam zobaczymy co dalej - mam plan :))
          Ludziska!!! idzie ktoś jeszcze z nami??
    • Gość: AS Re: nowa gra do nabijania ilości postów - SPACER PO KIELCACH :-) IP: *.fancomp.com.pl 18.04.02, 16:08
      BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka