Dodaj do ulubionych

Portret psychologiczny oskarżonej o zabójstwo k...

06.01.05, 07:33
Ja tez bym chętnie zabił...

Najchętniej bym pozabijał najpierw wszystkich pracowników TP SA a potem kilku
dziennikarzy... m.in... głupiutką blondyneczkę ze słowa, która zadaje głupie
pytania w stylu "a po co panu internet w domu ???"
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Portret psychologiczny oskarżonej o zabójstwo IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 06.01.05, 10:12
      śmierć za smierć!!! Po udowodnieniu zabójstwa wysłać tą puszczalską psycholkę
      na krzesło i koniec tematu!!!

Jako normalny człowiek nie wyrazam zgody na to, żeby za moje pieniądze z
      podatków utrzymywać takie zero w pierdlu!!!

Jestem za przywróceniem kary śmierci w przypadkach, kiedy udowodni się danemu
      delikwentowi morderstwo z zimną krwią. Wyroki takie, wykonane natychmiastowo,
      bez mozliwości odwoływania się i ciagnięcia procesów sądowych latami z
      pewnością spowodowałyby, ze spora część niedoszłych zabójców pomyslałaby dwa
      razy zanim odbierze komuś bestialsko życie.

Jedynie kara śmierci ukróci mnożące się przypadki np. zasztyletowania gó..arza
      przez kolegę z osiedla za 5 zł, które mu wisiał i tym podobne historie.
      • kobylybbb Gdyby nie to 06.01.05, 10:39
        że podpis jest „ja”, to mógłbym pomyśleć, że powyższy tekst wyszedł spod pióra
        Pana Agnostyka1 znanego jako Józio.
        Ale to jest niemożliwe, bo Józio na pewno nie jest zwolennikiem kary śmierci.
        Co więcej – Józio, choć jest zajadłym antyklerykałem, nigdy nie wyraził ochoty,
        aby jakiegoś księdza skrzywdzić.
        Józio nawet nigdy nie wyraził opinii, że zabójcy ks. Popiełuszki otrzymali zbyt
        łagodne wyroki.
        • Gość: ja Re: Gdyby nie to IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 06.01.05, 15:30
          Nie jestem zadnym Józiem, ba, jestem płci żeńskiej:)
          Nie wierzę, że TY, poprzedniku (zapomniałam nicka) - wierzysz w resocjalizację
          zwyrodnialców..???

Czy naprawdę nie sądzisz, ze kara śmierci ukróciłaby bezsensowne zabójstwa,
          które mnożą się z każdym rokiem?

Chcę życ w kraju, w który mogę spokojnie wyjść do sklepu za rogiem czy na
          przystanek autobusowy o godzinie 21, bez strachu, ze grupka pijących piwo na
          murku chłopców w szerokich portkach odbierze mi zycie lub poobija mi ryj dla
          starego Siemensa czy dla 20 zł, które mam w kieszeni.

Nie wierzę, ze jestem jedyną osobą mającą takie życzenie...
          • kobylybbb Re: Gdyby nie to 06.01.05, 15:56
            Gość portalu: ja napisał(a):
            > Nie wierzę, że TY, poprzedniku (zapomniałam nicka) - wierzysz w
            > resocjalizację zwyrodnialców..???

Oczywiście, że wierzę. Najlepiej zostaną zresocjalizowani na tamtym świecie.

Przepraszam za wtrącenie Józia, to był gruby nietakt.
          • Gość: Ania Re: Gdyby nie to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 16:32
            Ja tez mam zyczenie, by prawo bylo w kwestiach mordercow bezwzgledne. Tak jak
            oni.
            Przeczytalam ten artykul w GW i tak sobie mysle, ze niektorzy faceci maja chyba
            nierowno pod sufitem. Mysle o narzeczonym zbrodniarki. Jak mozna chciec
            stworzyc ciepla kochajaca sie rodzine (bo innej nie mozna przeciez planowac) z
            taka degeneratka?
            • Gość: Filip Re: Gdyby nie to IP: 69.156.224.* 06.01.05, 19:46
              BBB...to nie byl nietakt, pomylka wtracania w ta sprawe Jozia Niedzieli.

...Jozio jest rownie w wielkim stopniu zboczony jak opisana tu panienka z jej
              przykladem na stosunki towarzyskie.
              ....roznica tylko polega na metodzie mordowania, wyborze narzedzi.

Tak dlugo jak dlugo nas obowiazuje PRAWO BOSKIE jestesmy ludzmi wolnymi,
              odpowiadajacymi za swe ziemskie "sprawowanie sie" przed Bogiem.

Ale Joziu jest nadgorliwcem (w dodatku slepym na rzeczywisty ogrom problemow
              spolecznych)( i w takich przypadkach demagogii to juz regula)

Joziu chcialby to zmienic, wygumowac 10 przykazan a w miejsce ich wprowadzic
              substytut - PRAWO STANOWIONE (czyli - PRAWO MAFII SPRAWUJACEJ AKTUALNIE WLADZE)
              lub konstytucje Unii Europejskiej, czyli PRAWO TOTALITARNE. (bo jesli jeszcze
              dzis takim nie jest - to takim bedzie)

A wiec Joziu jest tez morderca ale wyrachowanym. Takim ktory dlugo i cierpliwie
              przygotowuje grunt pod zbrodnie totalitarna.... nic nowego ! juz byli tacy
              zatroskani o los klasy robotniczej.

"....wykletych powstan ludu ziemi,
              powstancie ktorych dreczy glod.."
              • Gość: Filipie Re: Gdyby nie to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:00
                Niby mi "opowiedziales", ale jakos nie moge skojarzyc:)). Bo ja zupelnie na
                inne aspekty tego procesu zwrocilam uwage. Dla mnie niedziela jest dniem pracy.
                Ot co!
                • Gość: Ania Re: Gdyby nie to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:04
                  To bylam ja, Ania. Forumowicz pierwszej klasy:)))
                  • Gość: Aniu Re: Gdyby nie to...to tsunami ! IP: 69.156.224.* 06.01.05, 21:30
                    ......dziekuje....czy w taka zime - sniegu z deszczem i ciemnego nieba, lubisz
                    dlugo spac ?

....razem z trzensieniem i przelewajaca sie woda, jej az trzynastoma falami z
                    ziemi wydzielily sie tysiace jak nie miliony ton gazu ziemnego unoszac sie w
                    nasza atmosfere. Moze odczuwalne byc niedotlenienie, bole glowy.
                    Ziemia wychladza sie wewnetrznie. Kurczy sie na skutek naszej ludzkiej
                    eksploatacji ropy i gazu. Stad ruchy lupinowe skorupy ziemskiej.
                    Jak tak dalej pojdzie wykonczymy sie sami.
                    A astroida rozmyslila sie i w nas nie gruchnie.
                    "Phiphi" - to nazwa miasta dotknietego tragedja.
                    Milego wieczoru ja spadam.
              • Gość: ja Re: Gdyby nie to IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 07.01.05, 12:33
                Filipie drogi...
                Dlaczego sądzisz, ze wszystkich obowiązuje PRAWO BOSKIE???
                Są na swiecie muzułmanie, judaiści, wyznawcy kabały, ateisci itp.
                I jest ich wbrew pozorom całkiem sporo... Dla wielu z nich bezsensem jest Prawo
                Boskie - czyli, ze niby jak zwyrodnialec w stylu Patrycji z artykułu zamorduje
                im córkę, to my jako Państwo, damy mu ciepły kąt w kiciu, telewizorek,
                jedzonko - za nasze pieniadze - a po śmierci Pan Bóg wymierzy im karę.. heheh:)

Postaw się w sytuacji takiej rodziny! Oni mają prawo widzieć zwyrodnialca na
                krześle elektrycznym, a nie mieć świadomość, ze zyje sobie gdzieś spokojnie na
                Piaskach i jak za 15 lat wyjdzie to im chałupę spali z zemsty.

Chore jest państwo, w którym uczciwi ludzie nie mają na chleb, są eksmitowani z
                mieszkań, albo chodzą po śmietnikach, a psychole mordujący innych siedzą w
                ciepłej celi i oglądają TV.
                Jeśli tak ma wyglądać Prawo Boskie, to ja dziękuję.

• kobylybbb Re: Gdyby nie to 07.01.05, 12:39
                  Cóż, muzułmanie i judaiści także Boga mają. A gdyby tak zajrzeć do Pisma, to
                  prawo wcale łagodne nie jest.
                  • kobylybbb Re: Gdyby nie to 07.01.05, 12:56
                    Na przykład:
                    II Mojż. 21, 12
                    „Kto tak uderzy człowieka, że ten umrze, poniesie śmierć”

III Mojż. 24, 17
                    „Jeżeli kto zabije człowieka, poniesie śmierć”
                    • Gość: ja Re: Gdyby nie to IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 07.01.05, 18:39
                      Nie wątpię w tresć powyzszych cytatów, ale nie każdy wierzy w Pismo Święte, do
                      diaska!
                      Szanuję to, że Ty w owe zapewnienia wierzysz, ale dla mnie i wielu innych osób
                      jedyną kara jaką mozna wymierzyć mordercy, i która choc w małym stopniu
                      zadosćuczyni ból i krzywdę rodzinie zabitego, jest kara tu, na tym świecie!!!

Jeśli zwyrodnialec odbierze życie niewinnej osobie, to powinno go spotkac to
                      samo TUTAJ NA ZIEMI, a jesli wierzy w Biblię, to być moze oberwie po raz drugi
                      na tamtym świecie:)

W średniowieczu złodziejom ucinali rękę, zabójców wieszali - i to wcale nie
                      było takie prymitywne, jak by się mogło wydawać.

Współczesny świat daje za duzo ciepełka i warunków do rozwoju dewiacji
                      wszystkim odchyleńcom - a to niewątpliwie sprzyja wzrostowi przestępczośći.

Znasz choc jedna osobę, która po wyjśćiu z kicia stła się lepszym
                      człowiekiem..? :) Ja pamiętam tylko postrach na pewnym osiedlu w naszym
                      mieście, gdy pewien "zresocjalizowany" młody człowiek skonczył właśnie
                      odsiadkę. Resocjalizacja... hehe:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka