ivan4 27.01.05, 11:17 Protestujemy też przeciwko Wiceprezydentowi Parafiniuku !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivan4 Zapraszamy do obejrzenia ulotki 27.01.05, 11:22 fmskielce.fm.interia.pl/wl1.doc i 2 strona : fmskielce.fm.interia.pl/wl2.doc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: FMS : Protestujemy przeciwko zmianie ulic !!! IP: *.kielce.eu.org 27.01.05, 18:23 najwyzszy czas zeby ta banda rewanzystow przestala ludzi naciagac na koszty i dala sobie spokoj z glupimi zmianami jak nie maja gdzie wydac spolecznych pieniedzy to przypominam - w polsce sa tysiace glodnych, niedozywionych dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
rodovitz1 Re: FMS : Protestujemy?A może zmieńmy Urzędniczą 28.01.05, 21:30 na Emila Zoli? Warto podyskutować.Może władza zrozumie ironię?Osobiście uważam,że pan prezydent powinien pracować przy ul. Urzędniczej.A mieszkańcy tej ulicy chętnie zamieszkaliby np. przy Rynku?Ja na szczęście, zmiany ulic od 14 lat mam za sobą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rodovitz1 Re: FMS : Protestujemy?A może zmieńmy Urzędniczą 30.01.05, 16:04 Pozdrawiam Mieszkańców Kielc.Z niepokojem obserwuję brak zainteresowania dyskusją nt.zmiany ulic.Czyżby Obywatele tak zacnego miasta ignorowali poczynania swych przedstawicieli w samorządzie? Bierna postawa oznacza zgodę.Nawet Mieszkańcy ul. Urzędniczej nie zareagowali na moją prowokację. Odpowiedz Link Zgłoś
ivan4 Widocznie mieszkańcy starsznie boją się Prezydenta 31.01.05, 00:57 jak dziewica chcieliby ale się boją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wazniejsze_sprawy Re: FMS : Protestujemy?A może zmieńmy Urzędniczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 01:00 no i chuiiii... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudok Re: FMS : Protestujemy przeciwko zmianie ulic !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 02:10 Czy ja dzisiaj usne? Po przeczytaniu tekstu "przeciwko wiceprezydentowi Parafiniuku"???? Ten kraj idzie ku zagladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ivan4 Prezydentowi Parafiniukowi - drobna pomyłka :) 01.02.05, 01:10 Widzę że za bardzo nie obchodzi nikogo to - co serwuje nam ukochany Prezydent"wszystkich kielczan". Gratulujemy tym którzy będą mieszkać przy ulicy np. Solidarności :) Odpowiedz Link Zgłoś
antysocjalista solidarność to przezytek, darmozjady jak inne zwią 01.02.05, 01:20 zwiazki. Prezydent powinien pójść po rozum dogłowyi nazwać ulicę obywatelską tylko liberlizm moze uratowackraj i kielce, to bylby właściwy znak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot zyskały nawet takie gnidy, jak ty IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.05, 18:45 > Gratulujemy tym którzy będą mieszkać przy ulicy > np. Solidarności :) Solidarność zmieniła świat. Dzięki niej zyskały nawet takie gnidy, jak ty - nie musisz już jeździć do Moskwy po instrukcje, nie musisz się tłumaczyć, gdzie zniknęło masło i dlaczego prąd jest wyłączany na kilka godzin. Jako Polak jestem dumny, że to u nas powstała Solidarność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychodekoder Kielce 25-543 ul Wałesowej poruty IP: 82.160.68.* 09.02.05, 23:23 Kielce 25-543 ul Wałesowej poruty ....nawet nawet ....hłe hłe hłe .. skorzystały z tej poruty przedewszystkim gnidy ... hłe hłe hłe Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: zyskały nawet takie gnidy, jak ty 10.02.05, 08:11 Ciekaw jestem kto rozkradł kraj po 89 r ?? PZPR ?? nie SOLIDARNOSC jełopie ale jestes ograniczeni i potraficie zgonic tylko na lewice i PZPR as to jakie przekrety robi prawica i była Solidarnosc jest cacy i o tym sie nie mowi bo to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: zyskały nawet takie gnidy, jak ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:33 Czy to, co piszesz, umniejsza w jakiś sposób historyczną rolę Solidarności? Najważniejsze dla naszego narodu wydarzenia w XX w to Piłsudski i odzyskanie państwowości oraz Solidarność i odzyskanie niepodległości - oderwanie się od Moskwy. Nic ważniejszego się nie stało. Jeśli to jest dla ciebie za mało na nazwanie ulicy, to głosuj przeciwko. Jeśli na lewicy i prawicy oprócz ludzi uczciwych widzisz bandytów i złodziei, to dobrze widzisz. Będziecie to kiedyś mieli na historii - wtedy zdecydujesz czy Toporowski i Sawicka to powód do dumy dla Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: zyskały nawet takie gnidy, jak ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:42 > Ciekaw jestem kto rozkradł kraj po 89 r ?? PZPR ?? spytaj rodziców, co było do rozkradania po tym, jak PZPR sie w całości rozchorowało i nagle stało się lewicą demokratyczną - mozna było najwyżej ocet z półek podpieprzyć. W sklepach nie było nic innego. W szpitalach nawet bandaży nie było, zimą prąd wyłączano, zamiast czekolady były wyroby czekoladopodobne na kartki. Żeby mieć masło ludzie chodzili do kościołów po paczki z darów. W kolejce po mięso stało się blisko 2 godziny. Ludzie wyszli na ulice, bo już mieli tego dość. Twoi rodzice pewnie też. To była Solidarność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: FMS : Protestujemy przeciwko zmianie ulic !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:37 WEL – to BUFON i CHAM. Prezydent Kielc Wojciech Lubawski zwany Geniuszem Łysogór wzniósł się ostatnio na sam SZCZYT BUFONADY I CHAMSTWA – co odnotowała kielecka prasa. W sprawie zmiany nazw ulic oprotestowanych przez wielu Kielczan i samorząd Spółdzielni Mieszkaniowej „Wichrowe Wzgórze” powiedział, że „DEMOKRACJA NIE POLEGA NA TYM, ABY KAŻDEGO OBYWATELA PYTAĆ O ZDANIE” . A w sprawie zamiaru mieszkańców dzielnicy Cedro-Mazur odnośnie odłączenia się od Kielc stwierdził – „NIE WIDZĘ SENSU ODŁĄCZENIA TEJ DZIELNICY OD MIASTA. NA PEWNO GMINA KIELCE NIE WYRAZI NA TO ZGODY. A CZASY SZANTAŻOWANIA W STYLU: JAK NAM CZEGOŚ NIE ZROBICIE, TO MY ODEJDZIEMY, JUŻ DAWNO SIĘ SKOŃCZYŁY”. Podobnego zachowania się Prezydenta Kielc wobec mieszkańców Miasta, czyli Wyborców którzy powierzyli mu wykonywanie tej Zaszczytnej Funkcji nie odnotowały dotychczas kroniki Grodu Nad Silnicą. Tym samym Wojciech Lubawski pobił wszelkie rekordy CHAMSTWA. I taki INTELIGENT, urodzony DEMOKRATA i DYPLOMATA - prawdziwy CZŁOWIEK KOMPROMISU będzie rządził jeszcze w Kielcach do listopada 2006 roku tj. wyborów samorządowych w czasie których Wdzięczni Kielczanie /w tym również mieszkańcy ul.M. Lipcowego, H.Sawickiej, J.Krasickiego oraz dzielnicy Cedro- Mazur/ słusznie SKOPIĄ MU DUPSKO. Odpowiedz Link Zgłoś
ivan4 Widze ze sie nie mozesz doczekac ulicy Solidarnosc 03.02.05, 23:33 i? kobylybbb jak zwykle zalosny prostak Odpowiedz Link Zgłoś
ivan4 A w sobotę była nowa akcja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.02.05, 23:53 fmskielce.fm.interia.pl/ulice.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
ivan4 Ostrezgaliśmy - nikt nie słuchał!!! 09.02.05, 14:56 Nawet Pani Redaktor Roży nas olała !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivan4 Ciekaw jestem kobylybbb co ty zrobiles dla Kielc? 09.02.05, 18:44 Bo jak widze to tylko siedzisz na dupie i napieprzasz na każdego od lewa do prawa. Jesteś żałosny. Jest mi szkoda że tacy idioci jak Ty mieszkają w tym mieście. Bo to właśnie przez takich jak Ty to tutaj jest jak jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Kieleckie ulice z imionami agentow... IP: 69.156.224.* 09.02.05, 20:13 To wszysko co mysle o tych zmianach. Ciekaw jestem ktorzy to radni zaproponowali ten nowy zestaw nazw ulic. Jezu !....coz to za koszmarna prowincja te kielce ! ...mozna by bylo tyle ciekawych patriotycznych, przyciagajacych nazw uzyc, a oni - ta bczerwona szarancza wciaz swoje.....szkoda slow....pedzic tych debili z Kielc ! Odpowiedz Link Zgłoś
ivan4 FMS sprzeciwia się w imieniu mieszkańców Kielc. 09.02.05, 23:06 Federacja Młodych Socjaldemokratów w Kielcach nie będzie juz więcej tolerować poczynań Lubawskiego - największego szkodnika dla naszego miasta. Zapraszamy na linki z naszych akcji : fmskielce.fm.interia.pl/ulice.pdf fmskielce.fm.interia.pl/wl2.doc fmskielce.fm.interia.pl/wl1.doc www.fms.kielce.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot solidna bolszewicka robota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:54 a gdzie jest link do tych ulotek sprzed dwóch miesięcy? a gdzie jest link do telefonów radnych Unii Pracy? Ww ten sposób, towarzysze, to ta cała partyjna robota pójdzie w zapomnienie. Mam też prośbę, zebyście się sprzeciwiali we własnym imieniu, a nie w imieniu mieszkańców Kielc. Są tu tacy, co jak słyszą, że znowu ma ich reprezentować czerwona hołota, to od razu łapią za paszporty. Ponadto, zawsze jest to wstyd być reprezentowanym przez karierowiczów, nieuków i donosicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: FMS : Protestujemy przeciwko zmianie ulic !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 07:42 Nie pisze się Parafiniuku tylko Parafiniukowi! Najpierw naucz się pisac i mysleć po Polsku. Dlatego własnie nazwy ulic trzeba zmienić, żebyś wiedział, że mieszkasz w Polsce a nie w Sowietach! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: FMS : Protestujemy przeciwko zmianie ulic !!! 10.02.05, 08:12 gdyby nei Ci Sowiecie wielki Kielczaninie mowił bys po niemiecku i chwali Adolfa wiec nie piezprz głupot. Zapłacisz za wymiane za innych ?? Zafubdujesz im to ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot ile to kosztuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:57 A ile trzeba zapłacić? Nie wiem, jak towarzysz, ale ja płacę podatki. Nie mam nic przeciwko, żeby płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crux Precz z FSM-em! IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.02.05, 19:27 Chciałbym tych kilka słów skierować do Pana z FSM-u. Co Pan w ogóle potrafi zrobić, umie chociaż Pan zarządzać sklepikiem z warzywami swojej ciotki, że aż rwie się Pan do zarządzania miastem? Jakie ma Pan kwalifikacje do kandydowania, aby kierować miastem (lub o zgrozo państwem), bo chyba tak należy rozumieć Pana zaangażowanie w młodzieżówkę SLD... Jak znam życie, jest Pan na politologii (zresztą jak większość noworekrutowanych polityków) i dlatego nie zna się Pan kompletnie na niczym, oprócz politologii. Zna się Pan na marketingu, zarządzaniu, a chociaż może na prawie? Byłoby zdecydowanie lepiej dla Polski, Kielc i innych miast gdyby politycy rekrutowali się jednak z menadżerów, prawników, naukowców lub inżynierów, bo Ci chociaż na czymś się znają i mogą kogoś reprezentować i zarządzać. A Pan? Jak może Pan podejmować decyzje ważkie dla miasta lub innej instytucji, skoro Pan nie ma żadnego przygotowania? Biedni są politolodzy. Są kompletnie nieprzygotowani do pełnienia funkcji, do których predysponuje ich chora ambicja albo prosta żądza władzy. Pańskie wystąpienie na tym forum, podobnie zresztą jak wszystkie "happeningi" FSM-u, należy potraktować w kategorii chęci zbicia szybko kapitału wyborczego. W rzeczywistości jesteście kolejnym krzykliwymi oszołomami lewicowymi, ślepo wyznającymi błędną i szkodliwą ideologię gloryfikowania PZPR-u i wszystkiego co jest związane z tym okresem. W czym ten okres był dla Pana taki dobry? Rodzice pracowali w Komitecie? Zresztą - co to za podział w ujęciu lokalnym - prawica i lewica? Dla mnie taki podział może być dla miasta jedynie szkodliwy, bo różnice w poglądach (oprócz dogmatycznego negowania propozycji rządzących przez opozycję) przejawiają się tylko i wyłącznie przy nazwaniu ulic i stawianiu pomników. Ja, co może być dla Pana przykre, dzielę polityków jedynie na tych którzy są hipokrytami i idiotami i na tych, którzy są w stanie rozwiązać moje problemy lub problemy mojego miasta. Niestety u nas w kraju, a w Kielcach w szczególności, to widzimy jedynie nieudaczników, którzy mówią że PZPR było "cacy" (ci mają do tego krótką pamięć i zwykle są hipokrytami) i tych którzy twierdzą, że PZPR było "be" (wśród tych też jest wielu hipokrytów). W reszcie niestety jesteście praktycznie tymi samymi nierobami i nieudacznikami. Czasem to ta nasza prawica, mam wrażenie, w poglądach lewicowych prześciga się z SLD. Właśnie przez takich jak Pan w Kielcach jest jak jest. W magistracie urzędują zwykle karierowicze, którzy na niczym się nie znają, co próbują ukryć poprzez swoją ignorancję. Nie dziwmy się więc, że w Kielcach jest jak jest... Zdolniejsi, zdegustowani układami i układzikami, opuszczają to miasto. I niestety winny jest tej sytuacji także FSM... Polityka zwykle nie przyciąga ludzi uczciwych i to zdanie nie jest podyktowane tylko ostatnią ogólnopolską tendencją do nielubienia polityków. Chorobliwa dążność do rządzenia, do decydowania, a także do czerpania z tego tytułu profitów, zwykle prowadzi, że wśród polityków znajdujemy osoby pozbawione jakiejkolwiek, nie tylko lewicowych czy prawicowych, zasad. W ogóle brak Panu elementarnych zasad i skromności - reklamowanie swojej akcji hasłem: "Super ulotka, super akcja" jest dość niezręcznym i infantylnym zabiegiem. Precz z FSM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Precz z FSM-em! IP: 207.96.151.* 10.02.05, 20:13 Brawo !....dobre podsumowanie poczynan mlodziezowki wyroslej pod troskliwa opieka SOJUSZU- malo ze "sojuszu to jeszcze takich pojec jak LEWIZNY, i w dodatku DEMOKRATYCZNEJ !.... ...O Boze co za glupota i pomylenie pojec tu nastapilo. ...SOJUSZ - pokrewny SOJUZOWI....dokladnie ! ...LEWIZNY - no nie ma co ukrywac, tej lewizny bylo a bylo, cala Polska o tym mowi. ...DEMOKRATYCZNEJ - ba ! az demokratycznej w swych poczynaniach. I mozna by bylo uwierzyc ze ta banda myslaca tylko o "lewiznie" ( co gdzie ukrasc i co spieniezyc, zagarnac )wie cos na temat d e m o k r a c i. A wam mlodym z grona politologa nie szkoda zycia ,a takie kumania z tym co juz zdechlo, wskrzesic sie nie da i tylko smrod po tym pozostal na scenie politycznej Polski ? Zaproponowane nazwy ulic mnie tez sie nie podobaja. Nie podobaja sie mieszkancom Kielc zwalszcza ludziom mlodym wiazacych z tym miastem zyciowe nadzieje. Za tak nieszczesliwy dobor nazw ulic kieleckich winni bedzie zarowno ludzi reprezentujacy partje prawicowe, a lewizna - jej to wisi, byle tylko przy byle okazji wygrywac swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Precz z FSM-em! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 22:02 Załamałeś mnie szefie. Do cegły mógłbyś gadać z lepszym skutkiem. "Pan z FSM-u" - niedouczony karierowicz i kłamca bez żadnych zasad moralnych na pewno się przejmie twoim wypracowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crux Nie żyje król! Niech żyje król! IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.02.05, 23:21 Cóż za błyskotliwość niebywała... Kiedy FSM sobie umrze śmiercią naturalną, to będzie Pan mógł sobie takie głupie hasła wykrzykiwać. Precz z FSM-em! PS. Nie rozwiał Pan swoją wypowiedzią żadnych moich obaw. Powiem więcej - te obawy się wzmogły. Proszę więc o rzeczowe ustosunkowanie się do mojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ivan4 FSM padł już dawno. A ja piszę o FMS. 12.02.05, 17:06 Dlatego nie będę rzeczowo się ustosunkowywał bo nie ma do czego, skoro Ty nawet nie rozróżniasz skrutów. Brawo Panie PO lub PIS Crux. Ja też podziwiam błyskotliwość. NIECH ŻYJE FMS . Precz z FSM - czy tak pan krzyczał kilkanaście lat temu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crux No to jak z tym skrótami? IP: *.kom / *.kom-net.pl 12.02.05, 19:20 Widzi Pan, ja nie jestem z gatunku ludzi, którzy krzyczą, czego trudno o Panu powiedzieć. No to niech Pan nam zdradzić jakie jest Pańskie wykształcenie jako przyszłego polityka? Uczy się Pan w szkole średniej, a może już jest Pan studentem, a może już coś udało się Panu ukończyć? Niech dowiedzą się spragnienie wyborcy, cóż to za kwiat inteligencji chce nas reprezentować! Pozdrawiam i oczekuję dalszych skrÓtów myślowych i ortograficznych... Odpowiedz Link Zgłoś
ivan4 Przepraszam za błąd ortograficzny :( 13.02.05, 00:13 Co nie zmienia faktu FSM Odpowiedz Link Zgłoś