Gość: djkrach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 02:07 hehe, cos jakos tak mi sie widzi, ze same tabliczki pochlona jednak troche wiecej kasiorki(chyba ze od razuy zamowili po kilkanascie sztuk), przeciez trzeba bedzie je wielokrotnie montowac :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwony_borsuk Re: Zmiany nazw kieleckich ulic cd. 23.03.05, 08:32 e cos Ty przeciez twierdza ze to małe koszty dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Zmiany nazw kieleckich ulic cd. 23.03.05, 09:16 <Pierwsze tabliczki pojawią się na skwerze przy ulicy Zagórskiej. Tu rozpoczyna się aleja Solidarności, do niedawna Manifestu Lipcowego. - > Coś mi się tu nie zgadza ,gdzie zgineła ul.Źródłowa ??? tj.odcinek pomiędzy ul Zagórską ,a Sandomierską !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muu Re: Zmiany nazw kieleckich ulic cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 16:28 Właśnie - to ma być dyrektor MZD?! Nie wie gdzie się zaczyna Manifestu? Jedna z głównych ulic w Kielcach??? No chyba, że zapomnieli powiedzieć, że Źródłowa też znika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Może Źródłowa też się komuś źle kojarzy; IP: 213.199.193.* 23.03.05, 16:53 Może przy okazji radni "uszczęśliwili" więcej ludzi i Źródłowa również stała się częścią nowej ale starej (bo wciąż dziurawej) alei? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASD Re: Zmiany nazw kieleckich ulic cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:05 NAzwy nie powinny byc "stronnicze" tzn. po co tam Al Solidarnosci :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiektoś W Kielcach radni myślą inaczej. IP: 213.199.193.* 23.03.05, 16:55 Niekonwencjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taj Chetnie pozycze sobie taka nowa tabliczke IP: *.netcity.pl 23.03.05, 09:53 szczegolnie z nazwa solidarnosci zeby miec w co gwozdzie wbijac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: him Re: Pałką ją, pałką IP: 193.59.173.* 23.03.05, 12:04 a potem gazem. Jak przed 25 laty. A to ci sie dziadku trafilo polatach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychodekoder ubekami 'pedalami' IP: 213.199.193.* 24.03.05, 00:04 montaż ubecki biernymi pajacykami ul..żródło..wa ..........................to soli..darność ul..żródło biruty ? bieruta ? boruty ?....solna a może z..bir..u..ty jak nuZbira EX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysia Re: Zmiany nazw kieleckich ulic cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:53 Co do wojewody to pewnie jako pseudolwicowiec chce zadbać o swoją przyszłość. Brawo, brawo Panie Wojewodo. A jaki wstyd!!! Miejmy nadzieję że cała lewica i mieszkańcy tych ulic naplują panu w twarz! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Zmiany nazw kieleckich ulic cd. 23.03.05, 17:54 ja myślę że mieszkańcy Kielc i tak są nie dość lewicowi zmieńcie sobie nazwę ul. Sienkiewicza na Lenina, Krakowską na Rewolucji Październikowej, Warszawską na Armii Czerwonej a Sandomierską na Bohaterów ZOMO. Wtedy dopiero pokażecie światu, że w Kielcach kapitalizm nie ma szans! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychodekoder 'solidarność' jest tylko lewicowa IP: 213.199.193.* 23.03.05, 18:02 co ty p... 'solidarność' jest tylko lewicowa .. widziałeś tam może jakiegoś bankiera... może 'bolka' ? ..... może o tym chcesz 'porozmawiać' na forum ....a może potrzebujesz porady fachowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Zmiany nazw kieleckich ulic cd. IP: *.ds3.agh.edu.pl / *.ds3.agh.edu.pl 23.03.05, 12:30 A jednak ktoś zarobi na tym całym zamieszaniu :) czytaj: DUBR :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aciu Re: Zmiany nazw kieleckich ulic cd. IP: 213.199.193.* 23.03.05, 14:06 panie wójcik!!! i tak to ci nic nie da, wykopią cię już nie długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znowu-ja A co zrobią ze starymi??? IP: 213.199.193.* 23.03.05, 16:58 Ja mam 3 propozycje: 1. Zachować i postawić ponownie, jak przyjdzie normalna, zdroworozsądkowa ekipa (do 2007r. można przywrócić te nazwy bez kłopotów) 2. Przetopić na pomnik ofiar wtc 3. Przetopić na kij do baseballa, by radni się nim w głowę puknęli, zanim wpadną na następny genialny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychodekoder było źródło - teraz zasolone IP: 213.199.193.* 23.03.05, 17:47 aleje nieboszczyków co na to hipetmarkety dlaczego oszołomy każduy asfalt 'histeryzują' jak im niepodchodzi relatywny pozytywizm ul.weselna lepiej dobrze wyszczekanego, ale niestety moralnie podejrzanego, dobrze 'bronionego' przez 'bankierów' złodziei, którzy sponsorowali szczekaczke do 89r łudząc wizjami 'solidarnego z robolami' kapitalizmu .....................................hłe hłe hłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychodekoder pwn IP: 213.199.193.* 23.03.05, 18:10 relatywny książk. «względny, warunkowy, uzależniony od czegoś» Relatywna ocena. Pojęcia relatywne. łc. relatywność ż V, DCMs. ~ści, blm książk. rzecz. od relatywny Relatywność rzeczy, zjawisk. Δ filoz. Relatywność prawdy «cecha prawdy polegająca na przybliżonym, niepełnym, częściowym odbiciu rzeczywistości, spełniającym jednak wymogi praktyki w danym etapie jej rozwoju; względność prawdy» Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychodekoder "pwn" IP: 213.199.193.* 24.03.05, 06:38 wiadomość zostanie usunięta za złamanie ubeckiego 'kodu' ul ..p..szcze..li ' bełt'...pszcz..eli p strzeli ..p.. strzelin... 201 mar..janów ...trzy ..manie..k i p..edzio amunicja z soli szczy..panie ....przy...solił ... morski dziw..nó2w myśliwiecka amunicja różowa z czerwonej skody dla lesia z. szklany adolf wTc pustynny ..przygłup ub zimak de solej 'mio..dek' m..jodowy bełt ..lu gola...duża i 3mała czy dwa mi cha ły ........ skąd kumulacja ub pEdał 'przy holly łódzki'ej mErcEdEs dEk Ec chEmar antEna pEkape ziElEń...chlEw deprawator z fałszywek dżwiękowych centralny ubek z myśliwieckiej DJ pupil trupiego pryncypała MO monika 94 olejnik ku..w we wsoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eh:/ Ach te zmiany:) W takim komunistycznym stylu IP: 195.116.211.* 23.03.05, 18:01 Mieszkańcy mówią niet władza najmuje krzykaczy popierających i pod płaszczykiem zgody zatwierdzają zmiany. Ale żeby jakieś referendum w wyborze nowych nazw to już nie (to w końcu demokracja radnych a nie kielczan). Jednym słowem prawicowa władza w starym,dobrym komunistycznym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `krzych Re: Zmiany nazw kieleckich ulic cd. IP: *.globit.net.pl / 213.77.3.* 23.03.05, 18:13 I znów kielczanie zafundowali sobie piekiełko w swoim grajdołku. Nie słyszałem aby ktokolwiek wcześniej protestował, kiedy zmieniane były nazwy ulic na oś Słoneczne Wzgórze. A koszty na pewno nie mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Zmiany nazw kieleckich ulic cd. IP: *.195-96-207.hull.mt.videotron.ca 23.03.05, 18:26 Dotychczasowa nazwa ulicy dla lepszego zrozumienia sie, powinna byc przekreslona - jesli nadal ma wisiec przez jakis czas. Nadal czytelna nazwa Manifestu Lipcowego ale przekreslona ot chocby tasma przylepna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Zmiany nazw kieleckich ulic cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 20:09 Dlaczego od razu piekiełko. Po prostu rośnie świadomość społeczna, świadomość własnych praw - wyborców i podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bierut Re: Zmiany nazw kieleckich ulic cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:49 Wiec jeśli rośnie, to ja jestem za zminami i je popieram. A tabliczke z napisem "Manifestu Lipcowego", ukradnijcie sobie towarzysze na pamiątke świetlanej przeszłosci. W tym akurat jesteście świetni. Z partyjnym pozdrowieniem, w uznaniu walki i pracy Towarzysz Tomasz PS Mam tez zdjęcie Lenina z czasów szkolnych. Ktoś reflektuje? Powiesicie sobie obok jego wielkiego imiennika - na litere S. Odpowiedz Link Zgłoś