Dodaj do ulubionych

Zaatakował znienacka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 00:09
Kielce to najbardziej bandyckie miasto w całej Polsce, mieszkam od roku we Wrocławiu i ani razu nikt mnie nie zaczepił, a w ciągu analogicznego okresu rok temu kiedy mieszkałem w Kielcach dwa razy próbowano mnie okraść a ile razy zaczepiano na ulicy nie zlicze. To wszystko wynika z tego jaką stolica Świętokrzyskiego jest dziurą, bezrobocie i brak perspektyw zmusza ludzi to takich patologicznych zachowań.
Obserwuj wątek
    • Gość: ZeuS Re: Zaatakował znienacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 08:23
      Ano ja mieszkam w Kielcach i to w tym bloku co sie to wydarzyło :P Miałem widok z góry i conieco słyszałem ale to pozostawie bez komentarza...
      • hamsterek Re: Zaatakował znienacka 25.04.05, 08:47
        Założę się że gość miał powód. I to raczej nie on był be, tylko tamtych dwóch
        oraz ich kolesie od linczu.
    • Gość: piotr Re: Zaatakował znienacka IP: *.proxy.lucent.com 25.04.05, 08:52
      > Kielce to najbardziej bandyckie miasto w całej Polsce, mieszkam od roku we Wroc
      > ławiu i ani razu nikt mnie nie zaczepił, a w ciągu analogicznego okresu rok tem
      > u kiedy mieszkałem w Kielcach dwa razy próbowano mnie okraść a ile razy zaczepi
      > ano na ulicy nie zlicze. To wszystko wynika z tego jaką stolica Świętokrzyskieg
      > o jest dziurą, bezrobocie i brak perspektyw zmusza ludzi to takich patologiczny
      > ch zachowań.

Trzeba bylo sie nie osiedlac na Czarnowie ;-) Tam tylko sami swoi moga
      przezyc... Oczywiscie dotyczy to tylko niektorych rejonow Czarnowa. Kielczanie
      wiedza, ktore ulice lepiej omijac.
      • Gość: prytka bandyctwo i narkomania na kazdym kroku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:38
        widzialam co nie co co sie dzialo tego wieczoru i to bylo przerazajace!wiem cos
        o tym poniewaz to moich 2 kupmli zaatakowal ten drań...!!!!to jest narkoman i
        dlatego zaatakowal ich nozem oni spokojnie szli do domu a on wylecial za nimi z
        nozem i ranil jednego z moich kumpli w udo na (8 cm jak stwierdzili lekarze) a
        drugiego w brzuch az flaki wyszly mu na wierzch i musial sobie je trzymac zeby
        nie powyrywac wszystkiego)to byl okropny widok jeszcze do dzis sa slady kolo
        bloku z tego wieczoru!wczoraj bylam u kolegi i lezy nieprzytomny w szpitalu a
        drugi zwija sie z bolu bo ciagna go szwy!to jest poprostu szaleniec ten co
        atakowal...naćpal sie a pozniej fantazia go ponosila!do czego to dochodzi?mamy
        na osiedllu policje caly swoj postarunek maja na kolataja i jeszcze ani razu
        nie widzialam ich na osiedlu zeby pilnowali porzadku!ani jednego doslownie!
        siedza w tych swoich norach i boja sie ze jeszcze im łeb oberwia...od czego
        jest ta policja wkoncu!to przechodzi ludzkie pojecia a ten kto tego nie
        wiedzial niech nie zostawia glupich i pustych opinni!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka