Gość: prezio IP: *.globit / 195.117.63.* 26.04.05, 00:42 Gierada nie gadaj głupot twój czas cię już kończy oby na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kielczanin Re: Sam nie zrezygnuję, mówi Jan Gierada IP: 212.160.196.* 26.04.05, 10:51 i będziesz sobie leczył swoich komuszków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socaB Re: Sam nie zrezygnuję, mówi Jan Gierada IP: *.pu.kielce.pl 26.04.05, 12:06 Ach Ci Gieradowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maju Jakim cudem taki but jest szefem najważniejszego IP: 212.14.54.* 26.04.05, 12:12 przynajmniej nominalnie szpitala w województwie...nawet jego kolesie mnie dziwią , nie chorują ?? szpitale im nie potrzebne??...nie no, w sumie po co tyle szpitali, wystarczy jeden na województwo..80 łóżek w tym 10 lepiej wyposażonych dla "członków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: Jakim cudem taki but jest szefem najważniejsz IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 26.04.05, 12:38 No pewnie. Jakim prawem facet, który prowadzi szpital bez zadłużenia, przyciąga specjalistów, rozwija ofertę jest dyrektorem. Przecież należy go natychmiast zastąpić dyrektorem dołującego szpitala miejskiego. To jak najbardziej trendy u antykomuchów. Bić czerwonych. Ostanie nam się jeno sznur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Sam nie zrezygnuję, mówi Jan Gierada IP: *.kielce.net.pl 26.04.05, 13:23 Dyrektor Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego i Radny Rady Miasta Pan Jan Gierada jest całkowicie przekonany o "swoich racjach" - i ma do tego pełne prawo - czy to się innym podoba, czy też nie. Jedno mnie tylko w tym wszystkim smuci - jego wypowiedź w prasie nt. stanu zdrowia Dyrektora Jarosława Wójcickiego. A tak czy inaczej problem ten zostanie rozwiązany przez Radnych - prawdopodobnie na najbliższej Sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Sam nie zrezygnuję, mówi Jan Gierada 26.04.05, 16:23 A mnie postawa pana Gierady bardzo się podoba ,tak powinien robić każdy dyr któremu zależy na firmie , czyli ściągać najlepszych fachowców. A jako radny ma rację ,bo ile można utrzymywać na miejskim garnuszku "bankruta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosty Re: Sam nie zrezygnuję, mówi Jan Gierada IP: *.pl / 193.24.200.* 26.04.05, 17:02 Kim nie jest p.Basia jestem pełen podziwu dla geniuszu wiedzy i logiki... To typowe dla mentalności tego regionu.... POLECAM INCHALACJE Z JODU.. ZDROWIA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sam nie zrezygnuję, mówi Jan Gierada IP: *.crowley.pl 26.04.05, 21:33 Mnie za to dziwi kwestia, na która nikt z was uwagi nie zwrócił. Czemu doktorek nie stanął do konkursu na ordynatora? Bał się, że przegra? Z tego co wiem, dr Krzewicki ordynatorem chirurgii był ładnych parę lat. Komu to przeszkadzało? I jak doszło to tej dosyć dziwnej zmiany już po konkursie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: Sam nie zrezygnuję, mówi Jan Gierada IP: 82.139.11.* 26.04.05, 22:53 Bo doktorek profesorek z dyrektorkiem od dawna mieli już ułożony scenariusz, a konkurs na ordynatora to tylko gra wstępna dla mediów, że niby wszystko odbyło się zgodnie z prawem. Obłuda obłuda i jeszcze raz obłuda. Jaki jest Pan Jan G. to wszyscy dobrze wiedzą, bo niejednokrotnie dał się poznać, ale od Profesora należałoby wymagać większej klasy, ale tę można wyssać jedynie a mlekiem matki i żadne fakultety tu nie pomogą. Cóż szkoda ,że mamona zaślepia niektórych całkowicie i pozbawia odrobiny godności i honoru. No cóż wypada nam życzyć Profesorowi dużo szczęscia na nowej drodze ścieżki zawodowej pod opiekuńczymi skrzydłami Pana Jana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarwoj Re: Sam nie zrezygnuję, mówi Jan Gierada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 07:13 Masz rację,"szlachectwo zobowiązuje",ale gdzie teraz znajdziesz szlachcica,wszystko to postkomunistyczne towarzystwo,bez odrobiny honoru i przyzwoitości,chociaz utytułowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: Sam nie zrezygnuję, mówi Jan Gierada IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 27.04.05, 14:21 Patrzcie, patrzcie. Co dopiero pan Profesor ( przed przejściem) był super? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Re: Sam nie zrezygnuję, mówi Jan Gierada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:07 Jeśli konkurs wygrał Krzewicki, to jakim prawem bez konkursu Głuszek obejmuje stanowisko ordynatora? Czy to jest zgodne z przepisami? Chyba to kolejny przekręt Gierady!Nie pierwszy w tej sprawie zresztą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: Sam nie zrezygnuję, mówi Jan Gierada IP: 82.139.11.* 28.04.05, 13:39 Prawem buszu bo tylko to prawo nie jest mu obce. A swoją drogą busz to chyba nalepsze miejsce na ziemi dla tego Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Sam nie zrezygnuję, mówi Jan Gierada 28.04.05, 13:46 Masz rację,"szlachectwo zobowiązuje",ale gdzie teraz znajdziesz szlachcica,wszystko to postkomunistyczne towarzystwo,bez odrobiny honoru i przyzwoitości,chociaz utytułowane. No i dzisiejsza prawica z ECHO i Warzywem ma naprawde honor, az mnie sciska jak widze człowieka honoru Giertycha Kaczki czy Rokite. Super ludzie z honorem Odpowiedz Link Zgłoś
maotse Re: Sam nie zrezygnuję, mówi Jan Gierada 28.04.05, 13:56 Gierada jakie ma wykształcenie? Wie ktoś? Czym się zajmował zanim komuszki mianowały go dyrektorem? Odpowiedz Link Zgłoś