Gość: jurek IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 14:57 Cos cały czas przeszkadza i blokuje te inwestycje.A tak sie cieszyli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GammaRay Re: Będzie Cargo w RADOMIU IP: *.chemia.pk.edu.pl 12.07.02, 16:08 cierpliwosci, wszystko sie wyjasni i Cargo ruszy z kopyta .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Będzie Cargo w RADOMIU IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 18:04 Mam nadzieje ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Będzie Cargo w RADOMIU IP: *.pgi.kielce.pl 12.07.02, 21:48 A ja mam nadzieje, że ruszy choć też jestem z Kielc bo ja na tym nic nie stracę a szybciej dowiozą banany pozdrowienia dla ludzi w Radomiu od niezamroczonych kielczan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Będzie Cargo w RADOMIU IP: *.pk.edu.pl 12.07.02, 23:34 dzieki. Milo ze sa na tym swiecie ludzie ktorzy widza cos wiecej niz koniec wlasnego nosa. dodam, ze ze swej strony nie mam nic przeciwko temu zeby powstalo lotnisko w maslowie, czego wam serdecznie zycze. pozdrawiam tych co w kielcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Będzie Cargo w RADOMIU IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 23:55 Ja nie widze czubka wlasnego nosa!!!Ale uwazam ze nie warto robic Cargo w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Będzie Cargo w RADOMIU IP: *.pk.edu.pl 12.07.02, 23:59 no wlasnie .... nie widzisz NAWET czubka wlasnego nosa; wiec skad mozesz wiedziec co warto zrobic w radomiu skoro to jest tyle kilometrów od niewidzialnego nosa ?? Odpowiedz Link Zgłoś