Dodaj do ulubionych

ZSO nr 6 w Kielcach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 18:16
Zapisałam dziecko do gimnazjum numer 6 w Kielcach ( w ZSO nr 6 ). Jednak
teraz koleżanki mówią mi, że mogłam wybrać inną szkołę, która kształci na
wyzszym poziomie. Zaczęłam ten watek ponieważ licze, na waszą pomoc. Jakie są
wasze opinie na temat tej szkoły?
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: ZSO nr 6 w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:01
      Ja slyszałam, ze ta szkola nie jest za dobra, ma niski poziom nauczania i
      wogóle. Ani pożądnej pracowni komputerowej, ani sali, boisko brzydkie, styl
      jakis taki inny...
    • Gość: absolwent Re: ZSO nr 6 w Kielcach IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 14.06.05, 20:50
      Ukonczylem te szkole (jeszcze jako SP15) i nie uwazam zeby poziom byl nizszy
      niz gdzie indziej. Bez problemow dostalem sie do II LO (Sniadek), gdzie zreszta
      co roku przyjmuja wielu absolwentow ZSO 6 (wczesniej SP 15, obecnie
      Gimnazjum6). W tej chwili studiuje w Krakowie, ale "pietnastke" wspominam z
      sentymentem. Z tego co wiem w wiekszosci ucza tam nadal ci sami nauczyciele.
      Uwazam ze to dobra szkola. Pozdrawiam
      • Gość: jas Re: ZSO nr 6 w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:39
        Ja chodzę do tej szkoły. Jest tu różnie, ale uważam, że poziom nauczania w
        innych szkołach jest większy. Oczywiście niemówie tu o wszystkich przedmiotach,
        bo np. w szkole mamy nauczyciela geografii - Panią mgr Małgorzatę Hajzral,
        która jest po prostu super. Potrafi tak wytłumaczyć wszystko, że każdy, nawet
        nie czytając książki potrafi potem opowiedzieć na piątkę. Minusem szkoły są
        przedmioty takie jak: j. poslki, angielski, a biologia to już w ogóle. Uważam,
        że w naszej szkole nie ma normalnej biologii, ponieważ poziom nauczania tego
        przedmiotu jest tak niski... że szkoda gadać...
        • Gość: pustka Re: ZSO nr 6 w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:47
          Mój syn też nie jest zadowolony z tej szkoły...
          • Gość: annarowaldz Re: ZSO nr 6 w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:07
            Czyli dobrze zrobiłam, ze mój syn będzie chodził do tej wlasnie szkoly, czy
            moze lepsze są dwójka czy 24, ktore są w poblizu?
    • Gość: starababka Re: ZSO nr 6 w Kielcach IP: *.unknown.vectranet.pl 19.04.18, 18:05
      Szkoła wypalonych nauczycieli, nie zależy im na młodzieży. Syn właśnie kończy i jestem niesamowicie zawiedziona. Uważam, że Pani DYREKTOR powinna pomyśleć o wymianie kadry. Ostatnie wydarzenia z rozpylonym gazem pieprzowym przez ucznia pokazały nieodpowiedzialność jednego z nauczycieli. Ważniejsza była kartkówka z fizyki, niż bezpieczeństwo uczniów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka