Dodaj do ulubionych

Partie przed wyborami

22.06.05, 17:01
Ze zdziwieniem nie zobaczyłem na liscie kandydatów PiS-do sejmu Jarosława
Kroka z Buska Zdroju. Moim zdaniem jest to rewelacyjny facet:wykształcony,
ideowy, uczciwy aż do bólu, znający języki obce, pasjonat swoich stron.
Widziałem go podczas wyborów uzupełniających na stanowisko burmistrza Buska -
Zdroju. Z całej plejady kandydatów bił wszystkich na głowę. Ciekawy jestem co
on teraz robi? Może ktoś się odezwie, a może on sam.
Obserwuj wątek
    • Gość: szkoda gadać Re: Partie przed wyborami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:39
      Za to jest Jarosław Rusiecki.Ten co d... Szostakowi liże. W Ostrowcu są
      przedziwne układy. Cicha koalicja PiS-u z SLD. Jarosła bardzo dopomógł w
      referendum w sprawie odwołania Szostaka ze stanowiska prezydenta miasta. To
      taka fajna czerwona prawica.
    • pstrykacz.imieninowy Ja głosuję na PIS ... 22.06.05, 20:36
      i wójta Solca Zdroju Andrzeja Pałysa !!!!!
      • elfhelm Tyle że Pałys jest z PSLu... 23.06.05, 11:57
        ale w sumie to prawie to samo
        • Gość: pstryku.serdecznie Re: Tyle że Pałys jest z PSLu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:52
          Liczę na to, że Pałys wypromuje Solec Zdrój w stolicy i nie tylko ;) tylko
          dlatego na niego zagłosuję bo lubię to uzdrowisko.

PSTRYKU
      • Gość: jajakobyły sld Re: Ja głosuję na PIS ... IP: *.pl 29.06.05, 17:15
        NOWE i MŁODE na Kieleckiej Liście SLD !!!

Środowa prasa podała informacje o tym, czyje nazwiska znajduję się na
        projekcie Listy Wyborczej Świętokrzyskiego SLD, z którym nowy Baron udał się
        na „konsultacje” do Warszawy. I kogóż tam widzim wśród nowych i młodych twarzy:

MARIUSZA OLSZEWSKIEGO, który skakał „jak wesz na jajach” pomiędzy wszystkimi
        partiami politycznymi, od prawej do lewej strony polskiej sceny politycznej.
        Człowieka, który poza wcześniejszym udziałem w „obronie Województwa
        Kieleckiego” dawał w ostatnich latach same plamy, przegrywając sromotnie wybory
        parlamentarne, wybory na Prezydenta Kielc oraz ostatnie wybory do Parlamentu
        Europejskiego. Ten obecny Działacz „Polskiej Partii Pracy” i
        Przedstawiciel „Forum Lewicy” może bardzo szybko, już jutro znaleźć się w
        szeregach innej Hybrydy Politycznej. A może SLD będzie miało w nim „Swojego
        Człowieka” w „Samoobronie”, „PSL”-u lub „Partii Demokratycznej” – bo droga
        powrotu do Partii Prawicowych jest dla niego na zawsze zamknięta ?

BRONISŁAWA MISZCZYKA pełniącego od ponad 100 lat funkcję Przewodniczącym
        Wojewódzkiego Porozumienia Związków Zawodowych, nazywanego „Wujkiem Bronkiem”
        wielkiego miłośnika napojów alkoholowych, Stetryczałego Pierdołę wygłaszającego
        w dniu 1-go Maja humorystyczne przemówienia adresowane do „ludzi pracy”, którzy
        mają go mocno w d.... , Wiekowego Ramola mającego swój znaczący udział w
        przegranej Kandydata Lewicy w wyborach na Prezydenta Kielc w 2002 roku. Gdyby,
        co nie daj Boże został on wybrany do Senatu byłby w nim
        prawdziwą „Kompromitacją” naszego Województwa – szczególnie po wypiciu przed
        sesją około ½ litra wysokoprocentowych „lekarstw”.

I to ci ludzie mają reprezentować NOWE i MŁODE, o którym tak często mówi
        nowy Wódz Krajowy SLD ? Jeśli tak, to wielka szkoda, że nie ma z nimi również:
        HENIA DŁUGOSZA i ANDRZEJA JAGIEŁŁY oraz oddanych SLD w Radzie Miasta w
        Kielcach koalicjantów z Unii Pracy, lekarzy: STANISŁAWA WIATROWSKIEGO i
        JANA KUBIKA. Ale zawsze można ich jeszcze wpisać na tą listę do kompletu –
        przed ustaleniem wspólnych List Wyborczych z „Socjaldemokracją Polską”, co jest
        możliwym tylko w marzeniach obecnego Barona Świętokrzyskiego.
    • elfhelm Gosiewski... no cóż 23.06.05, 11:55
      obrońca status quo w korporacjach prawniczych. Do tego spadochroniarz. Złe
      miejsce dla Krzysztofa Lipca - samorządowca, byłego senatora. Trochę
      niezrozumiałe.
      • przewodnia_sila Re: Gosiewski... no cóż 23.06.05, 14:00
        Kandydat PiS-u na senatora Massalski Adam to znany obrońca PZPR-owskiej elity z
        Akademii Nauk Społecznych przy KC PZPR. Wszystkie informacje o dziwnych
        wydarzeniach, stopniach naukowych rodem z uczelni partyjnych itp. jakie do
        niego docierały kierowal prosto do kosza. Przez lata krył i bronił tych ludzi.
        Teraz bedzie pewnie najbardziej pracowim w regionie i okaze się, ze on tak
        musiał, albo, ze był za a nawet przeciw. W latch 80-tych dostał rekomendację z
        PZPR na Dyrektora Inst. Historii. dzis PiS rekomenduje go na senatora.
        • Gość: stary ubek Re: Gosiewski... no cóż IP: *.pu.kielce.pl 23.06.05, 14:40
          Massalski w latach 80 tych nie był dyrektorem instytutu historii. Przyszedł w
          roku grudniu 1988, a rekomendacja, nawet jeśli była, to była wtedy gó.. warta.
          • zambro Ale co z Jarosławem Krokiem z Buska - Zdroju 23.06.05, 19:04
            Dalej mi nikt nie napisał co się dzieje z J.Krokiem i dlaczego nie ma go na
            listach do sejmu. A może awansował do centrali PiS w Warszawie? Bardzo by się
            Kaczyńskim przydał taki facet: ideowy, wykształcony znajomość języków,
            doświadczenie w prowadzeniu własnej firmy, umiejętność nawiązywania kontaktów.
            Szkoda, że nic nie wiem!
      • Gość: council Re: Gosiewski... no cóż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:29
        Zgadzam się ,zadziwiające jest to miejce pana K.Lipca.Czy ktoś mi powie jakie
        zasługi ma pani Olędzka że jset tak forowana?
    • Gość: zenek Re: Partie przed wyborami IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.06.05, 10:02
      kazda chce przyciągnąć wybprcę,stosują rozne chwyty.
    • Gość: kobyła 2 Re: Partie przed wyborami IP: *.pl 27.06.05, 16:43
      Wszystkie partie są do .....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka