Gość: xtrmntr IP: 207.235.53.* 14.07.05, 19:43 Brawo! Popieram Was calkowicie! W koncu okaze sie ze moje Kielce leza pod Maslowem:> Pozdrawiam z zamorskich krajow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Reno Re: Ruszyła TV Masłów Info IP: *.139.popsite.net 15.07.05, 06:20 Swietny project! Pozdrowienia z Kalifornii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Ruszyła TV Masłów Info IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.07.05, 09:46 Milo poczytac, ze komus jeszcze sie cos "chce". Odpowiedz Link Zgłoś
michel2 Re: Ruszyła TV Masłów Info 15.07.05, 11:05 Świetny pomysł! Im więcej takich akcji, tym lepiej. Władze to jedno, ale obywatele danej społeczności tez powinni robić cokolwiek na rzecz swojej wspólnoty. Szkoda ze społeczeństwo jest w dużej części bierne. Każdy widzi tylko czubek własnego nosa. Spójrzmy na Amerykanów. Tajemnica ich sukcesu gospodarczego leży w tym ze wieża we własne siły. Po prostu musi im się udać i nie ma innej możliwości. A jak się nie uda to próbują od nowa. No ale trzeba jeszcze stworzyć warunki dla młodych ludzi z pomysłami. Zaczął bym od uproszczenia rejestracji działalności gospodarczej. Nie mówiąc już o podatkach. A urzędnicy niech się po prostu nie mieszają. Myślę ze wtedy nasz region i kraj stanie na nogi. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstryku.serdecznie Re: Ruszyła TV Masłów Info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:42 bardzo ładnie ! pokazywali nawet w TVP3! Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Ruszyła TV Masłów Info 30.07.05, 01:35 Tak zachwalacie TV Maslow, ciekawi mnie tylko, czy cos wspomni o Polskim / Kieleckim Forum Maslow - Kielce. Jaka Telewizja Maslow Kielce, takie tez Forum Maslow Kielce, nie Cieszcie sie za wczesnie ta Kielecka - Maslow Telewizja, jaki Gospodarz takie Forum. Odpowiedz Link Zgłoś