Dodaj do ulubionych

Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce

15.07.05, 15:43
Witam Was,

Sprawa taka:
Zmieniamy nieco politykę forumową. Odchodzimy od tego, że forami regionalnymi
opiekuje się tylko administracja portalu/redakcje - coraz więcej uprawnień do
moderacji przekazujemy użytkownikom, którzy lepiej niż my orientują się w
miejscowych sprawach.

Zakładamy, że z czasem społeczni opiekunowie na forach miejskich będą pełnili
taką samą funkcję jak opiekunowie forów tematycznych - staną się pewnego
rodzaju rzecznikami społeczności forum. Liczymy na to, że dzięki temu forum
będzie bardziej "dla ludzi", a my będziemy mieli lepszy kontakt z jego
społecznością.

Zatem ogłaszam(y) co następuje:
Jeżeli wśród Was znajdują się osoby, które chciałyby wesprzeć obecnych
opiekunów forum - proszę o odważne ujawnienie się. Najlepiej zrobić to
w tym wątku /na moderatora można zgłaszać zarówno innych, jak i siebie :)/

j/a

p.s. Rzecz jasna potencjalny opiekun musi mieć "czystą kartotekę" na forum i
nie być kompletnym żółtodziobem
Obserwuj wątek
    • pstrykacz.imieninowy Zgłaszam na ochotnika. 15.07.05, 15:57
      Zgłaszam na ochotnika. Będę wycinął wszystkie wulgarne, obrzydliwe i
      antysemickie wypowiedzi Jakuba z Sandomierza bezpośrednio wymierzone przeciwko
      narodowi żydowskiemu.

Będę także tępił chamstwo pospolite i wszelką niedopuszczalną krytykę
      Prezydenta naszego wspaniałego miasta, który tak wiele! dla nas już zrobił.
      • Gość: agnostyk1 Re: Zgłaszam . IP: 82.139.30.* 15.07.05, 16:10
        Jakuba; koylabbb; Filipa. Będziemy mieli PRAWO i SPRAWIEDLIWOŚĆ!!!
        • Gość: khkai.. Re: Zgłaszam . IP: *.intermedia.com.pl / *.intermedia.com.pl 15.07.05, 16:14
          impressive...
      • Gość: Roman a moze ja? IP: *.man.busko.pl 15.07.05, 16:55
        kulturalny, niepijący, nieplacy gey..

zaprowadze porzadek na FORUM..
        nie jestem antysemita
        ksenofobem
        kibolem
        komunistą
        socjalistą
        liberałem
        antagonistą
        łysym

KIELCE DLA KIELCZAN !!
        niech zyje geyowskie miasto KIELCE
    • Gość: jurek Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:56
      Zgłaszam sie na ochotnika...bede wycinac wszystkie durne posty ze strony
      zazdrosnikow radomskich,a oprocz tego prostowałe te informacje, ktore są
      błędne. kontakt inwestycjekielce@interia.pl
      • Gość: keraj Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce IP: 213.199.193.* 15.07.05, 17:07
        oddaje swój głos na jurka
        • sld-upek1 Rekomenduję towarzysza Józefa N.- agnostyka1 15.07.05, 17:15
    • Gość: keraj Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce IP: 213.199.193.* 15.07.05, 17:34
      prosiłbym o wmiare sprawne przekazanie (max do konca nastepnego tygodnia)
      prowadzenia części zarządczej forum osobie wybranej, spowoduje to szybkie
      uporządkowanie wpisów przez niewłaściwe osoby wraz z ich nietaktownymi wpisami
    • Gość: Ian_Curtis Re: GAZETO - oto najlepszy kandydat ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:03
      H A M S T E R E K H A M S T E R E K H S M S T E R E K

Dalczego ?

Ano dlatego że pamiętam go jeszcze sprzed kilku lat jako aktywnego forumowicza, to był czas gdzie jeszcze to forum prezentowało jakiś poziom. Było wesoło, miło aby nie powiedzieć przyjacielsko. Dlatego uważam że jest w stanie (oczywiście jeżli miałby ochotę najpierw i czas) aby to forum powróciło do dawnej świetności.

Serdecznie pozdrawiam

Ian

H A M S T E R E K H A M S T E R E K H A M S T E R E K
      • Gość: Ian_Curtis Re: H A M S T E R E K - NA ADMINA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:05
        Taką mam koncepcję...
        • hamsterek Re: H A M S T E R E K - NA ADMINA ! 15.07.05, 18:47
          Dziękuję Ian za zaufanie ale czy dałbym radę ?? Czy bym podołał wymaganiom czy
          wytrzymał bym krytykę i gromy na mą głowę ??? Tego nie wie nikt. 1 moderator to
          jednak za mało. Proponuję przynajmniej dwóch.
    • Gość: xyz Jakub niech zostanie ministrem ds. mniejszości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:11
      narodowych. Kobyłka oczywiście na szefa ipn-u. No i oczywiście, jakiś komuszek
      dla równowagi ( może być ta czerwona świnia, co podaje adres strony
      Cimoszewicza).
      • antybehemot [...] 18.07.05, 07:58
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: behemot gratulacje dla kobyły IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.05, 20:50
      No i stało się - wykończyłeś ich, kobyła. Dwudziestu ludzi, pracujacych w pocie czoła za ciężkie pieniądze, nie nadąża z kasowaniem tych Twoich bredni. Wywiesili białą flagę! Padli na kolana i błagają o litość - odwołują się do pospolitego ruszenia.

O, Gazeto! Zrzućcie się na kaftan dla kobyły! Nie narażajcie czystej duszy hamsterka na codzienny z nim kontakt! Taniej Was to wyniesie, bo przecież hamsterek za kilkanaście dni - już jako wrak człowieka - zaskarży Was za spustoszenie psychiczne, na które go naraziliście.

Można jeszcze spróbować wysłać kobyłę do Japonii. W przebraniu człowieka. Bo oni tam, w Japonii, zatapiają, co prawda, w sztolniach odpady radioaktywne ...ale na taki poziom toksyczności, jaki ma kobyła, mogą się nie zgodzić. Stąd konieczność podstępu.
      • Gość: agnostyk1 Re: gratulacje dla kobyły IP: 82.139.30.* 15.07.05, 21:04
        Behemot. A jeżeli kobyła jest już od dawna tym, który "wycina" w GW???
    • Gość: heniek Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:43
      jurek wydaje sie byc dobrym kandydatem, ale obawiam sie ze to nie jest zadanie
      dla jednej osoby a przynajmniej dla 2-3. zwlaszcza ze ostatnio na forum mamy
      atak jakiegos kretyna (80.48.181.*)
    • Gość: W Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.07.05, 00:12
      Pier....licie. Teraz chcecie dawac status moderatora? A gdzie byliscie kilka lat temu, gdy forum bylo jeszcze "normalne", jesli ktos pamieta czasy osob typu nina, jjarm, kex, hamster, leninus, spirit horse, aussie i innych? Na owczesne prosby o przyznanie statusu moderatora, gdy zaczynal idiociec wojtekd - slyszelismy, ze nie ma takiej mozliwosci, bo tylko osoby z wybiorczej moga moderowac fora. Teraz, gdy dopusciliscie do zdziczenia forum i pojawienia sie osob pokroju kobyly, pajaca z Sandomierza, wojtka pstryknietego i innych - mam was w pewnym ciemnym miejscu... Przez lata nikt z gazety nie raczyl zajrzec, skomentowac... Ile watkow ma czerwona "fifke" - jako watki, gdize udzielil sie ktos z gazety? Zostawiliscie poletko zwane forum kieleckie odlogiem kupe lat temu, a teraz nawet tego sie wam nie chce... Znudzilo sie juz kasowanie durnych postow kobylego - to moze damy komus moderatora, niech pilnuje porzadku za friko.
      • Gość: miki Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.07.05, 00:38
        "W" - genialnie to napisałeś. Cała prawda.... Echhhh , jak ja lubiłem pogadać
        z Aussie :)...
        • Gość: Filip Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce IP: *.169-96-207.sherb.mt.videotron.ca 16.07.05, 04:52
          O cholera beda chyba strzelac trzeba stad uciekac !

Forum nie moze sluzyc pogaduszkom tylko opie..ni ADMINISTRACJI PANSTWEJ,
          prezydentow, referentow, wojewodow, marszalkow - slowem darmozjadow z Salomonem
          Morelem na czele....ze spolecznej kieszeni na ta szarancze idzie 20%
          budzetu...w Kanadzie 5,5%

...i te nieroby jak jeden pojda niebawem do urn by wybrac sobie Zyda za ktorym
          sie beda mogli ukryc....po czym przez nastepne cztery lata beda pozowac na
          bardzo zatroskanych o los kraju i ludu, podsycac antysemityzm by oslonic nim
          wlasna dupe.
          • Gość: W Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.07.05, 08:23
            Przepraszam , Filipie, zapomnialem dopisac ciebie do grupy osob pokroju kobyly itp. Nie wiem jak to sie stalo, wszak idiotyzm twoich postow az bije po oczach. Postaram sie wiecej nie zapominac, ze to forum ma jeszcze jednego pajacyka.
        • Gość: Kaczusia Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:30
          A właśnie co z Aussie :-)
      • hamsterek Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce 16.07.05, 15:37
        Wyrw! twój text powalił mnie na kolana ! Szacun stary ! Loool
    • Gość: Albi Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 09:40
      Zadaniami moderatora powinno być:
      - cenzurowanie, ale nie dyskwalifikowanie całego wpisu po wykryciu np jednej nieprawidłowości. Od tego są gwiazdki.
      - porządek na forum, w tym najważniejsze chyba posortowanie wątków wg kategorii
      (Przyszłość miasta, komunikacja, Co zmienić w Kielcach?, itp) trzeba je trochę ozywić!

Moderatorów powinno być kilku: np od spraw politycznych, sportowych.
      Bo wątpie, aby wszyscy wszystko wiedzieli...

Pozdrawiam Albi
    • Gość: kielecki Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 15:05
      wiec sie zglaszam.
      • Gość: Filip Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce IP: *.195-96-207.hull.mt.videotron.ca 16.07.05, 17:40
        Wlasnie bedac ostatnio w Kielcach, nie pamietam dokladnie w jakiej dzielnicy
        miasta wywalono dwudziestopietrowy biurowiec z taka potezna swietlna plansza
        monitora. I na tej planszy nic innego nie leci tylko "FORUM GAZETA.PL"
        Podobno w jednym z pomieszczen tego burowca znajduje sie pomieszczenie glownego
        moderatora forum i to on przesuwa tematy, wycina itd.
        W burowcu o powierzcni 10.000m kw. mieszcza sie rozne dzialy, takie jak
        gospodarczy, ekonomiczny, spoleczny, religijny, propagandy, wyzywienia,
        ekologiczny, logiczny , logistyczny, wolnosciowy, zacofania, jezykowy,
        tradycji, anykoncepcj, nowych koncepcji, lekarcki, urbanistyczny, miejski,
        sportowy, demokratyczny, pogodowy, abstrakcji stosowanych, kultury i
        sztuki,teatru, filmu, literatury, biznesu, budownictwa, podatkowy, wodny,
        rolniczy, wiejski, miejski, gorniczy rybolostwa, jadrowy,
        energetyczny......itd... ktorych moderatorzy (arbitrzy)decyduja co moze pojawic
        sie na ekranie.....no pieknie pomyslalem....ale tylko pomyslalem..moze to za
        malo ?
    • Gość: Filip Re: Szanowny Panie W! IP: *.195-96-207.hull.mt.videotron.ca 16.07.05, 17:19
      Dziekuje kobylybbb za tak piekny wybor tekstow naszego W.Domagaly...czegoz on
      sie domaga ten chloptas dobrze politycznie ulozony..?
      ...czy on jest tym mlodziencem ktory w czasie stanu wojennego na poczcie
      rozprowal listy przychodzace od rodziny z zagranicy i takiez same wychodzace z
      Polski ktore docieraly do adresata z miesiecznym opoznieniem otwarte i w
      plastkikowych woreczkach....?

...czasem ci filosemici, udajacy zydow sa gorsi od ortodoksow polakozercow
      ktorzy ze zrozumialych wzgledow w swej genetyce maja wrodzona do nas nienawisc.

Tym gorzej dla nas, ze nasz Wojtus D. (bardzo polskie ma imie) podaje sie za
      krwistego Polaka....a wiec mozemy sobie powiedziec ze jest tak jak jest i sami
      jestesmy sobie winni....

...no tak; sami jestesmy sobie winni bo Wojtus pracuje za stu formowiczow i
      robi nam statystyke z niewatpliwego potecjalu wlasnej wiedzy.
      • Gość: Hamster Re: Szanowny Panie W! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:50
        No popatrz Wyrw z Wojtusiem D. Cie pomylili co za afront LOOOOL !!!!
        • Gość: W Re: Szanowny Panie W! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.05, 19:17
          Gość portalu: Hamster napisał(a):

> No popatrz Wyrw z Wojtusiem D. Cie pomylili co za afront LOOOOL !!!!

Goscie sie nie orientuja, bo jedyny temat, w ktorym sa biegli to zydzi, ub itp. Zreszta ja z tymi panami nie rozmawiam (jak zaczepi mnie zul przy wyjsciu ze sklepu tez nie podejmuje konwersacji).
    • Gość: straszne ! Re: Przebiegły cenzorek z Gazetki?! IP: *.169-96-207.sherb.mt.videotron.ca 17.07.05, 10:50
      tak kobylybbb- to by sie zgadzalo......jutro gielda "im" bardzo zjety.
    • michel2 Re: Czy Was w tej Gazetce to już całkiem pogięło? 17.07.05, 10:53
      Gość portalu: Jakub napisał(a):

> No proszę! A mówią niektórzy, że Żydzi są tacy przebiegli!
      > Żydzi może byli przebiegli, ale ich dzieci już nie.

Tak się zastanawiam, skąd biorą się tak antysemickie typy jak ty. Przykro mi to
      mówić ale poziom tego forum leci coraz ostro w dół skoro nie usuwa się tak
      beznadziejnych wypowiedzi, które są zresztą tylko bełkotem.

Pozdrawiam.
    • Gość: Kronika Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:28
      Drodzy Forumowicze, jesteście skażeni swoimi poglądami i brakiem tolerancji dla innych, z Waszych postów czasami zieje nienawiść. Czy się zastanawialiście, że każdy z Was to potencjalne zagrożenie dla innych Forumowiczów.
      Proponowany opiekun powinien być jak ankieter - nie ujawniać swoich preferencji politycznych i być bezstronnym, i nie dawać ponieść sie emocjom, które są złym, niestety, doradcą.... i dlatego nie przeszkadza mi nikt z Was. Jak mam ochotę to czytam Was, a jak nie - to dla mnie nie istniejecie. Sa inni, ciekawsi, którzy mają coś konstruktywanego do powiedzenia...
      Pa, pa ....
    • maam A zasady? 19.07.05, 10:15
      Miło mi, ze "widze" tu Wyrwa, Hamsterka i pare innych normalnych forumowiczów
      pod zmienionymi nickami. Rzeczywiscie Wyrw, kilka lat temu było tu dobre
      podłoże do takiej, jak proponowana, akcji. W tej chwili wypowiada sie tutaj
      mnóstwo ludzi, którzy po prostu dają anonimowo upust swoim urojeniom, albo po
      prostu chcą coś powiedzieć - wszystko jedno co - byle anonimowo. W takich
      warunkach robienie porzadku na forum jest sprawą co najmniej trudną i chyba ...
      odpowiedzialną.

Droga Redakcjo! Dlatego dobrze by było znać zasady, które
      obowiazywałyby "porządkowych". Te, podane przez moderatora, to raczej próba
      wskazania "jak", a nie zasady.

Jestem też ciekaw, jakie kryteria będą brane pod uwagę podczas
      wyboru "pomocników". Przeciez akces zglosilo juz wielu, w tym co najmniej jedna
      dosc kontrowersyjna osoba. Czy Szanowny jabbur ujawni zasady?

Ja osobiscie skłaniam się ku propozycji przydziału działów tematycznych
      konkretnym osobom, które w ciągu ostatnich kilku lat wykazały sie wiedzą na
      dany temat - a jesli nie wiedzą to intuicją. Faszyści, komuniści, jakobini,
      politykierzy, malkontenci, kanadyjczycy, trolle i inne plugastwo niech pisze, a
      ich wątki niech trafiają do działu ŚCIEK. Przenoszenie takich postów powinno
      być uregulowane przez Gazetę, żeby później nie było do nikogo pretensji. Gazeta
      niech w końcu zdecyduje, czy Forum ma być "demokratycznym" Hyde-Parkiem-
      Sciekiem, czy forum moderowanym, ukierunkowanym na jakieś konkretne wartości.
      Pokazywanie za wszelką cenę skrzywień i anormalnosci chyba nie jest aż takie
      ważne i chyba nie na tym polega demokracja?

Na koniec chciałbym polecic R_Z jako osobe z ogromna wiedzą na temat
      Kielc "wczoraj i dziś". Nie wiem, czy Yahagi będzie jeszcze zainteresowany
      (wyjechał z Kielc), ale jego posty wskazywały, że jest on wielkim miłosnikiem
      spraw kieleckich. Był tu kiedyś jeszcze niejaki _rafi, który bardzo chciał dla
      Kielc coś zrobić. Jurek jest osobą jak najbardziej wskazaną jeśli chodzi o
      tematy inwestycyjne. Hamster ma intuicję "do ludzi" i sympatyczny sposób
      bycia - myślę, że byłby bardzo pomocny. Była też dm i jjarm, aussie ale oni
      chyba wyjechali w siną dal... :(
      Jest tu jeszcze kilka osób, o których , mam nadzieję ktoś jeszcze wspomni i je
      zaproponuje. Ja już nie wspomnę, przepraszam, muszę juz kończyć.

pozdrawiam wszystkich!
      • Gość: Ian_Curtis Re: A zasady? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:21
        Hamsterek jest coraz częściej - i chwała mu za to, wobec tego ponawiam propozycję aby to On brał w tym współudział.

Pozdrawiam

Ian
      • Gość: W Re: A zasady? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.07.05, 10:36
        Obawiam sie, ze skonczy sie to jak zwykle na tym forum - ktos z redakcji przypomnial sobie o nim na kilka dni, po czym znow zapomnial - od chwili powstania tego watku brak jakichkolwiek dzialan z ich strony. Fajnie, ze przy okazji uaktywnilo sie kilku "starych" forumowiczow - tak podejrzewalem, ze sporo ich podczytuje nadal forum mimo zalewu scieku jaki sie tu pojawil.

Co do "starych" - r_z czasem sie pojawia, Yahagiego nie widzialem juz sporo czasu, prawdopodobnie poza Kielcami jest (moze Hamster bedzie cos wiedzial wiecej), rafika, spirit_horse nie widzialem od czasu dawnych spotkan forumowych, podobnie np. leninus, kaczusia. Nina(dm) i jjarm - ich strona firmowa od dawna "w przebudowie", ta druga strona o Kielcach ze zdjeciami w ogole nie dziala - mieli plany wyjazdu i moze ich wcielo. Ausikowa tez cos wspominala o wyjezdzie, dawno nie bylem u niej w ksiegarni wiec nie wiem nic. Hamster siedzi w Kielcach i pije tam, gdzie dawniej :)
        • kaczusia_ Re: A zasady? 19.07.05, 11:41
          Aussie to chyba wciaż siedzi w Irlandii, DM z Jarkiem żyją i chyba jeszcze nie
          wyjechali do Kanady, Yahagii ostatni jak miałem z nim kontakt to pracował dla
          jakieś firmy z poza Kielc, ale wszystko dotyczyło netu i chyba robił to na
          miejscu, Spirit Horse żyje i czasami go na GG widze. generalnie wiem że
          większość z nich czyta forum ale jakoś niechce im i mi zabardzo sie wypowiadać w
          tym potoku nienawiści i takich tam.
          • mysko Re: A zasady? 27.07.05, 11:52
            Zgadza się, coraz częściej zauważam, że miejsce to służy do odreagowywania
            stresu oszołomom różnej maści, którzy anonimowo wylewają brudy na wszystkich bez
            różnicy. Szkoda...
        • hamsterek Re: A zasady? 19.07.05, 12:58
          Gość portalu: W napisał(a):
          >Hamster siedzi w Kielcach i pije tam, gdzie dawniej :)

Czekaj dziadu ! Niech ja Cię dorwię to Ci kija w szprychy wsadzę !
          • Gość: W Re: A zasady? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.07.05, 21:19
            Jak mnie dogonisz....
          • Gość: ewa Re: A zasady? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:44
            hamsterek jest debilem, a debili nie wolno zatrudniać na żadnych
            odpowiedzialnych stanowiskach
          • Gość: kolega Re: A zasady? IP: *.bryanconsulting.com 22.07.05, 18:55
            Hamster tego kija to wsadz sobie w d... tak, jak lubisz.
    • Gość: jurek Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:37
      Kurde...az sie milo robi jak sie widzi po tylu latach te stylowe nicki :)
      pozdrowa jak nic :]
    • maam I co dalej? 20.07.05, 09:44
      Redakcjo ...
      • Gość: behemot Re: I co dalej? - niech zgadnę :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:28
        >I co dalej?

Niech zgadnę - redakcja pije i przygotowuje słomki do losowania opiekuna forum. Szczęśliwy posiadacz shortest straw musi być bowiem odpowiednio znieczulony.

Myśleli, że skoro przez ostatnie parę lat nie było na Forum nikogo w miarę rozgarniętego, to teraz znajdzie się ich kilku, żeby moderować na akceptowalnym poziomie.
        Myśleli, że jak ktoś potrafi samodzielnie myśleć, to rzuci się na tą społeczną fuchę, zamiast zarabiać pieniądze w Warszawie.
        Myśleli, że ktoś będzie za darmo i bez opieki lekarskiej czytał teksty kobyły oraz tych komucho-jugend, nudzących się w lokalach partyjnych.

...po przeczytaniu Waszych komentarzy już chyba tak nie myślą ...zwłaszcza, że większość tzw. starych i jedynie słusznych forumowiczów, pieprzy trzy po trzy i najwyraźniej ma poważne kłopoty ze zrozumieniem _tematu_ tego wątku.

pozdrawiam serdecznie :)))))
    • pstrykacz.imieninowy واسع على غز 20.07.05, 10:55
      قصفت مقاتلة إسرائيلية سيارة في
      شمال غزة، وذلك بعد وقت قليل
      على قتل فلسطيني أثناء محاولته
      التسلل إلى مستوطنة بغزة ليرتفع
      إلى اثنين شهداء حماس اليوم. وقد
      هدد رئيس الوزراء الإسرائيلي
      أرييل شارون بشن هجوم عسكري
      واسع على غزة إذا لم توقف

السلطة هجمات جماعات المقاوم
      ----
      PSTRYKU
      • Gość: Ian_Curtis Re: واسع عل&# IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:19
        Złodziejaszkom mówimy stanowcze nie... !

• korcipola Ten gość nadaje się na współopiekuna 21.07.05, 09:36
      Ma zdrowe poglądy i polot.

Prywatyzacja Szpitala Miejskiego.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26718450
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26684270&a=26718401
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26718066&a=26719146

Papież Benedykt XVI jest SUPER
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26024796&a=26719487
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26718066&a=26719420

Radni z Rady Miasta w Kielcach
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26526915&a=26719589
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26577467&a=26719675
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26719740
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26619201&a=26719634
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26633724&a=26719562

KSIĘŻA EGZORCYŚCI – ale jaja
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26719901
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26678484&a=26720076
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26681823&a=26720029
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26718066&a=26720116

Co tam słychać w SBM ”Pionier” ?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26720280
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26589076&a=26720380
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26367264&a=26720502
    • korcipola Administracji forum dziękuję 21.07.05, 09:42
      za zablokowanie dostępu do forum temu zezwierzęciałem kobylybbb. Z tą poezją
      Pawła Kukiza, to stanowczo przesadził.
      Nareszcie będziemy mogli sobie spokojnie podyskutować na interesujące nas
      tematy. Już pojawił się ciekawy wątek o sekretarkach.

Kobylemubbb na pohybel!
    • maam śśpimy dalej ... 21.07.05, 19:37
      dobranoc Redakcjo
      • jabbur Re: śśpimy dalej ... 25.07.05, 16:35
        Żadne śpijmy.
        Są wakacje, nie każdy ma dostęp do forum. Chcieliśmy aby wątek
        pożył. Z tego co widzę zgłosił się hamsterek i pstrykacz.imieninowy.
        Liczba chętnych odpowiednia :)
        Jeżeli hamsterek byłby nieco mniej frywolny to nie byłoby problemu
        z podjęciem decyzji. Niemniej nie jest, musimy to przeanalizować.
        Już niedługo :)

pozdrawiam,
        j/a
        • Gość: heniek Re: śśpimy dalej ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:38
          chyba jednak spimy :(

> Z tego co widzę zgłosił się hamsterek i pstrykacz.imieninowy.
          > Liczba chętnych odpowiednia :)

a jurek to co?
          dla ulatwienia Gość: jurek 15.07.2005 16:56

"Zgłaszam sie na ochotnika...bede wycinac wszystkie durne posty ze strony
          zazdrosnikow radomskich,a oprocz tego prostowałe te informacje, ktore są
          błędne. kontakt inwestycjekielce@interia.pl"

• hamsterek Re: śśpimy dalej ... 25.07.05, 17:56
          jabbur napisał:

> Żadne śpijmy.
          > Są wakacje, nie każdy ma dostęp do forum. Chcieliśmy aby wątek
          > pożył. Z tego co widzę zgłosił się hamsterek i pstrykacz.imieninowy.
          > Liczba chętnych odpowiednia :)
          > Jeżeli hamsterek byłby nieco mniej frywolny to nie byłoby problemu
          > z podjęciem decyzji. Niemniej nie jest, musimy to przeanalizować.
          > Już niedługo :)

1. Nigdzie się nie zgłaszałem.

2. Gazeta wycięła mój post napisany w obronie przed wyzwiskami Wojtusia D. vel
          pstrykacza imieninowego który podawał się za ewe i inne osoby. Dodatkowo
          potrafił przepuszczać posty przez inne servery aby ukryć ich autora (tu Wojtuś
          moje gratulacje nie podejrzewałem cię o takie umiejętności) i niby poprzeć ewę
          tzn. samego siebie. Teraz już wiem dlaczego tak czynił - zgłosił się na admina
          forum LOOOL i chciał mnie zdyskredytować w oczach innych jako konkurenta!!

3. Jeżeli Wojtuś D. byłby tu adminem to świat stanie na głowie. Nie wyobrażam
          sobie moderowania moderatora dlatego podziękuję za zaszczyt bycia adminem.

4. Wojtuś droga wolna ! Ruszaj do boju, tnij, siecz, rąb niech aż wióry lecą.
          Osiągnąłeś chyba swój cel, ale chciałbym usłyszeć opinie innych co myśla o
          Twojej przyszłej roli t jako admina. Ja sobie tego nie wyobrażam ale być może,
          że ta zaszczytna funkcja pozwoli Ci dorosnąć i opanować swą huć pisania byle
          czego aby tylko coś było.
          Serdeczności Big LOL !
        • matka_jedyna gratuleje debil na cenzora - oto poziom gw 25.07.05, 18:15
          • Gość: Ian_Curtis Re: HAMSTERKU - przemyśl to ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:33
            I słowo po raz ostatni zawracam Ci gitare Adminowaniem na tym forum, jeżeli nie masz ochoty, sił, czy czasu trudno...
            • Gość: miki Re: HAMSTERKU - przemyśl to ! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.07.05, 20:44
              jabburze , przeciez pstrykacz.imieninowy to jeden z najwiekszych debili na
              forum , chłopie , zastanów sie co piszesz....
              • Gość: Ian_Curtis Re: HAMSTERKU - przemyśl to ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:49
                miki - nie podkradaj słowa dla pstrykacza wszak to on wszystkich wyzywa od debili...

pozdruffko

Ian
                • grodek1 Re: HAMSTERKU - przemyśl to ! 26.07.05, 20:31
                  No ja bym sie nadawal, moglbym ta funkcje moderatora podjac, ale szoda, nie
                  znam jezyka Polskiego, znam tylko jezyk Kielecki, a to widocznie za malo.
                  • Gość: Ian_Curtis Re: HAMSTERKU - przemyśl to ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 07:08
                    Stanowczo za mało, ale nie martw się dla chcącego nic trudnego ;-)
                    • grodek1 Re: HAMSTERKU - przemyśl to ! 27.07.05, 12:05
                      Gosc portalu Lan_Curtis napisal, alenie martw sie dla chcacego nic trudnego,
                      Gosc Lan_Curtis, Ty musisz uwaznie moje teksty czytac, ja przeciez nie
                      napisalem, ze chce zostac Moderatorem, ja tylko napisalem, ze ja bym sie na ta
                      Funkcje Moderatora nadawal, a to wielka roznica.
                      • Gość: Ian_Curtis Re: HAMSTERKU - przemyśl to ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:48
                        Od teraz szczerze wątpie...
                        • Gość: Ian Cupis Re: HAMSTERKU - przemyśl to ! IP: 81.240.255.* 27.07.05, 12:59
                          Widze, ze znalazles sobie interlokutora z rownie pusta glowka :)))
                          • Gość: Ian_Curtis Re: zajączek szaraczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:14
                            Chcesz mi coś powiedzieć ? To uczyń mi to prosto w twarz, służe swą osobą tylko umów się wpierw bo czasu ostatnio mało miewam, obowiązki rodzinne. Twe inwektywy pisane na forum pod moim adresem są równie przemyślane jak wypowiedzi pewnego parlamentarzysty...

Ian_Curtis@o2.pl

• jabbur Zamknięcie wątku 27.07.05, 13:23
      Witam,

Dziękuję za uwagę i wypowiedzi. Niestety z osób, które wypowiedziały
      się w wątku nie damy rady wybrać opiekuna. W przyszłości, jeżeli ktoś
      byłby chętny - nich zgłosi się do lokalnej redakcji GW albo Administracji Forum.

pozdrawiam,
      j/a
      • Gość: W Re: Zamknięcie wątku IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.07.05, 13:42
        No i nie udalo sie znalezc frajera, ktory za free babral by sie w bagnie, jakim zaroslo to forum... Niestety, kiedys olaliscie ludzi z forum - dzis oni olali was. Spij dalej, redakcjo...
        • Gość: kofi Re: Zamknięcie wątku IP: 81.240.255.* 27.07.05, 13:52
          Nie przejmuj sie Wyrw.
          Spotkamy sie na piwie, to odreagujesz.
          Tylko tym razem nie wymituj ;-)
      • Gość: as Re: Zamknięcie wątku IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.07.05, 13:55
        hop
    • grodek1 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce 28.07.05, 21:00
      To calkiem Ciekawe pytanie, szoda tylko, ze nie ma wzmianki o wynagrodzeniu, bo
      to pytanie Ile miesiecznie Kasy ? tez jest bardzo ciekawe.
    • Gość: kolo Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:26
      Brakło ludzi do usuwania postów? Nauczcie sie lepiej planować urlopy cenzorom.
      • Gość: error Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:56
        Gość portalu: kolo napisał(a):

> Brakło ludzi do usuwania postów? Nauczcie sie lepiej planować urlopy cenzorom.

nie braklo tylko redakcja ma to w du*ie! dlaczego nie kasujecie postow tego
        debi*a grodka? dlaczego nie blokujecie mu dostepu do forum? przeciez to co sie
        teraz dzieje na forum juz nie jest smieszne! forum powinno sluzyc ludziom a nie
        oszolomom! najlepiej to je zamknac w p*zdu - moze deb*l zdechnie jak nie bedzie
        mial komu zatruwac zycia!

PS
        jezeli jednak ktos jest uzalezniony od tego forum proponuje zalozyc sobie konto
        pocztowe@gazeta.pl i przegladac forum po zalogowaniu - w zakladce 'moje forum'
        jest opcja 'dodaj nieprzyjaciela' - wpisujesz login krety*a i juz nie musisz
        czytac jego mONdrosci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka