Dodaj do ulubionych

KONIEC DISCO RELAX NA ANTENIE TV POLSAT

IP: 2.4.STABLE* / 10.140.114.* 14.08.02, 15:27
25 sierpnia 2002 roku ZAPAMIĘTAJCIE TĘ DATĘ po 7 latach emisji, będzie
wyemitowany na antenie Tv POLSAT ostatni program DISCO RELAX z udziałem
T.Samborskiego. Czy Wam żal tego programu ? Był on nieodłącznym elementem
niedzielnego śniadania w każdym domu. Trochę smutno będzie bez DISCO RELAX.
Obserwuj wątek
    • Gość: doc Re: KONIEC DISCO RELAX NA ANTENIE TV POLSAT IP: *.nhs.uk 15.08.02, 00:01
      To wielkie wydarzenie. Pamietam jak na studiach z chloapkami z akademika zawsze
      rano ogladalismy Disco Relax. To byl najwieksdzy ubaw na caly dzien, juz taka
      radocha trwala do godzin wieczornych. Mozliwosc obejrzenia PRAWDZIWYCH
      prawdziwkow, to nie zdarza sie codzien. Doc
      P.S. Czy bedzie ich mozna gdzies jeszcze obejrzec w jakims skansenie?
      Doc
      • malagakid Re: KONIEC DISCO RELAX NA ANTENIE TV POLSAT 17.08.02, 08:15
        polecam Polsat 2. oni nadają jeszcze qltowego LEONA i kilka innych koszmarków
        pozdr. KID
    • hamsterek Re: KONIEC DISCO RELAX NA ANTENIE TV POLSAT 15.08.02, 01:42
      Gość portalu: Kecaj napisał(a):

> 25 sierpnia 2002 roku ZAPAMIĘTAJCIE TĘ DATĘ po 7 latach emisji, będzie
      > wyemitowany na antenie Tv POLSAT ostatni program DISCO RELAX z udziałem
      > T.Samborskiego. Czy Wam żal tego programu ? Był on nieodłącznym elementem
      > niedzielnego śniadania w każdym domu. Trochę smutno będzie bez DISCO RELAX.

Tfu !!! Psia twoja mać... :-))))
      • dm_ Re: KONIEC DISCO RELAX NA ANTENIE TV POLSAT 17.08.02, 11:46
        hamsterek napisał:

> Gość portalu: Kecaj napisał(a):
        >
        > > 25 sierpnia 2002 roku ZAPAMIĘTAJCIE TĘ DATĘ po 7 latach emisji, będzie
        > > wyemitowany na antenie Tv POLSAT ostatni program DISCO RELAX z udziałem
        > > T.Samborskiego. Czy Wam żal tego programu ? Był on nieodłącznym elementem
        > > niedzielnego śniadania w każdym domu. Trochę smutno będzie bez DISCO RELAX

powaznie zalujecie czy tylko sie nabijacie?
        • kosz.marny Re: KONIEC DISCO RELAX NA ANTENIE TV POLSAT 19.08.02, 09:29
          dm_ napisała:

> powaznie zalujecie czy tylko sie nabijacie?
          >

zgadnij :-)
          • Gość: Yo-Yo Re: KONIEC DISCO RELAX NA ANTENIE TV POLSAT IP: *.radiotak.com.pl 19.08.02, 09:47
            Siłą tego kultowego programu było niewątpliwie to, iż kolesie tam występujący
            byli rozbrajająco śmieszni zupełnie nie zdająć sobie z tego sprawy. Cóż szkoda,
            że już ich nie będzie. Ale duch DiscoPolo przetrwał w najnowszych nagraniach
            naszych wspaniałych wykonawców typu Budka Suflera, Ich Troje itp. Zresztą misję
            krzewienia tej naszej przaśnej i jedynej w swoim rodzaju "kultury" z
            powodzeniem będzie kontynuować tak zwana TV publiczna. Z pomocą kilku błaznów
            których ktoś chyba dla żartu nazwał aktorami czy prezenterami. Wystarczyło
            widzieć wczorajszą Galę Piosenki Wakacyjnej w programie 2 TVP.
            :-))) i Łzy.
            Yo-Yo
            • jgalka Re: KONIEC DISCO RELAX NA ANTENIE TV POLSAT 19.08.02, 13:26
              odpowiednie dac rzeczy slowo. czy to nie dziwne ze dwie osoby moga myslec
              identycznie. Twoj tekst jest jakby wyjety z mojej glowy. Z piatek wrocilem z
              tunezji. Autochtony czerpia informacje o Polsce z programu Polsat 2. Jak
              spojrzalem na jego "repertuar" to zbladlem. Nawet w stanie wojennym TVP1 bylo
              lepsze.
          • dm_ Re: KONIEC DISCO RELAX NA ANTENIE TV POLSAT 19.08.02, 10:05
            kosz.marny napisał:

>
            > zgadnij :-)

nie koszu, nei bede zgadywac, nigdy nie bylam dobra w zgadywanki. dlatego
            zadalam pytanie :)
            • kosz.marny Re: KONIEC DISCO RELAX NA ANTENIE TV POLSAT 19.08.02, 15:33
              dm_ napisała:

> nie koszu, nei bede zgadywac, nigdy nie bylam dobra w zgadywanki. dlatego
              > zadalam pytanie :)

to ja w takim razie przepraszam, ale jestem naprawdę marnym koszem. dlatego
              pozwoliłem sobie na takie cóś.
              pozdrawiam :-)
    • Gość: marek Re: KONIEC DISCO RELAX NA ANTENIE TV POLSAT IP: 157.158.32.* 23.08.02, 19:45
      Szkoda, wszystkich chyba przebijał NIEKORONOWANY KRÓL PODLASIA Zenek jakiś tam.
      To była dopiero kaszana.
      Odbiegając trochę od tematu DISCO RELAX ale pozostając w kręgu wiejskiego
      folkloru to znajomi moi byli ostatnio na weselu, gdzie główną atrakcją był
      zespół BAYER FULL (nie wiem czy nie zrobiłem błędu?). Proszę sobie wyobrazić,
      że ci giganci "nieheblowanych parkietów" za 1 noc grania skasowali 14 000 pln.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka