Dodaj do ulubionych

Polskie Media / Telewizja

29.07.05, 05:18
Jedno Stwierdzenie. Jak Was widza, tak Was pisza. Czy moze macie jakies ale ?
Obserwuj wątek
    • grodek1 Re: Polskie Media / Telewizja 29.07.05, 05:35
      Grodek-Grybow napisal, Polskie Media / Telewizja, no u mnie jest cisza na
      eterze, nie wiem jak u Ciebie, zalaczyles / zalaczylas juz Telewizor ?
      • Gość: dorka Re: Polskie Media / Telewizja IP: 213.196.3.* 28.08.05, 02:14
        Grodek1, ja nie załączyłam telewizora.
        • grodek1 Re: Polskie Media / Telewizja 07.09.05, 20:10
          Dorka napisala, Grodek1 ja nie zalanczam Telewizora, to co Dorka Telewizor
          zalancza Ciebie, czy jak moznaby inaczej Twoja Aluzje zrozumiec, Dorka Ciebie
          to nieraz naprawde nie mozna zrozumiec, czy jest ktos na Forum, kto Dorka
          rozumie ?
    • grodek1 Re: Polskie Media / Telewizja 29.07.05, 10:11
      No, moje dziecito byly kiedys nawet przyzwoite, ale ogladajacDziennik
      Telewizyjny codziennie po kilka razy, to teraz doszlem do tego, ze One
      swoja Wiare w Polske uzyskaly , tylko i wylacznie , kiedy im pozwolilem ogladac
      tylko i wylacznie pozytywne Wiadomosci o Polsce, te negatywne jak lecialy to
      moje Dzieci, musialy zatykac Uszy i zamykac Oczy, innego Sposobu na Nich nie
      moglem znalezc.Teraz te moje Dzieci mysla o Polsce pozytywnie, bo tylko im na
      to pozwolilem. No, nie Wiem, czy to tak do konca Dobra metoda, moze byscie cos
      na ten Temat napisali.
      • grodek1 Re: Polskie Media / Telewizja 19.09.05, 08:07
        Musze stwierdzic, ze Telewizja Polska tvn , znacznie sie poprawila. Teraz ta
        Telewizja tvn Nam sie Wszystkim podoba. Moze i Ty zauwazylas / es , ze Jakosc
        programow tvn, jest teraz dobra ? Nieraz to i warto Telewizje tvn skrytykowac i
        powiedziec im, ze my ich ciagle obserwujemy, zeby czuli sie obserwowani.
        Pozdrawiamy Telewizje Polska tvn.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka