grodek-grybow 29.07.05, 05:18 Jedno Stwierdzenie. Jak Was widza, tak Was pisza. Czy moze macie jakies ale ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grodek1 Re: Polskie Media / Telewizja 29.07.05, 05:35 Grodek-Grybow napisal, Polskie Media / Telewizja, no u mnie jest cisza na eterze, nie wiem jak u Ciebie, zalaczyles / zalaczylas juz Telewizor ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Polskie Media / Telewizja IP: 213.196.3.* 28.08.05, 02:14 Grodek1, ja nie załączyłam telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Polskie Media / Telewizja 07.09.05, 20:10 Dorka napisala, Grodek1 ja nie zalanczam Telewizora, to co Dorka Telewizor zalancza Ciebie, czy jak moznaby inaczej Twoja Aluzje zrozumiec, Dorka Ciebie to nieraz naprawde nie mozna zrozumiec, czy jest ktos na Forum, kto Dorka rozumie ? Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Polskie Media / Telewizja 29.07.05, 10:11 No, moje dziecito byly kiedys nawet przyzwoite, ale ogladajacDziennik Telewizyjny codziennie po kilka razy, to teraz doszlem do tego, ze One swoja Wiare w Polske uzyskaly , tylko i wylacznie , kiedy im pozwolilem ogladac tylko i wylacznie pozytywne Wiadomosci o Polsce, te negatywne jak lecialy to moje Dzieci, musialy zatykac Uszy i zamykac Oczy, innego Sposobu na Nich nie moglem znalezc.Teraz te moje Dzieci mysla o Polsce pozytywnie, bo tylko im na to pozwolilem. No, nie Wiem, czy to tak do konca Dobra metoda, moze byscie cos na ten Temat napisali. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Polskie Media / Telewizja 19.09.05, 08:07 Musze stwierdzic, ze Telewizja Polska tvn , znacznie sie poprawila. Teraz ta Telewizja tvn Nam sie Wszystkim podoba. Moze i Ty zauwazylas / es , ze Jakosc programow tvn, jest teraz dobra ? Nieraz to i warto Telewizje tvn skrytykowac i powiedziec im, ze my ich ciagle obserwujemy, zeby czuli sie obserwowani. Pozdrawiamy Telewizje Polska tvn. Odpowiedz Link Zgłoś