2951964b 02.08.05, 14:26 Blagam o adres i telefon dobrego hematologa w Kielcach, bardzo potrzebny. i dobrego onkologa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meg Re: pomocy potrzebny hematolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:18 Chyba jedynym hematologiem w Kielcach jest dr Adam Dmoch, ordynator Oddzialu Wewnetrznego w Szpitalu Miejskim w Kielcach.Nie wiem, czy te dane sa jeszcze aktualne, ale pare lat temu mozna sie bylo z nim skontaktowac telefonicznie pod numerem 3427697. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: pomocy potrzebny hematolog IP: *.chok.kielce.pl 02.08.05, 21:59 Bzdura. Poza dr Dmochem w Kielcach jest Oddzial Hematologii w Centrum Onkologii oraz Oddzial Hematologii Dzieciecej Szpitala Dzieciecego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: pomocy potrzebny hematolog IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.08.05, 22:28 Dr Elżbieta Kisiel , ma prywatny gabinet w budynku przychodni na podkarczówce , wczesniej była ordynatorem hematologii na onkologii , bardzo dobry lekarz , polecam naprawdę . Odpowiedz Link Zgłoś
2951964b Re: pomocy potrzebny hematolog 02.08.05, 22:44 dziekuje. Moze znajde telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: pomocy potrzebny hematolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:27 Nigdy w zyciu dr KIsiel,leczyl sie u niej śp,moj maz.W ciezkich momentach opuscila go.Dopiero dr Dmoch okazal sie lekarzem i czlowiekiem i pomagal mu na ile mozna bylo.Zawsze i wszystkim odradzala bym -tylko nie dr Kisiel,A swoja droga czy wiecie dlaczego byly ordynator onkologii? Odpowiedz Link Zgłoś
2951964b Re: pomocy potrzebny hematolog 02.08.05, 22:51 Dzieki , ale zeby dostac sie na oddzial hematologii to chyba trzeba miec jeszcze wczesniej jakies dojscia i pewnie wiele wizyt w gabinetach prywatnych i taka droga chce isc dalej , zeby juz nikt mnie nie odsylal, nie krzywil sie na widok nieszczescia, nie chce juz slyszec ze jestem intruzem i zabieram cenny czas, chce uzyskac pomoc jedzynie wiec chce dotrzec do prywatnego gabinetu a lekarz moze pracowac w szpitalu wymienionym przez Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: pomocy potrzebny hematolog IP: 193.25.222.* 03.08.05, 11:47 Polecam dr Domagałę 0rdynatora Oddziału Onkohematologii w SCO Odpowiedz Link Zgłoś
2951964b Re: pomocy potrzebny hematolog 03.08.05, 13:35 Czy Pani dr Domagała przyjmuje prywatnie, czy ma swoj gabinet, a moze ktos dysponuje telefonem zeby mozna bylo sie umówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pomocy potrzebny hematolog IP: 91.239.248.* 09.10.13, 20:34 Dr.Nowakowska-Domagała. Najgorszy lekarz jaki może być. Leczę się od 7 lat na anemię autoimmunohemolityczną w poradni hematologicznej. Do niedawna w szpitalu dziecięcym, ale trzeba było już przejść do dorosłych. Pani doktor po 2 wizycie stwierdziła, że ze strony hematologii nic się nie dzieje i, że nie potrzebuję dalszego leczenia. Leki oczywiście biorę cały czas (sterydy "METYPRED") bo wiadomo, że bez tego nie dałabym rady normalnie funkcjonować, ponieważ po każdym odstawieniu mam hemolizę. Nie mam pojęcia na jakiej podstawie postawiła swoją diagnozę... Mimo to nawet jako osoba jest bardzo surowa i nie można spokojnie porozmawiać, ponieważ jej zdanie jest najważniejsze i nie jest istotne to co ma się do powiedzenia. Szczerze NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: pomocy potrzebny hematolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:43 Moze i bzdura. Nie znam calego srodowiska lekarskiego, wiem jednak, ze dra Dmocha moge polecic z czystym sumieniem, bo leczyl moja kolezanke.Oprocz profesjonalizmu reprezentuje jeszcze jedna ceche, ktorej zawsze szukam u lekarzy: jest czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
2951964b Re: pomocy potrzebny hematolog 03.08.05, 16:04 Dzieki chyba skorzystam z tego telefonu do dr Dmoch, bo ja potrzebuje lekarza- czlowieka, bo nie chce juz naprawde zabierac cennego czasu i byc intruzem a tak uslyszalam w ŚCO w Kielcach, nie wiem moze lekarzmial zly dzien, ale chorzy maja tez stale zly dzien. Wiec jezeli ktos ma aktualny telefon do dr Dmoch to bardzo prosze, a może jeszcze telefon do dr Domagały... chociaz...tez mam przykre doswiadczenie , ale moze w prywatnym gabinecie byloby inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: pomocy potrzebny hematolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:27 Czasami mysle, ze niektorzy lekarze zapominaja, ze nie sa istotatami boskimi. I ze oni tez moga poczuc bol, ktorego zadna lapowka nie zaspokoi. W swoich notatkach znalazlam jeszcze jeden numer do doktora Dmocha (to facet): 3681611.Musze jednak zaznaczyc, ze mam te numery od co najmniej 3 lat, bo wtedy zmusilam kolezanke, zeby poszla do lekarza. I musialam sila ja zapisac na wizyte. Moze ten numer bedzie aktualny. Zycze pomyslnej diagnozy. Odpowiedz Link Zgłoś
2951964b Re: pomocy potrzebny hematolog 03.08.05, 17:05 Diagnoze to juz niestety mamy , ale teraz potrzebny jest lekarz, ktory by leczyl i chcial pomoc. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
aniavv Re: pomocy potrzebny hematolog 03.08.05, 18:13 To ja, meg:))). Ale teraz sie musialam zalogowac:))). Mojej kolezance pomogl dr Dmoch. Ale przypomnialas mi cos gorszego. Ja jezdzilam z moja Mama wszedzie. I wierzylam we wszystko. Najbardziej jednak pomogla mi siostra Cecylia Haak. Moze Ci sie przyda ten adres. Zakon Sióstr Franciszkanek-Bernardynek Klasztor samoistny, Kończyska 5, 32-840 Zakliczyn n. D., tel. (0-14) 665-34 98 Przełożona: S. Cecylia Haak. Sióstr 17. Przynajmniej powiedziala prawde. I probowala walczyc.Ziolami. Trzeba bylo do Niej dzwonic miedzy 5 a 6 rano. Potem Siostra Cecylia uratowala moja kolezanke.Wbrew diagnozom lekarskim. Moja Mama trafila do Siostry za pozno. Ale Siostra powiedziala na pierwszej wizycie, ze jest tylko cien szansy... Pamietaj, ze zawsze jest nadzieja. Serdecznie Cie pozdrawiam, Ania PS. Jesli bedziesz potrzebowal/a pomocy, napisz do mnie. Ja juz to przeszlam, jesli bede mogla Ci pomoc, mozesz na mnie liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
2951964b Re: pomocy potrzebny hematolog 03.08.05, 22:16 Dziekuje za slowa wsparcia. Mysle ze napewno skorzystam z podanego adresu i zadzwonie do siostry, gdzyz juz gdzies (nie pamietam kiedy) slyszalam na ten temat. Dziekuje i napewno sie odezwe. Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazka Re: pomocy potrzebny hematolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:49 Tak potwierdzam ta opinie-dr Dmoch jest czlowiekiem czego nie moge powiedziec o dr Kisiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: pomocy potrzebny hematolog IP: 216.248.36.* 13.08.05, 23:25 Ja także polecam dr Dmoch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSU Re: pomocy potrzebny hematolog IP: 213.199.193.* 03.08.05, 17:16 ja polecam Dr Elżbieta Kisiel gabinet prywanty na kryształowej 4 (podkarczówka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: pomocy potrzebny hematolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:57 Jakos mi sie ten Twoj nick/skrot-WSU- zle kojarzy...Ciekawe, czemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pomocy potrzebny hematolog IP: 193.25.222.* 04.08.05, 08:35 dr Domagała - 36-74-190 ( to jej gabinet w ŚCO ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: pomocy potrzebny hematolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:14 Ludzie mają różne przeżycia i różne fobie , dr kisiel jest bardzo dobrym lekarzem i jak dla mnie życzliwą osobą. A na pytanie "A swoja droga czy wiecie dlaczego byly ordynator onkologii?" odpowiem tak : dlatego , że nie zechciala się podporządkować klice z onkologii i walczyla dla swoich pacjentów o droższe i lepsze leki na które nie chciano dać pieniędzy. Kobieta z charakterem , nie chcialbym też żeby byla moją podwladną bo ma swoje zdanie a tego przelożeni nie lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: pomocy potrzebny hematolog IP: 61.0.62.* 11.08.05, 09:48 A byłaś w Centrum Onkologii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: pomocy potrzebny hematolog IP: 207.90.224.* 22.08.05, 23:10 A czy ktos jest chory? Odpowiedz Link Zgłoś