Gość: Yahagi IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 08:58 A na Małej to podobno działa już GALEON CLUB. Hamster: co Ty na to ? Jakieś opinie ? A tak na marginesie, to podobno BRAVO na Sienkiewce zaczęło się specjalizować w kuchni włoskiej..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rz Re: Galeon Club IP: *.kielce.uw.gov.pl 27.08.02, 09:13 znajomi mówili, że gdy weszli do tegoż Galeonu leciało tam jakieś... disco (prawie że polo) :)))))) => szanty po kielecku... Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Galeon Club 27.08.02, 09:20 Gość portalu: Yahagi napisał(a): > A na Małej to podobno działa już GALEON CLUB. Hamster: co Ty na to ? Jakieś > opinie ? > A tak na marginesie, to podobno BRAVO na Sienkiewce zaczęło się specjalizować > w kuchni włoskiej..... No popatrz Yahagi tyle tych nowych knajpek powstaje, że już się pogubiłem :-))) O Galeonie dowiedziałem się z wczorajszej gazety ale nie omieszkam tam zawitać przy najbliższej okazji o obadać sytuację. A co do brawo to widzałem narazie z zewnątrz. Na schodkach stał kelner a nad nim wisiał nowy napis - Ristorante. Bardzo dobry pomysł, brakowało kuchni włoskiej w Kielcach. Może wreszcie spróbuję oryginalnych (mam nadzieję) calzone lub prawdziwego spaghetti :-))) No i będzie można gdzieś wyskoczyć na romantyczną kolację przy specjalnych okazjach choć zapewne nie tylko wtedy :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Galeon Club IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 11:12 Kurde... tylko w ktorym miejscu ten Club jest, bo nie moge tam trafic...:( Odpowiedz Link Zgłoś
ziolek73 Re: Galeon Club 02.09.02, 14:31 Dziendobry, Ten Galeon Klub to taki bardziej zeglarski jest?? Bo chetnie bym na piwo wpadl..... jako stary wilk zeglujacy. Ja to z Wawki ale zona Kielczanka i czesto bywamy u tesciow a Wagon i Tunel sie juz trochu znudzily. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Galeon Club IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 23:47 No to w zasadzie zapraszam, z tym że sam muszę się dowiedzieć gdzie on...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Galeon Club IP: 195.116.199.* 08.06.13, 15:26 Galeon to syf kiła i mogiła. Banda świrusów narkomanów i alkoholików - taka załoga. Nawiedzona wariatki o zmutowanych twarzach i ogromnych nosach, agresja i chamstwo. A kuchnia ? No nie wiem czy warto tam zapylac, i tak donasza zarcie z telegrafa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Galeon Club IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.06.13, 11:55 Galeon istnieje od kilku lat, skąd pomysł, że to nowy klub? Odpowiedz Link Zgłoś