Gość: rodzic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:32 to niewiarygodne. tak kpina. prezent plan lekcji. taka reklama z tymi prezentami. to zwykła ulotka wyborcza kandydata sld. echo dnia to brukowiec do n-tej potęgi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miskorabol Re: ECHO DNIA - PREZENT PLAN LEKCJI TO SKANDAL !! 05.09.05, 14:10 nie podniecaj sie tak bardzo bo Ci zyłka peknie. Jakby było to z Po PiS czy innymi prawicowcami to było by cacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: ECHO DNIA - PREZENT PLAN LEKCJI TO SKANDAL !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:34 Ja chyba nie ryzykowalabym pojawienia sie na planie lekcji:). Taki kandydat nie moze wygrac. Nie zyja wakacje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orkla Re: ECHO DNIA - PREZENT PLAN LEKCJI TO SKANDAL !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 08:51 Echo i Słowo to śmieć zarządzany przez ślimakowatego kornika (K.M.) Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: ECHO DNIA - PREZENT PLAN LEKCJI TO SKANDAL !! 09.09.05, 09:05 No, Ja jestem z Kielc, tego nie da sie ukryc, juz mnie wszyscy rozszyfrowali, wiec interesuje mnie tez o czym i o kim oni mowia i pisza w Kielcach i Ziemi Kieleckiej www.echo.pl Wyszedl Nowy Sacz, jak to mozliwe ? Od nowa musisz sprobowac www.echo-dnia.com.pl tez slowo.com.pl Najpierw musze poczytac i posluchac, w tedy moge dolozyc moje trzy Groszy, inaczej mowiac moj i Nasz Komentaz do Sprawy, masz Ty tez Swoje zdanie ? czy przepisujesz czyjes ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: ECHO DNIA - PREZENT PLAN LEKCJI TO SKANDAL !! IP: 148.235.56.* 27.01.06, 11:49 ja lubie plan lekcji Odpowiedz Link Zgłoś