Dodaj do ulubionych

ECHO DNIA - PREZENT PLAN LEKCJI TO SKANDAL !!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:32
to niewiarygodne. tak kpina.
prezent plan lekcji.
taka reklama z tymi prezentami.
to zwykła ulotka wyborcza kandydata sld.
echo dnia to brukowiec do n-tej potęgi!!!!!!
Obserwuj wątek
    • miskorabol Re: ECHO DNIA - PREZENT PLAN LEKCJI TO SKANDAL !! 05.09.05, 14:10
      nie podniecaj sie tak bardzo bo Ci zyłka peknie. Jakby było to z Po PiS czy
      innymi prawicowcami to było by cacy
      • Gość: meg Re: ECHO DNIA - PREZENT PLAN LEKCJI TO SKANDAL !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:34
        Ja chyba nie ryzykowalabym pojawienia sie na planie lekcji:). Taki kandydat nie
        moze wygrac. Nie zyja wakacje!:)
        • Gość: Orkla Re: ECHO DNIA - PREZENT PLAN LEKCJI TO SKANDAL !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 08:51
          Echo i Słowo to śmieć zarządzany przez ślimakowatego kornika (K.M.)
          • grodek1 Re: ECHO DNIA - PREZENT PLAN LEKCJI TO SKANDAL !! 09.09.05, 09:05
            No, Ja jestem z Kielc, tego nie da sie ukryc, juz mnie wszyscy rozszyfrowali,
            wiec interesuje mnie tez o czym i o kim oni mowia i pisza w Kielcach i Ziemi
            Kieleckiej www.echo.pl Wyszedl Nowy Sacz, jak to mozliwe ? Od nowa
            musisz sprobowac www.echo-dnia.com.pl tez slowo.com.pl
            Najpierw musze poczytac i posluchac, w tedy moge dolozyc moje trzy Groszy,
            inaczej mowiac moj i Nasz Komentaz do Sprawy, masz Ty tez Swoje zdanie ? czy
            przepisujesz czyjes ?
    • Gość: peter Re: ECHO DNIA - PREZENT PLAN LEKCJI TO SKANDAL !! IP: 148.235.56.* 27.01.06, 11:49
      ja lubie plan lekcji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka