Gość: jurek IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 17:34 Robi sie juz coraz zimniej,w domach zimno. Brrrr... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie poseł Re: ZIMNOOOO....i trza się grzać IP: *.eridian.pl / 192.168.1.* 14.09.02, 23:16 Włączyłem wieczorem kaloryfery. Teraz jest ciepełko.Siadłem więc sobie i popijam zimne piwko -"Velkopopovickego Kozela". Pyszota pozdrawiam i życzę wszystkim ciepełka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: ZIMNOOOO....i trza sie˛ grzac´ IP: 212.244.243.* 16.09.02, 07:34 Gos´c´ portalu: nie pose? napisa?(a): popijam > zimne piwko brrr zimne piwko! Lepsza goraca herbatka z cytrynka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł Re: ZIMNOOOO....i trza sie˛ grzac´ IP: *.eridian.pl / 192.168.1.* 17.09.02, 22:35 Gość portalu: emka napisał(a): > Gos´c´ portalu: nie pose? napisa?(a): > > popijam > > zimne piwko > > > brrr zimne piwko! Lepsza goraca herbatka z cytrynka! emka! Może pomyślisz, że jest to wbrew logice ale zimne piwo też grzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: ZIMNOOOO....i trza sie˛ grzac´ IP: 212.244.243.* 18.09.02, 07:48 Gos´c´ portalu: nie pose? napisa?(a): > Gos´c´ portalu: emka napisa?(a): > > > Gos´c´ portalu: nie pose? napisa?(a): > > > > popijam > > > zimne piwko > > > > > > brrr zimne piwko! Lepsza goraca herbatka z cytrynka! > > > emka! > Moz˙e pomys´lisz, z˙e jest to wbrew logice ale zimne piwo tez˙ grzeje. No to chyba musze sprobowac! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: ZIMNOOOO....i trza sie˛ grzac´ 18.09.02, 08:31 Gość portalu: emka napisał(a): > Gos´c´ portalu: nie pose? napisa?(a): > > popijam > > zimne piwko > > > brrr zimne piwko! Lepsza goraca herbatka z cytrynka! + rumem, koniakiem lub miodem Odpowiedz Link Zgłoś
jarp49 Re: ZIMNOOOO....i trza się grzać 17.09.02, 22:53 Gość portalu: nie poseł napisał(a): > Włączyłem wieczorem kaloryfery. Przygotuj sie za rok na ladny rachunek za cieplo ;-) jesli masz CO ze spoldzielni ;-) -- JaKi Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: ZIMNOOOO....i trza się grzać 18.09.02, 08:37 Właśnie słucham radyjka... W Szczecinie 20 a u mnie tylko 10. Brrrrr... Paluchy przymarzają już do klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: ZIMNOOOO....i trza sie˛ grzac´ IP: 212.244.243.* 18.09.02, 09:05 pepperoni78 napisa?: > Brrrrr... > Paluchy przymarzaja˛ juz˙ do klawiatury. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł Re: ZIMNOOOO....i trza sie˛ grzac´ IP: *.eridian.pl / 192.168.1.* 18.09.02, 22:23 Gość portalu: emka napisał(a): > pepperoni78 napisa?: > > > Brrrrr... > > Paluchy przymarzaja˛ juz˙ do klawiatury. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: ZIMNOOOO....i trza sie˛ grzac´ IP: 212.244.243.* 19.09.02, 07:18 > A po czwartej czy pia˛tej szklanicy(o.5l) jest fest ciepe?koooooooo! > Czy po takiej ilosci piwa juz Ci nie jest wszystko jedno? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: ZIMNOOOO....i trza sie˛ grzac´ 19.09.02, 08:54 Cchyba że kogoś wcześniej grypa zdąży dorwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł Re: ZIMNOOOO....i trza sie˛ grzac´ IP: *.eridian.pl / 192.168.1.* 19.09.02, 23:42 Gość portalu: emka napisał(a): > > > A po czwartej czy pia˛tej szklanicy(o.5l) jest fest ciepe?koooooooo! > > > > Czy po takiej ilosci piwa juz Ci nie jest wszystko jedno? > > pozdr. Emko. Zapewniam Cię, że nie jest mi wszystko jedno. Przy mojej wadze nie jest to duża ilość. W takich chwilach jest mi cieplej nie tylko na ciele ale również na duszy. Wypiję teraz Twoje zdrowie.(oczywiście będzie to piwo) Poklikam też jeszcze trochę i poprawię jeszcze jednym dobrym piwem, a później wezmę się za papierowo-finansową pracę domową. Pójdzie mi to na pewno sprawnie i bezbłędnie, a umysł będzie pracował trzeźwo. pozd Odpowiedz Link Zgłoś