kotki.dwa 16.09.02, 23:15 Dwa kotki bardzo prosza o wizyte na ich stronie i zaglosowanie :)) Kotki sa piekne i grzeczne <czasami> LINK: www.kieleckie.info/art/rozne/smoczek Kotki dziekuja za uwage:) -- pozdrawiają Dwa Kotki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Renia Re: aaa.....kotki dwa;) IP: 2.4.STABLE* / 10.140.114.* 17.09.02, 00:14 Widziałam te kotki , możecie mi wierzyć są prześliczne, można je schrupać. Konieczne musicie na nie zagłosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: aaa.....kotki dwa;) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 00:42 mmmm.sa piekne Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: aaa.....kotki dwa;) 17.09.02, 09:44 Ja te kotki to skads kojarze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotki.dwa Re: aaa.....kotki dwa;) 17.09.02, 19:02 dziekujemy bardzo za glosy:)) brakuje nam ok 70 jeszcze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: aaa.....kotki dwa;) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 20:00 Cholera. Zagłosowałem. Po czym rzuciłem się na "kocie linki". Myślałem, że to obiecujące to i owo dziewczyny, a tu kocie giemby, taa... twarze, nie, mor..., nie, też niegrzecznie. Co ma kot w tym miejscu, o tu, gdzie ja mam buzię? Pys...? Też niegrzecznie. Czy kot składa się z samych niegrzecznych wyrazów? I dlaczego szukacie (pardon: hledatie) dla małego kota towarzysza lub towarzyszki? Czy teraz komuniści tak źle stoją, że muszą dorabiać bawieniem kotów? Nikt im nie chce już powierzać dzieci? Pozdrowienia, miau-miau. Odpowiedz Link Zgłoś
kotki.dwa Re: aaa.....kotki dwa;) 17.09.02, 20:29 Gość portalu: Jakub napisał(a): > Cholera. Zagłosowałem. Po czym rzuciłem się na "kocie linki". kotki dwa dziekuja za glos;))) > Myślałem, że to obiecujące to i owo dziewczyny, a tu kocie giemby, taa... > twarze, nie, mor..., nie, też niegrzecznie. Co ma kot w tym miejscu, o tu, > gdzie ja mam buzię? pyszczek ma:))1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: aaa.....kotki dwa;) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 21:37 Gość portalu: Jakub napisał(a): > Cholera. Zagłosowałem. Po czym rzuciłem się na "kocie linki". > Myślałem, że to obiecujące to i owo dziewczyny, a tu kocie giemby, taa... > twarze, nie, mor..., nie, też niegrzecznie. Co ma kot w tym miejscu, o tu, > gdzie ja mam buzię? > Pys...? Też niegrzecznie. Czy kot składa się z samych niegrzecznych wyrazów? > I dlaczego szukacie (pardon: hledatie) dla małego kota towarzysza lub > towarzyszki? Czy teraz komuniści tak źle stoją, że muszą dorabiać bawieniem > kotów? Nikt im nie chce już powierzać dzieci? > Pozdrowienia, miau-miau. Nie przejmujcie się tym idiotą z Sandomierza. On przeciesz czyta Nasz Dziennik, to wszystko wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: aaa.....kotki dwa;) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 23:15 Nie zdajesz sobie sprawy, że twój adres jest odnotowywany? Czy chcesz odpowiedzieć, lub twoi rodzice, jeśli jesteś nieletni, przed sądem? Minimum kultury i inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: aaa.....kotki dwa;) 17.09.02, 21:59 Gość portalu: Jakub napisał(a): Co ma kot w tym miejscu, o tu, > gdzie ja mam buzię? pyszczek Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: aaa.....kotki dwa;) 18.09.02, 08:50 Gość portalu: Jakub napisał(a): > Cholera. Zagłosowałem. Po czym rzuciłem się na "kocie linki". > Myślałem, że to obiecujące to i owo dziewczyny, a tu kocie giemby, taa... > twarze, nie, mor..., nie, też niegrzecznie. Co ma kot w tym miejscu, o tu, > gdzie ja mam buzię? Dupę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: aaa.....kotki dwa;) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 09:18 Popis inteligencji hamstera. Odpowiedz Link Zgłoś
blonsk Re: aaa.....kotki dwa;) 17.09.02, 20:32 eeeee kotki fajne ale ja wole takie male tygryski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: aaa.....kotki dwa;) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 21:47 Śjakieś znajome te kotki :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś