Gość: W IP: 217.41.240.* 25.10.05, 10:32 Dla Hamstera. I pozdrow reszte. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hamsterek Re: Pozdrowienia z Belfastu 25.10.05, 12:24 Dzięki Wyrw, przekażę. Jak Ci tam? Masz tyrkę czy śpisz pod mostem ? ;-)))) A tą moją tequilkę gold wypiłeś już ?? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Pozdrowienia z Belfastu IP: 217.41.240.* 26.10.05, 10:19 Generalnie ok, choc jeszcze tydzien bedziemy mieszkac w gorszym mieszkaniu - a od przyszlego wtorku przenosimy sie do apartamentu :) Robote mam, napieram 7 nocek w tygodniu wiec zjechany jestem jak kon po 400 westernach ale generalnie jest ok. jak zmienie mieszkanie to mysle o kompie i o jakims necie to sie pojawie na gg. Tequili nie pilem, lezy kurde nieotwarta bo pilem jedynie w dniu przylotu krupnik - a teraz jak robie 7 dni to nie bardzo jest jak, ale sie pomysli. kiedys w koncu wezme day off-a :) ( moze w 2006 :) Kto prowadzi w turnieju? Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Pozdrowienia z Belfastu 26.10.05, 10:58 Hey! W turnieju nie brałem udziału 2x i chyba jestem teraz na 3 miejscu a prowadzi Łysa Pała ! :-( Ale oststnio przez 2 tyg. ani mnie się go nie dało dogonić ani jemu uciec bo odpadliśmy w eliminacjach hehehe. No to tyraj, tyraj tylko uważaj bo garb ci wyrośnie heheh. BTW Żołądkową tam mają ??? Bo jak nie to w życiu bym tam nie pojechał hehehe ;-)) Narta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Pozdrowienia z Belfastu IP: 217.41.240.* 27.10.05, 15:26 Nie wiem czy maja zoladkowa, ale watpie. Generalnie nie mam czasu na picie. Wasze szczescie ze mnie nie ma w turnieju :P Janek wpada czasem? Odpisz na allegro6610@op.pl bo szkoda pisac na forum. Odpowiedz Link Zgłoś