Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia z Belfastu

IP: 217.41.240.* 25.10.05, 10:32
Dla Hamstera. I pozdrow reszte. :)
Obserwuj wątek
    • hamsterek Re: Pozdrowienia z Belfastu 25.10.05, 12:24
      Dzięki Wyrw, przekażę. Jak Ci tam? Masz tyrkę czy śpisz pod mostem ? ;-)))) A
      tą moją tequilkę gold wypiłeś już ?? ;-))
      • Gość: W Re: Pozdrowienia z Belfastu IP: 217.41.240.* 26.10.05, 10:19
        Generalnie ok, choc jeszcze tydzien bedziemy mieszkac w gorszym mieszkaniu - a
        od przyszlego wtorku przenosimy sie do apartamentu :) Robote mam, napieram 7
        nocek w tygodniu wiec zjechany jestem jak kon po 400 westernach ale generalnie
        jest ok. jak zmienie mieszkanie to mysle o kompie i o jakims necie to sie
        pojawie na gg. Tequili nie pilem, lezy kurde nieotwarta bo pilem jedynie w dniu
        przylotu krupnik - a teraz jak robie 7 dni to nie bardzo jest jak, ale sie
        pomysli. kiedys w koncu wezme day off-a :) ( moze w 2006 :) Kto prowadzi w
        turnieju?
        • hamsterek Re: Pozdrowienia z Belfastu 26.10.05, 10:58
          Hey!

W turnieju nie brałem udziału 2x i chyba jestem teraz na 3 miejscu a prowadzi
          Łysa Pała ! :-( Ale oststnio przez 2 tyg. ani mnie się go nie dało dogonić ani
          jemu uciec bo odpadliśmy w eliminacjach hehehe. No to tyraj, tyraj tylko uważaj
          bo garb ci wyrośnie heheh.

BTW

Żołądkową tam mają ??? Bo jak nie to w życiu bym tam nie pojechał hehehe ;-))

Narta
          • Gość: W Re: Pozdrowienia z Belfastu IP: 217.41.240.* 27.10.05, 15:26
            Nie wiem czy maja zoladkowa, ale watpie. Generalnie nie mam czasu na picie.
            Wasze szczescie ze mnie nie ma w turnieju :P Janek wpada czasem?
            Odpisz na allegro6610@op.pl bo szkoda pisac na forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka