Gość: Wiesiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 19:54 to chce mi się wymiotować. Chyba niektórzy mają rację, że nazywają Ciebie ch...m. Ja też byłem członkiem PZPR i wstydzę się za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gargamel Re: Gargamel, ja czytam to co piszesz IP: 81.6.130.* 30.10.05, 20:33 Serdeczne dzięki Drogi "Wiesiu" za przesłane "słowa uznania". Jestem naprawdę ogromnie szczęśliwy, że taki jak Exstowarzysz czyta moje posty. Nie mam jednak zamiaru wdawać się z tobą w "dyskusję" - podobną do tej jaką pro- wadzisz na tym forum z Babetką. Czytaj - i zacznij myśleć, bo to nie zebranie w Podstawowej Organizacji Partyjnej gdzie byłeś Członkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Gargamel, ja czytam to co piszesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 22:52 Gargamel, Ty też byłeś członkiem, ateraz jesteś ch..m bo się stowarzyszyłeś ze zdrajcą Suchańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Gargamel, ja czytam to co piszesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 21:39 Dlaczego chamie podszywasz sie pod czyjś link? Nie stac cie na swój/ jesteś zwykłym s..synem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Gargamel, ja czytam to co piszesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 22:29 Ti Ty się podszywasz. Ja mam na imię Wiesiek. A Ty jesteś chamem i s..synem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Gargamel, ja czytam to co piszesz IP: 81.6.130.* 30.10.05, 22:43 Coś ci "wali na dekiel" Drogi "Wiesiu" - ani razu nie podszyłem się na forum pod czyjś link. Żebyś się ze.... nie znajdziesz takiego przykładu Baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Ty Gargamel to jesteś taki osioł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 22:47 że nawet nie wiesz, co piszesz. Ty się możesz baranie podszywać pod wszystkie linki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Gargamel, ja czytam to co piszesz IP: 81.6.130.* 30.10.05, 22:47 To który z was jest który - to wasza tylko sprawa. Czy prawdziwym Wieśkiem jest ten z godziny 21:39 czy też ten z 22:29. Jedno jest pewne - ten fałszywy to WIELKA ŚWINIA, pewnie dobrze znana innym Forumowiczom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Gargamel, ja czytam to co piszesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 22:49 Ty Gargamel to jesteś czerwony wieprz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Gargamel, ja czytam to co piszesz IP: 81.6.130.* 30.10.05, 23:03 Jeśli już Drogi "Wiesiu" to WIEPRZYK - przy moich 169 cm. wzrostu i mniej niż 85-ciu kilogramach wagi. Serdeczności - GŁUPKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Zobacz Gargamel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 23:14 To jest Twój pierwszy post na forum: „Gdy słyszę nazwisko Miodowicz to chce mi się żygać”. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=28970455&a=28994636 A to jest Twój drugi post na forum: „Większość nazwisk kandydatów PiS-u z Kielc to "całkowite dno"”. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=28949025&a=28994750 A wszystkie następne są równie chamskie i debilne. Ja się wstydzę, że Ty Gargamel byłeś członkiem PZPR. Tobie Gargamel bardzo dobrze pasuje przydomek ch..ja. A poza tym, to przy danych, które podałeś to Ty Gargamel jesteś ch..em na podobieństwo Urbana tylko Tobie Gargamel brak tej kur...skiej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Zobacz Gargamel IP: 81.6.130.* 30.10.05, 23:55 Kazdy z podanych postow podpisałem swoim kryptonimem "Gargamel" - bo nidy nie podszywałem się pod inny nick. Co do byłej Nieboszczki PZPR to jej Członkami było w Polsce ponad 3 mln ludzi - w tym również takich jak ty, którzy dzisiaj "liżą d... Prawicy". Oj nie uważaliści były Towarzyszu na szkoleniach partyjnych i wykładach z WUML-u. Wstyd mi za was /rozmyślnie z małej litery/. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent6 Re: Zobacz Gargamel 31.10.05, 05:45 szkoda słów tow.Wiesław=Babetka używa sobie równo ! Trzeba mieć tupet ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzik Re: Zobacz Gargamel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 08:08 Ludzie, ktorzy znajduja przyjemnosc w podszywaniu sie pod innych i wypisywaniu pod ich nickami roznych wyzwisk i bzdetow, budza moje glebokie obrzydzenie i litosc. Wiesku, nie stresuj sie, wszystkich prawie juz to spotkalo. Widocznie komus wydales sie zbyt madry. I nie umial z Toba dyskutowac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Zobacz Gargamel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:28 Do Bzika. Jak widzisz, przez noc zchamiałem. Zapomniałem Ci podziękować za wsparcie. Bardzo przepraszam i dziękuję. Pozdrawiam. Ale nietakt zdarza sie i wielkim, a cóz dopiero mnie, zwykłemu szaraczkowi Pewien znany dyplomata stanął tyłem do królowej angielskiej. Z doświadczenia wiemy, że kultura nie zawsze idzie w parze z wykształceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt PRAWDZIWY WIESIU TAK TRZYMAĆ I PISZ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 21:33 Bez emocji ale pisz. Dobrze piszesz. Ni piszę dużo bo i po co. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosmita Re: PRAWDZIWY WIESIU TAK TRZYMAĆ I PISZ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 21:47 Nikt, dziękuje za uznanie. Zmienilem ps. poniewaz ktos sie podszywał pod mój. Jak widzisz, daleki jestem od emocji i używania nieparlamentarnych określen. Szanuje poglady każdego. Tylko, że wiekszość dyskusji sprowadza się do bezpardonowego ataku na przeciwnika. Zamiast rzeczowej wymiany zdań jest wymiana epitetów. Dobrze, że redakcja zabrania uzywania niecenzuralnych słow, a jeśli takowe są, to je kasuje. Dopiero bysmy poznali repertuar niektórych osób piszacych na forum. Wysłałem kilka postów zapraszających do dyskusji, ale przeszły bez echa, natomiast, świnie, gnoje i inne wyrazy nagminnie tu goszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 08:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Wiesiu drogi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 08:43 Zaskoczyłeś mnie mile swoim rozsądkiem. Zauważam, że poznałeś się na Gargamelu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Wiesiu drogi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 08:59 Nie zgadzam się z Tobą w wielu rzeczach, ale muszę przyznać, że Gargamel jest wyjątkowym chamem. Właściwie cham, to jest za mało aby określić Gargamela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Wiesiu drogi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:12 Budzę sie, uruchamiam komputer i oczom nie wierzę. Rozdwojenie jaźni? Ciało śpi, Bogu ducha winne, a duch hula po internecie. Jednym słowem współczesan odmiana dr. Jockle i mr. Hayde. Tylko Bzik zorientował sie co jest grane. Ja w swoich postach nigdy nie używałem takiego słownictwa, jeśli chcesz mnie naśladować, to wzbogać nieco swoje słownictwo, bo dysponujsz tylko knajackim zasobem słów. Kultura i etyka są ci obce, a jeśli tak jest jak sugeruje Bzik, to sie mocno zeszmaciłeś chłopcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Wiesiu drogi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:24 Wiesiu, bardzo się cieszę, że się obudziłeś. Tylko nie wiem, czy To jesteś Ty, czy nie Ty. Użycie zwrotu o "knajackim zasobie słów" przypomina Adasia Michnika. Sam Adaś Michnik nie stroni zbytnio od "knajackiego zasobu słów". Wystarczy wspomnieć sławne "odp..cie się od generała". Tym niemniej cieszę się, że Ty, jako członek PZPR, poznałeś się na Gargamelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Wiesiu drogi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:29 Michnikowi wymknęło się to nieświadomie, a Gargamel jest świadomą świnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Wiesiu drogi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:45 Jeżeli powiedział nieświadomie, to oznacza, że w Jego podświadomości to tkwi. Czyli musi być z gruntu człowiekiem zepsutym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Wiesiu drogi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:32 Do Babetki. Nie jest to tylko wyraz Michnika. Z analizy treści spotów wynika, że to ty stosujesz takie metody. Powtórzyłes pewien zwrot, który dobitnie swiadczy o tym, że stosujesz niegodne metody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Wiesiu drogi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:48 Czy sugerujesz drogi Wiesiu, że inni członkowie PZPR posiadają podobną Adasiowi podświadomość? Gargamel chociaż jest szczery. Pokazuje swoje chamstwo otwarcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent6 Re: Wiesiu drogi! 31.10.05, 10:21 A Ty co prezentujesz Babetko ? jaki rodzaj chamstwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka A tu jest Prezydencie Twoja kultura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 12:24 To jest kilka Twoich pierwszych postów na forum. Kultura, jak u Aleksandra Kwaśniewskiego :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=21781620&a=21784038 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=21819547&a=21826353 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=21754373&a=21826425 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=21734753&a=21826518 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=21734753&a=21737303 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=21808183&a=21826111 A gdyby komuś nie chciało się klikać to dla przykładu tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=21808183&a=21830462 jest napisane tak: „a kobyle żądne swiatła nie potrzebne gdyż ciagnie ją furman”.. W zasadzie klikać nie ma sensu, bo wszystkie wypowiedzi Prezydenta są właśnie w tym stylu i z tą „kulturą” :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Kultura Prezydenta jest wielka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 12:45 Aż mi wstyd, że był ze mną w PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent6 Re: Kultura Prezydenta jest wielka 31.10.05, 13:52 strzeliłeś kulą w płot kolego ! Niestety nie byłem w żadnej organizacji/typu zz i partia ani kólko/i nie jestem/ Patrzę na Was i nie dowierzam iż tyle pomyj co kobyła/Babetka wylała na dysku- tantów na tym forum ma śmiałość być moralistą w wszelakich dziedzinach od polityki poprzez socjolgię do religioznawstwa.Gratuluję dobrego samopoczucia i "zarliwego" opluwania bliźnich. Teraz okazało się iż były BBB vel Kobbybylly vel Babetka to ta sama osoba !! Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent6 Re: A tu jest Prezydencie Twoja kultura 31.10.05, 13:43 no wreszcie się Kobyła odnalazła ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: A tu jest Prezydencie Twoja kultura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 13:56 Uprzejmie informuje piszacych na tym forum, że mój ostatni post pochodzi z godź. 9.32, wszelkie inne sa fałszywkami produkowanymi prawdop. przez Bab. Poniewaz jak twiedzi, jest to jego prywatne forum, uważa, że ma prawo do cenzury i stosowania różnych chwytów. Nie nazwę, jakich, ponieważ jest to poniżej mojej godności. Przepraszam Gargamela i i innych, jeśli wypowiedzi "Wieśka " kojarzyli z moją osoba. Używanie obraźliwych i niewybrednych zwrotów nie lezy w mojej naturze. Podszywanie się pod kogoś innego to ubecka metoda z która nie miałem i nie chce miec nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Gargamel, ja czytam to co piszesz IP: 81.6.130.* 31.10.05, 15:53 A ja przekazując serdeczne pozdrowienia Babetce i Wiesiowi /temu który podszywa się pod prawdziwego Wieśka/ proszę ich bardzo o to aby POCAŁOWALI MNIE W CZERWO- NĄ D... . A myślę, że RAJCUJE WIELCE taka propozycja te PRAWICOWO-KOŚCIELNE PIE- SZCZOSZKI. Ale "niech wam będzie" - my Członowie Lewicy gotowi jesteśmy bowiem "przychylić nieba" nawet swoim wrogom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Brawo Gargamelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 17:46 Gość portalu: Gargamel napisał(a): > A ja przekazując serdeczne pozdrowienia Babetce i Wiesiowi /temu który podszywa > > się pod prawdziwego Wieśka/ proszę ich bardzo o to aby POCAŁOWALI MNIE W CZERWO > - > NĄ D... . A myślę, że RAJCUJE WIELCE taka propozycja te PRAWICOWO-KOŚCIELNE PIE > - > SZCZOSZKI. Ale "niech wam będzie" - my Członowie Lewicy gotowi jesteśmy bowiem > "przychylić nieba" nawet swoim wrogom. Wiedziałem że mnie nie zawiedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Brawo Gargamelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 18:04 Podszywasz sie pod mój link, co swiadczy o tchórzostwie i braku kultury. Ja w dyskusji nie uzywam wyrazów bliskich marginesowi. Zmieniam link na "kosmita" jesli takiego uzyjesz, wszyscy będą wiedzieli, kim jesteś. Sami znajdą odpowiednie określenia na takie zachowanie. Uprzedzam, że będę uzywał dodatkowego znaku rozpoznawczego, co pozwoli czytelnikom odkryc fałszerstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Brawo Gargamelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 19:56 Drogi Gargamelu ale dałeś się podejść jak dziecko.Pan redaktor "Babetka" jest łobuzem pierwszej klasy.Wpadł na pomysł bo nikt go nie docenia aby troszkę namieszać na tym forum i pokazać jaki to on jest "intelygentny". To jest po prostu chory człowiek, jemu należy współczuć. A jeśli chodzi o tą pseudo anonimowość na tym czy jakim kolwiek forum to jest to bzdura. "Babetka" używa wielu ników a i tak wiadomo z jakiego IP nadaje no chyba że z jego kompa korzysta pół redakcji w co wątpię.Panowie redaktorzy i inne oszołomy przestańcie robić z ludzi idiotów bo wam się znów "łącze z Warszawą zapcha" i nie zdąrzycie na rano z wydaniem numeru tak jak to się kilka lat temu stało gdy Białek myślał że jest nietykalny.I co trzech informatyków go załątwiło na amen a Adaś M. wylał go na pysk. Ci co kryją się pod pseudonimami nie są wcale anonimowi wystarczy skorzystać z odpowiedniego oprogramowania. Tak więc drogi Gargamelu jeśli mamsz z kimś jakiś problem i twierdzisz że ktoś cię obraża prosta droga, nawet adres zamieszkania delikwenta dostaniesz. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Brawo Gargamelu IP: 81.6.130.* 31.10.05, 20:28 Dzięki za radę Kielczaninie - jesli to faktycznie nijaki "Babetka" to te metody świadczą tylko o jego bezsilności - dlatego będę to OLEWAŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptyś Re: Brawo Gargamelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 21:42 do Kielczanina. Czy to forum jest prywatne jak twierdzi bab, i ma prawo cenzurować posty nieodpowiadające jego poglądom? Odpowiedz Link Zgłoś
dency Re: Brawo Gargamelu 01.11.05, 07:51 .....już dawno mówiłem, żeby olać tego babetkę! mądrzy się 13-latek!.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Odpowiedź dla Ptysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 09:16 Forum jak każde jest własnością wszystkich którzy biorą w nim udział, natomiast server na którym się ono znajduje jest własnością jakiegoś dajmy na to providera. Tak więc pan redaktor "Babetka" nie posiada żadnych praw do jakiego kolwiek forum. Wg netykiety Forym jest to ogólno dostępna witryna celem wypowiedzenia się. NIE PODLEGA CENZURZE.Są oczywiście fora prywatne. Najwięcej informacji można znaleźć na stronach związanych z wymianą P2P.Najlepiej użyć do tego wyszukiwarki "GOGLE" - www.gogle.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptyś Re: Odpowiedź dla Ptysia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 09:26 W minionym tygodniu Bab. odpisał na zwróconą mu uwagę, że cenzuruje posty, jednemu zdyskutantów odpowiedział, na zasadzie demokracji. I dalej, to jest moje prywatne forum, a jak się nie podoba to się wynoś z mojego forum. Byłem zaskoczony taka reakcją. Była to wymiana zdań na temat A. Michnika, między Bab. a Adamem. Jak widać z przeglądu postów, jednego z dyskutantów skutecznie przestraszył. Odpowiedz Link Zgłoś