Dodaj do ulubionych

Sypie się śledztwo w sprawie rasistowskich wybr...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 12:00
Kompromitacja prokuratury i organów ścigania !!!!!! Korona dostaje
wyróżnienia z rąk międzynarodowych fundacji za walkę z rasizmem. Tymczasem
prokuratura nie ma dowodow, policja cos tam ma nagrane, ale pewnie nie ma
magnetowidu, zeby to odtworzyc -wiec sledztwo zapewne umorza.

Tymczasem ok 50% mojej pensji idzie na podatki z których miedzy innnymi
opłaca sie to całe towarzystwo policyjno -prokuratorskie. Przez pol roku do
roboty chodze za armo po to tylko, zeby potem w gazecie przeczytac, ze na to
co słyszałem ja na stadionie i na to co słyszała cała Polska - nie ma
dowodow. Żałosne.....

Do rekdator Drabikowskiej - ponieważ zajmuje sie ta tematyka - raz jeszcze
powtarzam - niech sie opiera na faktach i nie pisze np, ze kibice Korony
rozpocęli zadymę w Ostrowcu. Tak tylko to wygladało na stadionie. Tymczasem
pod stadionem (długo przed tym nim pseudokibice Korony rozpoczęli rozróbe na
obiekcie KSZO) - szyby w kieleckich samochodach pekaly od kamieni jak banki
na wietrze - wiec nie oceniajmy tego co bylo tylko na podstawie tego co było
widoczne na pierwszy rzut oka.
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba'85 Re: Sypie się śledztwo w sprawie rasistowskich wy IP: *.aster.pl 07.11.05, 16:13
      w I lidze bylas krotko, ostrowiecka prost...tko!!!!!
      oczywiscie ze to pseudokibice łostrowca wybijali szyby w kieleckich autach. nasi
      tylko bronili swojego honoru bo nie wyobrazam sobie zeby ktos z łostrowca moglby
      nam wrzucac!!!
      • Gość: Korona Re: Sypie się śledztwo w sprawie rasistowskich wy IP: *.nowinynet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 17:07
        a glupie gadanie. po co to sie napinac
    • Gość: ferdek byliście?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 19:12
      Najbardziej mnie bawi ta "tradycja" Niebawem szajka z którą juz na szczescie
      nikt na stadionie sie nie liczy bedzie protestowała bo klub ma w nazwie
      człon "Korona". A wszyscy historycy i tradycjonaliści wiedzą przeciez, że
      powinien sie nazywać LUDWIKÓW KIELCE. Bo takie sa korzenie nazewnictwa
      kieleckiego pierwszoligowca.

- Zastanawiamy się nad formą protestu - mówi ubarany w kaptur młodzieniec,
      który zakrywa odcienie letniej opalenizny, zeby nie byc odebranym wśród
      znajomych łajtów w kategorii murzyna.

Byliśmy, jesteśmy, bedziemy - mówi.

Jakże często błyszczy to hasło na młodocianych forach - zwłaszcza strony
      nieoficjalnej.
      Pytam - gdzie byliście gdy Korona grała swoje mecze w III lidze (przed czsami
      Nidy Gips), gdy Korona grała i przegrała z Łysica Bodzentyn, czy też gdy w III
      lidze pokonała AZS Biała Podlaska.

Te właśnie mecze i ten właśnie sezon zapamiętałem dość dobrze (a chodzę od 23
      lat i ciezko mnie nazwać kibicem sukcesu :))) bo na całym stadionie było 50
      osób - na krytą wchodziło się tak jak na każda inną częśc stadionu - i właśnie
      kryta była tylko zajęta. Pozostałe trybuny świeciły pustkami. Gdzie wtedy
      byliście?????? Cały wał nie miał ani jednego widza!!!

Przyśzliscie za Nidy Gips - bo było dobrze. Potem była nedza az do chwili
      wejscia Kolportera. Rozpoczął sie kolejny etap sukcesu - największy w historii
      kieleckiej piłki.

Wy jednak nie pamietacie tego co było przed Nidą Gips - wiec albo jestescie
      małolatami (kierowanymi przez grupkę starszych świrów) albo jestescie kibicami
      sukcesu, którzy mysla, ze juz stworzyli tradycję - bo udało wam sie uszyc
      flagę "biały honor- biała kiła" Już myśleliście, ze zaczęliście tworzyć
      rasistowską tradycję, ale ona pięknie jest tłamszona bo ta cała wasza tradycja
      to ostatnie 7-8 lat!!!!! Tymczasem klub istnieje już trochę dłuzej....

P.S. Nikt Was nie bedzie żałował. Nikt Was nie potrzebuje na Koronie, nikt was
      nie potrzebuje na wyjazdach. W kielcach na Koronie powstaje zdrowy piknikowy
      ruch kibiców, którzy chodzą na mecze by dopingować i oglądać piłkę z rodzinami.
      Wy tymczasem róbcie oprawy na Orlętach. Tam i tak nikt nie chodzi -wiec
      stworzycie nowa tradycje i "jesteście i bedziecie" na Dabrowie zawiśnie
      nowa fana: "Zawsze (od roku) białe Orlęta" :)))))))))))))
      • Gość: jayjay Ferdek od Orląt wara IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.05, 20:58
        Ja chodzę na Orlęta od wielu lat i wbrew twoim głupim pozorom wiele osób chodzi.
        CO masz jakiś uraz do Orląt że od zawsze wygrywały(tak, tak nawet z pierwszym
        składem- choćby pamiętny mecz na śniegu o puchar pezydenta Kielc)z Koroną. Czemu
        wysyłasz na Orły tą bandę bezmózgów. Troche szacunku bo 1 pkt mniej parę lat
        temu i Korona do dzis grałaby derby z nami 4 lidze. I troche szacunku bo Orlęta
        mimo iż są jednym z biedniejszych klubów to jednak od lat grają dobrze i zawsze
        są w czołówce. Widać twój rozum nie idzie w parze z wiekiem....
        • Gość: Ferdek Rerdek pozdrawia Orlęta :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 21:08
          Przepraszam - faktycznie Orlęta choćby przez ten jeden racjonalny głos - nie
          zasługują już na grupę łajtowych "siłaczy". Zaczynam sie niepokoić o losy tej
          grupki. co oni teraz z sobą zrobią. Protestują przeciwko murzynom - tymczasem
          jeżdzą na mecze Polonii Warszawa kibicować swojej "zgodzie" - w której o ironio
          paskudna - gra kilku murzynów... cięzka sprawa ;))))))

P.S. Jak widzicie łajci - na Orlętach też już Was nie chcą.

Pełen szacunku dla Orląt kibic Korony. Życę Wam jak najlepiej.
    • krzys23-1986 Re: ;/ glupie gadanie 07.11.05, 20:02
      to już jest idiotyzm...zarząd klubu ma sie tłumaczyć kibolom którzy przynoszą
      tylko SWOJEMU klubowi wstyd i dość częste kary finansowe...
      • Gość: Karolina krzys23-1986 napisał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 21:12
        Kur*** jak im obiecali to cos sie im nalezy !! jak nie kminisz Twoja brocha !!
        Wstyd to ono sa z Klubem sercem i nie sprzedaja sie a Ty kim tak wlasciwie
        jestes ??
        • krzys23-1986 Re: krzys23-1986 napisał 07.11.05, 21:16
          nie wstydem jest rasizm i robienie demolek na stadionach(najlepszy przykład to
          awantura z kszokomi-jakby było o co)
          • krzys23-1986 Re: krzys23-1986 napisał 07.11.05, 21:20
            i jeszcze jedno jakby zarząd obiecał to sponsorowi który załużmy wyłoży 5 mln
            na klub to jeszcze bym to zniósł ale przecież chuligani w większości nawet nie
            płacą za bilety :/
        • Gość: Ferdekssijmipale Re: krzys23-1986 napisał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 21:20
          FERDEK TO STARY PRYK !!!
          • Gość: ferdek Ferdek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 21:29
            to jedyny logiczny argument, którym chcesz podsumować dyskusję? Brawo. Widać -
            ideologia rasistowska i pseudotradycyjnośc - wzięły górę nad rozumem. ale to
            dobrze wróży. Z takim tokiem myslenia jeszcze nigdy nikt daleko nie zajechał.
            Nawet Leppiej długo w sadzie nie pociagnie....

A teraz mam ubaw z małolatów, którzy jeszcze nie tak dawno pławili sie w wannie
            z kaczuszka a teraz chcą budowac tradycje Korony. Przekomiczna sytuacja.
        • Gość: ferdek protest przeciw zielonemu morzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 21:40
          Kur*** jak im obiecali to cos sie im nalezy !! jak nie kminisz Twoja brocha !!
          > Wstyd to ono sa z Klubem sercem i nie sprzedaja sie a Ty kim tak wlasciwie
          > jestes ??

No tak - upada kulawa forma protestu - trzeba coś wymyśleć, zeby dobrze
          zabrzmiało i żeby był pretekst do powrotu na stadion. wystarczy poczytać forum
          nieoficjalnej, zeby zobaczyc jak małolatki sie głowią - co tu zrobić.

No bo przerwać protest bez efektów protestowania to jakos tak niewypada.
          Poczatkowo wszystkim sie wydawało, ze jak odpalą parę rac to już są
          niezastapieni ("kumaci" mówią, ze klub finansował w dużej mierze te oprawy)
          tymczasem doping sie odradza - ale juz nie pod hasłami białego honoru. To znów
          porażka

Maja przeciw sobie policje, zarzad, pozostałe 95% kibiców - nawet takich
          kibiców sukcesu, którzy na mecze chodza od 23 lat jak ja :)))) Tłumaczenie, ze
          tylko oni byli wczesniej na stadionie tez cos jakby nie prawdziwe.

Kibice na ogóolnopolskich forach rżą ze śmiechu nad tą formą protestu - bo raz
          protestuja przeciwko czarnoskóremu a drugi raz jadą kibicować zgodom na meczu
          Polonia - Cracovia. Problem bo w Polonii graja murzyni - i znów - przepraszam
          łajtów za okreslenie - sprawa wypada - blado....

P.S. Protest grupki łajtów wygląda tak jakby zaprotestować przeciwko morzu -
          że jest zielone i na złość wszystkim plazowiczom łyżkami wodę z plaży
          wynosić... :) Brawo młode pryki!!!:))))
          • Gość: StopKibicomSukcesu Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.devs.futuro.pl 07.11.05, 23:09
            a ty nienapinaj się tak przed monitorem tylko przyjdź i powiedz to tym
            "małolatom" w twarz i nie pisz że cie ktoś pobije bo to jest śmieszny argument,
            co boisz się tych "małoletnich rasistów"???

ferdek za 2 tygodnie wybiera się do Poznania na marsz równości a do tego czasu
            ogląda w tv jak ludzie o innym odcieniu skóry niszczą Europe, tolerancja jest
            trendy:)))))
            • krzys23-1986 Re: protest przeciw zielonemu morzu 07.11.05, 23:23
              brawo!!!!brunatny to pewnie twój ulubiony kolor????
            • Gość: lobotomia Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.pkp.kielce.msk.pl 07.11.05, 23:46
              na szczescie 'biali' nie niszcza europy. w ogole nigdy niczego nie zniszczyli!
              chyba, ze im wolno bo to przeciez 'ich' a nie 'czarnych' europa! paranoja!
              przyczyn zamieszek nie upatrywalbym w kolorze skory. ale to oczywiscie kwestia
              podejscia. ksiazke w koncu mozna oceniac po okladce ;) ale to temat na inna
              dyskusje.

zarzad sprowadzajac hernaniego (jesli dobrze rozumiem wbrew woli kibicow), to
              pomogl tylko druzynie - nie da sie zaprzeczyc, ze to wartosciowy gracz. jedyne
              co wskuraliscie przez protest to: podzial kibicow (zupelnie niepotrzebny) i brak
              atmosfery i dopingu na stadionie (zarzad ma to pewnie w glebokim powazaniu, a
              kopaczom gra sie gorzej).

ps proponuje zbojkotowac nowy stadion. tradycja nakazuje chodzic na szczepa...
              ups KONIEWA! (choc to i tak by byla duzo sensowniejsze podejscie do sprawy niz
              utrzymanie, o zgrozo, czystosci rasowej druzyny). nietolerancja to mentalne
              sredniowiecze
              • Gość: west Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.kielce.net.pl 08.11.05, 07:48
                Czemu ta marna redaktorka pisze o burdach rozpoczetych na meczu KSZO-MKS przez
                nas? Kto był , wie doskonale jak było, szkoda ze media pokazały
                inaczej...powtarzam: KIBICE z Ostrowca poprzez obrzucanie kamieniami aut(
                ok.10) rozpoczeli dym, iskra poszła, dalej wiemy jak było. Co do protestu.Tekst
                na stronce słaby, jak T. który go pisał.Prostest umiera, sporo tzw" kumatych"
                było w Zabrzu, Wawie,kilka ryjów na Wisle.Chłopaki nie wiedza jak sie teraz
                zachowac, bo jak inaczej wytłumaczyc obecnosc w młynie na sektorze na prostej
                kilku tzw" najkumatszych" z młodego pokolenia. M,K,M(Ł)? Po prostu sie sypie
                akcja.
              • Gość: StopKibicomSukcesu Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.devs.futuro.pl 08.11.05, 10:06
                "przyczyn zamieszek nie upatrywalbym w kolorze skory. ale to oczywiscie kwestia
                podejscia"

a to dobre, byłaś we Francji??? ja byłem i widziałem te getta zamieszkiwane
                przez arabów i inne ciemne nacje, uwierz mi że największym wrogiem jest biały
                człowiek, zresztą to problem Francji że masowo wpuszczali w latach 70 i 80 tych
                emigrantów z Afryki i teraz są tego skutki - u Nas to nie przejdzie bo cały czas
                jesteśmy postrzegani jako mało tolerancyjny kraj i nawet media kreujące
                toleracje tego nie zmienią!!!
                • Gość: lobotomia Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.pkp.kielce.msk.pl 08.11.05, 11:49
                  'a to dobre, byłaś we Francji??? ja byłem i widziałem te getta zamieszkiwane
                  przez arabów i inne ciemne nacje, uwierz mi że największym wrogiem jest biały
                  człowiek, zresztą to problem Francji że masowo wpuszczali w latach 70 i 80 tych
                  emigrantów z Afryki i teraz są tego skutki - u Nas to nie przejdzie bo cały czas
                  jesteśmy postrzegani jako mało tolerancyjny kraj i nawet media kreujące
                  toleracje tego nie zmienią!!!'

myslisz korelacje ze zwiazkiem przyczynowo skutkowym. innymi slowy ze zdania '
                  wsrod uczetnikow zamieszek znajdowali sie wylacznie czarnoskorzy' Ty wyciagniesz
                  wniosek, ze 'czarni' sa zli bo wszczynaja zamieszki. tymczasem jedyny sluszny
                  wniosek jest taki, ze uczestnicy byli czarni. z tego mozna jedynie teoretyzowac
                  - prawdopodobnie czarni w wiekszosci znajduja sie w gorszym polozeniu, nie maja
                  takich samych mozliwosci rozwoju jak inne 'kolory' (nie tylko z uwagi na zla
                  dzialanosc panstwa, ale np. na srodowisko w ktorym sie wychowuja, na status
                  spoleczny). zreszta - sam napisales getta. chyba wiesz co to getto, madralo ?
    • Gość: FCB Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.nsk-rhp.com 08.11.05, 13:50
      Nie.... no kur.. następny poje..iec....
      • Gość: j.w. Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 08.11.05, 14:45
        FCB-jesteś mniejszością p------ną 1%Tu.
        • krzys23-1986 Re: protest przeciw zielonemu morzu 08.11.05, 15:37
          nie to idioci i najgorsi kretyni są w mniejszości a ty właśnie takich
          reprezentujesz!!!!Rasiści to po prostu kretyni którzy powinni wrócić na wioske
          bo do tego sie nadają
          • Gość: *K* do ,,krzys23-1986'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 19:10
            To nie Ty jestes z Klubem całe życie jak coś to napisz na gg 6844807 bo nie
            bede tu sie z Toba sprzeczala
    • Gość: lobotomia Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.pkp.kielce.msk.pl 08.11.05, 16:14
      polacy czysci etnicznie ? czystosc etniczna po tym jak w ciagu ostatnich dwoch
      wiekow przeteczaly sie tedy dosc regularnie monstrualne armie (bonaparte,
      hitler, stalin), a rzadziej pomniejsze. glupie glupie i jeszcze raz glupie. w
      XXI wieku czysci etnicznie to moze sa mieszkancy oceanii i grenlandii. a Ty moj
      drogi Polaku jestes pewnie wypadkowa paru nacji, w tym oczywiscie Polski.
      • Gość: J.W. Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 08.11.05, 17:27
        lobotomia- nie miałaś (miałaś) prepanaci czachy ,lub dziadek to nie był to ten
        słynny Kuntakinte ps,Tobi gadaj o sobie me (Ja) jest ok. Ty składanko liberalno
        sraczkowata.
        • Gość: jo Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 13:24
          Krzyś 23 - zmknij swój dom, pozabijaj okna dechami, drzwi zablokuj krzesłem,
          szafą i czymkolwiek co pod ręką. Zbliżają się bowiem ciężkie czasy - czarni,
          czerwoni, żółci, zieloni i inni kolorowi zbliżają się żeby zgwałcić Twoją
          matkę, siostrę, nawet ojca Ci zgwałcą. Po tymże akcie zbiorowego zgwałcenia
          wszystkich bliskich Ci osób porozrywają je na strzępy, które następnie rozwloką
          po okolicy w dzikim szale agresji i nienawiści. Strzeż się i nie wychodź z
          domu. Zakupy rób przez internet...
          Powyższa sytuacja jest tak wysoce prawdopodobna, że powinieneś wizualizować
          sobie ją po tysiąckroć i oczywiście w bieżącej działalności dnia codziennego w
          jakiś konkretny sposób starać się jej przeciwdziałać. Myśl o tym nieustannie -
          będziesz zdrowy psychicznie jak ten cały ziom SKO.... SKO zajaraj lepiej, do
          kina idź, na ryby jedź...
          • Gość: jo Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 13:25
            SKS oczywiście SKS
          • Gość: Karolina *K* Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 14:38
            Hmm troche za ostro ale Krzys 23 to zjeb a jak nie weisz jak jest to nie mow co
            myslisz bo zle myslisz
            • Gość: jo Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 14:46
              Oczywiście że myślę źle Karolinko, gdyż ponieważ nie myślę tak jak Ty.
              Ale myślę również że powinnaś zamiast o głupotach, pomyśleć o dobrym seksie. To
              by Cię doskonale odprężyło i pozwoliło spojrzeć na wiele bardzo ważnych spraw z
              pewnego dystansu, którego zachowywanie jest właściwe ludziom szczęśliwym... No
              chyba że jesteś nieletnia... to uchowaj boże.
              • Gość: Karolina Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 22:26
                Jestem pelnoletnia a mooj koment byl do Krzyska a nie do Ciecbie a nie chodzi o
                to ze on sie ze mna nie zgadza tylko o to ze jestem pewna ze nie wie nic o
                Ultrasach Kieleckiej Koroneczki a pisze to cio pisze
            • Gość: J.W. Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 09.11.05, 14:52
              krzys 23- 1986 Ty się asymilui z tymi z bambusowego pola.Teraz wybieraj kawałek
              raju dla ciebie i twych wiecej opalonych ,najlepiej wyspę wulkanicznie czynną.
          • Gość: StopKibicomSukcesu Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.devs.futuro.pl 09.11.05, 15:36
            nie mów że jarasz:)))) jestem ziomem hehehe oki yo man motherfucker what's up
            negro cool peace, właśnie jaram gibona:))) wiesz że przenoszą ci odział z
            Czarnowa na Stadion hehehe
          • krzys23-1986 Re: protest przeciw zielonemu morzu 09.11.05, 16:25
            przykro mi z powodu twoich doświadczeń JA jednak nie uważam że ktoś jest lepszy
            czy gorszy ze względu na kolor skóry i naprawde nie ma sie czego bać, poczekamy
            zobaczymy ale ja w opozycji do ciebi nie będe sie izolował,
    • krzys23-1986 Re: protest przeciw zielonemu morzu 08.11.05, 23:23
      spoko ale naucz sie czytać ze zrozumieniem...rasiści są w mniejszości bo to
      ograniczeni debile...do polski nikt nie przyjeżdż bo jest tu za biednie
      ale...nie jest was tysiąc,to garstka przestraszonych i nieprzygotowanych do
      życiea w społeczeństwie ludzi o niesamowicie ograniczonym światopoglądzie(jeśli
      woogóle taki mają).Myślisz że coś możesz ale zastanów sie czy zabiłbyś
      CZŁOWIEKA tylko dlatego że ma inny kolor skóry????niesądze ale jeśli tak to
      gratuluje twoim rodzicom że "wychowali" cie tak "wspaniale"...
      • Gość: xXCOOLXx Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 09.11.05, 00:19
        krzys-23 1986 to rok twego poczęcia ?? Jeśli tak to szkoda bo jesteś w swym
        świecie wirtualnym i nie doszło do ciebie nic dotyczącego czemu tu jesteś i komu
        to zawdzięczasz.Twe rozumowanie świata jest idealistyczne, że aż
        śmieszne.Ciekawe co powiedziałbyś gdyby ci tzw.ludzie spalili dom i porozrywali
        matkę, siostrę itp; a to co dzieje się w innych liberalnych krajach co potraciły
        poczucie samokontroli pozwalając na dziki napływ tzw.ludzi.
      • Gość: StopKibicomSukcesu Re: protest przeciw zielonemu morzu IP: *.devs.futuro.pl 09.11.05, 10:56
        a czy ja pisze o zabijaniu??? niech oni żyją tam gdzie ich miejsce a każdy wie
        skąd przyjechali do Europy. Ciekawe co byś zrobił jakby podpalili ci samochód,
        szkołe do której chodzą Twoje dzieci (jeśli masz), kościół do którego chodzisz
        pomodlić się??? odpowiedz mi prosze.

A nie zastanawiałeś się czemu w tv nic nie mówią że te zamieszki są na tle
        rasowym tylko piszą że kolorowi atakują policje???
        • krzys23-1986 Re: protest przeciw zielonemu morzu 09.11.05, 11:22
          ale tak naprawde są to zamieszki na tle rasowym biali policjanci vs. biedota z
          przedmieść w większości o tylko mocniej opalonym kolorze skóry.Nie ma co
          prorokować i jeśli kiedyś nas spotka los państw bogatych to nie powinniśmy
          izolować imigrantów jak francuzi czy nie mieszać sie w ich życie jak holendrzy
          tylko pozwolić (w skrajnych przypadkach nakazać) asymilacje ze
          społoczeństwem...to nie wzieło sie z ich koloru skóry tylko z tego że ten ogrom
          ludzi nie ma żadnej możliwości opuszczenia getta w którym żyją

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka