Gość: Ptyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:24 Gargamel, co Ty już Barbórkę obchodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gargamel Re: Gargamel świętuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:26 a chrzani mi się w główce Ptysiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Gargamel świętuje IP: 81.6.130.* 02.12.05, 21:28 Nie jest tak źle Babetko - znowu piszesz za mnie GŁUPOLU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptyś Re: Gargamel świętuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 09:24 gargamel, niezależnie od róznicy zdań na niektóre tematy, winien jestem Ci przeprosiny. Myślałem, że się uchlałeś i cos Ci odbiło,że zaśmiecasz forum starymi postami. Ale okazało się,że to ktoś inny był nietrzeźwy. Należy sie podziękowanie redakcji za wyczyszczenie forum. Wkurza mnie agresja, zamiast swobodnej wymiany myśli padają wyzwiska, pomówienia. To chyba nasza narodowa cecha. Kłótliwość i agresja. I zwykle tak bywa, żę na wyzwiska odpowiada się tym samym, pozostawiając na marginesie zasadniczy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chillout Re: Gargamel to "prawdziwy demokrata";-)... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 09:49 jak z koziej dupy trąba............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gargamel to "prawdziwy demokrata";-)... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 09:57 Zapewne masz na mysli siebie. Odpowiedz Link Zgłoś