Gość: esdepelek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:10 Jerzy Suchański z blisko 80 procentowym poparciem wybrany został na szefa Socjaldemokracji Polskiej w woj. świętokrzyskim. Gratuluję:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: suchanski Pocaluj mnie w dupe IP: 195.56.123.* 18.12.05, 20:58 I swoje gratulacje wsadz sobie w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Pocaluj mnie w dupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 21:05 typowa polska kultura, szkoda mi Cie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchanski Re: Pocaluj mnie w dupe IP: 195.56.123.* 18.12.05, 22:10 A ty mnie mozesz cmoknac w czlonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchanski Re: Nowy szef SDPL w woj. świętokrzyskim IP: 195.56.123.* 18.12.05, 21:03 I znowu wszystkich wyp...lilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Nowy szef SDPL w woj. świętokrzyskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 21:41 idealny kandydat na Prezydenta Kielc - lepszego nie widzę, skuteczny,doświadczony,nieprzekuppny, obrońca cnoty SLD i całej lewicy a i po prawej stronie przyjaciól wielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esdepelek Re: Nowy szef SDPL w woj. świętokrzyskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 21:59 Jerzy Suchański został wybrany Przewodniczący Zarządu Wojewódzkiego SDPL. Jak powiedział celem organizacji jest zbudowanie struktur partii w każdej gminie a nie tylko na szeblu powiatów. Kolejne zdanie to stworzenie wielkiej kolicji partii lewicowych, która mogłaby skutecznie wystąpić w wyborach samorządowych. Jak dodał przewodniczący liczy tu na wspólne działania nie tylko SLD i Unii Pracy ale także lewicowych związków i stowarzyszeń . Obecnie SDPL w województwie świętokrzyskim liczy około 400 członków. Wybory Zarządu Wojewódzkiego odbyły się wczoraj, jednocześnie we wszyskich powiatach. Drogą elektoniczną ich wyniki zostały przesłane do Kielc, gdzie dziś po ich podsumowaniu, ogłoszono że wybory wygrał Jerzy Suchański. (źródło Radio Kielce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: A kto został szefem gołebiarzy podmorskich, IP: *.MAN.atcom.net.pl 18.12.05, 22:47 hodowców kanarków małolitrażowych, mrówek wysokogorskich? Przeciez te informacje sa istotniejsze niż wiadomość o Suchańskim jako szefie otępiałych stalinowsko-breżniewowskich kamerdynerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lingwista w województwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:54 >>w województwie >>świętokrzyskim liczy około 400 członków. "członek" po łacinie znaczy "fallus" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Nowy szef SDPL w woj. świętokrzyskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 22:47 tzn chodzi o to żeby został prezydentem - mozna przeciez to powoedzieć krotko i zwieżle a te bble ble to sobie zostawcie =towarzyszu dla swoich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nowy szef SDPL w woj. świętokrzyskim IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.05, 22:57 dlaczego ktoś podszywa się za SUCHAŃSKIEGO ja Go znam i wiem , że nie używa takich słów .Z całego serca Mu gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryki Re: Nowy szef SDPL w woj. świętokrzyskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 14:45 NO wreszcie Suchańskiemu udalo sie jakies wybory wygrac... On mowi o jednoczeniu lewicy fajne i interesujace. Ciekawe czy donosicielstwo bedzie mu wybaczone i zapomniane w kregach lewicy.... Lewicy w kielcach juz nie ma i nie bedzie. .....Wygral tu wybory PIS i tak juz zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Theo Re: Nowy szef SDPL w woj. świętokrzyskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:39 Tak, zostanie, ale z pewnością nie na długo, biorąc pod uwagę wyjątkową zdolność prawicy do autodestrukcji. A Jerzemu Suchańskiemu gratuluję i życzę kolejnych w pełni zasłużonych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Theo Re: Nowy szef SDPL w woj. świętokrzyskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 17:18 Ja osobiście mam nadzieję, że władza PIS, biorąc pod uwagę zdolność prawicy do autodestrukcji, będzie krótka. A J. Suchańskiemu gratuluję i życzę kolejnych w pełni zasłużonych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Nowy szef SDPL w woj. świętokrzyskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 18:36 donosicielstwo - on tylko spełniał swoj podstawowy obowiązek obywatelski, ktory lezy u podstaw osobistych sukcesów Pana Senatora jak i sdpl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdepeelek Re: Nowy szef SDPL w woj. świętokrzyskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:11 donosicielstwo w kregach lewicy to jest taka normalka,ze nie traktuje sie tego jako wade - wprost przeciwnie także o azapominaniu byc nie moze mowy . Suchański dalej bedzie wygrywał i stanie na czele zjednoczonej lewicy w kieleckiem - to jest pewne - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Nowy szef SDPL w woj. świętokrzyskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 22:28 dopoki jego interesikami nie zajma sie odpowiedni ludzie - a jest co oglądąc och jest. A że sie zacznie to wiemy już . Kwestia tylko kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Nowy szef SDPL w woj. świętokrzyskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:21 mało ze ładnie mówi ale jest tez skuteczny , choc z tymi gminami - w każdej wsi podobno ma byc organizacja SDpL to juz chyba przesadził - no ale to może byc ciekawe - murowany kandydat na kandydata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwi Re: Nowy szef SDPL w woj. świętokrzyskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 20:58 Jurku gratulujemy Ci wygranej, wiemy że jesteś najwiekszym autorytetem Lewicy w województwie. Ttzymamy kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Nowy Jerzy Suchański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 15:08 Tak jak w tytule nowy Jerzy Suchański, dla czego bo zmienił taktykę. O wyborach nowych władz poinformował tylko sobie przychylnych członków SDPL w woj. świętokrzyskim. W samych tylko Kielcach zamiast 50 osób było tylko 24, czyli nawet nie połowa stanu na maj-czerwiec 2005r. Reszcie natomiast powiedzą że nie zapłacili składek za 6 miesięcy i nie wypełnili Ankiety. Tak więc nowa lewica po staremu.Pan senator widać wyciągnoł wnioski z poprzednich 2 przegranych o fotel szefa SDPL. I sie udało !!! Gratulacje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nowy Jerzy Suchański IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.05, 22:28 dlaczego się czepiasz? przecież to nie On organizował zebranie.SUCHAŃSKI jest o key Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Dla Kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 09:56 Nich Ci będzie Kasia, ale jesteś w błędzie. To On ale zawsze czyimiś rękami, boi się splamić.Wrazie czego On jest zawsze czysty jak łza. A dla czego się czepiam bo jest takim samym karierowiczem jak i jego kumple. On nie myśli o ludziach, On myśli zawsze o sobie.On w umiłowaniu swojej osoby pobił nawet Nałęcza.A po drugie to On miał stać na straży prawa. Jeszcze raz Mu gratuluję !!!. Nie ważne są metody ważny jest wynik, zwycięzców nikt nie rozlicza.Tylko co to za zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Nowy szef SDPL w woj. świętokrzyskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 22:15 No to zobaczymy czy sie Pan z SLD dogada? Wg mnie z tymi funkcjonariuszami partyjnymi, pazernymi na kase, urzędy, zarządy, rady nadzorcze i inne wysokopłatne stanowiska nie znajdzie Pan porozumienia. Mam nadzieje ze Pis ich wszystkich pogoni. Gratuluje zwyciestwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Nowy szef SDPL w woj. świętokrzyskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 10:03 Nie dogada się bo oni traktują go ostrzej niz Zdzicha Skowrona. Jedni i drudzy są siebie warci, przeciesz to "kumple" tylko "nogi" im się rozeszły. Odpowiedz Link Zgłoś