Dodaj do ulubionych

Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura posł...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:45
ja też chcę taki zakaz !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: behemot amatorszczyzna IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.06, 20:46
      Dopiero co PIS popisał się orginalnymi życzeniami dla dziennikarzy, a tu władca PO nie jest w stanie przyswoić sobie statutu partii i regulaminu.
      Zadziwia mnie upór posłów w otaczaniu się nieudacznikami i amatorami. Co za problem zatrudnić zawodowca, który niańczyłby paniczyków? Orzynajmniej nie byłoby co chwila takich grubych kompromitacji.
      • Gość: Erato Re: amatorszczyzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:02
        Drogi Behemocie znasz takiego zawodowca? I na czym takie zawodostwo ma polegać?
    • Gość: zz Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 21:12
      to oczywiście z prawem nie ma nic wspolnego - a juz osmieszanie sie ludzi parti
      która pretenduje do władzy jest grozne - dla tych Panów oczywiscie - i tu beda
      co niektorzy mieli kłopot bo jak zamienią jednych harcerzyków / z przeproszeniem
      kolegów harcerzy - myśle o takich ołowianych/ na inne figurki równie
      przyciężkawe w myśleniu; zamienimy jednych na drugich a tu i tak nic nie da
      tylko lepper z Giertychem chyba schudna bo beda latali w ta i z powrotem -= o
      PsL to sie najmniej martwie bo to sa takie obrotowe cwaniaki - co beda w miejscu
      stały i tylko w odpowiednim czasie siup do korytka - jak do tej pory im to
      wychodzi - i jak sie załapia do szerszego korytka czyli tzw przedsionków
    • Gość: Kielczanin Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po IP: *.dyn.optonline.net 30.01.06, 04:17
      To nie amatorszczyzna,tylko paranoja Miodowicza!
      • Gość: Erato Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:06
        Kiedyś ktoś powiedział ( pewnie pamiętacie kto), że najwięcej świń jest w
        partiach politycznych. należy dodać to że w partiach jest najwięcej
        interesownych świń myślących tylko o sobie, które w celu osiągnięcia osobistego
        celu, lub ratowania własnej skóry niszczą innych, albo "liżą tym wyżej od nich
        w hierarchi partyjnej dupy".
    • Gość: sasza Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po IP: *.bskielce.com.pl 30.01.06, 07:48
      Biedny K. Miodowicz. Ktos zakazuje wstepu do jego biura a on o tym nawet nie wie.
      Taki "spec" od słuzb specjalnych, operacyjnych metod "rozliczania" sie z
      członkami PO a tu prosze pan Brzezinski okazuje się byc tym kto dzierzy wladze w
      Platformie w Kielcach.
      Ale jak juz Miodowicz dowiedzial sie o tym zakazie od dziennikarza to przeciez
      mogl go cofnac, zwrocic uwage swojej prawej rece Brzezinskiemu, że tak jest
      nieladnie i niepolitycznie.
      Nie zrobil tego jednakbo, mysle ze klamie i kreci jak zwykle a jego schizy
      zwiazane z Łęckim i ludzmi go popierajacymi przeszly juz chyba na wyzszy poziom
      anormalnosci.
      Zycze powrotu do zdrowia naszemu kieleckiemu posłowi K. Miodowiczowi.
    • Gość: w.w. Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po IP: *.intermedia.com.pl 30.01.06, 10:45
      Widzę,że w kieleckiej PO panują bardzo zdrowe,koleżeńskie stosunki?! Za chwilę podwójne wybory,a panowie zajęci są walkami wewnętrznymi i twórczym rozwijaniem interpretacji prawa i statutu partii.Po wyborach znowu będzie płacz i zgrzytanie zębami.
      • Gość: kielczanin Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po IP: 212.160.196.* 30.01.06, 16:27
        Rydzyk miał rację zatopić platformę
    • Gość: Paweł Kantyka Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:32
      Jako że powyższy artykuł dotyczy mojej osoby, korzystam z okazji forum, żeby się
      do niego odnieść. Zapewne wielu czytelnikom GW i nie tylko GW, jak również
      koleżankom i kolegom z PO cisną się na usta pytania: dlaczego na forum? dlaczego
      na TYM forum?
      Odpowiadam na forum publicum, a że jedynym jest forum GW...
      Otóż wszelki głos krytyki w kieleckiej PO jest uciszany i karany przez Zarząd
      Regionu, którego członkowie pochodzą z nominacji Sze(ry)fa Regionu posła M., a
      nie z demokratycznych wyborów wewnątrzpartyjnych. Demokratycznie wybrane władze
      zarządu powiatu kieleckiego grodzkiego i zarządy kół tegoż powiatu zostały
      rozwiązane, gdyż ośmieliły się mieć własną wizję PO i w naiwności swojej
      wierzyły, że w wolnym kraju i demokratycznej partii konstruktywna krytyka i
      wolność wypowiedzi są na miejscu, a nawet wskazane. I owszem, w PO krajowej tak,
      w świętokrzyskiej natomiast nie!
      To właśnie od demokratycznych wyborów zaczęły się kłopoty Konrada Łęckiego, moje
      i paru jeszcze kolegów. Wygraliśmy osiągając miażdżącą przewagę, mimo pewności
      dotychczasowego zarządu, że mają większość. Pokazaliśmy tym samym, że
      dysponujemy skutecznością i siłą argumentów, o którą nas nie podejrzewano.
      Rozbiliśmy stary, skostniały, kanapowy układ i staliśmy się z tego powodu groźni
      bo, nie daj Boże, mogliśmy uzyskać realny wpływ na kształtowanie list
      wyborczych do parlamentu i dysponować większością na zjeździe regionalnym, czyli
      decydować o wyborze szefa regionu. W świetle pojawiającej się coraz głośniejszej
      krytyki obecnego przewodniczącego, posła M. za brak zainteresowania regionem, z
      którego otrzymał mandat, skutek był łatwy do przewidzenia. Każdemu wolno mieć
      marzenia, o władzy również. U niektórych działaczy swiętkorzyskiej PO te
      marzenia przerodziły się w obsesję do tego stopnia,że postanowili "wyciąć w
      pień" wszystkich, którzy mogą im w realizacji marzeń przeszkodzić. Skutek jest
      taki, że PO straciła w Kielcach jeden pewny mandat dla Łęckiego i drugi wielce
      prawdopodobny w terenie. Nie trzeba być szczególnie bystrym, zeby zauważyć
      mrówczą pracę posła Gosiewskiego z PiS, który ciężko zapracował na sukces
      wyborczy swojej partii w naszym regionie, będąc non-stop obecnym w terenie i
      mediach przez ostatnie cztery lata. Mądry wyciągnął by z tego wnioski.
      Czytam w powyższym artykule: "Jeśli pan Kantyka, nieznany mi z żadnej
      działalności, ma jakiś problem, proszę, żeby się do mnie zwrócił - stwierdził
      poseł M". Rzeczywiście, wiceprzewodniczący zarządu powiatu, przewodniczący koła
      nr 4 i członek rady regionu, aktywnie dzałający w PO posłowi M. nie rzuca się w
      oczy! Szanowny panie pośle M. to nie jam mam problem z Platformą ani Platforma
      ze mną. To Pan, a raczej członkowie zarządu regionu których Pan mianował, mają
      ten problem. I robią wszystko, chwytając się niegodnych metod, żeby problem zniknął.
      Koleżanki i koledzy z PO, tego, co tu napisałem, nie miałem okazji powiedzieć
      Wam osobiście. Wybory tuż tuż, więc sekretarz Brzeziński, którego zatrudnia
      poseł M. zrobi wszystko, żeby jego pryncypał nie stracił posady, bo łańcuch
      pokarmowy się urwie. I nie jest dla niego ważne, że cierpi na tym wizerunek PO w
      naszym mieście, że tracimy mandaty. Być może zostanę z PO usunięty. Jeżeli
      jednak moja krytyka pomoże PO, powiem, że było warto.
      • perelcia1 Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po 30.01.06, 18:12
        Drogi nasz Paweł jojczy na temat swojej skostniałej partii.Ty gościu zobacz
        żenuyjąco smutną Waszą stronę internetową, to sie zorientujesz,że nawet osoba
        tak oddana antypisuaryzmowi jak ja nic tam ciekawego znależć nie może.
        Walcz - nasza kielecka niewyżyta platformo, bo nawt ja nie wystarczę z
        Gargamelkiem,zz, a nawet agnostykiem - pisiuaryzm urasta w siłę.
        Popatrz na ostatnie nominacje - Grzegorz Banał to mały pikuś przy kolejnych
        personalnych posunięciach.
      • Gość: behemot aktywiści IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.06, 18:32
        > członek rady regionu, aktywnie dzałający w PO

No to pochwal się pan, na czym ta aktywność polegała. Z pańskiego kumpla Łęckiego miasto się śmieje, że jedyna aktywność po dwóch latach w sejmiku to skamlenie o darmowe bilety na Targi Kieleckie. Czy pan też jest z takich aktywistów?
        • Gość: amicus Re: aktywiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 18:50
          widze że behemot to nie wie co się dzieje w sejmiku i jest dość tendencyjny w
          swych sformułowaniach bo z tego co obserwowałem to Pan Łęcki na obradach tejże
          kapituły ma najwięcej wniosków "chocby o samolustrację wszystkich radnych
          sejmiku " upadł ten wniosek za głosowaniem radnych SLD (CZYŻBY BEHEMOT WŁAŚNIE
          BYŁ "CZERWONYM" ) chodziło aby nie było agentów i wspópracowników byłego SB w
          sejmiku. Protestował choćby ostatnio przeciwko zakupowi przez radnych sejmiku
          (większość w sejmiku ma SLD) byłej siedziby SUPRIMEXU - tj:. firmy Pana eks
          posła Długosza na siedzibę Woj. Urzedu Pracy ( panowie z SLD załatwiali sobie
          swój biznes) Oj Panie behemot jesteś Pan mało zorientowany
          • Gość: behemot Re: aktywiści IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.06, 19:14
            > z tego co obserwowałem

Nie musisz pan nadwyrężać mózgownicy "obserwacjami". Są protokoły z sesji. Równie ciekawe, co bełkotliwe ale można sprawdzić, ile razy Łęcki się odezwał PRZEZ PIERWSZE DWA LATA w sejmiku. Pomijając darmowe wejściówki nie miał nic do powiedzenia.

Oczywiście Łęcki to cwaniaczek, więc zaktywizował się w sejmiku przed wyborami parlamentarnymi. Przywiózł do Kielc dziennikarza i złożył wniosek o lustrację ...po czym został oczywiście wyśmiany przez towarzyszy radnych.

> Oj Panie behemot jesteś Pan mało zorientowany

oj panie amicus, czyżby wniosek lustracyjny i sprzeciw wobec kupna budynku Suprimexu (tuż przed wyborami) to były JEDYNE objawy blisko czteroletniej aktywności Łęckiego, jakie jest pan w stanie wymienić?
            he, he, he
            • Gość: apolinary Re: aktywiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:19
              Były i inne, równie pożądane społecznie działania Łęckiego - choćby
              wręczenie pasiaka eks posłowi SLD Długoszowi, topienie marzanny z napisem
              SLD, spotkanie z Wildstainem odnośnie jego tzw. "listy" itp.
              Poza tym, skoordynował świetną kampanię wyborczą dla kandydatów: Grzegorka,
              Okły czy Szreka.
              Można oczywiście zarzucić - to interes partii!!!
              TAK partii - ale gdyby w kraju więcej takich Łęckich, a kto wie, czy nie
              mielibyśmy dziasiaj solidnej koalicji POPiS.
              • Gość: behemot Re: aktywiści IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.06, 20:47
                > Były i inne, równie pożądane społecznie działania Łęckiego

a - konkretnie - które z nich łączy pan z czteroletnią, bez mała, kadencją sejmiku?
        • Gość: Erato Re: aktywiści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:09
          Drogi Behemocie. Po stylu twojego języka na forum nie trudno się domysleć kim
          na prawdę jesteś. Może napiszesz co Ty zrobiłeś dla rozwoju Platformy i naszego
          kraju?
      • Gość: behemot czyzby Kantyka stracił chęć do dyskusji? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.06, 20:53
        Panie Kantyka, wyborcy mogą odnieść wrażenie, że po konkretnym pytaniu o pańskie osiągnięcia stracił pan nagle ochotę do dyskusji na "forum publicum".
        Zamiast tego pojawia się seryjna produkcja, pod różnymi nickami, niewybrednych tekstów na temat Brzezińskiego.
        Dlaczego nie chce pan upublicznić swoich sukcesów z pracy na rzecz wyborców?
        • bigbruno Re: czyzby Kantyka stracił chęć do dyskusji? 30.01.06, 21:07
          Kantyka tyle ile miał widocznie do powiedzenia już powiedział.Jemu się wydaje że jak się przedstawił jako "aktywista" to już wszystko wiadomo.Kielcecka platforma stoi na dosyć niskim poziomie,a tacy "aktywiści" jak Kantyka czy Łęcki jeszcze ciągną ją na dno.Kiedy doczekamy się w polityce,nawet tej lokalnej,ludzi z ideami,uczciwie pracujących nad budową społeczeństwa obywatelskiego?
        • Gość: Lech Bolek W. Paweł Kantyka dokonał dużo IP: 218.38.148.* 30.01.06, 21:48
          Panu Pawłowi Kantyce umorzono 21 tysięcy złotych zaległości podatkowych z uwagi
          na interes publiczny lub ważny interes strony w okresie od 01.01.2004r. do
          31.12.2004r.

To umorzenie nastąpiło ze względu na zasługi jakie przodkowie pana Pawła
          Kantyki położyli dla odpowiednich służb PRL.

Zresztą podobne zasługi położyli przodkowie pana Konrada Łęckiego.
    • Gość: amicus Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 18:39
      Jak widze Pan Brzeziński imć "Wielki Sekretarz PO RP Świetokrzyskiego Regionu"
      (jak Ksnclerz Koroonny- z drugiej strony jak ma się zaszczyt piescić taką
      funkcje to trzeba sie przykleić Super Glue do stołka aby inni mądrzejsi nie
      oderwali) powinien chyba być imć "Wielkim Głupcem PO RP itd:. bo jak inaczej
      można nazwać takie zachowanie w stosunku do kolegów ze swojej partii.
      (zapomniałem przecież ten Brzeziński to chyba ze trzy kierunki studiów zaczynał
      i jak do tej pory żadnych nie skończył- a z takim cwaniackim zachowaniem to się
      chyba skończy w szeregach PO) Już mam wizję jak kolejni nieposłuszni
      woli "kacyka Pana Brz." (mający swoje demokratyczne zdanie) niosą pod siedzibe
      Kieleckiej PO transparenty i na nich krzyczą napisy "Brzeziński musi odejść"
      hasło ponadczasowe (nie zapominamy tego zwrotu Panu Lepperowi) oraz słyszę jak
      ten slogan wyrywa się ze skandujących gardeł byłych "niepokornych". I wreszcie
      cos zacznie się dziać w Kieleckiej PO , panowie kanapowi dostaną poruszenia
      ojej jak to buduje i wzmacnia struktury partii w regionie - takie poruszenie i
      zwarcie szyków w wyrzucaniu swoich członków. Brawo Panowie , Brawo Przypominam
      idźcie do szkoły! Pouczcie sie Pan , Panie Brzeziński troche tej polityki może
      co?
      A jak przy tym haśle dopiszą i ... pułkownik też. musi odejść!!
      Znów uda że nie wie o co chodzi, tak jak z Jarucką. To jest dopiero super
      polityk co?
      • Gość: berta Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 18:48
        Ta dyskusja mnie przeraza. Ludzie, opamietajcie sie troche, bo i w wyborach
        samorzadowych przerzniecie. Mnie naprawde nie interesuje "kto kogo" zrzucil z
        kanapy i dlaczego, a roztrzasanie "bojow kanapowych" na forum GW uwazam za
        zenujace i malo powazne.
        • Gość: amicus Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 18:57
          Ależ "berto" ale ja widzę że ci ludzie tylko tutaj mogą się wypowiedzieć
          ponieważ w siedzibie swojej partii jak powiedzą co myślą ( niezgodnie z
          myśleniem Pana Sekretarza Brzezińskiego i Posła M.) to wylatują z szeregów swej
          parti na bruk i dostają SMS że mają zakaz wstępu do biura posła RP (którego
          wybierają sami ludzie w wyborach i na utrzymanie biura tegoż posła i jego
          SEKRETARKI ( ARZA) ida pieniądze z budżetu ( czyli wszystkich nas ) a tu się
          zabrania wolności słowa . To żenujące...?
        • Gość: behemot karierowicze IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.06, 19:24
          droga berto, mamy do czynienia z młodymi karierowiczami, których jedynym marzeniem jest się dorwać do władzy
          pytani, co zrobili dla dobra wyborców - milczą
          pytani, kto im się nie podoba w partii - potrafią dyskutować całymi dniami
          • Gość: lucek_ek Re: karierowicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 22:47
            To co powiedziales ma sens i znamiona glebszej racji.
            Niestety jest zawsze jakies ale. Ci młodzi "karierowicze" chieliby miec szanse spełnienia twoich oczekiwań jeśli chodzi o aktywność i skuteczność jest tylko jeden mały problem, otóż jest to wyjątkowo nie na ręke partyjnym tuzom, którzy oczekują od życia już pewnych przywilejów. Po latach pięcia się na szczyt nie zamierzają rywalizować z konkurencją młodych, ambitnych i energicznych ludzi. Lepiej ich eliminować.
            Taka jest smutna prawda.
            • Gość: behemot Re: karierowicze IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.06, 23:45
              Napisałeś, że chcieliby być aktywni ale jest to nie na rękę partyjnym tuzom ...i co? czy dlatego młodzi karierowicze nie są "aktywni" i "skuteczni"?
              A co? Jak dostaną upragnione stołki to sie dopiero wtedy wezmą do roboty? Twoja golizna umysłowa jest aż ku.. niesmaczna.
              • Gość: lucek_ek Re: karierowicze IP: *.bskielce.com.pl 31.01.06, 07:44
                Gdybys wykazal odrobine checi zrozumienia istoty problemu o ktorym wspomnialem w
                swoim poscie a nie caly swoj wysilek przeznaczyl na probe obrazenia mnie to byc
                moze osiagnelibysmy jakis konsensus.
                Nie mozna byc aktywnym na krotkiej smyczy chocby sie tryskalo energia i pomyslami.
                Prawda jest jednak taka ze wszystkie akcje PO jakie pojawily sie w Kielcach
                sygnowane byly przez Łęckiego i jemu podobnych.
                Nie tylko Kantyka mial zakaz wstepu do biura Miodowicza. W PO w Kielcach nie
                mozna miec wlasnej inicjatywy ani zdania innego niż nasz "lider".
            • bigbruno Re: karierowicze 31.01.06, 00:39
              Konradku,ciebie niestety nie wyeliminował w młodości wymiar sprawiedliwości.Może parę lat więzienia pomogłoby ci wtedy zrozumieć,że to właśnie jest twoje naturalne środowisko.Masz spaczony charakterek i obawiam się,że możesz źle rozumieć pewne fundamentalne pojęcia etyki i moralności.I czemu Lucek?
              • Gość: lucek_ek Re: karierowicze IP: *.bskielce.com.pl 31.01.06, 07:54
                Bigbruno - leczysz kompleksy ? hehehehe
                Juz mnie kiedys brano za Łęckiego, ty jestes kolejnym "pomylencem" (to taki
                dowcip :))) nie bierz tego do siebie)

Domyslam sie zas z twojego postu ze ty natomiast musisz bardzo dobrze znac
                Łęckiego bo przedstawiles jego gleboka analize psychologiczna. Mierzi mnie
                ciagle ponawiana prowokacja o dziecinstwie Łęckiego.

A dlaczego lucek_ek ? Sam nie wiem kilka lat temu ten nick przypadl mi do gustu
                i go uzywam. Moze dlatego ze nie jest tak pretensjonalny jak niektore chocby i o
                becne na tym forum hehehehe.
                • bigbruno Re: karierowicze 31.01.06, 10:16
                  Owszem znam Łęckiego od kilku lat.Staram się unikać bliższych kontaktów,ale nie trzeba mieć dyplomu psychologa (lub raczej psychiatry) aby "rozpracować" tą kreaturkę człowieczka i polityka.
                  Nie jest to żadna prowokacja-Łęckiego dobrze pamiętają koledzy ze Słowackiego,a jego afiszowanie się ze złodziejami i bandytami nie zakończyło się podobno wraz ze zdaniem matury.
                  • Gość: erato Re: karierowicze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:00
                    My tu gadu gadu a PiS- uarowi w regionie rosną notowania. Trzeba się wziąść do
                    roboty, a nie pisac na forum o swoich partyjnych sympatiach i antypatiach
    • Gość: apolinary Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:49
      Cóż - wionie chłodną smutą!!!

Przynajmniej po tym artykule widać, że Pan poseł Miodowicz od dłuższego czasu
      nie może polegać na najbliższych współpracownikach w Świętokrzyskiem.
      Z biura PO przy Paderewskiego co rusz wytaczają się "rewelacje" bezprzykładnego
      psucia wizerunku partii. A szarżom nie ma końca.
      Co do rozwiązania struktur PO w Kielcach - każdy, przeciętnie pilny student
      pierwszego roku prawa wie, że odwołanie od decyzji, skierowane do wyższej
      instancji wstrzymuje dalsze kroki w sprawie organu, który ją wydał!!!
      A tu co?! Bez czekania na odpowiedź z Warszawy nagina się litery prawa do
      własnego abecadła!!!
      Stan i "notowania" kieleckiej PO to nie kryzys - to rezultat; min bezmyślności
      takich, których stać na kompromitujące SMS-y.
      I rację ma tutaj Pan Kantyka pisząc:
      cyt: "Wybory tuż tuż, więc sekretarz Brzeziński, którego zatrudnia
      poseł M. zrobi wszystko, żeby jego pryncypał nie stracił posady, bo łańcuch
      pokarmowy się urwie. I nie jest dla niego ważne, że cierpi na tym wizerunek PO w
      naszym mieście, że tracimy mandaty".
      - aż się ciśnie na myśl powiedzenie, że "nawet ślepy do żłobu trafi - trzymając
      się za ogon opływowego osła".

• Gość: student [...] IP: 193.16.239.* 30.01.06, 20:11
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: motur [...] IP: 218.238.27.* 30.01.06, 20:16
          • Gość: apolinary Re: Sex motorem postepu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:28
            motur!!! chyba ci linka od gazu się zacięła.
        • Gość: kw Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po IP: 193.16.239.* 30.01.06, 20:19
          Ponoć ostatnio Brzeziński stwierdził że jest ważniejszy nawet od Miodowicza.Ciekawy facet.Zaczyna mi się podobać jego ambicja.Partyjna sekretarka od noszenia papierosów chce ustawiać szefa.No,no..
          • Gość: kleo [...] IP: 193.16.239.* 31.01.06, 12:18
    • Gość: gosc1 [...] IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.06, 20:05
    • Gość: maniuś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:14
    • Gość: Titan Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po IP: 193.16.239.* 30.01.06, 20:27
      Dziwię się że świętokrzyska PO trzyma u siebie taką kreaturę jak Brzeziński.Ten
      człowiek rozwala tę organizację. Myślę że warto bliżej przyjrzeć się tej
      postaci.Któż to jest ów "Zbyszek Brzeziński" - jak sam się podpisuje - co ma go
      odróżnić od znanego w świecie politologa polskiego pochodzenia. Myślę że ten
      zabieg nie jest konieczny bo bez tego wszyscy wiedzą że kielecki "Zbyszek" nie
      dorasta tamtemu do pięt. Nie zmienia to jednak faktu że i nasz prowincjonalny
      Brzeziński jest postacią arcyciekawą. Oto krótka notka biograficznaZbyszka.
      Brzeziński pojawił się w PO w sposób niezwykle zagadkowy. Pod koniec kampanii
      wyborczej 2001 roku przybył na festyn do parku i oznajmił członkom sztabu
      wybranego posła Miodowicza że zamierzapomagać w kampanii. Ówczesny szef
      kampanii Konrad Łęckiprzyjął ową propozycję i tak się zaczęła dynamiczna
      kariera "Zbyszka". Brzeziński od początku wazelinował Łęckiemu. Robił to tak
      umiejętnie, wykorzystując swą miłą aparycję, że wkrótce dzięki wstawiennictwu
      Łęckiego został szefem biura wybranego już na nową kadencję Miodowicza. swoje
      urzędowanie zaczął oryginalnie. Zarąbał krzesła z biura na wigilię do o0dmu.
      Wigilia przeciągnęła sie na całą kadencję, bo krzesła zwrócił dopiero po 3
      latach. Niemal od samego początku swej pracy podko[pywał Łęckiego. ten z kolei
      też przecież niezły polityczny wyjadacz nie kapnął się bo Brzeziński cały czas
      był wobec niego miły, uczynny i bardzo koleżeński.Na początku latał Łęckiemu po
      papierosy do sklepu, zamiatał na polecenie Łęckiego biuro. Doszło nawet do tego
      że przez jakiś czas był sekretarką i Miodowicza iŁeckiego.
      Łęcki często opieprzał Brzezińskiego bo to człek z natury flejowaty który łazi
      po biurze w brudnym swetrze, zabłoconych butach i po prostu śmierdzi. Gdyby nie
      Łęcki Brzeziński prawdopodobnie w ogóle by nie sprzątał. Kto nie wierzy może
      przyjść teraz do biura Miodowicza i się przekonać jaki tanm syf. W miejscu
      gdzie siedzi Brzeziński jest dziura w podłodze od piachu bo Zbyszek nigdy nie
      zamiata i starły się panele. Nie wiem czy PO się nie wstydzi że ich lidera jest
      w tak opłakanym stanie. Cóż jaki pan taki kram. Wreszcie kiedy Brzezińskiemu
      udało się wskiczyć na miejsce Łęckiego bo ten pociął się z "żelaznym
      pułkownikiem" - Zbysio odżył. I hejże zaczął opowiadać na mieście kogoto on nie
      zna i jaki jest ważny. Na zebraniacxh PO zaczął nawet robić ludziom wykłady bo
      jak każdy niedouczeniec ma kompleksy i udaje pseudonaukowca. Jka na razie
      zaliczył 3 uczelnei i żadnej nie skończył mimo 30 na karku. Największy ubaw
      jest wtedy gdy Zbysio pisze pisma urzędowe. Wtedy z gościa wychodzi jakim jest
      grafomanem. Typowy syndrom facecika znikąd który nagle przeskoczył kilka
      szczebli (albo mu się tak wydaje) i mu odbiło. Ostatniop jednak wychodzi z
      niego cały prowincjonalizm. Zbysio zaczął wyzywać ludzi z własnej partii. Na
      członków PO z Kielc którzy go nie tolerują mówi "BOJÓWKARZE" Czemu ci ludzie go
      jeszcze trzymają?
    • Gość: Feliks Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po IP: 193.16.239.* 30.01.06, 20:28
      Przyjmę do pracy, zwolnię , powołam, odwołam przez SMS -a. Zbyszek Brzeziński.
    • Gość: Tysia Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:31
      O znowu mowa o misterze Brzezińskim. To bardzo miły osobnik, który często
      opowiada głupoty jaki jest ważny w mieście. Myślę, że o jego ważności świadczy
      najlepiej wypowiedź jednego znanego chirurga z Kielc, który na pytanie
      dziennikarki o Zbigniewa Brzezińskiego zapytał "A kto to jest Zbigniew
      Brzeziński"
    • Gość: behemot panie Grzegorek IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.06, 23:52
      Obywatelu Grzegorek, proszę sobie dokładnie przeczytać ten wątek. Nie będzie pan zaskoczony, gdy za rok-dwa będzie pan czytał o sobie to samo, co teraz czytamy o M. i Brzezińskim.
      Pani Daniel i pan Miodowicz strasznie krzywdzili młodych i obiecujacych działaczy. Nie wydaje mi się, zeby pan wyszedł na tym biznesie lepiej niż oni. Bo niby dlaczego?
      • Gość: lucek_ek Re: panie Grzegorek IP: *.bskielce.com.pl 31.01.06, 08:06
        Nie wydaje mi się aby poseł K. Grzegorek byl tego rodzaju czlowiekiem co poseł
        Miodowicz a juz Himalaje dziela go od Brzezinskiego hehehe.

Kazdy jest kowalem swojego losu panie behemot. Kazdy z nas pracuje na opinie i
        chcac nie chcac poddaje sie krytycznej ocenie innych ludzi.
        Pan Miodowicz i pan Brzezinski wykonali kawal "dobrej roboty" i zapracowali na
        swoja opinie.
        • Gość: behemot Re: panie Grzegorek IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.06, 09:04
          > Nie wydaje mi się aby poseł K. Grzegorek byl tego rodzaju czlowiekiem

Mniejsza o to, jaki jest Grzegorek. Ważne, jak zostanie oceniony przez Łęckiego. To nie taka prosta sprawa dać Łęckiemu nosić za sobą teczuszkę.

Za Jolantą Danie nosił i co? Bum. Oświadczył w wywiadzie dla Słowa Ludu, że pani Daniel miała mu pomóc w karierze ale nie spełniła obietnic i się nią rozczarował.

Za Kostkiem nosił teczuszkę, ale Kostek nie pozwolił drukować plakatów ani uprawiać polityki giftu (etaty za poparcie). Zamiast tego chciał zagonić Łęckiego np. do pomocy domom dziecka i domom pomocy społecznej. No i Kostek okazał się zły.

Przy tym tempie, najdalej za rok dowiemy się, jaki "naprawdę" jest pan Grzegorek.
          • Gość: lucek_ek Re: panie Grzegorek IP: *.bskielce.com.pl 31.01.06, 09:29
            Wiem ze nie trawisz Łęckiego, szczerze go nielubisz ;))
            Ale pomysl, że przeciez Miodowicza i Brzezinskiego nie krytykuje tu Łęcki.
            Krytykuje go ilus tam zawiedzionych ludzi. Wiec przestanmy widziec we wszystkim
            i wszedzie Łckiego, ona nie jest tak potezny.
            I cos ci powiem jeszcze tak od serca :) ci ludzie nie są zawiedzeni z tego
            powodu ze nie maja posadki w tym urzedzie czy w innym biurze. Ci ludzie sa
            zawiedzeni niemoca, marazmem, intryganctwem i uprawianiem polityki z horyzontami
            i wizja... no nie wiem do czego porównać niech bedzie dzdzownicy (ona sie tak
            brzydko wije).
          • Gość: berta Re: panie Grzegorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 09:39
            Ten scenariusz jest wielce prawdopodobny:). Problem polega jednak na tym, ze
            bedzie wtedy juz za pozno chocby i na refleksje. A pan Lecki z kolegami beda
            pracowac dla dobra PiSu lub Samoobrony. Podziwiaja przeciez styl uprawiania
            polityki przez posla Gosiewskiego. Na pewno tez podoba im sie "liderski"
            charakter Samoobrony:). Wylewanie na siebie pomyj (anonimowo) i to na forum
            gazetowym jakos mnie nie przekonuje do inicjatorow tej dyskusji. Wyszukiwanie
            beznadziejnie glupich argumentow (dotyczacych nawet orientacji seksualnej) jest
            jeszcze gorsze. Brzezinski nie skonczyl studiow, a Lecki skonczyl? Od kiedy to
            skonczenie studiow decyduje o posiadaniu licencji na madrosc? Przeciez teraz
            kazdy moze skonczyc studia, jesli zaplaci czesne w odpowiedniej uczelni.
            Moze usiedlibyscie, panowie, i pogadali ze soba bez posrednictwa komputera?
            Dajcie sobie po pysku, jesli to poprawi atmosfere.
            • bigbruno Re: panie Grzegorek 31.01.06, 10:05
              Właśnie w tym problem.Żeby porozmawiać twarzą w twarz na trudne tematy trzeba mieć jaja.Brzeziński wysyła sms,a Kantyka odowiada mu na publicznym forum.Do dyskusji nie przystępuje Miodowicz,o dla niego cała sytuacja jest mało ważna,on się nie będzie zajmował polityką na takim poziomie...Tragifarsa kieleckiej PO.Tragedia polega głównie na braku charakteru u wyżej wymienionych osób.
              Zgadzam się,że Łęckiemu jest wszystko jedno w jakiej partii działa.Ważne jakie będzie miał w perspektywie korzyści osobiste.
              • Gość: lucek_ek Re: panie Grzegorek IP: *.bskielce.com.pl 31.01.06, 10:32
                Generalnie sie zgadzam z ta ocena.
                Myslisz sie jednak uznajac ze poseł Miodowicz nie zniza sie do tego poziomu
                uprawiania polityki. On jest animatorem takiej wlasnie polityki.

Podzielam tez opinie Berty co do niestosownosci takiej pyskówki na forum GW.
                Uwierz mi jednak Berto, że nie ma innej mozliwosci, poprostu nie ma !!!!!
                Byly wykonywane proby dyskusji wewnetrznej, koncylo sie zakazem wstepu do biura
                hehehe. Smieszne to jest, poprostu smieszne.
                A przeciez PO wydaje sie partia demokratyczna, partia liberalna, skupiajaca i
                przyciagajaca ludzi o otwartyc umyslach, swiatlych, inteligentnych.
                Wielu z nas tak myslalo a teraz nie mozemy zaakceptowac rzeczywistosci.
                Potrzebne sa zmiany !!!!.
                • Gość: biskup Re: panie Grzegorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:45
                  duzo nie trzeba. Wystarczy miec posture i takie wysportowane ciałko jak pan G z
                  PiS
          • Gość: apolinary Re: panie Grzegorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 00:44
            No i co? I pomógł tymże domom pomocy społecznej!
            Dorośli i ich dzieci ubrali się w zebrane rzeczy, nie wiedząc nawet, kto to dla
            nich zrobił. Oczywistym jest, że nie chodzi o dowody wdzięczności.

I z pewnością za rok, jeżeli będzie nam dane dowiemy się, jaki naprawdę jest
            niejeden z nas.

• Gość: behemot aktywista Łęcki pomaga domom pomocy społecznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 09:06
              > pomógł tymże domom

Proszę o tym napisać szerzej. Pewnie każdy chętnie się dowie szczegółów:
              - kiedy dokładnie pomógł?
              - co i ile dokładnie zrobił?
              - którym konkretnie domom pomógł?
              - czy to pierwsza pomoc od wstąpienia do PO? ile ich było?

• Gość: apolinary Re: aktywista Łęcki pomaga domom pomocy społeczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:56
                Nie rozśmieszaj mnie tymi chorymi dociekaniami - to są fakty!!! Dla
                przypomnienia - była to duża akcja z udziałem kieleckich mediów.
                W archiwach gazet z powodzeniem można znaleźć jakim podopiecznym domu pomocy
                społecznej niesiono pomoc. Ci, którym to wsparcie było potrzebne skorzystali, i
                o to chodziło. A ty, jak widzę masz dużo czasu i dobrego nosa, więc z pewnością
                dasz sobie radę i wywąchasz właściwe informacje na ten temat.

Czekamy na akcje i dokonania behemota!!! Bo jak narazie - przynajmniej na tym
                forum nie potrafi obronić treści SMS-a.
                • Gość: behemot Re: aktywista Łęcki pomaga domom pomocy społeczne IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.06, 23:43
                  > Nie rozśmieszaj mnie tymi chorymi dociekaniami - to są fakty!!!

Bardzo pana przepraszam. Po prostu myślałem, że zechce pan podać czytelnikom jakiś konkret.

> Bo jak narazie - przynajmniej na tym
                  > forum nie potrafi obronić treści SMS-a.

Dlaczego miałbym bronić esemesa? Czyżby nie był pan w stanie zrozumieć treści mojego pierwszego postu w tej sprawie? Może zechciałby pan poprosić kogoś o pomoc i wytłumaczenie, zamiast pisać bzdury?
      • Gość: apolinary Re: panie Behemot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 00:24
        I Pan Miodowicz i Pan Grzegorek weszli do Sejmu min dzięki solidnej pracy
        Konrada Łęckiego.
        Apel więc jest dalece nietrafiony.
        ........ aaaaa, czyżby dalsza dyskusja na temat, jak mi się wydaje drażliwego
        SMS-a się wyczerpała?
        • Gość: behemot Re: panie Behemot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 08:52
          > Apel więc jest dalece nietrafiony.

Ale dlaczego? Przecież wskazał pan tylko dalsze podobieństwa, jeszcze bardziej uprawdopodabniając, ze wszystko odbędzie się według schematu znanego od lat.

> ........ aaaaa, czyżby dalsza dyskusja na temat, jak mi się wydaje drażliwego
          > SMS-a się wyczerpała?

Proszę spytać aktywisty Kantyki. Coś stracił ochotę do rozmów. Może mu sie zachce, jak już sobie przypomni, co on takiego zrobił przez te lata dla wyborców?
          • Gość: apolinary Re: panie Behemot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:05
            Schemat znany od lat jest taki: jak trzeba wejść do Sejmu, to robotą musi zająć
            się Łęcki!!! Co, inni tego nie potrafią?
            • Gość: zuzu Re: panie Behemot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:52
              jeszcze lecki nie wszedl taki kawal chlopa a rozpychaci sie nie umie i tak
              wydymie swojego pryncypala
    • Gość: innyprezes Pan Stanisław Matejkiewicz IP: 83.18.27.* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:56
      Prezes Zarządu Banku Spółdzielczego w Kielcach

Ładnie się Pańscy pracownicy zabawiają :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=35850660&a=35928476
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=35850660&a=35924804
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=35850660&a=35921836
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=35850660&a=35921609

A może to Ty Stasiu tak się sam zabawiasz? :)))
    • Gość: Gość Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 07.02.06, 21:03
      Nie dziwi mnie , że PO ma w regionie takie notowania jakie ma. Wspaniały szef,
      jeszcze wspanialsi giermkowie. Ludzie myslący niestety, czasem przypadkowo to
      jednak czytają i wyrabiją sobie prawdizwy wizerunek Po, zarówno w Kielcach,
      regionie i kraju. Jesteście zwykłymi nieudacznikami i frajerami.
    • Gość: tt Re: Za co można otrzymać zakaz wstępu do biura po IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.06.06, 12:09
      tt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka