Gość: Czerwona gnida Re: Jak czerwone głupie kanalie kłamią na forum IP: *.proxy.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 06.02.06, 12:04 O widze, ze przemawia przez kolege katolickie umilowanie blizniego. Chyba nauczyles sie tego od Jezusa chytrusa. Proponuje poczytac sobie Niedziele albo Nasz Dziennik i zasiegnac troche prawdy o Prawdziwych Polakach. To czego tu szukasz świrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Do Bolszewika "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 16:56 I co osiągnołeś redaktorze ? Nic dobrego. Parę dni temu wydarzyła się w Polsce katastrofa,zginęło wielu niewinnych ludzi opłakiwanych przez wszystkich Polaków. A ty co zrobiłeś zatańczyłeś na ich grobach.I Ty śmiesz nazywać się Katolikiem ? Nie różnisz się niczym od Stalina, Berii, Dzierżyńskiego boś ty bolszewik z krwi i kości.Admin tego neta (twój kolega) pozwala Ci na łamanie netykiety. Informuję więc Pana iż przekazałem całą sprawę do odpowiednich władz internetu polskiego, przekazałem kopię do Admina Forum GW w Warszawie. To co Pan robisz nie tylko obnaża pańską głupotę ale szkoci Polskiemu Internetowi.Chcesz Pan doprowadzić do zaklebnowania ostatniego bastionu wolnej wypowiedzi w Polsce. Jest to karygodne, cieszę się tylko będąc zasmuconym iż tylko Pan używał tu inwektyw a nie Pańscy adwersarze. Odpowiedź jaką otrzymałem po mojej interwencji zadowala mnie a Pana powinna zasmucić. Proszę się spodziewać pisma urzędowego na swój adres zamieszkania. Internet nie jest i nigdy nie będzie narzędziem polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Widzisz czerwona gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 19:21 Nigdy nie powiedziałam, że jestem katolikiem. Jeżeli przesłałeś do władz internetu polskiego, to musiałeś się bardzo napracować. Odpocznij sobie teraz czerwony kretynie :) A ja spokojnie zaczekam na list :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOa Re: Widzisz czerwona gnido IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:04 Azaliż dziwimnie czemuż ach czemuż skupiłaś się li tylko na punkcie 8 czyżby tknęło coś niewinną duszę??? Mimo wszystko pragnę dowiedzieć się o stan twojego zdrowia psychicznego jak i fizycznego może potrebujesz z kimś porozmawiać wygadać się...wiesz mam znajomego psychoanalityka ty lezysz mówisz on sucha.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Widzisz czerwona gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:20 Azaliż mnie nie dziwi, bo nie dostrzegam punktu 8. I dowiedz się lepiej o stan swojego zdrowia, a moje się nie kłopocz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boa Re: Widzisz czerwona gnido IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:43 Droga babetko jeSli niczego nie dostrzegasz a przede wszystkim punktu 8 powinnaś czym predzej udac sie do najbliższej przychodni celem sporządzenia badań ogólnych jak i szczególnych mniemam,że przywróci Ci to rozum o ile takowy posiadasz (a moze poprostu nie nosisz)jesli jednak nie zmieni to twego ogólnego stanu zdrowia proponuje wizytę u znachora postawi ci banki, rumianku naparzy,meliski to dobrze robi na ogólne samopoczucie ukoi twoje skolatane nerwy pozwoli odnależć sens w życiu tak mi przykro, ze nikt do tej pory nie doradził ci w tym zakresie to smutne ale ale nie martw się są dobrzy ludzie na tym świecie ktorym mnie jest obojetny los małych zagubionych w spoleczenstwie i napewno poprowadzą cie za raczke ku lepszym czasom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Widzisz czerwona gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:04 A poza tym masz coś do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grimash Re: Widzisz czerwona gnido IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:34 Oj widze widze...widze ze jestes przede wszystkim albo zbyt w swej czerwonosci, niedocenionej zreszta przez zera ktore starasz sie reprezentowac (widocznie nieudolnie skoro jakos nikt cie nie popiera) tak dalece odrzucona, ze przeslania ci to juz nie tylko logiczny punkt rozumowania, ale tez podstawy wobec ktorych teraz sie buntujesz...jak mi przykro...nie jetsem niestety Orzeszkowa, by moc ci pomoc odnalezc sie w plyciżnie twojej urojonej glebi, no ale coż...ja przynajmniej nie staram sie wmowic rzeczy ktorych sama nie rozumiem (sic!)...do reprezentowania jakiegokolwiek stanowiska, ktore niestety w twoim przypadku jest raczej rumowiskiem wszelkich staran, wypadaloby przynajmniej posiadac odrobine slusznosci...niestety twoje tendencyjnie rażące pustką domniemania sa tak przebrzmiale ciążąca nad tobą opetala spuscizną nadszyjną, że nawet dinozaury wymarłyby pod twoim ciężarem szybciej...o ironio...i ani twoje przebrzmale autoirytacja frustracje nie sa w stanie odwrocic uwagi od dominujacej w twoim umysle(O ILE TAKOWY ISTNIEJE) miernoty probujacej sie utozsamic ze spoleczenstwem, ani tez twoje nieudolne proby odwrocenia sie od tego, z czym jednak nierozerwalnie jestes zespolona, nikomu, a w szczegolnosci tobie, nie przyniosa ukojenia, jakim z pewnoscia byloby zaksiegowanie twej osoby w "Ksiedze rekordów Darwina" Przychylny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Widzisz czerwona gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:02 Wzruszająca jest twoja troska o mnie. Mnie nikt nie musi popierać, bo daję sobie rada sama. W odróżnieniu od czerwonych wszy, które zawsze muszą zebrać się w stadko. Najlepiej gdyby zebrały się w stadko w chlewiku u Cimoszewicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
bun01 Re: Widzisz czerwona gnido 07.02.06, 11:39 Z Twego słownictwa wnoszę żeś katoliczką :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Widzisz czerwona gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:27 Wnoś sobie, wnoś - Może wolałbyś, abym użyła zwrotów SLD-owskich? Np. - "Walcie się czerwone wszy"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Do bolszewika "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 00:51 Dość tego mój Panie, ćwiczenia socjologiczne to możesz przeprowadzać na sobie, czy państwo niew widzicie co ten osobnik wyprawia.Jesli myśli że jest bezkarny to używa nielegalnie komputera (nie boi się o IP) albo kazano mu to robić. Dziwię się Gazecie Wyborczej w Kielcach iż pozwala na takie harce, no chyba że sama to zleciła.Tylko po co. Ano jakiś chory mózg chce rozwalić to forum. Najdziwniejsze jest że osobnik o nicku "Babetka" zachowuje się jak małolat i wydaje mu się że ma świetną zabawę. Ciekaw jestem co zrobi osoba a tym delikwentem u której korzysta z neta "Babetka".Będzie pewnie zdziwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do bolszewika "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:33 Nielegalne korzystanie z komputera bardzo mnie kręci, a czerwone gnidy są dobrymi zwierzątkami doświadczalnymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Do bolszewika "Babetki" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:50 Babetka na drzewo, banany prostować, bo ze swoją złośliwością pasujesz do naszych przodków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do bolszewika "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:28 Gość portalu: Gość napisał(a): > Babetka na drzewo, banany prostować, bo ze swoją złośliwością pasujesz do > naszych przodków. Nie sądzę, aby przodkowie czerwonych gnid pasowali do mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jak czerwone głupie kanalie kłamią na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 16:48 kim jest babetka? Odpowiedz Link Zgłoś
okrentka Re: Jak czerwone głupie kanalie kłamią na forum 06.02.06, 20:06 Sierotką Marysią kieleckiej rzeczywistości. A chciałby być wilkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol ostatni żywy komunista IP: *.orange.pl 06.02.06, 21:26 Babetka jest ostatnim żywym komunistą, pogrobowcem Berii i Stalina, zahartowanym dobrą esbecką szkołą. Gdy komunizm dokonał żywota i nieboszczka partia spoczęła w pokoju został sam jeden, wyobcowany, samotny.. Poczucie zagubienia i frustracja, wzmocnione przez kompleks wyższości przerodziły się z czasem w zaburzenia osobowości o charakterze maniakalno - depresyjnym. Nie na wiele się zdały pobyty na odziale zamkniętym w morawickim szpitalu ( o czym wspominali przedmówcy), medycyna jest bezradna. Na szczęście, nim babet sięgnął po sznur odkrył forum wyborczej. Tu odnalazł wyimaginowanych wrogów, mógł się dowartościować pisząc pod różnymi nickami i rozmawiając sam ze sobą. Forum uratowało mu życie i dało namiastkę wielkości, choćby wirtualnej. Nie krzyczcie więc na trolla, pochylcie się ze współczuciem nad jego losem. Niech pluje, to jedno trzyma go przy życiu. A przy okazji robi doskonałą robotę dla lewicy. Oby więcej takich wrogów. Odpowiedz Link Zgłoś
bun01 Katoland pełen idiotów 07.02.06, 11:34 ło Matko!!! Jak dobrze, że przypadkiem wpadłem na ten wątek, bo w zyciu bym nie uwierzył, że można byc tak głupim i ślepym. Twoja zasada jest taka "niech Kaczor kradnie, w sumie to swój chłop, nieczerwony więc jemu wolno okradać". Od dziś się nie dzwię że PiSiory wygrały - pewnie w kraju jest więcej takich bezmózgich. Bierz różaniec i się módl - jak się zajmiesz modlitwą to przynajmniej nie będziesz wypisawać głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Wyjedź - będziesz szczęśliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:29 Socjalizm koreański na ciebie czeka :) Odpowiedz Link Zgłoś
bun01 Nie w tym problem 07.02.06, 12:39 To idioci i ektremiści powinni być izolowani, a nie ludzie normalni, nieprzychylni dziwnym politycznym poczynaniom kleru i jego popleczników. Wsiadaj w pociąg i do Watykanu opłatki produkować. A jak dobrze pójdzie to jakiś biskup zechce mieć z Tobą dziecko :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bun01 A, jeszcze zauważyłem ... 07.02.06, 12:40 ... typowo katolickie zachowanie. Piszemy "Ciebie" a nie "ciebie". No, ale któżby wymagał od katola kultury, nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: A, jeszcze zauważyłem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:54 Masz rację, czerwone gnidy powinny być izolowane, a co do „ciebie”, to trzeba aby ktoś zasłużył na to, aby pisać do niego „Ciebie”. Jak na razie nie znajduję na tym forum ani jednej czerwonej kanalii, która by na „Ciebie” zasłużyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: A, jeszcze zauważyłem ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:59 Trafiają się i czarne kanalie. Przykład. Babetka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka A w czym to kolego inteligentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:25 znajduje kolega u mnie objawy kanalii i to do tego czarnej? Czy w tym, że wykazałam kłamstwo i brak rzeczowości w wypowiedziach udzielających się na tym forum członków lewicy? Niech kolega wykaże mi kłamstwo. Np. niech kolega wykaże, że na tym forum jest jakiś inteligentny i prawdomówny członek lewicy. Proszę kolego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Do bolszewika "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Do bolszewika "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:55 Jak mam wykazać kłamstwa i brak rzeczowości jak Pan w ogóle się nie wypowiada, do tego używają metod psychologicznych i wulgarnych.Jedyne co można Panu udowodnić to brak kultury.Ale Pan chce aby tak było, bo chce Pan wciągnąć jak najwięcej osób do tej swojej gry. Ale drogi Panie kij ma dwa końce. Oskarżanie każdego o odmiennym zdaniu o lewicowość to już chwyt poniżej pasa. Zachowuje się Pan jak Stalin, który po śmierci Lenina powiedział: "kto jest zemną idzie ze mną a kto z Leninem to idzie za nim". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do bolszewika "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 14:01 W pierwszym poście wykazałam ewidentne kłamstwo. W następnych kilku postach wskazywałam na kretyńskie wypowiedzi czerwonych gnid. Jeżeli w wyszukiwarkę wpiszemy „babetka” to szukając po „autorze” otrzymujemy 1351 wypowiedzi. Abstrahując od tych, w których lewicowe kanalie podszywały się pode mnie, otrzymamy powiedzmy 1200. Jest więc podstawa do dowiedzenia mi kłamstwa i kretynizmu. Bardzo proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka A ja panu kretynizm udowodnię bez trudności :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 14:21 Oto pierwsza pańska wypowiedź w tym wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=36077463&a=36163538 „Witam uniżenie pana szpi... przepraszam, przepraszam redaktora. Co nowe zadanko przydzielili, grosza brakowało. Oj Pan redaktor bawi się zapałakami i to za państwowe pieniądze. Pierdoły i swoje głupoty to proszę wypisywać na domowym kompie i w domu a nie podczas pracy.Szef Wasserman polecił, a może by Pan redaktor tak pojechał do Krakowa tam ponoć kradną gaz. Na długości paru kilometrów ciągnie sie żółta rura z gazowni do prywatnej posesji. A tak na marginesie żaden rot ni kamasutra się nie przypętała dalej używamy rzeźnika od kolegów z FBI ?” Proszę sobie to przeczytać i samemu ocenić. Bo chyba nie chce pan, abym zdanie po zdaniu analizowała tę debilną wypowiedź? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bun01 Re: A ja panu kretynizm udowodnię bez trudności : 07.02.06, 15:29 Jesteś przykładem na to, że bez mózgu można żyć. Tyle, że bezmózg ma poglądy prawicowe. Jako typowy katol jestes zakutym łbem do którego argumenty normalnych ludzi w życiu nie trafią, więc nie wysilaj się. Sex leczy. Go to blowjob :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: A ja panu kretynizm udowodnię bez trudności : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:37 bun01 napisał: > Jesteś przykładem na to, że bez mózgu można żyć. Tyle, że bezmózg ma poglądy > prawicowe. Jako typowy katol jestes zakutym łbem do którego argumenty > normalnych ludzi w życiu nie trafią, więc nie wysilaj się. Sex leczy. Go to > blowjob :-) Nad tak inteligentnym tekstem to chyba myślało całe koło czerwonych kretynów :))) Gratuluję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bun01 Nie, po prostu... 08.02.06, 12:54 ... na chwilę zniżyłem się do twojego poziomu. I jeszcze wyjaśnienie - nie jestem komuchem. Ale również nie jestem idiotą i dlatego nie rozumiem twojego toku myślenia. OVER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Do bolszewika "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:22 Tak ja to napisałem, a co może kłamstwa.Przeciesz Pan na tym forum zachowuje się jak osoba zboczona.Wylicza Pan ile to razy sie wypowiedział. Co statystykę Pan prowadzi własnych postów ? A może potrzebne do sprawozdanka lub notatki służbowej ? Proszę przeanalizować jak rasowy oficer operacyjny przepraszam redaktorzyna z bożej łaski.Nigdy na tym forum nie ubliżałem i ubliżać nikomu nie będę.Każdy ma prawo do swojej opinii, na tym polega wolność słowa. Pan natomiast chce pokazać się z jak najgorszej strony, używając nawet do tego prostackiego języka. Ktoś spyta po co te maski, bo Pan sie wyśmienicie bawi. Sam już nick rodzaju żeńskiego, używa Pan go dla tego bo wiem Pan że kobiecie się nie ubliża, a jak ktos ubliża to wiadomo co za człek.Cwane i inteligentne ale tak jak już Panu kiedyś powiedziałem kij ma dwa końce.Drugą maską za którą się Pan ukrywa jest sposób wypowiedzi, używa Pan tych samych wyrazów co jakiś czas się powtarzających. Musiał Pan być dobry z psychologi i socjologii, ale to są podstawowe chwyty. Ja mam tylko żal do Pana o nie stosowaniu się do zasad netykiety.Nigdy nie użyłem wobec Pana słów wulgarnych, czego nie można powiedzieć o Panu.I na koniec analizując każdy rozpoczęty przez Pana wątek na tym forum to czysta ubecja w prostym wykonaniu.Pana sprawa.Tylko niech Pan pamięta nie ma anonimowości na necie każdego można namierzyć nawet jak admin nieudolnie Pana osłania. Pozdrawiam i proszę mnie nie prowokować jak innych do Pańskich "badań" mnie tylko chodzi o to aby "net" był zawsze "netem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do bolszewika "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:36 A więc proszę: - „Witam uniżenie pana szpi... przepraszam, przepraszam redaktora”. Rozumiem, że ma kolega jakieś omamy witając jakiegoś „redaktora”. Nie wiem co to znaczy „szpi...”, ale mam nadzieję, że kolega wytłumaczy. - ”Co nowe zadanko przydzielili, grosza brakowało”. To kolegi ciąg dalszy obłędu :) - ”Oj Pan redaktor bawi się zapałakami i to za państwowe pieniądze”. Jakie inteligentne stwierdzenie z tymi „zapałkami” i „zabawą za państwowe pieniądze”. Godne czerwonego kretyna :) - ”Pierdoły i swoje głupoty to proszę wypisywać na domowym kompie i w domu a nie podczas pracy.Szef Wasserman polecił, a może by Pan redaktor tak pojechał do Krakowa tam ponoć kradną gaz. Na długości paru kilometrów ciągnie sie żółta rura z gazowni do prywatnej posesji”. A więc jest i „redaktor” i wypisuje nie „na domowym kompie” tylko „podczas pracy”. I kolega jest upoważniony, aby zwrócić uwagę, bo kolega dba o interes „redakcji”. A do tego „redaktor” działa na zlecenie Wassermanna :))) A gdyby jeszcze kolega zdradził co jest z tym gazem i kto gaz kradnie? :))) A tak na marginesie żaden rot ni kamasutra się nie przypętała dalej używamy rzeźnika od kolegów z FBI ?” A do tego jeszcze „kamasutra” i „rzeźnik” i to „rzeźnik od kolegów z FBI”. Kolego miły, takiego kuriozalnego tekstu to nie byłby chyba nawet w stanie napisać pan Włodzimierz Stępień z SLD. Przykro to stwierdzić, ale jest kolega czerwonym debilem z manią prześladowczą :))) Czy mam może zabrać się za kolejny kolegi „tekst”? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Do bolszewika "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:49 I widzisz człowieku, udowodniłeś kim jesteś. Kamasutra - to obecnie najgroźniejszy virus komputerowy. Rot - nowy system szpiegujący opracowany przez SONY. Rzeźnik z FBI - jest to program szpiegujący neta. "Zapałki" i "za państwowe pieniądze" - jakiego Pan komputera używał wielokrotnie do wypowiadania się na tym forum, co? Tyle moich odpowiedzi. Teraz ja Pana przeanalizuję. Wykonuje Pan dla pewnej grupy politycznej określone zadanie. Spyta Pan jakie, więc odpowiem: zdyskredytowanie osób który na tym forum w sposób udokumentowany krytykują i obalają mit bonzów z otoczenia HD i WW. I robi Pan to jak prawdziwy lewus. Posząc o Panu redaktor, szpieg to kiedyś tak postępowała SB. Ja wiem ludzie się zmieniają a metody pozostają te same. Po drugie jako "Babetka" nie występuje Pan sam, dowód proszę bardzo. W tym wątku jest około 200 postów a pan w kilka godzin potrafił je przeanalizować, czyli używa Pan programu "szperającego". Forumowiczów używających nicka "Kielczanin" jest tu chyba z dziesięciu, musiałby Pan mieć "łeb jak koń" aby się nie pomylić. Pisze Pan że nie jest katolikiem, prawicowcem itd. to kim Pan jest komuchem ? Zachowuję się Pan jak Robuś S albo Zdzisio K ze swoimi poplecznikami. Powiem tylko jeszcze tylko tyle że są lepsze programy analizujące neta od "Rzeźnika", właśnie kończę ściągać całą bazę forum. I teraz ja Panu udowodnię iż jest Pan i jego kolesie zwykłą m... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do bolszewika "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:54 Jaki pan inteligentny. No to lu, niech pan opowie, jakiego to kompuetera uzywałam wielokrotnie za państwowe pieniądze :) Śmiało czerwony dupku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komb. Re: Do bolszewika "Babetki" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:39 Każda wojna rodzi wiecej złych ludzi, niz zabiera dobrych. Nie mam zamiaru bronic tu różnych partyzanckich, nieodpowiedzialnych wyskoków, które cechowały wszystkie ugrupowania. Ale gnojenie jednej lewicowej formacji ruchu oporu pozwawala odnieść wrażenie, że Twoje informacje , o ile nie są wytworem wyobraźni, pochodzą z hitlerowskiej "gadzinówki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do bolszewika "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:00 Nie za bardzo wiem, o czym kolega tu napisał. Może o wątku prowadzonym przez koleżankę „Korcipolę”? Jeżeli tak, to pomylił kolega miejsca. A swoją drogą czytam ten wątek i zauważyłam, że koleżanka „Korcipola” nie powołuje się na „hitlerowskie gadzinówki” tylko na dokumenty i wypowiedzi członków PPR i GL. Przykro to przyznać, ale czerwoni bandyci i zdrajcy z PPR-GL wpisali się jak mogli najgorzej w dzieje Polski, a ich ideowi potomkowie z SLD, SdPl, PPP, APP Racja itp. organizacji pustoczerwieńców nawiązują do ich tradycji, co widać na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komb. Re: Do bolszewika "Babetki" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:26 Tak. Pomyliłem sie co do wątku, ale co do adresata napewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do bolszewika "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:02 Znów się kolega myli. Odpowiadał kolega na post "Kielczanina" więc adresatem był "Kielczanin". Ja się wtrąciłam, co przyznaję, nie było grzeczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina zgroza IP: 82.139.11.* 08.02.06, 18:18 z nudów przeczytałam wszystkie te posty i ze zdumieniem stwierdzam nadmiar kretynów w tym mieście, zarówno z lewa jak i z prawa, nic dziwnego że bida tua aż piszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test-wo Re: zgroza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:28 Wątek/?/"Jak czerwone głupie kanalie..." stał się dla niektórych okazją do :1/wyrzucenia z siebie zatruwajacej nienawiści do faktycznych bądż urojonych wrogów politycznych;2/wyładowania w bezpieczny bo anonimowy sposób agresji wywołanej obiektywnymi bądż urojonymi przyczynami;3/swoistej,niebezpiecznej zabawy w pseudointelektualną dyskusję o stanie świadomości obywatelskiej;4/świadomego,celowego podgrzewania atmosfery walki politycznej przed zblizającymi się wyborami samorządowymi. Co przeważa w dotychczasowej dyskusji/?/.To może budzić"zgrozę",choć można mówić o tragikomedii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: zgroza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:45 To jest ten sam nawiedzony, który pisze wątek "o tolerancji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test-wo Re: zgroza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 18:35 Ten sam - czyli kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Tak sobie przeglądam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:04 co napisali ci czerwoni debile i trafiłam na wypowiedź aktywnego na tym forum gościa „Gościa”. To oczywiście tylko jedna z jego postaci. Ta wypowiedź jest tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=36410755&a=36529912 i brzmi tak: „Za wyjątkiem becikowego i zmian personalnych PiS jeszcze nic dobrego nie zrobił. Wniesienie projektów ustaw pod obrady sejmu znaczy tyle co przeczytanie przepisu przez kucharza. Do obiadu jeszcze daleko”. Ten czerwony kretyn nie wie chyba, że właściwe becikowe uchwaliła PO wspólnie z LPR i Samoobroną, a PiS i SLD były przeciwne. A te „filozoficzne” stwierdzenia gościa „Gościa” , czy nie są oznaką całkowitego zidiocenia? :) Ale czego się można spodziewać po bezmózgim członku lewicy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: Tak sobie przeglądam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:12 U nas w Krakowie już dawno by skasowali ten temat. Chyba,że to babsko (babetka) ma plecy w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Tak sobie przeglądam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:13 Zamiast wyzwisk, co potrafisz najlepiej, wymień te sukcesy. PiS też głosował, tylko za innym wariantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Tak sobie przeglądam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:44 Gość portalu: Gość napisał(a): > Zamiast wyzwisk, co potrafisz najlepiej, wymień te sukcesy. PiS też głosował, > tylko za innym wariantem. A po co mam wymieniać sukcesy? Przecież wystarczy nie psuć tego, co pozostawił SLD. W zasadzie można siąść i spokojnie czekać na powszechną szczęśliwość. Tym niemniej nie uchwalił tego PiS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plis Re: Tak sobie przeglądam IP: *.futuro.kielce.msk.pl 10.02.06, 00:26 Brawo Babetka, wykosiłaś całą watachę czerwonych ujadaczy i zrobiłaś to z klasą. OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin BABETKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 04:09 Bzdura "Babetka" nikogo nie wykosiła. Wręcz przeciwnie.Babetka w każdym poście używała słów uważanych powszechnie za obelżywe. Wulgarne słownictwo stosowane przez Babetkę, dokładna analiza statystyczna tego postu oraz całego Forum. Babetka chciała pokazać wizerunek osobnika prawicy z jak najgorszej strony. Wszyscy na tym Forum dali się jej podejść, bo co można o tej osobie powiedzieć. Jest wulgarna, napastliwa, nie lubi żydów, komunistów i cyklistów.Posiada dostęp do archiwum postów GW. Każdą osobę nawet ją popierającą na samym wstępie obraża i dyskredytuje. Babetce chodzi o to aby Forumowicze właśnie taki obraz mieli osoby z PiS'u. Wniosek jest jeden że Babetka wcale nie jest z prawicy tylko z lewicy i to tej powiązanej z betonem.Co ciekawe koledzy z Pis'u z którymi rozmawiałem byli wręcz oburzeni postępowaniem tgo osobnika. Nasuwa się jeszcze jeden wniosek iż jest to za przyzwoleniem GW-Kielce lub jej skrajnego odłamu.Są w tej Gazecie ludzie porządni ale są i podli których Gazeta nawet po pozbyciu się osławionego Białka nie może pozbyć. Sa wygodni, maja dojścia do każdej opcji politycznej no i potrafią "przywalić" na zlecenie. Tak więc uważam iż cele jakie założyła sobie Babetka, wykonała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: BABETKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:06 Koledzy z PiS-u są oburzeni??? No i bardzo dobrze, że są oburzeni. To przecież też lewica i jak będę chciała to się po tych lewicowych kretyniątkach także przejadę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaml Re: Tak sobie przeglądam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 08:27 Jeżeli chamstwo, pomówienia i ubliżanie uznajesz za klasę, to gratuluje dobrego wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Babetka jest super IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:02 Napisała prawdę. Ale prawda nie jest przyjemna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIDIA Re: Jak czerwone głupie kanalie kłamią na forum IP: 80.48.255.* 10.02.06, 12:50 KTO CIEBIE WYCHOWYWAŁ, BO NIE ROBILI TEGO RODZICE ANI SZKOŁA. WSPÓŁCZUJĘ WSZYSTKIM KTORZY PRZYLOŻYLI DO TEGO RĘKI. RZENUJĄCE, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAKI BRAK KULTURY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Jak czerwone głupie kanalie kłamią na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:32 Rzeczywiście, czerwonych baranów nikt nie wychowywał, a jeżeli wychowywali rodzice, to też byli z pewnością czerwonymi szumowinami. I ten brak kultury u ludzi lewicy jest naprawdę żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto Re: Jak czerwone głupie kanalie kłamią na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:50 Zamknij się bydlaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Jak czerwone głupie kanalie kłamią na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:11 Gość portalu: Toto napisał(a): > Zamknij się bydlaku. O, nareszcie coś rzeczowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanBabetki Re: Jak czerwone Lidie kłamią na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:16 Lidio,kto ciebie uczyl ortografii?ŻENUJĄCE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Ambitny tekst członka SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:31 Jakiś członek SLD bardzo się na forum wysilił. Dał niewątpliwy pokaz SLD- owskiej kultury i inteligencji. Tekst znajduje się tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=36593952 ale nie potrafię się powstrzymać, aby nie zacytować w całości: „Dość już tej szopki ty wiejski trepie ze wsi Zabłocie w gminie Zagnańsk. Dość już twoich rządów w Świętokrzyskim SLD. Dość już wstydu jaki przynosisz Sojuszowi ty głąbie kapuściany. Spie..j chamie do socjaldemokracji gdzie liżesz dupę Suchańskiemu. Zapominasz pewnie o tym w jaki sposób ten były Senatorek dorobił się wielomilionowego majątku, skoro sam w Zagnańsku jesteś za panisko. I o tym jak rozwalał Sojusz pragnąc samemu dorwać się do żłobu, skoro dzięki temu zostałeś Baronem ty baranie. Przestań też wreszcie pieprzyć o bezrobotnych chciwy bydlaku, który trzymasz się kurczowo 17 tys.zł. pensji w wodociągach, jak gó.. okrętu. Jesteś bowiem chytry jak świnia, która sama musi żreć z koryta. Skończ wreszcie z robieniem z siebie głupa ładującego akumulatory na uroczystościach kościelnych. Tylko wg. ciebie można być dobrym lewicowcem całując w dupę wszystkich księży i biskupów. Przeszło to na ciebie pewnie z Oleksego. Tylko ty też potrafisz tak kombinować aby prawicowe sku..syny pozostawiły cię na stołku wtedy gdy setki członków SLD wyrzucają na bruk. Ciekawe jak im odpłacasz za tą życzliwość? Pewnie dawno już sprzedałeś się Lubawskiemu pszenno-buraczany cepie. Wynoś się z SLD ćwoku, bo inaczej wypieprzymy cię na najbliższej konwencji. I nie pomoże ci żaden gnojek Napieralski z Warszawy. Starczy nam bowiem już wszystkim rządów jakie wiele lat sprawował w Świętokrzyskim SLD inny cham ze wsi Drugnia koło Pierzchnicy. A taki z ciebie kołku Baron Sojuszu jak z koziej dupy trąba. PASZOŁ WON CHAMIE”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykler Re: Jak czerwone głupie kanalie kłamią na forum IP: 193.16.229.* 13.02.06, 08:12 Ale głupi bural, ile twoja matka miała pola? bo na jednym hektarze takiego buroka trudno wychodować Odpowiedz Link Zgłoś
miskorabol Re: Jak czerwone głupie kanalie kłamią na forum 13.02.06, 08:21 widzicie sami nakrecacie ta dyskusje. Z debilami sie nie rozmawia bo sie ich prowokuje a o to chodzi tej miernocie. P.S babetka byc moze jest jednym z pracowników GW badz wspólpracowników WELa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanBabetki Re: Jak czerwone głupie kanalie kłamią na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:19 Babetka to zapluty karzel reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Babetko..... IP: 193.24.201.* 16.02.06, 01:41 jestem ciekawy dlaczego pisząc ten post, z którego wyciąłem kawałek wklejony poniżej, "Gość portalu: babetka napisał(a): > Codziennie na tym forum występuje wiele głupich czerwonych kanalii. Są tak > beznadziejni, że nie wiem, dlaczego znajdują się chętni, aby z kanaliami > wymieniać zdanie. Zresztą, jak widzę, nie ma tych chętnych wielu. > Kanalie > same się popierają. Najśmieszniejsze jest to, jak jedna kanalia popiera sama > siebie pod różnymi postaciami. Jest oczywiście poniżej godności ?dyskutow > ać? > z czerwonymi kanaliami. Można najwyżej powiedzieć kanalii, ze jest głupia, > jak ja to robię z Józefem Agnostykiem1 Niedzielą......" sama na okrągło czepiasz się tych czerwonych kanali? A nawet ich prowokujesz różnymi zaczepkami (skądinąd niezbyt wyszukanymi)do dyskusji z Tobą. zadam Ci więc Twoje własne pytanie. Dlaczego zachowujesz się "poniżej godności"? Bez tych "kanali" Ty chyba nie możesz żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Babetko..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:04 A w którym miejscu dostrzegasz „dyskusję”? :) Ja po prostu mówię im prawdę, że są prymitywnymi bezmózgimi kryminalistami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Babetko..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:08 Wszyscy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Babetko..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:33 Większość. A ci pozostali to naiwni umysłowi ograniczeńcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.s.s.e Wiem IP: *.pu.kielce.pl 16.02.06, 15:30 kim jest babetka. To jakaś frustratka z Młodzieży Wszechpolskiej. To by wszystko wyjaśniało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Gó..o honorowym obywatelem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:44 Nierzadko wspominam na tym forum Aleksandra Kwaśniewskiego. Natomiast gość „Gargamel” tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=36593952&a=36652954 napisał tak: „Gdyby jakikolwiek Prokurator chciał się zajmować każdym GÓWNEM o którym ty DEBILU piszesz na tym forum”. Tym samym określił Aleksandra Kwaśniewskiego tak, jak określił. Przy czym członkowie kieleckiej lewicy z SLD uczynili Aleksandra Kwaśniewskiego honorowym obywatelem Kielc. Nie świadczy to zbyt dobrze o członkach kieleckiego SLD skoro Gargamel, członek lewicy, twierdzi, że honorowym obywatelem uczynili g..o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielcznin Do Babetki Debila i Kretyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 01:19 Będę krok za Tobą Debilu i Kretynie. Precz z "DEBILEM I KRETYNEM BABETKĄ" To już jest merytorycznie. Będę używał tych samych metod co ty kłamliwa kanalio i będę czerpał z twojego bogatego słownictwa. Kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do Babetki Debila i Kretyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 09:14 A może ty także czerwony kretynie, jak Gargamel, uważasz honorowego obywatela Kielc, Aleksandra Kwaśniewskiego za gó.no? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Do Babetki Debila i Kretyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:03 Ja uważam że TY jesteś "DEBIL I KRETYN" a reszta mi zwisa. I to jest najważniejsze i najpiękniejsze bo wszyscy przyznają mi rację nie Tobie "DEBILU I KRETYNiE". A tak na marginesie to sprwdź "DEBILU I KRETYNIE" jakie nazwiska wśród honorowych obywateli mają takie miasta jak: Gdańsk, Szczecin, Kraków, Wrocław czy Opole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do Babetki Debila i Kretyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:33 Gość portalu: Kielczanin napisał(a): > Ja uważam że TY jesteś "DEBIL I KRETYN" a reszta mi zwisa. Skoro wszystkie swoje zainteresowania skupiłeś na mojej ponętnej osobie, a reszta ci zwisa, to i tak nieźle, jak na czerwoną gnidę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Do Babetki Debila i Kretyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:37 czy możecie skończyc te żenujące bazarowe pyskówki? Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczek0 Do Babetki 24.02.06, 16:26 Nawet o mnie nie wspomniałeś... Tyle lat działam w ZSMP i FMS i nic! Zadnego ciepłego słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 00:00 To ty jesteś może Sylwester Ślusarczyk, który trzyma pieniążki w FMS? Jeżeli tak, to jesteś chyba magistrem. Proszę, daj popis lewicowej retoryki :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczek0 Re: Do Babetki 25.02.06, 14:29 Tak, to ja chłopczyku... Tak w ogóle to muszę Cię zmartwić, wiadomości to może masz dobre, ale ciutkę nieświeże. Tak jakoś sprzed dwóch lat z okładem. Aga Chrzuszcz i Aneta Kargulewicz to pieśń przeszłości w FMS... Co do lewicowej retoryki, to synku pomyliłeś adresy, nie wysilam się dla miernot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 16:32 Szkoda, że nie chcesz podzielić się ze złaknioną wiedzy publicznością płodami swego genialnego umysłu. Jeżeli nie chcesz się podzielić, to oznacza, że nie przestrzegasz zasad "etyki" SLD. Mam nadzieję, że wysilasz się chociaż dla towarzysza członka Zaborka lub innych zaangażowanych członków. A jak się wysilasz, to uważaj żeby ci żyłka nie pękła, bo skoro nie ma Agi i Anetki, to kto się nad tobą użali? Rozumiem, że Aga i Anetka zrezygnowały z wysilania się dla lewicowych członków i wysilają się dla członków im milszych. A swoją drogą, to w tym FMS nie dość, że małe głuptaski, to jeszcze leniuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Tak Re: Do Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 16:36 Babetka, Ty chyba jesteś zastępcą członka prezesa jakies znanej instytucji w Kielcach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 16:39 Gość portalu: Nie Tak napisał(a): > Babetka, Ty chyba jesteś zastępcą członka prezesa jakies znanej instytucji w > Kielcach? Nie twierdzę, że członek jest mi niemiły, ale dlaczego zastępcą i dlaczego instytucji? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczek0 Re: Do Babetki 27.02.06, 13:16 Niewiele się spodziewałem po Tobie i słusznie... Wiedz, że rzucam nie pereł mojego intelektu przed wieprze... Hmm... w Twoim, chłopczyku, przypadku druga część tego powiedzenia jest zaskakująco adekwatna... Wiesz zastanawialiśmy przed chwilą, czemu się tak rzucasz i plujesz. Według Przemka to problem małego fiutka (on wyraził się bardziej barwnie) nastraja Cię tak pesymistycznie... Marzenka z biura obok twierdzi, że nie akceptujesz swojej orientacji seksualnej i to cię tak uwiera. Uważam, że coś jest na rzeczy, jest to częsta przypadłość zwłaszcza wśród aktywistów Młodzieży Wszechpolskiej. Może zaakceptuj się takim jakim jestem - małym, pryszczatym kurduplem! :) Ja sądzę, że Ty po prostu nie możesz i już. Brak erekcji kompensujesz sobie, zaśmiecając płodami swego miernego dowcipu całe forum. Swoją drogą to, musi być bardzo frustrujące, tak chcieć i nie móc.... :) Przepraszam,że poprzednio użyłem słowa ,,miernota", którego znaczenia pewnie nie znasz i musiałeś sprawdzać aż w słowniku. Następnym razem, gdy będziesz chciał wiedzieć, co to znaczy - spójrz w lustro. PS. Monika pyta, czy nadal moczysz się w łóżko...:))))))(jesteś taki dobrze poinformowany, więc wiesz o kogo chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczek0 Re: Do Babetki 27.02.06, 14:00 A tak w ogóle, kolego Babetko, to na kilometr cuchnie od ciebie fmsowskim renegatem. Co to było? Nie doceniliśmy takiego geniusza jak Ty?:) Nie załatwiliśmy pracy godnej Twojego wysokiego mniemania o sobie? Może mamusia i tatuś kazali się zapisać gdzie indziej? Mieliśmy takiego, Konrad mu było, z historii na Akademii Świętokrzyskiej... Myślę, że się znacie... Rodzaj uciążliwego, małego kurdupla, tak jak Ty zresztą.:) A żarliwy jak bolszewik. Miał tylko jedną wadę - miał coś nie całkiem w porządku z głową. Na szczęście dla nas małemu Konradowi się odmieniło, doznał iluminacji. Jego luba nie chciała dawać komuchowi, a wszechpolakowi dawać chciała jak najbardziej.:) Poza tym tata jego ukochanej kazał mu wstąpić do Młodzieży Wszechpolskiej. Nie pierwszy to raz, kiedy facetem kieruje ptaszek, a nie facet ptaszkiem... I tak mały Konradek został Wszechpolakiem... Jak wieść niesie okropnie żarliwym. Czasami bierze mnie chętka, zebrać jego deklaracje członkowskie ZSMP i zdjęcia w uściskach z kolegą Millerem i kolegą Jaskiernią i podrzucić to i owo jego nowym kolegom...albo dać na stronę internetową. Skoro jesteś tak dobrze poinformowany drogi Babetko, to powiedz mi o jakiego Konradka chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 20:26 No, no, to całkiem miezłe przypadłości i kompleksy dręczą członków FMS i SLD :) I jak czytam, wymyślaliście te wystąpienia zespołowo. Czuć w nich rozumki członków :) A czy pisząc o „małym, pryszczatym kurduplu” miałeś na myśli Andrzeja Szejnę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Do Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 23:40 To było świetne! Babetka zastępcą członka prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-Ga Re: Do Babetki IP: 82.139.11.* 27.02.06, 23:53 Babet - nie zmieniaj tematu,odpowiedz sylweczkowi0:``..> Skoro jesteś tak dobrze poinformowany drogi Babetko, to powiedz mi o jakiego Konradka chodzi`` Umieram z ciekawości!Nie daj się prosić Zaznaczam,że :``sylweczek0``nie jest ani moim zięciem,ani teściem,ani świekrem,ani mężem,ani żadnym znajomym.To tak na wszelki wypadek,gdyby Ci cokolwiek mądrego do głowy zaświtało-w co bardzo wątpię. No to kim jest Konradek? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 23:58 A czy ja muszę znać wszystkie łajenka związane z FMS i SLD? Ja chciałabym, aby ktoś z FMS lub SLD wypowiedział się nie na poziomie kretyna świniarza. Na to czekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-Ga Re: Do Babetki IP: 82.139.11.* 28.02.06, 00:06 Jestem pewna,że znasz te łajenka doskonale i sam się wypowiadasz jak ``..ktoś z FMS lub SLD wypowiedział się nie na poziomie kretyna ``/twój cytat/ Kto to ten Konradek? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 00:09 Spytaj Sylwusia. Jedno łajenko powinno znać drugie łajenko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-Ga Re: Do Babetki IP: 82.139.11.* 28.02.06, 00:21 Już to chyba wytłumaczyłam/tak mi się zdawało/,że nie ma żadnego pokrewieństwa między mną a ``sylweczkiem0``,ale do twojej głowy to nie trafiło/trzeba czytać literka po literce/ No babet pokaż co potrafisz i nie daj się więcej prosić - powiedz: kim jest Konradek? pozdr - ranek będzie piękny,kiedy wzejdzie słoneczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Ja-go miej ociupinę godności i naucz się czytać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 00:28 Nie sugerowałam Twojego pokrewieństwa z jakimś gówienkiem, ale skoro sam(a) się poczuwasz :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=34128387&a=34142936 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 00:10 Albo spytaj może Włodzia Stępnia, który w dniu 01.09.2005r. popełnił przestępstwo pojąc wyborców alkoholem. Włodzio też z pewnością zna wiele łajenek :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczek0 Re: Do Babetki 01.03.06, 12:29 Drogi Babetko - Miernotko!:) Tylko tyle? Na więcej nie było Cię stać? Te kilka nieporadnie skleconych zdań to wszystko? Jak mawia syn Wielkiego Reformatora cienias jesteś. :) A może to wzmianka o Konradku Cię tak zdenerwowała?:) A może trafiłem w dziesiątkę z diagnozą Twoich hmmm... problemów? :)))) Nie martw się to podobno da się leczyć... To nie wstyd zwrócić się ze swoim problemem do dobrego psychiatry...;) Utworzymy dla Ciebie grupę wsparcia na forum! Następnym razem postaraj się bardziej... i żeby Ci żyłka z wysiłku nie pękła!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:48 Ja się czerwona szumowinko z FMS nie denerwuję. Jeżeli natomisat ty chcesz pisać o jakimś skretyniałym Konradku, to sobie pisz. Już napisałam, że nie znam wszystkich łajen z FMS i SLD tylko te większe. W tym Sylweczka :) Popisz się czerwony kretynku elokwencją i napisz o Konradku :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczek0 Re: Do Babetki 01.03.06, 12:52 Ale się biedactwo podirytowało....:)) Pożyczyć Ci chusteczki? Od plucia ślinka się Miernotce na brodę wylała...:) Nie na uczelni dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:54 No, śmiało czerwony debilku z FMS - napisz o Konradku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczek0 Re: Do Babetki 01.03.06, 13:01 Wybacz Miernotko! Komu w drogę temu czas:))) Do zobaczenia jutro...Widzę, że humorek Ci nie dopisuje.... Może załatw sobie jakieś wsparcie? :)))) PS. Nadal dręczy mnie pytanie, powiedz nadal moczysz się w nocy? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 14:27 sylweczek0 napisał: > Wybacz Miernotko! Komu w drogę temu czas:))) Do zobaczenia jutro...Widzę, że > humorek Ci nie dopisuje.... Może załatw sobie jakieś wsparcie? :)))) > PS. Nadal dręczy mnie pytanie, powiedz nadal moczysz się w nocy? ;)))) Typowa dla czerwonej mendy wypowiedź. Chyba się jednak nie doczekam ze strony pustoczerwieńców wypowiedzi mniej debilnej. Nawet nie na poziomie np. Włodzimierza Stępnia, który w dniu 01.09.2005r. popełnił przestępstwo pojąc wyborców alkoholem. Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczek0 Re: Do Babetki 02.03.06, 15:56 Miernotko całą godzinkę nad tym myślałeś?:) I o pośle Stępniu nie zapomniałeś co to ,,pierwszego września popełnił... itd itp. A nie wiesz, że takie natręctwo językowe to objaw schizofrenii?;) Tydzień mija, a Ty nadal nie odpowiedziałeś na moje pytania. Wszyscy na forum wiedzą, kim jest Konradek a Ty nie? Popytaj, poszukaj i nie zapomnij też sprawdzić w swoim dowodzie osobistym... Mam też drobną sugestię, nie sil się proszę więcej na dowcip i złośliwość, nie masz do tego chłopcze ani talentu, ani krztyny polotu... Lepiej bądź sobą - chamem i prostakiem... Tak wychodzisz o wiele naturalniej:)))) A może lepiej zajmij się czymś co bardziej odpowiadałoby Twojej inteligencji. Myślałeś może o zajęciu sie wyrobem mioteł z witek brzozowych?;)) I proszę czytaj w najbliższych dniach wątki na forum, znajdzie się tam coś bardzo interesującego dla Ciebie Nie chcę psuć niespodzianki, ale podpowiem pytaniem: powiedz kim jestem z zawodu i zamiłowania? I wyciągnij wnioski, jeśli oczywiście Twój móżdżek, gładki jak pupcia niemowlaka zniesie taką operację.... Do zobaczenia Miernotko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:14 A czy ty nie lubisz Włodka Stępnia, który w dniu 01.09.2005r. popełnił przestępstwo pojąc wyborców alkoholem? Fakt, że wyborcami pojonymi alkoholem byli skretyniali funkcjonariusze PZPR, MO, ZOMO, ORMO, SB nie zmienia skali przestępstwa popełnionego przez Włodka Stępnia. A tak nawiasem, to chyba z kim innym niż wymienieni wyżej funkcjonariusze genialny poseł Włodek Stępień sobie nie pogada :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczek0 Re: Do Babetki 02.03.06, 16:56 A Gestapo? Zapomniałeś o funkcjonariuszach Gestapo!:) PS. Chyba mnie nie lubisz, co? :) Powiedz, jak to jest, kiedy ktoś miesza Cię z błotem tak jak tylko chce, a Ty nic nie możesz zrobić?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:06 Nie, ciągle pamiętam o współpracownikach Gestapo, od których w PZPR aż się roiło. To są właśnie tradycje Włodzimierza Stępnie, który w dniu 01.09.2005r. popełnił przestepstwo pojąc wyborców alkoholem. Nie zauważyła, aby ktoś mieszał mnie z błotem. Bo bredzenia czerwonych kretynów nie biorę pod uwagę. Oni są po prosty kretynami. Jak się można obrażać na świnię, że chrząka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Do Babetki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:19 I na głupiego kundla, który szczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Do Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:23 Gość portalu: Gość napisał(a): > I na głupiego kundla, który szczeka. Oczywiście. Takich w SLD jest także bardzo wielu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eol Re: Do Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 20:13 posłuchaj no babet jakżeś taki mądry to powinieneś wiedzieć że poić to można w stajni konia albo na łące krowę, a ludzi to można alkoholem częstować albo jak w wypadku posła korumpować. to tyle geniuszu konradzie, o sooory, babecie-przejęzyczyłem się jak premier marcinkewicz :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczek0 Re: Do Babetki 07.03.06, 15:09 Widzę, że nie posłuchałeś mojej sugestii i nie potrafisz wyciągać wniosków z tego co się do Ciebie mówi... Moja Ty Miernotko, masz w domu skarbonkę? Sprawdź ile tam masz, bo będzie Ci wkrótce pilnie potrzebny dobry adwokat. I nawet nie zgadniesz po co, dopóki pani prokurator z Sandomierskiej Ci nie wyjaśni... A ze mną pokorespondujesz sobie, ale już poza forum... Jak zapewne wiesz w wolnych chwilach pisuję pozwy....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopycinski [...] IP: 222.112.99.* 07.03.06, 15:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczek0 Re: Do Babetki 07.03.06, 15:38 Na przyjemność, to sobie trzeba zasłużyć ćwoku....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stepien [...] IP: 222.112.99.* 07.03.06, 15:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczek0 Re: Do Babetki 07.03.06, 15:47 Zawołaj Babeta, bo nie mam czasu na jego pomagierów... A tak w ogóle, to chyba jesteście z nim bardzo blisko;)i chyba raczej jako pasywy...Może czas na zwierzenia na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczek0 Re: Do Babetki 07.03.06, 15:51 O! obudził się Pan administrator... A gdzie to Szanowny Pan bywał przez ostatni miesiąc? Spało się, co? Ale to nic, oberwie się w prokuraturze Panu Babetce i jego licznym wcieleniom. Oberwie się w sądzie cywilnym Agorze SA, co to ,,nie bierze odpowiedzialności"... Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Do Babetki 07.03.06, 15:51 Czy jestes z zawodu tlumaczem, czy pracujesz w Rankxeroxie? Niby zadna praca nie chanbi, ale jednak.. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sars [mode detecting....] warning! => PiS'uar Alert IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.02.06, 17:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=36012584&a=37447455 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga A kto to jest Zaborek? IP: 81.219.132.* 25.02.06, 16:52 Czy on ma ksywę Zięciu, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyrocznia Do sylweczek0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 22:30 sylweczek0 ale pięknie opisałeś "Babetkę" i chyba sobie nawet z tego sprawy nie zdajesz.Nazwiska już chyba każdy się domyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczek0 Re: Do sylweczek0 01.03.06, 12:53 Właśnie zdaję sobie sprawę, ale nie chcę psuć zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: Do sylweczek0 IP: 82.139.30.* 02.03.06, 16:56 Kim jesty obecna tu na forum babetka ( i jej cała masa innych nicków)? Według mnie jest to na pewno czarci bękart. Problemem jest jednak czy jest potomkiem succubus czy incubus? Pomocą w rozstrzygnięciu tego problemu może byc tekst w poniższym linku: edward835.webpark.pl/diably.html Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczek0 Re: Do sylweczek0 02.03.06, 17:01 Dobre...:)))) A nikim ważnym....:) Tak jak pisałem miernotą... Miernota wyrosła, bo wszyscy traktują ją z namaszczeniem. A wystarczy, spuścić z gościa powietrza i co z niego zostało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Ty i głupi Józio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:09 bardzo spuściliście ze mnie powietrze :))) Odpowiedz Link Zgłoś