Gość: ala IP: *.chello.pl 12.03.03, 15:48 Powiedzcie mi, proszę, co zawiera, z czego się składa, CO TO JEST w ogóle, bo na stronie kfc zadnych informacji, tylko cennik... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mouchi Re: KFC Twister IP: 195.136.95.* 12.03.03, 16:48 no cóż najlepiej przelecieć się do KFC i sprawdzić organoleptycznie:) Gość portalu: ala napisał(a): > Powiedzcie mi, proszę, co zawiera, z czego się składa, CO TO JEST w ogóle, bo > na stronie kfc zadnych informacji, tylko cennik... > Odpowiedz Link Zgłoś
u_ Re: KFC Twister 12.03.03, 17:31 to cos jak hamburger a w zasadzie jego zawartosc w czyms pomiedzy nalesnikiem a papierem ryzowym. duzo majonezu, salata, pomidor, mieso. hmm... chyba bym nie chciala jeszcze raz sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
annamaria_2928 Re: KFC Twister 13.03.03, 04:32 jest to meksykanska tortilla de harina (tortilla z maki pszennej),zawinieta stozkowato, zawierajaca smazone kawaleczki kurczaka kfc(nie pamietam jaka to dokladnie czesc kurczaka), z dodatkiem pokrojonego pomidorka, salaty zielonej i majonezu. b. smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: KFC Twister IP: *.chello.pl 13.03.03, 14:54 Dziękuję wszystkim za podpowiedzi- nie bede probowac. Ktos mnie błędnie poinformowal, ze to cos nie zawiera miesa, a jednak... Zreszta tak podejrzewalam- co innego w KFC mozna dostac, prawda? :-) Pozdrawiam Ala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: KFC Twister IP: *.osiedle.net.pl 13.03.03, 15:40 annamaria_2928 napisała: >zawierajaca smazone kawaleczki kurczaka kfc(nie pamietam jaka to > dokladnie czesc kurczaka), >. b. smaczne. heheh ale ja za to wiem bardzo dobrze jaka to jest częśc kurczaka dokładnie każda może sie trafić łącznie z mielonymi pazurami , dziobem i innymi wnetrzościami (na dodatek juz zielonymi ) połączone jest to z wielką ilością chemii i składników które mają zakolorować mięsko na biało , żeby przypominało naturalne mięso z drobiu jednym słowem KFC I MC najtańszym kosztem jak sie da produkują swoje wyroby .Oto przykład Amerykańskich firm koszt wyprodukowania takiego twistera to suma kilkunastu groszy a nie (6zł ) może i smaczne nie przecze ale i tak to jest świństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2mek Re: KFC Twister IP: *.acn.waw.pl 13.03.03, 22:33 Jolu, pomyliło ci się z tym jak jadłaś u chińczyka. Tam się trafiają w sajgonkach kawałki kocich pazurków albo dziubków gołębich. W twisterze są po prostu piersi kurczka. Piersi sa dosyć suche i mnie przynajmniej to danie specjalnie nie smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatanista Re: KFC Twister IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.03, 00:09 Gość portalu: 2mek napisał(a): > Jolu, > > pomyliło ci się z tym jak jadłaś u chińczyka. Tam się trafiają w sajgonkach > kawałki kocich pazurków albo dziubków gołębich. W twisterze są po prostu piersi > > kurczka. > Piersi sa dosyć suche i mnie przynajmniej to danie specjalnie nie smakuje. tak, tak, specjalnie wyselekcjonowane brojlery, tylko z licencjonowanych hodowli...he he a tak btw. jak ktos je w fast foodach to mu kruwa wspolczuje, ale tak nie zabardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
vesuvio Re: KFC Twister 14.03.03, 01:48 Twister jest ok, mi bardzo smakuje, a w środku są smażone polędwiczki z piersi qrczaka. W kfc ni dają "mielonego"- w przeciwieństwie do McD. A może macie jakieś ciekawe pomysły na tomowego "Twistera"? Bo ja bym chętnie poeksperymentowała:))) Odpowiedz Link Zgłoś