Gość: kielczanin IP: 212.160.196.* 04.02.06, 08:21 szkoda ze odchodzi dobry policjant Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: berta Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 09:32 Pewnie sie nie chcial zapisac do PiSu. I wolal emeryture. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 09:35 ja bym na jego miejscu poczekał chwilke - to długo trwac nie bedzie - a jak by go wywalili to jeszcze lepiej w następnym rozdaniu ma awans w kieszeni - i to wysoki awans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 09:41 Gość portalu: kielczanin napisał(a): > szkoda ze odchodzi dobry policjant Tak bardzo szkoda człowieka dobrego policjanta, który zna się na policyjnej robocie, nie wpycha się na salony kieleckie, nie umie ustawić do fotografi, nie prosi się o artykuł w prasie z jego podobizną tylko robi szarą codzienną robotę itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 09:44 z takimi ludzmi u nas kłopot jest poważny - bo jak nie robisz cos szczególnie wzniosłego a juz anielskiego zwłaszcza tylko starsz sie przyzwoicie wypełniac swoje obowiązki np w pracy to jest z toba kłopot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Wełczyk Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 09:46 Chyba rozumiem co napisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:37 Znam człowieka. Szkoda, że odchodzi bo to przede wszystkim uczciwy (jakich w tej firmie mało)i porządny człowiek i policjant. Widocznie doszedł do wniosku, że szkoda zdrowia i nerwów na rozbijanie betonu głową. Pozdrawiam Pana-Taki Tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwy !!!!!!!!!! Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: 80.50.233.* 22.01.07, 07:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 18:57 Są lepsi od Żaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:22 ten Żak to pomyłka, będzie chyba wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Beż żalu żegnamy utrwalacza władzy ludowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 09:57 Na pohybel mu, żeby jakiś pedofil dopadł jego dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gliniarz Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 10:29 Faktycznie, gdy Żak zostanie mianowany Komendantem Miejskim będzie wesoło. Jest to naprawdę bardzo "zdolny" manadżer. Był Komendantem Komisariatu I w Kielcach. Kiedy odchodził do KPP Skarżysko to w Komisariacie nie mogli dojść ładu z zawalonymi sprawami, naprawiali je jeszcz przez rok. Następnie "leczył" KPP Skarżysko. Pod jego rządami Skarżysko uzyskiwało najgorsze wyniki w województwie. Do dziś Domaradzki stara się (nawet skutecznie)to wszystko naprawić. Teraz kolej na "naprawę" KMP w Kielcach, myślę, że niedługo wszyscy przekonają się o zdolnościach menadżerskich Pana Żaka. Gratuluję Panu Pawełczykowi dobrego samopoczucia i wiary w Żaka. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesional team To zemsta Pawełczyka na odchodne, czy co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:35 Jeśli to przemyślana decyzja, to gratuluję ;) odwagi. Jeśli to cena za pozostanie w Kielcach to też gratluję. Chyba spotkał swój swojego. Kupa śmiechu. Idziemy w kraj ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.sympatico.ca 06.02.06, 07:29 mowisz o Domaradzkim z Radomia? a jak tam p.Rysku - Glowacki tez awansowal,a moze podrosl? a co z Gola? strzelil mu ktos - gola? ej Zenek! - strzeliles kula w plot...i trafiles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lb Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lb Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:09 nawet dodam b.dobry policjant(znam osobiście),a co do dzieci- to strzeż Panie pedofila (szmatławego Zenka również)by ich nie dopadły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy komendanta Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:19 Trzymaj się Rysiek.Emerytura niech Ci dobrze służy. A jak będziesz chciał coś zrobić dla innych, to będziesz miał dużo mozliwości.Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Paweł dasz rade. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 00:36 Moim dowódcą był wcześniej właśnie Żak, i nie zgadzam się z tym co zamieszczane jest na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sieżu PAnie Komendacie Żak,jesteśmy z Panem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 00:39 Pracujemy w firmie dokładnie na jednym z podległych PAnu komisariatów, chcemy powiedzieć, iż cieszymy się z prawdopodobnej Pana nominacji.Gartuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: PAnie Komendacie Żak,jesteśmy z Panem IP: *.kielce.net.pl 06.02.06, 15:00 Łubu dubu, łubu dubu... niech nam żyje nasz nowy komendant... To pisałem ja, Sierżu z I komisariatu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EX-komendant Nieroby z firmy miejscie się na baczności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 00:48 PAnie PAwle, za łeb wszystkich nierobów i wiecej rzucic na patrole. Czas obijania i wielkich urzędasów za biurkami i nierobów dobiegł końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanna J Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.dyn.optonline.net 06.02.06, 01:47 Calkiem mlodego jeszcze policjanta wysylaja na emeryture.To kto bedzie dawal z buta,na ulicach naszego pieknego miasta.Chyba Dorn pojdzie w kamasze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sieżu JAk ion młody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:40 Przeproacował 30 lat zalicza sie do starej kliki. Niektóre jego deyczje sa niejasne dla nas policjantów do tej chwili. Jeszcze śmiał twierdzić ze plan"Stategia miasta" to jego pomysł, strefa bezpieczenśtwa w centrum też powiedział, że to jego pomysł, kipina. Panu juz podziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gliniarz Re: JAk ion młody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 09:38 Bardzo trafna ocena charakteru Komendanta Wydrzyńskiego. Ma on bardzo donośny głos. Kiedyś jedna pani powiedziała by na na nie krzyczał, a on po prostu mówił donośnie.Jednak kiedy trzeba było kogoś ukarać to trzy razy się zastanawiał czy komuś nie wyrządzi krzywdy. A zobaczycie jak będzie z tym wychwalanym przez niektórych Żakiem. Wprawdzie zostanie komendantem z polecenia infułata Wójcika z Suchedniowa, ale z katolockimi normami etyki ma on niewiele wspólnego, zreszta popatrzcie na jego wyraz twarzy, to już wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzielnicowy do Ciebie fachowcu od twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:18 Nee wiem ale Twoja wypowiedź świadczy o Twoim infantylnym wnętrzu. Jeśli nie znasz tego pojęcia zobacz w encyklopedi, jeśli takowej nie posiadasz poszukaj w internecie znaczenia tego wyrazu. Człowieku to co kupując książke(jeśli ktoś taki jak Ty kupuje) oceniasz ją po okładce? śmieszne. NAdkomisarz Żak to fachowiec, a boją się go nieroby,cieniasy,pijacy i czerwony beton. PAwle do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
paczuszka1 Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi 06.02.06, 14:42 Komendant Wydrzyński jest z serii tych, którzy zyskują przy bliższym poznaniu. Pod skorupą huczącego wodza kryje się dobre serce. W ciężkim czasie potafił być pomocny. Dziękuję. Policjantka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotto Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:26 miasta.gazeta.pl/radom/1,35219,3150494.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Panie Pawle gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:46 Jestem policjantem już od 12 lat i cicesz się iż przyjdzie człowiek młody i pełen pomysłow na usprawnienie naszej komendy. Jedny kto brał się za usprawnienie naszej policji w mieście to ówczesny komendant nadkomisarz Krzysztof Przybylski. Ale poległ bo nie miał poparcie u ludzi "góry" myśle iż Pan da rade i będzie miał wsparcie nie tylko lokalnych władz ale i "góry". Policjant z KP1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol dla sprostowania IP: *.orange.pl 07.02.06, 11:32 Pan Przybylski "poległ" nie dlatego, że nie miał poparcia z góry. Odszedł ze służby, nota bene razem z Frydrychem, po pamiętnej aferze z napadem na policjantów w Stąporkowie. Sporo rzeczy zarzucała mu wtedy prasa i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzakaL dla sprostowania(Twej nieprawdy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:25 NIe wiem czy jesteś taki tępy czy tylko wynika to z Twej niewiedzy. Pan Przybylski sam odszedł z policji gdy nie miał poparcia komendy głównej policji w walce ze skorumpowanymi osobami.Proponuje zobaczyć do artykułów lokalnych gazet z tego czasu. Odszedł na własną proźbe, stwierdzając iż nie może taki taki proceder patrzeć i nic nie móc zrobić(blokowała go góra). A później wyszedł Stąporków pod dowództwem Pana Frydrycha wtedy Przybylski był oddlelegowany do rezerwy KGP w Warszawie. Kłamstwo się tutaj szerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyKomendant Szakal ma racje (chyba nie posiadasz wiedzy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:34 Sam zajrzałem z ciekawości do starych wycinków z gazet (bo sie interesowałem tą sprawą- poszła na cała Polske) i stwierdzam iż Pan nadkomisarz Przybylski odszedł na własną proźbe jakiś czas przed manewrami w Stąporkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Karolu mający net z Orange---co za wpadak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:52 Manewry w Stąporkowie to juz po rezygnacji komendanta Przybylskiego, co za brak informacji lub poprostu celowe szerzenie nieprawdy w celu ośmieszenia dobrego imienia szeryfa Przybylskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expolicjant AT Re: dla sprostowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:11 Oj chyba jednak mała pomyłka KArolu z TWej strony. cóż nie każdy jest doskonały, ale taka gafa z twojej strony?porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: dla sprostowania IP: *.orange.pl 07.02.06, 16:40 Nie jest ważne pod iloma nickami piszesz, to nie dodaje wiarygodności. Jeśli się mylę ( stary jestem i demencją nieco dotknięty) to bądź łaskaw wkleić link do materiałów na które się powołujesz. Chętnie wszystko odszczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: dla sprostowania IP: *.orange.pl 07.02.06, 17:15 Próbowałem uparcie odszukać w sieci jakieś informacje na temat tamtych wydarzeń, ale kiepsko mi poszło. Natknąłem się jedynie na wzmianki o skazanu Pana Przybylskiego prawomocnym wyrokiem sądu za przekroczenie uprawnień, a także o orzeczeniu zakazu pracy w policji. Wiarygodność tych informacji jest jednak niewielka, gdyż pochodzą z jednego z forów internetowych. Nie udało mi się ich zweryfikować w innym źródle. Nie wiem czy taki wyrok rzeczywiście zapadł, a także czy ma to związek z pamiętnymi ćwiczeniami AT. Zapewne Szakal ma większą wiedzę, lepsze źródła - chętnie posłucham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szakaL Re: dla sprostowania dla Karola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:11 Karolu fakt na necie także takowych informacji nie znalazłem, ale z tych informacji jakie posiadam Pan Przybyslki dostał w 2005 roku statut osoby pokrzywdzonej, chyba wiesz co to oznacza??? YYy co do Twego artykułu to z całym szacunkiem dla Ciebie poszukam zmianek z gazet bo także nie znalazłem nic na necie. Jednakże wiem jaka jest prawda i postaram Ci się dostarczyc dokładne namiary na te artykuły. Ps. mzoe jakos na priv meila??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Żak najlepszym kandydatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:47 Wydrzyński młody?? kpina, ten facet jeszcze by chciał z 5 lat rządzic kieleką policja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wydrzy odchodzi dobry glina przychodzi jeszcze lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:49 Żak bije go na łba.Jest o wiele bardziej obeznany, człowiek ze starej ekipy musi juz odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Michalczyk Ciesze się z Żaka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:52 Skończy się nieróbstwo niektórych i skończy się pewniactwo pewnych pociotków w policji.Gratulacje Panie Pawełczyk, - trafna decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marycha Bogu dziękować, że jest ktoś taki jak Żak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:30 Mam męża polijanta pracującego w KMP Kielce. Mąż mój twierdzi, że Ci co sie boją mają uzasadnione obawy (tchórze, nieroby, i ludzie z kliki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś z KMP Żak jest prawdziwym gliną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:38 Pracuje z jednej z sekcji KMP podległej panu Komendantowi Żakowi. Panie PAwle powiem tak "Paweł weź ich wszystkich za morde". GRATULUJUE I ŻYCZE SUKCESÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brayan Teraz będzie prawdziwa praca :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:55 I dobrze wziąśc tych wilkich urzedasów zza biurek do patroli. Skończy sie załatwianie pracy pociotka , skończą sie klany w policji. Większość na samo nazwisko Żak już trzęsie portkami. PAnie Komendancie Żak- oby Pan się wziął za to, gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega z firmy Pawle do dzieła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:08 dośc już lenistwa. Odpowiedz Link Zgłoś