Dodaj do ulubionych

Wyższa Szkoła Ekonomii i Administracji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:29
ta szkła to jest bardzo smieszna studiuje tam mój chłopak i co zauwazyłam
wcale a wcale sie nieuczy na zajęcia nie chdzi i on ma dobre oceny
a jak ma jees zaliczenie to nawet niewie z czego ale i tak ma 4
teraz jest juz kończ i on bedzie miał inzyniera za co bo ja niewiem
dno
Obserwuj wątek
    • Gość: superwykładowca:) Re: Wyższa Szkoła Ekonomii i Administracji IP: *.2m.homelinux.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 20:29
      a jak sie twoj chlopak nazywa?
    • icu2 Re: Wyższa Szkoła Ekonomii i Administracji 26.06.06, 17:17
      inżyniera!!! na WSEiA, skoro Ci tak mówił to napewno Ci się uczelnie pomyliły
      albo on wcale nie studiuje.
      A pomijając ten szczegół wszędzie są dziobaki i studenci
    • Gość: aga niech mówią ,że to nie jest miłość........ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.06.06, 00:33
      ale men znalazł wierne dziewczę?? a jak bez biletu PKP będzie jechał to
      poskarżysz konduktorowi?? a idź z nim na te studia,też będziesz inżynierem
      • Gość: wojtuś Re: niech mówią ,że to nie jest miłość........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 00:35
        mam kolegę dziobaka kujona

jak ja nie lubię tego jego tekstu "nie mam czasu musze się uczyć"

drazni mnie to strasznie

pewnie jestem przewrazliwiony
    • Gość: Rozpacz Re: Wyższa Szkoła Ekonomii i Administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 08:53
      ech jeszcze mi powiedz, że studiuje na WSEiA budownictwo to padnę. Nie
      zapomniałaś ufarbować włosów na blond?
    • Gość: Magda Głupie insynuacje, czyżbyś zazdrościła? IP: *.visp.energis.pl 27.06.06, 20:00
      Jesteś chyba głupią blondynką lub jesteś osobą powiązaną z konkurencją. Ja
      studiuje tam informatykę... Muszę ciężko pracować by mieć 5 i 4 i rywalizowac z
      facetami... Czy ty wogóle wiesz kto tam wykłada i co nas uczy? Czy ty słyszałaś
      kim jest profesor Dzwinel?....Chyba żeczywiście nie wiesz o czym mówisz...
      Jesteś dno skoro upadlasz swojego chłopaka.
      • Gość: ;) do Magdy z WSEiA IP: *.klc.vectranet.pl 03.03.08, 23:01
        z czym do ludzi?! a czy pan dzwinel powiedzial ci ze zeczywiscie
        pisze sie przez "rz" ??????? kazdy wie ze szkolnictwo prywatne w
        kielcach to dno i nikt nie musi sie wysilac zeby bronic takich
        pseudo uczelni jak WSEiA WSH czy WSU, ktore sa nastawione na ilosc
        studentow(lepszy zarobek) no i co z tego ze znajdzie sie tam ktos
        uznany w srodowisku akademickim skoro i tak w szkole zero wymagan od
        studentow bo student to klient a klient nasz pan! znam pare osob na
        tej twojej informatyce z poziomem matematyki rownej gimnazjum a
        zaliczaja analize matematyczna bez problemu na 4.0 a nawet 4.5 wiec
        no comment...
        • Gość: bb Re: do Magdy z WSEiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 21:44
          Tak, naturalnie, zwłaszcza, że to liczba ludzi, a nie ilość. Ilość może być puchu... w głowie:((
          • Gość: marek Re: do Magdy z WSEiA IP: 79.139.10.* 12.01.09, 18:29
            ta szkółka jest dnem po korytarzach snuja się głupie cipy i tłumoki, które nie
            wiedzą ze ten kwit (dyplom ha!ha!) który dostana mogą sobie wrzucić do kibla,
            wyremontowany budynek to nie wszystko
            • Gość: bolek Re: do Magdy z WSEiA IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.09, 19:55
              nie mam nic wspólnego z tą szkolą, ale da się zauważyć, że coraz więcej jej
              absolwentów się pojawia. Po prostu zwiększa się konkurencja na rynku pracy i na
              szczęście sam dyplom, nawet uczelni państwowej nie wiele znaczy, trzeba się
              jeszcze pokazać z innej strony (certyfikaty językowe lub znajomość języków,
              doświadczenie zawodowe, działalność poza tokiem studiów).
              • Gość: djnf Re: do Magdy z WSEiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 22:03
                przede wszystkim posiadanie MÓZGU
    • Gość: aga Wyższa Szkoła Ekonomii i Administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 18:09
      a co z kierunkiem prawo?gdzie jakies komentarze??:)
    • Gość: zdegustowana Wyższa Szkoła Ekonomii i Administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 22:21
      Zdecydowanie odradzam tę uczelnię. Jak dla mnie to instytucja nastawiona
      wyłącznie na zysk. Chociaż faktycznie są wykładowcy którzy zasługują na ogromny
      szacunek , ale należy dodać,że pracują tam nie w pełnym wymiarze,więc kontakt z
      nimi jest ograniczony.
      Faktyczna nauka przebieg tam 2 razy do roku w okresie sesji. Natomiast oferta
      uczelni zachęcająca do złożenia tam dokumentów nie ma niestety pokrycia z
      rzeczywistością np.jeżeli napisano ,że do wyboru jest 6 języków obcych a uczy
      się tylko ang. , niem. i rosyjskiego to jest to taka "mała" rozbieżność. Skoro w
      ofercie przedstawiono język hiszpański i go nie ma a odpowiedź władz jest taka
      ,że nie ma lektora by te zajęcia poprowadził to coś jest nie tak.
      Studiuję tam i na szczęście kończę niebawem, więc moja opinia jest wiarygodna ;)
      pozdrawiam
    • Gość: ona Wyższa Szkoła Ekonomii i Administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 22:23
      Jeśli chodzi o studiowanie prawa na kieleckiej uczelni prywatnej to nie widzę
      dalszych perspektyw a te same pieniądze można zainwestować np. w zaoczne prawo w Krk
    • Gość: lol Re: Wyższa Szkoła Ekonomii i Administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 23:31
      chyba ci chodziło o politechnikę, opis się zgadza
      • Gość: wsei Re: Wyższa Szkoła Ekonomii i Administracji IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 02:08
        chłopak pewnie jest na studiach I stopnia. Inż. lepiej brzmi niż lic. więc tak
        powiedział dziewczynie, nie czepiajcie się tego. Może nawet sam nie wie jaki
        tytuł zawodowy będzie miał po studiach.

jedno trzeba przyznać WSEiP, że jest bardzo aktywna. Otworzenie prawa to nie
        lada sztuka, zwaszcza w mieście gdzie nie ma go na uczelni państwowej.

Każdy wie, że na uczelnie pryw. idą osoby, którym się nie chce uczyć i wolą
        zapłacić i mieć z głowy. Są oczywiście wyjątki, ale raczej mało liczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka