Dodaj do ulubionych

Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm

IP: *.kielce.net.pl 24.02.06, 15:51
Kolporter wygrajcie dla Sportingu!
Obserwuj wątek
    • Gość: Sporting fan Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.kielce.net.pl 24.02.06, 15:51
      Kolporter wygrajcie!
    • Gość: piotrek Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:19
      Zapowiada sie prawdziwe widowisko. Bedzie bardzo ciekawie.Jeszcze chyba zaden
      mecz w histori ligi firm nie był tak nagłosniony
      • Gość: Ślichowice Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 24.02.06, 20:13
        Wszyscy kibice Korony i reprezentacji Polski w Kielcach kibicujcie
        Kolporterowi. Zapełnijcie halę. Dzięki Jarkowi i jego kumplom jeździliśmy na
        kadrę. PAMIĘTAJCIE O TYM! Utrzymajmy SPORTING W LIDZE> SPORTING SPORTING
        SPORTING SPORTING.
      • Gość: Marcin Sosnowiec Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 24.02.06, 20:15
        Sosnowiec też za SPORTINGIEM. Pozdrawia Marcin. Sporting był na EURO 2004 w
        PORTUGALII!!! Byliśmy też. Jarek Kruk trzymaj się!
      • Gość: Przekazujcie Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 24.02.06, 20:17
        Przychoźcie z kumplami znajomymi na Kolportera! TYLKO SPORTING. I prośba do
        Sportingu - wróćcie do biało-zielonych koszulek. Niebieskie są fajne, ale biała
        zieleń to potęga.
    • Gość: KOLPORTER Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 24.02.06, 20:26
      Do wszystkich którzy chcą jechać na mecz Kolportera w niedzielę z Bocianka:
      Autobus nr 13 wyjeżdża spod Orlenu o godzinie 16.53. Przekażcie tą informację
      dalej, pokażcie jak dużo ludzijest związanych ze Sportingiem i trójkami który
      atakowali niektórzy ludzie.
      • Gość: Spoks Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 25.02.06, 10:25
        Koledzy to nie Unimaks ma coś do turniejów trójek tylko Arek Krala, który
        eksonuje że jeden zawodnik zaatakował sędziego na Bocianku. Sędzia nawet nie
        został dotknięty, a zawodnik o nazwisku Dembiński dostał surow zawieszenie.
        Bramkarz Coli Dragon który na Lidze Firm ubliżał Trzepałce nie dostał nic! Tam
        kary dostają tylko Ci którzy podpadną w meczach z Unimaksem. A Arek najbardziej
        nie lubi oczywiście... Kolportera. Ustawił terminarz przeciw Kolporterowi pod
        Unimaks. To jest prawda, ale Krala będzie szantażował teraz wszystkich że Liga
        Firm się rozwali. To w jego stylu, bo zachowuje się on jak dziewczyna w ciąży.
        A może jest w ciąży z kimś ze Świętokrzyskiego Związku Piłki Nienożnej.
        Pozdrawiam kolegów z PC-Techu i Cefarmu.
        • Gość: c kolporter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 10:57
          Ty , fanie kolportera, prawdopodobnie marny graczu tego zespołu, nie pisz
          głupot, że wszystko kręci się przeciwko wam, że Krala źle ustawił terminarz,
          niedobrze się robi jak się czyta takie głupoty, zawaliliście trzy mecze i
          trzeba sie do tego przyznać a nie wiecznie obwiniać sędziów, organizatorów. Jak
          jesteś taki doskonały to zorganizuj nowy lepszy turniej a my na forum ocenimy.
          a od cefarmu to się odstosunkuj
          • Gość: Gracz Sportingu Re: kolporter IP: *.eranet.pl 25.02.06, 11:34
            Sporting pozdrawia wszystkie drużyny Ligi Firm.
          • Gość: CFV Re: kolporter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:47
            Pozdrawiam całe piłkarskie Kielce. Naprawdę nie brakuje u nas dobrych
            turniejów, brakuje jednak integracji skłóconego środowiska. JUTRO JESTEM NA
            KOLPORTERZE. Nie mam nic do lekarzy ale Sportingu byłoby szkoda, bo jest
            najpopularniejszą drużyną w Kielcach i zdecydowanie najbardziej medialną.
          • Gość: Domel Re: kolporter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:51
            Fajnie się dzieje że turnieje są tak popularne. Widzicie ile Sporting znaczy
            dla tej ligi. Więc go nie spuszczajcie.
        • Gość: gracz Unimaxu Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.poligrafia.pl 25.02.06, 12:14
          Gościu gram u Arka parę lat i nigdy mi nie powiedział żebym nie grał w
          trójkach.Ciągle Go ktoś krytykuje,a spróbój coś zrobić lepiej od
          Niego.Przypomnij sobie wasze zachowanie na i po meczu z Cefarmem, kompletna
          żenada, terminarz to sobie sami układaliście,Arek zawsze wam szedł na rękę to
          nie opowiadaj głupot,napisz co ci się nie podobało w terminarzu konkretnie(może
          mecze mieliście za późno i było ciemno heeeeeeeeee). A co do lubienia i
          nielubienia to wiem jedno, Arek nie lubi tylko głupich ludzi.I na koniec ty nie
          wiesz jak się zachowuje dziewczyna w ciąży bo jej nigdy nie miałeś, sam o tym
          dobrze wiesz.Szacunek dla mądrych ludzi.
          • Gość: Zawodnik Sportingu Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 25.02.06, 12:16
            Zawodnicy Sportingu nie mają nic wspólnego z tym co się tutaj wypisuje prócz
            tego że zapraszamy ludzi na mecz Kolporter-Lekarze. Hej, Unimaks macie coś do
            Sportingu?
            • Gość: Neutralny Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:36
              Ja lubie i szanuje Cefarm, bo po najporządniejsza drużyna w lidze tylko żałuję
              że zmieniają nazwę. To przykre i smutne.
    • Gość: Pablo Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 12:53
      Zapraszam na stronę www.kieleckifutbol.pl bo jest niezła. Czasami mają
      opóźnienia ale fajnie piszą. Pozdrowianie dla wszystkich od NOMI.
      • Gość: Czarnovia Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 25.02.06, 13:50
        Piłkarze Czarnovii pozdrawiają Sporting. Jesteśmy z Wami, SPORTING jesteśmy z
        Wami.
        • Gość: Andrzej W. Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 15:53
          Ludzie co chcecie od Kolportera czy Unimaksu? Przecież królowie buraków tej
          ligi to Foksdrob!!! - Zenek sprzedawca sukienek i jego śmieszna kompania nadają
          się do obdzierania piór z kur na wichurze. Ja tam ich lubię bo fajnie oglądać
          jak koperki grają w piłę.
          • Gość: Michał Patowski Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 15:54
            Foksy są w porządku!!! Sam kiedyś dostałem kurę od nich.
          • Gość: Andrzej W. Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 15:55
            I zjadłeś ją? Dlatego masz takie problemy z głową mule?
            • Gość: Michał Patowski Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 15:56
              Nie zjadłem jej dałem ją kotowi sąsiada. Kotek zdechł...
              • Gość: Andrzej W. Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 15:57
                Pozdrawiam wszystkich zawodnikow Samsona Samsonów i łowców kur!
    • Gość: Tomek M. Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 25.02.06, 19:12
      Szkoda, że się Liga Firm kończy... To super zawody, można tylko żałować że nie
      gra się systremem mecz i rewanż. Władze miasta powinny wspierać Ligę Firm, z
      tego jednak co słyszałem nie bardzo im pasuje że organizatorem jej jest
      Świętokrzyski Związek PN. Pozdrawiam Unimaks i Sporting.
    • Gość: Michał Kasprowicza Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 25.02.06, 23:01
      Już niedługo będziecie mieć z głowy SPORTING... Zniszczie Jarka K., zniszczie
      trójki będzie po problemie... Powodzenia "ENTUZJAŚCI" PIŁKI NOŻNEJ.
      • Gość: Tomek Kaniowski Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 26.02.06, 00:29
        Pozdrowienia dla wszystkich zespołów Ligi Firm, a szczególnie MPEC>
    • Gość: Piłkarz Cefarmu Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 06:00
      Sporting to bardzo dobra dróżyna. Grają ofensywnie, odważnie, są waleczni i
      świetni technicznie, ale roztrwonili siły na udział w zbyt wielu turniejach:
      dziennych, nocnych, północnych, południowych, wschodnich i zachodnich... grają
      wszędzie. A Liga Firm, to, z roku na rok, coraz poważniejsza zabawa, z coraz
      większą ilością dróżyn (i to mocnych - wystarczy popatrzeć na rozgrywki obydwu
      grup 2 ligi), coraz bardziej popularna w mediach i tak samo prestiżowa w
      kieleckim środowisku piłkarskim, jak turniej im. Zientala, czy Grudniowy
      Turniej Trójek. Jeśli się myśli o zajęciu miejsca w pierwszej trójce(a Sporting
      z tym potencjałem, którym dysponuje, na to stać), no to, niestety, trzeba te
      rozgrywki potraktować priorytetowo i nie rozmieniać się na drobne w turniejach
      typu "Pizza Calzone 2005", bo potem brakuje punktów nie tylko na podium, ale
      nawet na utrzymanie się w lidze i trzeba "żebrać", żeby ktoś tam z kimś wygrał,
      bo "zasłużeni dla kieleckiego futbolu" woleliby zostać, tam gdzie chcą
      zostać... tylko gdzie tu sport?...
      Chłodno analizując, Sporting raczej w lidze pozostanie, bo Kolporter to dróżyna
      dobra i prawdopodobnie w niedzielę zwycięży. Jednak kibicował będę Lekarzom, bo
      oni w każdym meczu o tą Ligę powalczyli, na miejsce w niej zasługują i nikogo
      nie proszą, żeby za nich wygrywał. To jest właśnie SPORT.
      • Gość: pc-gosc Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 09:54
        Dziwne masz rozumowanie ze winisz sporting ze startuje i przyczynia sie do
        rozwoju pilki noznej w naszym regionie, bo tak wlasnie jest, gdyby nie turnieje
        organizowane przez jarka to co bysmy w tych kielcach mieli lige firm i zietala i
        koniec a tu mamy jeszcze kupe innych turniejow w ktorych naprawde mozna sobie
        pograc. Jezeli chodzi o zdobywanie punktow na lidze to sytuacja jaka wystepuje
        wlasnie teraz swiadczy o tym jaka liga jest rowna a nie o tym co ty tam piszesz
        ze sporting sie wypalil, ja sam gram w jednej z druzyn ktore graja w lidze i w
        turniejach u Jarka i jakos nie czuje zmeczenia sezonem, a sporting ma na tyle
        szeroka lawke ze moze wybierac zawodnikow. Twoje podejscie swiadczy o tym ze
        jestescie slabi i sama mysl o tym ze mielibyscie wystartowac w tylu turniejach
        eliminuje was z rozgrywek w lidze. A poza tym to niegraliscie w zadnym turnieju
        u Jarka wiec jak mozna sie wypowiadac i opiniowac a i tak miejsce jakie
        zajeliscie nie jest rewelacyjne ledwo co sie utrzymaliscie. Przemysl na drugi
        raz co piszesz bo mozesz sie osmieszyc. Pozdrawiam
        • Gość: Piłkarz Cefarmu Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 14:19
          A GDZIE ktoś dostrzegł, że winię Sporting czy Jarka Kruka za to, że organizuje
          turnieje w Kielcach?? A słowa: ...Sporting to bardzo dobra drużyna. Grają
          ofensywnie, odważnie, są waleczni i świetni technicznie..." to nagonka???!!!
          Piszę o tym, że przy wyrównanym poziomie Ligi, o zwycięstwie decyduje
          dyspozycja drużyny na dany mecz, a z tym u Sportingu było różnie. Powód ?
          Wystarczy spojżeć na tabelę: Unimax, Kolporter grają mniej, Sporting, PC-Tech
          grają dużo; może szanowni komentatorzy nie dostrzegają zależności, ja owszem. A
          konsekwencje takiej taktyki należy przyjąć z honorem, a nie płakać o pozostanie
          kosztem Lekarzy.
      • Gość: Sporting CK Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 26.02.06, 11:32
        Jeśli chodzi o Sporting to należy się Wam wyjaśnienie. Jestem blisko związany z
        tym zespołem i z wszystkimi turniejami, ale zabolało mnie w jaki sposób PIŁKARZ
        CEFARMU lekceważy turnieje organizowane przez JARKA KRUKA. Nie graliście nigdy
        w żadnych z nim to się nie wypowiadajcie. Wiem, że Sporting miał zawsze trzy
        priorytety - TURNIEJ GRUDNIOWY TRÓJEK, LIGA FIRM NA HALI I TURNIEJ SYLWESTROWY.
        Ten ostatni może wypadł, bo ze względu na organizację nie wypada tam grać, ale
        znając Jarka Kruka to on na pewno nie zrezygnuje. Sporting ma szeroką kadrę i
        jeśliby przepisy na to pozwalały to w optymalnym składzie rozniósłby tą LIGĘ
        FIRM. Człowieku, ludzie ze Sportingu to grają w pierwszej, drugiej, trzeciej
        lidze, a zaczynali właśnie na turniejach u Jarka. Według mnie bardzo dobre
        turnieje rozgrywan są na boisku asfaltowym na Słonecznym - słyszałeś kiedyś o
        Turnieju Famy i zespole Wyposzczonych, który przez 4 lata nie przegrał ani
        jednego meczu... Skład, proszę bardzo: Palka, Rafał Pawłowski, Radkowskie
        (kiedyś), Kukuły, Bąk, Czarnecki (już wiesz dlaczego nie gra na betonie
        Unimaks), czy słyszałeś o Turnieju Topsportu, a może o Nocnych które cieszą się
        coraz większym powodzeniem? Nie masz prawa krytykować Jarka bo on oddaje serce
        dla tych turniejów, ba jeszcze załatwia sponsorów i sprzęt drużynom. Drużynom,
        któtre lepiej od Was grają w piłkę tylko ich nie stać na występy w Lidze Firm.
        SPORTING to też nie firma, to PASJA człowieku którą Wy chcecie powalić,
        zniszczyć. Zaręczam jednak, że czy spadnie czy nie to i tak nigdy nie zginie. I
        zawsze będzie SPORTING, a Wy wciąż będziecie zmieniać nazwy. Jarek Kruk
        zasługuje na docenienienie ze względu na to, że angażuje się we wszystko co
        jest związane z futbolem w naszym mieście, nie patrzy czy organizuje to Krala,
        Bolek, Kotkowski, nie marudzi TYLKO GRA. Trzeba mieć charakter jak on, albo go
        nie mieć jak pewni ludzie którzy zorganizowali nagonkę na Jarka. Na pewno
        jednak Sporting da sobie radę. Pozdrawiam.
      • Gość: SPORTING CK Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 26.02.06, 11:34
        I jeszcze jedno kolego z Cefarmu: drużyna się pisze przez U, nie przez Ó.
      • Gość: Tomek M. Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 26.02.06, 11:37
        Kolega Obarzanek z zespołu LEKARZE zadzwonił do zawodnika Kolportera z
        propozycją kupienia meczu. CZY TO JEST SPORT piłkarzu Cefarmu?
      • Gość: Pizza Calzone Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 26.02.06, 11:38
        Takiego turnieju nie było? Może Cefarm nam go zorganizuje?
      • Gość: Jędrek S Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 26.02.06, 12:18
        Co za bzdety wypisujesz... Może czujesz się już przemęczony przez to pisanie?
    • Gość: Cef Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 14:24
      A GDZIE ktoś dostrzegł, że winię Sporting czy Jarka Kruka za to, że organizuje
      turnieje w Kielcach?? A słowa: ...Sporting to bardzo dobra drużyna. Grają
      ofensywnie, odważnie, są waleczni i świetni technicznie..." to nagonka???!!!
      Piszę o tym, że przy wyrównanym poziomie Ligi, o zwycięstwie decyduje
      dyspozycja drużyny na dany mecz, a z tym u Sportingu było różnie. Powód ?
      Wystarczy spojżeć na tabelę: Unimax, Kolporter grają mniej, Sporting, PC-Tech
      grają dużo; może szanowni komentatorzy nie dostrzegają zależności, ja owszem. A
      konsekwencje takiej taktyki należy przyjąć z honorem, a nie płakać o pozostanie
      kosztem Lekarzy.
    • Gość: Cef Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 14:25
      Tomek M. pisze "...Kolega Obarzanek z zespołu LEKARZE zadzwonił do zawodnika
      Kolportera z propozycją kupienia meczu. CZY TO JEST SPORT piłkarzu
      Cefarmu? ..." - a czym niby mieli by zapłacić: darmowym leczeniem grypy ?
    • Gość: Cef Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 14:26
      Rzeczywiście drużyna się pisze przez U, nie przez Ó. Dzięki, kolego ze
      Sportingu.
    • Gość: Cef Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 14:37
      Do wiadomości kolegi Sporting CK: W turniejach u Jaromira Kruka grałem i w
      trójkach i na asfalcie i wygrywalismy i z Rekinami i ze Świętokrzyskim (z
      Kukułami i Radkowskim w składzie) i z KSZO Ostrowiec z Jopem (ćwierćfinał
      Grudniowej Ligi Trójek, wtedy jeszcze turniej o puchar Do-Centa, 1:1 w meczu,
      karne 3:2 dla nas). Dla ścisłości dodam, że zarówno Rekiny jak i
      Świętokrzyskie, za porażki nam się zrewanżowały, KSZO nie :) (pozdrawiam
      kolegów z Video Center). O turniejach "Famy" słyszałem, drużyna Wyposzczonych
      jakoś umknęła mojej uwadze. Respect dla JKM za pasję.
      • Gość: Martinez Brawo Kolporter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 19:46
        chciałbym w tym miejscu pogratulować i podziękować wam(kolporterowi) za
        dzisiejszą grę z lekarzami. pokazliści kawał dobrego futbolu ale i to że można
        grać fer do końca. Brawo!!!!. Pozdrawiam
        • Gość: Martinez do Lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 19:51
          przykro mi chłopaki ale niestety :)2 liga was czeka. Ale powiem szczerze 1 liga
          to dla was za wysokie progi nie okłamujmy się. oglądałem dzisiaj waszą
          bezradność. to nie była gra w piłke to był poprostu dramat. i do tego jeszcze
          ten płaczek jak mu tam Obrzanek czy Obarzanek nieważne. Tylko go dotknąć a ten
          już pada na parkiet jak kłoda. skup się na swojej grze a nie na efektownym
          padaniu płaczku !!!Viva kolporter:)pozdro no 9 :)
          • Gość: Suarez Re: do Lekarzy IP: *.eranet.pl 26.02.06, 20:49
            Ty Martinez, to nie żaden Obrzanek i tylko Obwarzanek. Taki jak te na rynku w
            Krakowie.
          • Gość: pc gosc Re: do Lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:12
            pozdro zgadzam sie z toba .............. cieniasy won do II ligi i tak sie tam
            nieutzrymacie ia zapamietajcie sobie jedno nie lekcewarzcie przeciwnika i jak
            sie umawiacnie na sparingi to przychodzcie bo to szczyt hamstwa wystawiac kogos
            z kim sie umowiliscie na gre.
      • Gość: Sporting CK Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 26.02.06, 20:34
        W takim razie szacunek dla zawodnika z Video Center, nazwa brzmi Turniej Do-
        centa, zamiennie Turniej Grudniowy, wiem dobrze, bo pomagam przy tej imprezie.
        Uważasz, że Sporting nie powinien grać w tylu turniejach?
      • Gość: Sporting CK Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 26.02.06, 20:36
        A Sporting, sam pewnie wiesz ma z 50 zawodników do grania... I nie widzimy, my
        uczestnicy wtym nic złego, że jest mnóstwo turniejów. Liga Wiosenna na
        Słonecznym cieszy się niezmiennie wielkim powodzeniem, nie załamuje nas nawet
        to że nie gra Cefarm.
    • Gość: Normalny Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 26.02.06, 20:42
      Nie wiem kto rozpętał tą fatalną wymianę zdań na forum. Nie było to potrzebne.
      Lekarze Lekarzami, Kolporter Kolporterem, Sporting Sportingiem - z tego co tu
      wyczytałem nie chodziło jednak o to tylko o to by zniszczyć turnieje komuś
      niewygodne. Jestem mieszkańcem Słonecznego i poczułem się urażony gdy jakiś
      kolega skrytykował turnieje (tak zrozumiałem) inne prócz Ligi Firm, Ziętala
      (ten jest najgorszy w Kielcach, żenujący wręcz). Zapraszam na Wiosenną Ligę,
      Famę, Topsport, Ligę Radia Kielce. Pizzę Calzone też tu dostaniesz i chyba się
      nie przemęczysz, a będziesz wypoczęty na nową edycję Ligi Firm. Przeciw
      Sportingowi też gramy i mamy pretensje że się nie oszczędzają na Ligę
      Firm...
    • Gość: Fan Foksdrobu Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 26.02.06, 20:46
      Foksdrob ładnie błaźnicie swoją firmę takimi występami jak z Unimaksem. To była
      żenada. Lepiej będzie jak zamiast piłki zaczniecie solidnie kopać buraki na
      wichurze, bo handel kurami jest nierentowny. Zenek Ciebie mi tylko szkoda,
      pogoń tych swoich obwiesi na cztery strony świata i wsadź do składu ziomków
      spod Kajetanowa, przynajmniej pobiegają, może i bez sensu, ale liczy się samo
      bieganie. Jesteście dziady i żal patrzeć jak kopiecie się po głowach.
    • Gość: pcgosc Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:07
      Hej co ja widze lekarze sa w II lidze i niech tak zostanie bo buraki nie
      zasluguja na taki zaszczyt by grac wyzej, a pelen szacunek dla Kolportera
      chlopaki pokazaliscie klase i tak dalej trzymac w przyszlym roku pogramy razem i
      mysle ze bedzie wyrownana liga i wiecej emocji pozdro no.1
      • Gość: Heya PC-Tech Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 26.02.06, 21:46
        Podobno Sporting prosił Kolporter żeby wygrał z Lekarzami, Mój Boże. I oni
        wygrali. Jakież to nieportowe, mogli odpuścić mecz i Lekarze którzy ciężko
        zapracowali na pierwszą ligę by w niej dalej byli... Przykre, zapłaczemy się na
        śmierć. Niech nam żyje PC-Tech, niech żyje Mariusz Mazur, niech żyje Erwin
        Zdziechowicz, niech żyje Marcin Kowalski, niech żyje Łukasz Paprocki, niech
        żyje Marcin Słoń, niech żyje Michał Mielnicki. Hej, hej PC-Tech!!!! Hej, hej PC-
        Tech. Z kim macie zgodę, bo to ważne PC-Tech?
        • Gość: Kris Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:51
          mazur w przyszlym roku znow zaloze ci kanala ;-)
          dzieki kolporterowi dostane znowu szanse
          • Gość: Polo Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 26.02.06, 21:56
            Cześć Kris, Mazur jest cieniutki co? Jeszcze trzyma z tym Sportingiem którego
            nienawidzę...
          • Gość: pcgosc Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:03
            ty kris pajacu jeden mam nadzieje ze sie spotkamy na boisku bo widze ze tu na
            forum boisz sie przyznac do swojej nedznej torzsamosci .
          • Gość: masa Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:11
            Kris to pseudo pedala i dlatego tego goscia powinno sie gdebic za to ze
            tajemniczy jest i gowniany z niego zawodnik tez. A w przyszlym roku to mozesz
            pomazyc o strzelaniu bo jedyna rzecza jaka bedziesz mogl zrobic to strzelic
            sobie baranka przed wejsciem na hale bo twoje umiejetnosci sa na tyle cienki ze
            nie zalapiesz sie do zadnego skladu no chyba ze lekarze cie wezma do swojego
            skladu to wtedy bedziesz mogl pokopac ale w II lidze a bramki to postrzelasz
            chyba samemu sobie. pozdro wiesniaku
            • Gość: Fifek Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.kielce.net.pl 26.02.06, 22:23
              Daj spokój masa krisowi boto leszcz najduch okrutny który nawet się nie myje i
              ma ryja pełnego pryszczy. Kris to zwykła menda co się po forach szwenda i do
              tożsamości się nie przyznaje bo frajerom d... daje.
              • Gość: masa Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:41
                Ok nie bede sie do jego poziomu znirzal dzieki i narka
                • Gość: Fifek Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 27.02.06, 00:32
                  Fifek jest z PC-Techem! Kris to barachło, więc nie przejmujcie się nim. NIECH
                  ŻYJE RÓWNOUPRAWNIENIE!
                • Gość: Fifek Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 27.02.06, 00:35
                  Real Madryt przegrał z Majorką 2-1, a ja przez to u bukmacherów. A tu do
                  lekarza mnie nie przyjmą, bo lekarze do drugiej ligi zlecieli.
      • Gość: Hools Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 26.02.06, 21:50
        Proponuje układ: Pc-Tech - Sporting - Niburski - Becher, Ci co grają u Mazura w
        turniejach w Mniowie. Układ z Kolporterem może być, bo są chłopaki z klasą
        (Pozdro Paweł Relidzyński - facet na poziomie). Trzymajcie się razem, może nie
        będziecie przez to tak przemęczeni jak wypoczęty CEFARM. Najważniejsze, że jest
        wesoło, kwiatki kwitną, ptaszki śpiewają, a buraki z ekstraklasy spadają.
        • Gość: hools 2 Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.kielce.net.pl 26.02.06, 22:27
          Założcie kontrabandę w składzie: Foksdrob plus Jurek ze Szczukowskich Górek,
          Kryśka Mądra Głowa z Kajetanowa, Tomek co się nie goli z Koziej Woli, Jenk co
          nie może sprzedać firanek i Ela co się dopierdziela. Foksdrob to potęga, potęga
          i basta, drużyna w której na kązdym kroku znajdziesz przychlasta. A tak
          poważnie to nieźle te ogórki dostały: 2-10 od Unimaksu. A Zenek tym
          pseudopiłkarzykom jeszcze płaci, podobno papierem toaletowym żeby mieli się
          czym podcierać po porażkach. Leśnik Zagnańsk pozdrawia Wołka i trochę nam
          przykro że on robi z siebie kołka... Hej, hej renesans.
    • Gość: Cef Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 01:04
      Chciałem zwrócić uwagę, że nie krytykowałem, nie krytykuję i nie mam zamiaru
      krytykować jakiegokolwiek turnieju (poza "Pizza Calzone 2005", który, jak
      celnie spostrzegł jeden z gości tego forum, nigdy się nie odbył). Uważam, że
      Sporting ma taki skład (z młodym Wojtasińskim na czele) i tak potrafią zagrać,
      że śmiało mogliby Unimax zdetronizować, gdy tymczasem... no nieistotne; turniej
      się skończył, zwycięzca wiemy jaki, spadają: Lekarze, Gajm, MPEC, Renesans.
      Gloria Victis! [Gloria Victis nie spada, tylko to jest takie powiedzenie -
      uwagę tą kieruję do błyskotliwego obserwatora turnieju "Pizza Calzone", reszta
      niech nie bierze do siebie:)] Sporting CK niech się nie załamuje absencją
      Cefarmu na innych turniejach, spotkamy się w następnej edycjii Ligi Firm, bo
      baraże to już chyba wygracie ?
      Cała ta dyskusja uświadomiła mi, że każdy turniej jest ważny, dla jednych ten,
      dla drugich inny. Pozdro all.
      • Gość: Sporting CK Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.kielce.net.pl 27.02.06, 09:46
        Bo dla Sportingu nie ma turniejów ważnych i mniej ważnych. Problemy kadrowe na
        Lidze Firm też Ci moge prosto wytłumaczyć - praca zawodników, obowiązki klubowe
        i kontuzje. Z kadry Ligi Firm Sportingu może 2-3 graczy występowało w podobnym
        czasie w Nocnych turniejach. Sporting mimo iż skład ma wartościowy ma także
        słabe punkty, szczególne luki w defensywie. Dlatego ostatnio rzadko coś
        wygrywa.
      • Gość: Sporting CK Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.kielce.net.pl 27.02.06, 09:47
        Z barażem różnie może być, wszystko zależy od terminu.
        • Gość: fan Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.futuro.kielce.msk.pl 27.02.06, 10:34
          z kim sporting gra w barazach?.jesli wie ktos jakie wyniki były w ostatnim
          weekendzie móglby napisac. z góry dzieki
          • Gość: PK Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 27.02.06, 11:05
            SPorting z NOMI lub z Elmarem, termin nieznany.
            • Gość: Eto Eto i Ronaldinho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 12:28
              Pozdro Roni :)
              • Gość: Cicinho Re: Eto i Ronaldinho IP: *.eranet.pl 27.02.06, 12:34
                Roni Krala Cię i tak nie dopuści do Halowej Ligi Firm, bo jesteś zrzeszony!
                • Gość: Roni Re: Eto i Ronaldinho IP: 82.139.11.* 27.02.06, 12:37
                  Dam sobie rade i tak jestesmy najlepsi i nie ma na nas mocnych:)Pozdro Pc-tech
                  pozdro Samuel
          • Gość: Wiwat Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 27.02.06, 12:57
            Wiwat Liga Firm, wiwat!
            Liga Firm na wesoło:
            UNIMAKS - na parkiecie najlepsi, sprawiają wrażenie zawodowców, Arek Krala
            trzyma tam żelazną dyscyplinę. Gwiazda Rabieja świeci aż do dachu hali na
            budowlance, a Przybył który został poczęty w bramce piłki ręcznej nawet muchy
            do siatki nie wpuści. Najsmutniejszy jest oczywiście Aruś Krala, którego
            denerwuje fakt, że Unimaks traci gole. Arek wyluzuj trochę i strzel sobie kupkę.
            KOLPORTER - wesołe towarzystwo, ci rozmawiają z innymi. Amal strzela gole jak
            szalony, Sławek W biega biega biega, reszta robi swoje. I ten wiecznie
            uśmiechnięty Paweł R, kiedyś gwiazda Atestu. Bardzo nielubiani przez Unimaks,
            Cefarm, ale lubiani przez Renesans.
            FOKSDROB - Zenek zebrał śmietankę z okolicznych wiosek, ale epidemia ptasiej
            grypy popsuła morale zespołu, który uległ Unimaksowi 2-10. Nie wszyscy
            przychodzili na mecze w pełni trzeźwi. Kandydat numer jeden do tytułu mistrza
            województwa buraków.
            UKS - Agresywny Andzia Fendrych chyba nie zaprzestał łykania prochów, bo prócz
            piłki kopał rywali i niepotrzebnie coś mamrotał aż trudno go było zrozumieć.
            Tak to ziomale w porządku, można z nimi flaszkę wypić.
            CEFARM - mają swój świat, wypisują dyrdymały o przemęczeniu. Na boisku solidni,
            niezły futbol, no i wasale Unimaksu. Leczą się u Lekarzy, ale nie u wszystkich
            zawodników widać tego skutki.
            ZETO - prawdziwi komputerowcy, zaprogramowani jak najlepsze maszyny. Roznieśli
            Pc_Tech i zrobiło spore wrażenie. Na Iskrze tłuką grubasów sponsorów Vive jak
            chcą, w Lidze Firm jest ciężej, ale pozytywni, bo nie pajacują.
            COLA DRAGON - wiedzieli kiedy można bić rywali i wyzywać sędziego zwanego
            kretem. Drużyna nastawiona na walkę, walkę, walkę, myśląca że cały świat jest
            nastawiony przeciwko niej. Tak nie jest, bo większe łochy niż oni występują w
            kieleckich zespołach. Pozdrawiamy wąsacza który jak przyszedł na świat miał już
            pretensje do twoich starych.
            KOLPORTER SERWIS - potrafią wyprowadzić przeciwników z równowagi. Gra u nich
            ulubieniec kibiców Lewy. Mistrzowsko wykorzystują błędy rywali i punktują.
            Rozbili w proch Sporting i PC-Tech. Pozdrowienia dla golkipera, chana
            tatarskiego, kuzyna sułtana tureckiego.
            PC-TECH - bramkarz jak miał dzień to bronił w transie, jak nie to panikował.
            Zalecany byłby pobyt w sanatorium golkiperze, bo strasznie nerwowy jesteś.
            Potencjał mają przyzwoity, ale czasami kopią tą piłkę bez sensu. Chyba za dużo
            gwiazd i gwiazdeczek. Dobrze, że się utrzymali bo są medialni.
            SPORTING - nerwowy szef zespołu, polecamy relanium. Jak tu się nie denerwować
            skoro sami sobie wbijali gole. Dziwna drużyna fatalnie robiąca zmiany i chyba
            zbyt impulsywnie reagująca. Jak chcą walczą jak wariaci, ale czy wszystkim się
            chce skoro jeden chce udowodnić drugiemu że jest lepszy. Mają duże perspektywy
            na przyszłość ale muszą rozstać się z kilkoma zawodnikami przez duże Z.
            LEKARZE - wyleczeni z ekstraklasy, ulubieńcy sędziów. Niezły Obarzanek, choć
            kiepski z niego aktorzyna, reszta biegaczy i dyskutantów. Chcieli kupić mecz od
            Kolporterowców, ale nie ustukali kasy. W drugiej lidze zespoły są biedniejsze,
            łatwiej będzie załatwiać.
            GAJM - jak można z takim składem spaść? Jedynym osłabieniem, ale za poważnym
            był Wołek, czołokop Leśnika Zagnańsk. Wołek wkopał tych dobrych zawodników do
            drugiej ligi, albo w przepaść, bo mogą się rozlecieć.
            MPEC - kontuzje ich zniszczyły, bez dwóch najlepszych nie byli w stanie się
            utrzymać. W porządku typy, też ich żal.
            RENESANS - wyśmienity bramkarz (na Mundial go bierzmy, jeden przyzwoity
            techniczek, taki malutki i grupa bezpojęciowców którzy równie dobrze jak na
            hali mogliby sobie biegać po łąkach.
            A NAJWAŻNIEJSZE ŻE BYŁO WESOŁO.
            • Gość: edek Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 13:03
              Jarek daj sobie spokój z takimi podsumowaniami, to tylko ciebie bawi
              • Gość: Paweł Kowalczyk Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 27.02.06, 13:07
                Naztwam się Paweł Kowalczyk edek.
              • Gość: Paweł Kowalczyk Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.kielce.net.pl 27.02.06, 13:24
                Przedstawiłbyś się jeszcze kolego na koniec.
            • Gość: orion Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: 80.51.251.* 27.02.06, 14:54
              fuck off pierdoło!!!!!!!1
    • Gość: Zawieszenie broni Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.kielce.net.pl 27.02.06, 13:18
      Wszystkim zespołom które robią sobie jaja na forum, a myślę że chodzi tu o
      Cefarm, Unimaks, PC-Tech, Sporting, Foksdrob itp. proponuje zaprzestanie tej
      nędznej zabawy. Zacznijmy wreszcie robić coś razem, nie tylko wypisywać
      pierdoły jeszcze się nie przedstawiając. Szczególne pozdrowienia dla zawodników
      Kolportera.
    • Gość: Asko Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.kielce.net.pl 27.02.06, 13:19
      Dobry pomysł Tomek zarzuciłeś brawo. A Kowlaczykowi zalecam żeby przestał
      wypisywać brednie, dobrze że się chociaż Pawełku przyznałeś. Wpadnij wieczorem
      do CKM.
    • Gość: Misiek Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.kielce.net.pl 27.02.06, 13:24
      Konczmy tę głupią zabawę.
      • Gość: masa Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.kielce.net.pl 27.02.06, 13:25
        Wszyscy jesteście głupi - Unimaks, Kolporter, Sporting, Foksdrob i reszta prócz
        PC-Techu i Krisa.
        • Gość: Miniu Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.kielce.net.pl 27.02.06, 13:26
          Fucking Sporting!!!
          • Gość: chomik! Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:25
            Koleszko zdeczka jestes troche ułomny!Tak mi sie wydaj!Tylko debile moga tak
            sie zwracac piszac takie rzeczy!Nic ja nie moge powiedziec zadnego zlego slowa
            o tej druzynie w ktorej wystepuje!Zawsze bede calym sercem z Ewertonem Sady
            tylko moja druzyna juz nie istnieje od kilku lat chlopaki sie rozjechali po
            swiecie ale pewnego dnia odrodzi sie i niech sie boja wszyscy:)Jarek moze
            potwierdzic co ta druzyna posiadala!Charakter a ja lubie grac w druzynach ktore
            posiadaja wlasnie to o czym pisalem.I tak prosze miec szacunek to tej druzyny
            bo ja mam szacunek to kazdego przeciwnika z ktorym wystepuje na boisku.Zwiazku
            z tym ze tu jestem chcialem pozdrowic caly ULTRAS50 i graczy Fertu:)trzymamy
            sie razem do konca:)Hej Hej Politechnika":)
        • Gość: Mariusz M. Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 13:56
          Jeżeli ktoś jeszcze bedzie sie podszywal jeszcze raz podemnie to koncze pisanie
          na tym forum, nie mam nic do zadnej drużyny i nic na nikogo nie pisze wiec
          jezeli jakas pala podpisuje sie za mnie to nie moja wina, a tak pozatym to
          baranie ktory nas chcesz wszystkich sklocic podszywajac sie raz za razem pod
          inne osoby ujawnij sie a sobie pogadamy .Pozdrawiam wszystkich normalnych ludzi
          na tym forum a nie jakis nie[powaznych klientow , tchorzy wstydzacych sie swojej
          torzsamosci.
          • Gość: SK Kibic Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.eranet.pl 27.02.06, 14:53
            Panowie to forum stało się już jatką. Dajmy sobie z tym spokój, albo
            rozmawiajmy normalnie. Po co było to rozpętywać. Jestem normalnym obserwatorem
            i nie ukrywam, że cenię najbardziej Sporting. I doskonale wiem, że Sporting
            szanuje innych przeciwników, a nikt z zawodników, ani tym bardziej Jarek K. nie
            wypisuje pierdół na forum. Ktoś ewidentnie chce skłócić nasze turniejowe
            towarzystwo i rozbić to co jest dobre. Wszystkich, a także największym wrogów
            turniejów trójek i na asfalcie na Słonecznym pozdrawia zawodnik Realu
            Słoneczne, który teraz kibicuje Sportingowi.
        • Gość: MASA Re: Terminarz Świętokrzyskiej Halowej Ligi Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 18:54
          NIE PODPISUJ SIE BARANIE MOIM NIKIEM JAK NIE UMIESZ TO WYMYSL SOBIE INNY CIOŁKU
          JEDEN.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka