bartek8241 03.06.10, 15:19 www.miedzyzdroje-kwatery.pl/me.jpg Publikuje swoje zdjęcie z wczoraj i sprzed pół roku. Na SB od 1 marca. Warto! Kolejna doklejka do tego zdjęcia po kolejnych 15 kilogramach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenka666 Re: Drogie Panie, same oceńcie. 03.06.10, 19:25 no gratulacje, też miałam podobne wyniki, kiedyś... swoją drogą... słitaśne focie )))))))pozdr Odpowiedz Link
bartek8241 Re: Drogie Panie, same oceńcie. 03.06.10, 21:16 Ciekawe czy półap miałaś podobny - ja startowałem na poziomie ok 147 - 150, teraz jest 133. Do ideału jeszcze ponad 50tka Odpowiedz Link
izostar1 Re: Drogie Panie, same oceńcie. 03.06.10, 22:01 Bartek super - gratuluje - mi mija w poniedzialek 4 tydzien, ale przez te 2 tygodnie w fazie II nic mi nie ubywa (((powoli trace motywacje.... Odpowiedz Link
bartek8241 Re: Drogie Panie, same oceńcie. 03.06.10, 22:19 Więc widać różnicę? Mnie to ciężko ocenić Co do zatrzymania wagi - popróbuj jeść mniej produktów zakazanych w fazie I a dopuszczonych w II - ja na nie pozwalam sobie na codzienny chleb, makaron czy ryż. Chleb - 2x w tyg. po 1,2 kromce (ze 100 gr max), makaron pełnoziarnisty raz na 2,3 tyg. Ryż - od święta. Tak samo z owocami - 1,2 x w tyg. i to głównie jabłka lub pomarańcze. Staram się też rzadko jeść orzechy, bo jak je już mam pod ręką to ... nie znam umiaru Zaczyna się sezon na truskawki i tu będę musiał uważać bo je uwielbiam. Skoro osoba, która doprowadziła się do takiego stanu jak na zdjęciu daje radę i powoli acz skutecznie chudnie to Ty też dasz radę. Tylko nie trać motywacji! U mnie przecież waga stała przez praktycznie miesiąc w miejscu, wczoraj po 4 dniach sprawdzam i minus 2 Odpowiedz Link
blaaaanka Re: Drogie Panie, same oceńcie. 03.06.10, 23:04 No no Bartek - rewelacja! Różnica bardzo widoczna! Podziwiam za wytrwałość i samozaparcie. Izostar, ja powoli też tracę motywację. Tobie przynajmniej waga stoi. Ja mam faze wzrostową - 1 na plusie Kurcze, musimy jakoś wziąć się w garść, niech Bartek będzie dla nas przykładem, ze można. Myślicie, że powrót do I fazy po 3 tygodniach drugiej ma sens? Pozdrawiam Odpowiedz Link
lenka666 Re: Drogie Panie, same oceńcie. 03.06.10, 23:15 no widać różnicę widać, mój pułap był dużo niższy z 65 na 55, do blaaanki: wg mnie Bartek ma rację, lepiej węgle dołożyć niż wracać na 1, Odpowiedz Link
izostar1 Re: Drogie Panie, same oceńcie. 04.06.10, 16:53 ja sie tak łatwo nie poddam... twarda jestem )))) Ale wkurza mnie ten zastój na wadze, ale...... uwaga kupilam dzisiaj przez internet wagę elektroniczna, wiec moze bedzie lepiej, bede widziec chociaz na minusie po przecinku hihihihii Odpowiedz Link
izawit1 Re: Drogie Panie, same oceńcie. 13.06.10, 23:21 Hej Bartek, wrocilam z wakacji i spodobal mi sie twoj ekshibicjonizm, buzia ladna, ale zdecydowanie mam ochote na wiecej, wrzuc sylwetke (no chyba ze te ponad 15 kg schudles na twarzy)))) Odpowiedz Link
anmaja76 Re: Drogie Panie, same oceńcie. 14.06.10, 08:19 Czesc Bartek, gratuluję. Różnicę widać, szczególnie na szyi i podbródku. Odpowiedz Link
ap.bb Re: Drogie Panie, same oceńcie. 14.06.10, 13:40 Bartek zgadzam się z izawit1 którą witam gorąco po wakacjach i proszę o info jak tam waga i samopoczucie po wczasach odchudzających !! Pokaż zdjęcie całej sylwetki, po buzi zdecydowanie widać różnicę, ale obrac całego Ciebie pozwoli na dokładniejszą ocenę ps i pilnuj się na wczasach, nie nadużywaj browarków Odpowiedz Link
bartek8241 Re: Drogie Panie, same oceńcie. 17.06.10, 14:22 Ok, za jakiś czas coś wrzucę Na wczasach pilnowałem się o tyle że nie jadłem słodyczy - żadnych. Za to jedzenia było 2x tyle co zazwyczaj + piwko piwko i jeszcze raz piwko. Wynik - po tygodniu 0 kg NIC Fajnie, nie? Odpowiedz Link