Dodaj do ulubionych

Listy do Mikołaja

IP: *.kielce.net.pl 04.12.02, 15:56
co chcecie dostac w tym roku od Mikołaja? czekam na propozycje!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: nube Re: Listy do Mikołaja IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 16:09
      Ja mam wyjątkowo prozaiczne życzenia:

1) książki, np. "Prywatna historia telewizji publicznej" T. Pikulskiego, albo
      albumy o malarstwie, architekturze, przyrodzie, albo tomik poezji, albo
      wszystko to razem;
      2) płyty, np. najnowszy album G. Turnaua;
      3) woda toaletowa (Kenzo, Carolina Herrera);

I to chyba byłoby na tyle ;-).

Pozdrowienia
      nube
    • Gość: joniu i kudlata Re: Listy do Mikołaja IP: *.kielce.net.pl 04.12.02, 16:10
      Chcielibysmy dostac samochod(moze byc na baterie), Karolina chce rybke w
      sloiku, spinke do wlosow(taka duza biedronke). Kazia, kolezanka Karoliny,
      kciala by NIC!!! reniferka takiego malego co w sklepie na rynku na wystawie
      stoi, wielkie zdjecie Legolasa(tego co z lukiem we Wladcy ganial) - no Kazie
      tez chce tego Legolasa. Pawel by kcial Karoline (mam nadzieje, ze Mikolaj
      wezmie duuuuuzy worek, coby sie Karolina do niego zmiescila!!! A Kazia kce
      dostac darta (taka tarcza co sie w niom zuca lotkami) tylko ma byc co swieci i
      gra jak sie trafi. Karolina kce to samo!!!tez, a ja niekcem bo i tak bende u
      nich zucal, a w zamian za to kce miec wielka wyscigowa wyscugufke z numerem 1.
      I kcemy tez (tzn. Kazia duzom picce z Maksi piccy - z czosnkiem ma byc co by
      nam z pyskuf puzniej smierdzialo fajowo). Jak moge to bym kcial tez ja (czyli
      Pawel zeby sie Mikolaj nie pomylil) fajnowy aparat do pstrykania zdjecuff taki
      co my sie to sprzodu wysuwa i wsuwa. A Karolina jeszcze mi truje ze kce miec
      walca, taki samochod na duuuuzych metalowych kolach co po rozgrzanym asfalcie
      ciagle jezdzi tak wooolno i wooolno. No i pociong, albo chociaz mieszkanie przy
      pociongu. Mikolaju ja mieszkam przy pociongu ale ona niechce ze mna mieszkac bo
      niemamy samochodu, ale juz na wstepie tego listu o niego prosilismy. Takze
      Mikolaju nasz Kochany prosimy Cie abys spoelnil nasze prosby - skromne
      oczywiscie i niezapomnij tego worka na Karoline.

• Gość: sama nie wiem Re: Listy do Mikołaja IP: 213.241.73.* 04.12.02, 16:21
      Gość portalu: Święty Mikołaj napisał(a):

> co chcecie dostac w tym roku od Mikołaja? czekam na propozycje!!!

chcialabym Drogi Mikolaju miec internet za darmo i chcialabym Kexa, tak na
      troche, pozyczyc czy cos. a co ty bys chcial? :-)
    • Gość: Święty Mikołaj Re: Listy do Mikołaja IP: *.kielce.net.pl 04.12.02, 16:28
      ja bym chcial spełnić wszystkie wasze prośby, no i tak sie stanie!!!
      Takze proscie, proscie i jeszcze raz proscie!!!
    • Gość: Świety Mikołaj Re: Listy do Mikołaja IP: *.kielce.net.pl 06.12.02, 14:44
      czyzbyscie nic nie chcieli?
      • Gość: bobi Re: Listy do Mikołaja IP: 80.48.119.* 08.12.02, 21:03
        chciałabym mieć święty spokój :-)
        a tak poważnie to ......... chciałabym wyjechać na wspaniałą wycieczke do
        Paryża :-)
        • hamsterek Re: Listy do Mikołaja 09.12.02, 08:43
          A mnie Mikołaj w tym roku w piątek postawił flaszkę ! Serio!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka