Gość: Święty Mikołaj IP: *.kielce.net.pl 04.12.02, 15:56 co chcecie dostac w tym roku od Mikołaja? czekam na propozycje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nube Re: Listy do Mikołaja IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 16:09 Ja mam wyjątkowo prozaiczne życzenia: 1) książki, np. "Prywatna historia telewizji publicznej" T. Pikulskiego, albo albumy o malarstwie, architekturze, przyrodzie, albo tomik poezji, albo wszystko to razem; 2) płyty, np. najnowszy album G. Turnaua; 3) woda toaletowa (Kenzo, Carolina Herrera); I to chyba byłoby na tyle ;-). Pozdrowienia nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joniu i kudlata Re: Listy do Mikołaja IP: *.kielce.net.pl 04.12.02, 16:10 Chcielibysmy dostac samochod(moze byc na baterie), Karolina chce rybke w sloiku, spinke do wlosow(taka duza biedronke). Kazia, kolezanka Karoliny, kciala by NIC!!! reniferka takiego malego co w sklepie na rynku na wystawie stoi, wielkie zdjecie Legolasa(tego co z lukiem we Wladcy ganial) - no Kazie tez chce tego Legolasa. Pawel by kcial Karoline (mam nadzieje, ze Mikolaj wezmie duuuuuzy worek, coby sie Karolina do niego zmiescila!!! A Kazia kce dostac darta (taka tarcza co sie w niom zuca lotkami) tylko ma byc co swieci i gra jak sie trafi. Karolina kce to samo!!!tez, a ja niekcem bo i tak bende u nich zucal, a w zamian za to kce miec wielka wyscigowa wyscugufke z numerem 1. I kcemy tez (tzn. Kazia duzom picce z Maksi piccy - z czosnkiem ma byc co by nam z pyskuf puzniej smierdzialo fajowo). Jak moge to bym kcial tez ja (czyli Pawel zeby sie Mikolaj nie pomylil) fajnowy aparat do pstrykania zdjecuff taki co my sie to sprzodu wysuwa i wsuwa. A Karolina jeszcze mi truje ze kce miec walca, taki samochod na duuuuzych metalowych kolach co po rozgrzanym asfalcie ciagle jezdzi tak wooolno i wooolno. No i pociong, albo chociaz mieszkanie przy pociongu. Mikolaju ja mieszkam przy pociongu ale ona niechce ze mna mieszkac bo niemamy samochodu, ale juz na wstepie tego listu o niego prosilismy. Takze Mikolaju nasz Kochany prosimy Cie abys spoelnil nasze prosby - skromne oczywiscie i niezapomnij tego worka na Karoline. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama nie wiem Re: Listy do Mikołaja IP: 213.241.73.* 04.12.02, 16:21 Gość portalu: Święty Mikołaj napisał(a): > co chcecie dostac w tym roku od Mikołaja? czekam na propozycje!!! chcialabym Drogi Mikolaju miec internet za darmo i chcialabym Kexa, tak na troche, pozyczyc czy cos. a co ty bys chcial? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Święty Mikołaj Re: Listy do Mikołaja IP: *.kielce.net.pl 04.12.02, 16:28 ja bym chcial spełnić wszystkie wasze prośby, no i tak sie stanie!!! Takze proscie, proscie i jeszcze raz proscie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świety Mikołaj Re: Listy do Mikołaja IP: *.kielce.net.pl 06.12.02, 14:44 czyzbyscie nic nie chcieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi Re: Listy do Mikołaja IP: 80.48.119.* 08.12.02, 21:03 chciałabym mieć święty spokój :-) a tak poważnie to ......... chciałabym wyjechać na wspaniałą wycieczke do Paryża :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Listy do Mikołaja 09.12.02, 08:43 A mnie Mikołaj w tym roku w piątek postawił flaszkę ! Serio! Odpowiedz Link Zgłoś