Gość: lex IP: *.wom.kielce.pl 15.03.06, 19:09 Szukam dobrego endokrynologa w Kielcach lub okolicy. Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lex Re: Endokrynolog IP: *.wom.kielce.pl 16.03.06, 17:29 Czy nie ma w kielcach dobrych lekarzy? Pomocy!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brevier Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 10:32 Niestety nie ma, taka jest prawda. Zainwestuj w bilet i jedz do Krakowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:58 najlepszym edokrynologiem w Kielcach jest Aldona Kowalska, ordynator działu endo w SCO. Kobieta ma olbrzymią wiedzę i jest bardzo kompetentna, wiem bo miałam z nią wykłady. Jest uznanym autorytetem na rynku krajowym. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Endokrynolog IP: *.fortes.pl 21.03.06, 15:33 Ja także polecam panią Aldonę Kowalską. Nie tylko znakomity lekarz, także podejście do pacjentów jest na najwyższym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: Endokrynolog IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.06, 21:42 Najlepsza jest Dr. A. Kowalska z ŚCO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Endokrynolog IP: 212.185.43.* 28.03.06, 11:42 Ponawiam pytanie , nie ma więcej endokrynologów w Kielcach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczona Re: Endokrynolog IP: *.inflow.pa.bo.comcast.net 28.03.06, 11:55 spróbuj u szarlatana Czarkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:55 zaufaj ludziom, pracuję w śćo wiele lat i potwierdzam - pani dr Aldona Kowalska to kulturalna, życzliwa osoba. I do tego wspaniały lekarz. Traktuje pacjentów z uwagą. Przekonaj się, bo w obecnych czasach nie często spotyka się takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuemka Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 11:16 może ktoś wie gdzie przyjmuje dr Kowalska prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Endokrynolog IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.06, 20:31 Trzeba zadzwonić: 34 504 15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Jest- dr Dorota Szyska IP: *.eranet.pl 20.08.06, 20:00 przyjmuje na onkologii. Polecam. Leczy moja mamę (menopauza)i siostrę (bezpłodność) i mnie nie długo :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blacki Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 00:48 Ja polecam dr nauk medycznych Mieczysława Szaleckiego. Lecze się u niego już kilka dobrych lat i pomaga :) Przyjmuje na Zagórskiej 24 Odpowiedz Link Zgłoś