Dodaj do ulubionych

Kontrowersje wokół wyników konkursu na kuratora.

IP: *.cable.mindspring.com 30.03.06, 03:07
'Z naszych informacji wynika, że dla pracowników wojewody może to być
niezwykle pracowity tydzień i trudno będzie im znaleźć taki przepis.'

Dajcie mi czlowieka a ja znajde na niego paragraf... Czy jakos tak...

A w podkarpackim pewnie tez sie tak jakos zlozylo ze sie czegos nie zlozylo...
Obserwuj wątek
    • Gość: Lu Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.nwrk.east.verizon.net 30.03.06, 04:22
      Ludzie z PiS chyba oszaleli w pogoni za braniem wszyskiego co im sie
      w lapy nawinie.W cywilizowanych krajach podpis mozna oddac,potwierdzajac taka
      wole telefonicznie lub komputerowo,ale PiS landzie(oczywiscie tymczasowym),
      oszolomy z mentalnoscia IX-czna,nie sa w stanie pojac,ze sie osmieszaja!
      Lub mysla,ze mozna dzialac jak w zbiurokratyzowanym PRLu.A ich pod Jaroslawowy
      prezydent moze nawet podpisac wyrok smirci na siebie
      i teraz udawac swiete oburzenie na Jaruzelskiego!
      Panie Wolowiec niech Pan walczy o swoje!
      Alleluja i do przodu!!!
      P.S.
      Jest Pan mlodym czlowiekiem.Lubianm za swoje
      dokonana sportowe i spoleczne.
      Pana czas nadchodzi.Tylko niech Pan nie daje
      sie wyprowadzac w pole ludziom,
      pokroju Edgara i pulkownika Miodowicza!
      Ich czas juz minal!!!

• Gość: wiklif Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 06:02
        prawo w prawie ? jak zwykle nie oddychasz tym samym powietrzem co władza to
        jesteś sam winny !
        • Gość: biskup Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 08:39
          co tu się duzo rozpisywać :
          "wygrał Janusz Skibiński ze Starachowic, członek PiS"
          i wszystko jasne.
          A tak atakowali SLD i SSamoobronę w poprzedniej kadencji.
          • Gość: ann Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:22
            normalna paranoja az sie komentowac nie chce
            • Gość: berta Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:25
              A mnie się wydawało, że czasy największej pazerności mamy już za sobą.Konkursy,
              komisje itp. powoływane przez PiS zaczynają mnie śmieszyć. Prawie tak samo jak
              wiadomości o zbliżających się wyborach.
              • Gość: Pamietający Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:27
                A czy nie pamiętasz ,jak to bylo cztery lata temu? i później?Chyba, że byłeś u
                władzy. to sie nie dziwię.
                • Gość: berta Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 01:24
                  Nie, nie byłam u władzy. Nie jestem. I powoli tracę nadzieję, że może u nas być
                  kiedyś inaczej.
        • Gość: smród Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:24
          Już się najadłem smrodu czerwonych i zielonych, ich szalonych pesji, dziwnych
          koneksji, chorej władzy, rozpasania - czas na zmiany a jakie one będą zobaczymy
          po 4 latach1 może jednak troche lepsze i na to licze.
      • Gość: myślący Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:21
        I tak musi być, bo jeżeli nie będziemy mieć koło siebie ludzi lojalnych to
        będzie tak, jak z odznaczeniem dla generała!!!Pomyśl człowieku logicznie.
      • Gość: J-23 Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:03
        Nachlałeś się bełta? Wypij coś mocniejszego to przestaniesz bredzić
    • Gość: sPiSkowiec Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 11:18
      Czy Gazeta WYBIÓRCZA napisała, że do konkursu przystąpił równiez inny kandydat
      z PiS-u?- pan Mirosław Gocał! On też został odrzucony, podobnie jak Wołowiec. A
      wiecie dlaczego?! Tego już WASZA gazetka nie napisze. Nie dopóścili go do
      konkursu, bo ....nie miał podpisu lekarza na zaświadczeniu, lecz była
      pieczątka. Takie są przepisy, koperty otwiera się w dniu konkursu i jeśli są
      jakies braki to kandydat zostaje odrzucony. Pan Wołowiec nie miał jeszcze
      zaświadczenia o zatrudnieniu. Tak się Wami manipuluje. Gdzieś przeczytałem, że
      w Wybiórczej nawet prognoza pogody jest zafałszowana i to jest prawda.
      • Gość: vasy Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.aster.pl 30.03.06, 13:02
        Bynajmnie cały konkurs był fikcją - wygrał ten, kto miał wygrać - a drugi
        człowiek z PISu tylko ułatwił wykluczenie Wołowca - bo gdyby ten tylko miał
        braki - podejrzewam, że by go samego nie wykluczyli, a tak to wykluczyli dwóch-
        co wg. nich zapewne wyklucza również partjność wyboru. Życzę Panu Jackowi
        owocnej walki z systemem - może już nie o staniwsko ale o zasady. A IV RP -
        szkoda słów...
        • Gość: Jaga Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 15:02
          Mówi się, że wygrał, bo miał wygrać. A jeszcze dostał od ministra na "Tagrach"
          specjalne gratulacje. Pan minister nie miał bardzo czasu na dyskusje z
          zebranymi na "Targach' nauczycielami , bo się śpieszył do Starachowic.A w ogóle
          konferencja zaczęłą się od powitania ludzi reprezentujących PIS i pozostałych
          bez wymieniania .Ale nie wiem, czy prasa to zauważyła. Nie mnie to oceniać, ale
          odczucia były nie ciekawe. Ludzie byli nie zadowoleni.Było nudno.
          • Gość: Obserwator Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:40
            Przecież targi organizowała stara ekipa, człowieku dobrze zauważyłeś - bałagan,
            brud, hałas aż wstyd być współorganizatorem. Tylko dziciska się cieszyły na ten
            spęd, bo nie miały lekcji. "Brawo" organizatorzy.
    • Gość: AZ Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.pu.kielce.pl 30.03.06, 15:15
      Takie konkursy to tylko zabawa za pieniądze podatników!
      Z góry wiadomo kto ma zostać wybrany i wokół takiego kandydata robi się
      odpowiednią atmosferę. Odpowiednio też interpretuje się i ocenia... przedłożone
      dokumenty przez kandydatów.
      W sumie czy aż tak ważne jest kto będzie piastował to stanowisko? Przecież i
      tak kurator musi tak działać jak będą nim drygować.
      Chcecie aby było inaczej - poczekajcie do wyborów... Metody pewnie zostaną te
      same - zmienią się tylko ekipy..
      • Gość: kielczanin Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: 212.160.196.* 30.03.06, 16:08
        Wołowiec idz się utop jak się splamiłeś i poszedłeś do platformy to co Ty facet
        oczekujesz niech Ci Tusk da posadę
        • Gość: też kielczanin Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:34
          Popieram stanowisko, jeżeli będzie potrzeba to Wołowiec zmieni obcję na każdą
          inną, by tylko zdobyć stanowisko.
        • Gość: Ck Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 20:16
          Sam się idź utop, bo nie jesteś godzien, żeby wypijać sok spomiędzy palców u nóg
          Wołowca. Heyah!
      • Gość: Biały Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:36
        Nauczyło nas tego sld ipsl
    • Gość: Gargamel Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: 81.6.130.* 30.03.06, 17:12
      Konkursy organizowane przez PISUAR są tak OBIEKTYWNE - jak PRAWDOMÓWNYM jest
      nasz PRZEMUŚ GOSIEWSKI i jego KACZORY.
      • Gość: klamca Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:31
        Gdyby ciebie wybrali to by wtedy wszyscy byli świeci i prawdomówni
    • Gość: nauczyciel Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 17:14
      Teraz k.... my!~PiS wdraża swoje hasło w życie.Takie konkursy to tylko fikcja.
      PiS bierze wszystko.
      • Gość: Uczeń Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:29
        Nauczycielu, weź się do roboty i dokonaj własnej samooceny, bo może zabraknąć
        dla ciebie etatu
    • Gość: sprawiedliwy Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:15
      Cóż tak płaczecie nad Jackiem Wołowcem - przecież jako pracownik Kuratorium
      Oświaty powinien dokładnie wiedzieć, jakie są wobec kandydatów na kuratora
      wymagania. Cóż to za beznadzieja nie załączyć zaświadczenia potwierdzającego
      7-letni staż pracy pedagogicznej a w tym 3-letni w nadzorze? - czyli
      zaświadczenia z zakładu pracy lub też świadectwa pracy! - chyba,że komisja miała
      się domyśleć,uwierzyć, zaufać lub głęboko spojrzeć kandydatowi w oczy, bo
      przecież wszyscy go znamy z kampanii już samorządowej.
      A teraz pytam: jak, z tak pobieżną znajomością podstawowych przepisów,
      uczestniczył Pan Wołowiec w konkursach na dyrektorów szkół ?
      Panie Wołowiec, niech Pan z siebie nie robi męczennika i uderzy się w piersi, i
      powie"moja wina,moja wina". A z drugiej strony , myślę sobie ,jakież muszą
      panować stosunki w kuratorium, skoro nikt nie podpowiedział Panu Wołowcowi,
      jakie papiery powinien złożyć do konkursu.Proszę, przestańcie płakać nad niedolą
      niedoszłego kuratora, bo i tak "spadnie na cztery ręce".Jak to Pan Wołowiec.
      • Gość: Nie Tak Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:20
        ...i na dwa łby.
      • Gość: Ck Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 20:12
        Sam gościu zapoznaj się z przepisami a przede wszystkim przeczytaj wypowiedzi
        prawników na ten temat. Chyba, że jesteś od nich wszystkich mądrzejszy, co
        zresztą widać po logice wypowiedzi. Najlepiej nie trać czasu tylko leć szybko
        się douczyć to więcej na tym skorzystasz. Z tego co pamiętam ze szkoły
        ,P.Wołowiec był jednym z najlepszych pedagogów z jakimi miałem do czynienia i
        ręczę, że jeżeli nie zgadza się z krętactwami komisji , to z pewnością ma rację
        . Vivat sprawiedliwość!
        • Gość: nauczyciel Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 21:27
          Pedagogów może tak.....................
    • Gość: Prawnik Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:19
      Proponuję zapoznać się z przepisami oświatowymi i nie pleść głupot.Ale Polak
      wszystko potrafi i na wszystkim się zna, byle bylo tylko z korzyścią dla niego.
      • Gość: neutron Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:22
        ...i jego dzieci i jego rodzinie i jego znajomym i ...
    • Gość: K9 Re: PiS zwycięża IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 30.03.06, 18:22
      Gratylacje dla PiS.
    • Gość: K9 Re: PiS zwycięża IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 30.03.06, 18:22
      Gratylacje dla PiS.
      • Gość: Gargamel Re: PiS zwycięża IP: 81.6.130.* 30.03.06, 20:28
        Dzisiejsze ZWYCIĘSTWO "Pisuaru" pod kierownictwem jednego z Kaczorów przypomina
        mi bardzo to ZWYCIĘSTWO jakie pamiętna 6 Armia pod dowództwem von Paulusa odnio-
        sła kiedyś pod Stalingradem.
    • Gość: za.... Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.03.06, 18:55
      precz z konkursami,jak za komuny swoi na stanowiska i po sprawie.
    • Gość: sam Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 19:15
      a czemu to pan wołowiec był lepszym kandydatem niz inni i czemu tak ubolewac ze
      to nie on zostal wybrany? bo gazeta go promuje? a może lepiej że kuratorem
      został ktoś kogo nie znamy i nie jest od lat w tym kuratoryjnym bagienku jak
      wspomniany pan? oceniac bedziemy potem. do tej pory wszystko krecilo sie w
      jednym szambie moze czas cos zmienic?
    • Gość: Lbr Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: 4.67.40.* 30.03.06, 20:26
      Ciekawe czy lepiej,ze kuratorem zostal gosc przwieziony w teczce
      (jeszcze w tym samym dniu dostal stolek),jak za PRL.Ale spektakl
      z odrzucaniem kandydatow,dal nam sporo do skomentowania!
      Jezeli gosc nie mial podpisu lekarza to budzi obawy,ze ten swistek
      opieczetowala sprzataczka.
      W przypadku P.Wolowca wszystko jest w porzadku,bo swoj zyciorys napisal
      sam a nie Filipinka!
      Dlatego go popieram,stare repy nie powinny go odrzucic
      przed konkursem.
      Narobili balaganu!A Wolowiec ma racje,ze naglasnia jak nieudolni sa ludzie
      przy tzw.wadzyyy!
      Na dodatek wzieli gostka ze skadas tam,beda mu placili dodatek za rozlake,
      oczywiscie wysylajac codziennie po niego furmanke,zeby przywiozla mu tylek
      do Kielc...
      To w prawie 200-tysiecznych Kielcach,nie ma odpowiednich ludzi na to stanowisko?
      To jest komplete oderwanie sie tych ludzi,od rzeczywistosci!!!
      Panie Jacku jak robiles w sporcie tak i tu nie poddawac sie!!!
      • Gość: Gargamel Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: 81.6.130.* 30.03.06, 20:36
        Ja też się dziwię PO CHOLERĘ TE KONKURSY - Kuratorem OŚWIATY w Świetokrzyskim
        powinien zostać jakiś absolwent Lubelskiego KUL-u będący doświadczonym pedago-
        giem po nauczaniu religii w szkołach lub przedszkolach - najlepiej zasłużony
        członek Opus Dei. Doradztwem w zakresie właściwego doboru kandydata na to stano-
        wisko mogą służyć absolwenci tej uczelni: Przewodniczący Rady Miasta TOMCIO BO-
        GUCKI i Dyrektor ZYGMUNT MAZUR - o księdzu ANDRZEJU DRAPALE już nie wspominając.
        • Gość: Asolwent Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 21:41
          Myślę,że nie chciałbym mieć takiego kuratora ,jak wołowiec, który od dłuższego
          czasu robi wokół siebie mnóstwo szumu i hałasu w gazetach,telewizji,audycjach
          radiowych.Odnoszę wrażenie, że to tylko darmowa kampania samorządowa, chyba
          zamierza pokonać w przedbiegach Lubawskiego.A kiedy wołowiec ma czas na pracę?
    • Gość: J-23 Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.06, 21:55
      Obrońcy Wołowca opamiętajcie się.Co to za kandydat,który nie potrafi
      skompletować potrzebnej dokumentacji i podpisać się.Sic!!! Sam słyszałem na
      szkoleniu prowadzonym przez pana Wołowca o Funduszach z Unii Europejskiej jak
      nas uczulał, że w projektach nie może braknąć kropki, przecinka,gdyż w
      przecinym razie projekt zostanie odrzucony.A dlaczego w Kielcach ma być
      inaczej, dlaczego ma się przymykać oczy na niechlujstwo, ewidentne łamanie
      prawa, podkładanie dokumentów i inne szopki wyczyniane przez czerwień z
      kuratorium i samorządów. Brawo komisja konkursowa, chyba zacznę wierzyć w
      celowośc konkursów
      • Gość: Ck Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 22:06
        To cię dobrze Wołowiec wyuczył!!
        • Gość: Lu Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.nwrk.east.verizon.net 30.03.06, 23:17
          Nachlales sie belta pt.J-23 i bredzisz osiagajac piekna pomrocznosc jasna!
          Wolowiec w porownaniu z szajka PiSu jest spoko!
          • Gość: gość Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: 212.160.196.* 31.03.06, 09:34
            Wołowiec szybko sie przepisuj do PIS i problem z głowy widzę że takim to
            wszystko jedno gdzie aby stołek był a może do samoobrony ,braweo PIS tak
            trzymać a platforma zatonie
          • Gość: gość Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: 212.160.196.* 31.03.06, 09:34
            Wołowiec szybko sie przepisuj do PIS i problem z głowy widzę że takim to
            wszystko jedno gdzie aby stołek był a może do samoobrony ,braweo PIS tak
            trzymać a platforma zatonie
    • Gość: urzednik Re: Kontrowersje przy służbie cywilnej IP: 212.182.93.* 31.03.06, 11:10
      Żyć się nie chce kiedy się widzi co chcecie zrobić z wypracowanym już
      wizerunkiem służby cywilnej. Ile razy można zdawać ten sam egzamin? To nawet
      lekarzy, po uzyskaniu specjalizacji, obowiązuje już tylko dokształcanie
      (szkolenia). Jeśli się zdało raz egzamin na urzędnika, to tym samym udowodniło
      się posiadanie pewnych predyspozycji, a nieprzerwana praca w administracji
      poparta okresową oceną - jest najlepszą gwarancją rosnącego doświadczenia
      urządnika. Poświęciliśmy dużo czasu i pieniędzy na przygotowanie się do
      egzaminu. Niektórzy zdawali go kilkakrotnie. Jeżeli ponownie będę musiał
      przejść przez uciążliwości związane z egzaminem (organizacyjne, finansowe i
      czasowe) - TO JUŻ DZISIAJ ZRZEKAM SIĘ TEGO TYTUŁU, bo nie mam gwarancji na
      pełną stabilizację przepisów. I tak wszyscy doceniają moje kompetencje.
      APELUJĘ DO POSŁÓW!!!!!!!!! WIĘCEJ SZACUNKU DLA LUDZI, KTÓRZY Z PEŁNYM ZAUFANIEM
      PODESZLI DO SŁUŻBY CYWILNEJ. PROPOZYCJA PIS-u DOTYCZĄCA ZMIANY DOTYCHCZASOWYCH
      PRZEPISÓW ZNIECHĘCA JUŻ WSZYSTKICH PRACUJĄCYCH W SŁUŻBIE CYWILNEJ. W
      rzeczywistości nie ma znaczenia czy jesteś urzędnikiem , czy nie - karierę w
      administracji można robić bez przeszkód, bylebyś był mistrzem w tym co robisz.
      Jednym słowem jak sobie Państwo Posłowie zmienicie przepisy takim będziecie
      sami podlegać. PRZEPISY SŁUŻBY CYWILNEJ POWINNY BYĆ STABILNE I TYLKO WYJĄTKOWO
      AKTUALIZOWANE.

Urzędnik służby cywilnej.

• Gość: psst Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:18
      a GARGAMEL jest pedałem.
      • Gość: pupa Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:10
        Podczas "procedury" konkursowej wykryto, iż pan Wołowiec nie miał podpisanego
        CV. O ile mi wiadomo, CV sie nie podpisuje, chyba że jasno jest to zapisane w
        wymaganiach konkursu. Takiego zapisu nie było, więc sprawy powinno nie być.
        Jesli list motywacyjny (podanie) i wszystkie oswiadczenia są podpisane to
        wszystko jest OK.
        Z tymi zaswiadczeniami o przebiegu pracy zawodowej, to proszę przeczytac
        dokładnie artykuł, nie chodziło o pana Wołowca, tylko o sytuacje w Rzeszowie.

Ja mam natomiast takie zdanie - trzeba było wykluczyć groxnego kandydata przed
        częścia merytoryczą, bo ciężko by było udowodnic, że kandydat PIS - p.
        Skinbiński z "zawodówki" jest przygotowany. Tak więc wymyslono "haczyk" (który
        nie był zapisany w wymaganiach), poinformowano o tym tylko p. Skibińskiego. I w
        ten sposób pozbyto sie Wołowca. Zauwazcie, ze w ten sposób p. Skibiński nie miał
        tak żadnego kontrkandydata. I nikt nie musiał oceniać, czy tez porównać
        koncepcje i przygowtowanie kandydatów.

Wiadomo też, że wyniku konkursu sie już nie zmieni (który zresztą dawno temu był
        już rozstrzygnięty). Pan Wołowiec więc moze walczyc tylko o honor, i myślę, że
        powinien sprawe oddać do Sądu Administracyjnego. Życzę mu wiele wytrawałości i
        ostrzegam przed fałszywymi przyjaciółmi - którzy go pewnie teraz klepia po
        plecach i wmawiaja mu, że mu bardzo współczują, chcieli mu pomoć, ale w takiej
        sytuacji, to sam sobie jest winien.

Panie Wołowiec, głowa do góry! Radzę olać gó..arzy!
        • Gość: mała Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 18:12
          Jednak są jeszcze w Kielcach inteligentni ludzie...
        • Gość: Pupa II Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 18:51
          Droga Pupo, pan Wołowiec też nie złożył potrzebnych zaświadczeń, tylko prasa
          "pominęła ten szczegół"i tu leży pies pogrzebany a nie w głupim, mało ważnym i
          kontroweryjnym jakimś podpisie. Przecież wygodnie jest zrobić coś z niczego i
          nie podjąć najważniejszej sprawy. A dlaczego to pan Wołowiec nie upomina się o
          podstawę prawną dotyczącą zaświadczeń potwierdzających jego kwalifikacje, o
          których mowa w wymaganiach ustawy a zatem wymaganiach konkursowych?
          • Gość: sepleniący Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: 193.24.201.* 31.03.06, 19:17
            "Gość portalu: Pupa II napisał(a):
            > Droga Pupo, pan Wołowiec też nie złożył potrzebnych zaświadczeń, tylko prasa
            > "pominęła ten szczegół"i tu leży pies pogrzebany a nie w głupim, mało ważnymi
            > kontroweryjnym jakimś podpisie. Przecież wygodnie jest zrobić coś z niczego i
            > nie podjąć najważniejszej sprawy. A dlaczego to pan Wołowiec nie upomina sięo
            > podstawę prawną dotyczącą zaświadczeń potwierdzających jego kwalifikacje, o
            > których mowa w wymaganiach ustawy a zatem wymaganiach konkursowych?"

Cyzby "druga PUPA" była z komisji konkursowej?
            No bo któz inny moze mieć taką duzą wiedze nt. tego co prasa pominęła jak nie wtajemnicony?
            A Jackowi W. proponuje aby
            • Gość: sepleniący Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: 193.24.201.* 31.03.06, 19:28
              Sorry Jacku W. ale nie skońcyłem tego co mam ci do zaproponowania.
              Jacku!Idź do nowego kuratora i powiedz mu:
              cyt." PIS-DO mnie teraz wyjasnienie skąd wiedziałeś ze mas podpisać zyciorys?"
              Jak bedzie chciał ci odpowiedziec, to mu powiedz
              cyt:"PIS-DUzymi literami to moze lepiej to zrozumiem"
              A jak nie bedzie chciał to mu powiedz
              cyt:"zeby posedł wPIS-duzymi literami zrobić do dziennicka ucniowskiego"
              pozdrawim cie Jacku W.
              • Gość: Ps Re: Kontrowersje wokół wyników konkursu na kurato IP: *.nwrk.east.verizon.net 31.03.06, 20:08
                Pssst nie mow nikomu,ale sam jestes ciota,jak wielu z jdynie slusznej
                opcji czyli piczki!
                A Gargamel jest dla was niewygodny,bo pisze rzecowo,przeciwnie jak
                wy oszolomy!Postac Gargamela z dobronocki a szczegolnie glos to byly
                kultowe klimaty.Pozdrawiam Gargamela!
              • Gość: Ps Pssst! IP: *.nwrk.east.verizon.net 31.03.06, 20:11
                Pssst nie mow nikomu,ale sam jestes ciota,jak wielu z jdynie slusznej
                opcji czyli piczki!
                A Gargamel jest dla was niewygodny,bo pisze rzecowo,przeciwnie jak
                wy oszolomy!Postac Gargamela z dobronocki a szczegolnie glos to byly
                kultowe klimaty.Pozdrawiam Gargamela!
                • Gość: Gargamel Re: Pssst! IP: 81.6.130.* 31.03.06, 23:59
                  Dzięki za pozdrowienia Drogi "Ps" - jeszcze kilka miesięcy
                  i "Pisiorki" będą MIAŁY W PLECY. A ich KONKURSOWE ASY odej-
                  dą w NIEBYT. Choć GŁUPOTA nie ma szyldu politycznego - to
                  jednak ICH LUDZIE biją jej REKORDY.
                  • Gość: Prawicowiec Re: Pssst! IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 01.04.06, 01:11
                    Dodajmy uczciwie: rekordy, nieźle wyśrubowane przez ekipę Millera. Tym większa
                    CZEŚĆ I CHWAŁA chłopcom i dziewczętom z drużyny Jarka... ;-)))
                  • Gość: Dl Re: Pssst! IP: *.nwrk.east.verizon.net 01.04.06, 02:59
                    Prawicowiec;nie dodales Jarka Msciwego...J tu mamy rozwiazanie
                    dlaczego taki burdel jest w Polsce,za tych rzadow!Nikt z onych
                    poprzednikow nie zaczynal od krucjaty msciwosci!!!
                    A do Jacka: jezeli taki twardziel w reke jak Ty poddasz sie,to ja
                    wypisuje sie z tego kraju!!!
                    • Gość: Kieczanin Re: Pssst! IP: *.dyn.optonline.net 01.04.06, 08:07
                      Panie Jacku,spokojnie!To stanowisko dla Pana to betka!Poniewaz po nowych
                      wyborach jezeli nie zostanie Pan poslem w co watpie,stanowisko Wojewody
                      Swietokrzyskiego,lub ministra spotrtu ma Pan w kieszeni...Ludzie zobaczcie
                      co sie porobilo,nie wiecie,ze w sprawe pozyczki wrobil go Gosiwewski,
                      a nastepnie zdradzil piec lat temu.Te pozyczke miala zwrocic PiS...
                      Zobaczcie ministra sportu obecnie,wzial wiaderko koksu a dla PiS,
                      jest dobry bo,spoko moga go szantazowac.Jacek jak mozesz to tolerowac,
                      byles kapitanem,nie daj sie byle pulkownikowi!
                      Alleluja i do przodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      W SLD mlodzi juz dzialaja mysle,ze PO nie zostanie w tyle
                      i pomoze Wolowcowi!!!Tak mi dopomoz Panie B...
                      • Gość: pupa Pis-da-konkurs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 15:34
                        Jesli w wymaganiach było: "życiorys wraz z opisem przebiegu pracy zawodowej", to
                        wybaczcie, wcale to nie oznacza, że należało załączać zaświadczeń ze wszystkich
                        zakładów pracy. A jesli jednak tak, to znaczy, że nie zostaje mi nic innego jak
                        zapisac sie do PISU. Tam sa naprawde mądrzy ludzie.
                        • Gość: rejtan Re: Pis-da-konkurs IP: *.kuratorium.krakow.pl 04.04.06, 15:53
                          Wierzyłem, że będzie sprawiedliwość!!! Po co ogłoszenie o konkursie i ustalenie
                          dokumentów, które trzeba załączyć, skoro wiedzę na temat niezbędnej dokumentacji
                          należy zdobywać pocztą pantoflową????
                          To przecież ewidentna manipulacja pod płaszcykiem prawa!!! Ludzie, zróbcie z tym
                          porządek, bo zginiemy w maraźmie...
                          • Gość: Poinformowany Re: Pis-da-konkurs IP: *.kuratorium.krakow.pl 04.04.06, 15:57
                            To nie jedyny przykład manipulacji w czasie konkursu na kuratora... W Krakowie
                            tak samo, ale wiem, że wpłynął protest...
                            Czemu prasa o tym nie wie?
                            • Gość: ionasz Re: Pis-da-konkurs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 08:37
                              W rzeszowie konkurs bedzie powtórzony, a w Kielcach nie. Bo po co?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka