Gość: KK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 10:18 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Skandal przy wejściu na stadion!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 10:23 jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Skandal przy wejściu na stadion!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 10:24 może jaśniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koszałek Opałek Re: Skandal przy wejściu na stadion!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 10:28 Prosze bardzo ja moge jaśniej, dobrze że ten wątek został poruszony.Nowy stadion, wielkie otwarcie natomiast co do wejścia i organizacji firma odpowiedzialna za ochrone kompletnie zawaliła sprawe.Nie moze byc takiej sytuacji ze tłum tłoczący sie przed wejściem zostaje nagle wpuszczony bez sprawdzenia biletu i przeszukania, wiele osób weszło na stadion za darmo. W takich warunkach mógł wejść każdy kto chciał i wnieść to na co miałby ochote. Bezpieczeństwo na stadionie?? Przy obecnej firmie "ochraniającej" to jakaś parodia, przy bramie jakies kobiety pilnowały porządku.... brak słów...SKANDAL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piknikejro Re: Skandal przy wejściu na stadion!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.04.06, 10:33 MILCZ MALKONTENCIE!:d WSZYSCY RAZEM : NA-NA-NNANANNNAAANAAA NAPRZÓD KORONA, NAPRZÓD KORONA, NAPRZÓD, NAPRZÓD,NAAPRZÓD KOOORONA!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik a co to? IP: 82.22.252.* 02.04.06, 10:38 ...a co to ta korona niby jest???... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megadeth Re: Skandal przy wejściu na stadion!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 10:40 To pewnie ta sama firma co ochranaiała stary stadion. Kiedyś byłem na koncercie i też w końcu wpuszczono wszystkich. Sprawdzanie biletów i rewizje trwały tak, że koncert rozpoczynał się np. o 19 a ludzie by weszli w tym tempie ok 22... Druga strona medalu - tłum ten mógł nieźle namieszać, dlatego decyzja o wpuszczeniu mogła być podjęta ze względów bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: Skandal przy wejściu na stadion!!! 02.04.06, 10:36 chodzi pewnie o powolne wpuszczanie na stadion i przez to wielkie korki pod bramkami.. niezbyt fajnie to wygladalo.. powinni zrobic kilka (kilkanascie?) dodatkowych bramek.. ale mimo wszystko nadal jestem pod wrazeniem tego co wczoraj widzialem... wielkie wow ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy kiszka i tyle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 10:46 a co takiego zobaczyłes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Skandal przy wejściu na stadion!!! IP: 81.6.130.* 02.04.06, 11:00 Boże Wielki - taki NIEDOWŁAD ORGANIZACYJNY to prawdziwy SKANDAL, który pomniej- sza znacznie WIELKOŚĆ SUKCESU naszego WEL-a. Tą sprawą powinien zająć się naty- chmiast Wice WEL nijaki ANDRZEJEK SYGUT znany z zamiłowania do SPORTU tj. papie- rosów marki "Sporty", które za Komuny palił namiętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik stadion cudow IP: 82.22.252.* 02.04.06, 11:25 ...co powiecie na nazwe dla stadionu... ...Stadion Cudow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomiaak Re: stadion cudow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 12:19 korona dziady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: stadion cudow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 18:53 siorpaj sisiora warchole.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDY Re: BRAWO dla organizatorów!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 12:31 Bardzo dobra decyzja o szybkim wpuszczeniu ludzi na stadion (bez szczegółowej kontroli) Ta decyzja być może zapobiegła dużej tragedii tłumu, który w beznadziejnym tempie wpuszczany był na stadion. Wchodziłem wejściem B i mimo iż nie jestem ułomkiem to napór ludzi nieźle dał popalić mnie, nie mówiąc o dziewczynach czy dzieciach. Mimo iż byłem pod wejściem ponad godzinę przed rozpoczęciem spotkania to przez 40 min. tłum ludzi oczekujących przed wejściem posunął się do przodu o parę metrów. W tłumie nie sposób było nawet wyjąć z kieszeni biletu. Agresja ludzi rosła z każdą chwilą zbliżającą się do rozpoczęcia meczu i nie wiem jak by się to skończyło, gdyby nie BARDZO DOBRA DECYZJA ORGANIZATORÓW o szybkim wpuszczeniu ludzi. Wątpię, by dużo ludzi weszło bez biletu, bo raczej wszyscy oczekujący do wejścia mieli bilety. A gdyby i tak parę osób weszło bez biletu, to jest to mniejsze zło niż to do którego mogło dojść.Gdyby wszystkich wpuszczano zgodnie z procedórą, to nie wiem czy setki osób zdąźyło by wejść na drugą połowę. Skoro ktoś odpowiedzialny podjął tak mądrą decyzję,to sądzę iż ta osoba wyciągnie równie mądre wnioski z zaisniałej sytuacji. Pozdrawiam ANDY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka do Gargamela IP: *.pgi.waw.pl 02.04.06, 13:07 Gargamelu ty się MUSISZ leczyć po prostu MUSISZ. Obsesja jaką nosisz w sobie jest tak wielka, że wkrótce będziesz niebezpieczny. Przyznaj się czy czasami miewasz wyobrażenia typu. Biegnie pies w Twoim kierunku uciekasz. Pies Cię dogania wbija zęby w Twoją łydkę odwracasz się i widzisz wąsatą twarz Lubawskiego ociekającą krwią. Czy to już ten etap. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: do Gargamela IP: 81.6.130.* 02.04.06, 13:30 Drogi "kulko" serdeczne dzięki za troskę o stan mojego zdrowia. Ale nie ma powodu do obaw - ja nawet lubię naszego WEL-a. Zwalczam go jednak z obowiązku jako mieszkaniec Kielc - Miasta, któremu tak SZKODZI. Piszę o jego wy- borczych KŁAMSTWACH i PSYCHICZNYCH WIZJACH rozwoju Kielc - o tym jak OSZUKUJE Kielczan. A życzę mu dobrze - aby został Dyrektorem "Estrady" - a nie MORDOWAŁ się chłopina na stanowisku Prezydenta Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRUGI Re: do Gargamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:40 Gargamelu, zamiast psychicznych wizjach , ja użyłbym tu slowa SCHIZOFRENICZNYCH.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-Ga Re: do Gargamela IP: 82.139.11.* 02.04.06, 18:17 ``kulka``-jak sama podała jest KOBIETĄ,dlatego więcej szacunku dla kobiet nieokrzesany Gargamelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: do Gargamela IP: 81.6.130.* 02.04.06, 18:21 Pewnie taką samą KOBIETĄ jest nijaki "babetka"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-Ga Re: do Gargamela IP: 82.139.11.* 02.04.06, 19:15 ``babet`` to zupełnie inna bajka. Inną rzeczą jest moja naiwność,wymagając od waszmościa szacunku do kobiet. To głupia cecha blondynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik Re: do Gargamela IP: 82.22.252.* 02.04.06, 20:02 ...Kulka to kobieta...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Skandal przy wejściu na stadion!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:24 Ty jesteś jednak debilem. Ludzie mają rację. Mojej babce zdechł kot. To wina Lubawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkl Re: Skandal przy wejściu na stadion!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:51 Jeśli kot był rasy wschodniej a pokarm produkcji zachodniej, to czyja to może być wina? Odpowiedz Link Zgłoś