Dodaj do ulubionych

Rzecznik praw ucznia sprawdzi I LO im. Żeromskiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:38
pierwszy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tyfoon Re: Rzecznik praw ucznia sprawdzi I LO im. Żeroms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 00:08
      No to się porobiło...
    • Gość: BRAWO!!! YES YES YES! IP: 193.24.201.* 26.04.06, 11:12
      Wielkie brawa dla pani Roży! Udało się! Czarne jest czarnym, białe białym, a
      pośrodku... kogo obchodzi, co jest po środku? I brawo dla Wyborczej! Wspaniale
      wybierane telefony i posty z poprzedniego wątku o szkole, dotyczące tej afery.
      Cała gama nastrojów. Świetna, czysta dziennikarska robota. Oby tak dalej.
    • Gość: Piotr K. W co ten Żeromski się wmieszał IP: *.pgi.waw.pl 26.04.06, 12:00
      Nic nie mogę zrozumieć o co chodzi. Moja córka się tam wybierała dobrze, ze
      sprawa wyszła teraz a nie w przyszłym roku, pójdzie gdzieś indziej. Dlaczego
      szkoła z takimi tradycjami dopuściła do naboru na tak niskim poziomie ???
      • Gość: Dabl M Re: W co ten Żeromski się wmieszał IP: *.chello.pl 26.04.06, 16:26
        słuchaj, niekoniecznie Twoja córka musi rezygnować z tej szkoły. fakt, że
        ostatnio sie stacza, ale wydaje mi sie ze to tylko wina dyrektorki, bo wiesz,
        powiem Ci szzcerze ze co innego jak zeromski? Sniadek w ktorym nic nie ucza, czy
        sawicka, ktora TYLKO uczy? no chyba ze chcesz Slowaka- fajna szkola. tylko co po
        niej. W zeromie Twoja coreczka pozna naprawde fajnych znajomych i to wlasnie w
        liceum spotka znajomych na cale zycie. nie ma sensu rezygnowac tylko dlatego ze
        dyrka (ktora i tak odchodzi wkrotce. i to bardzo wkrotce) daje plame (no dobra,
        fajne remonty zrobila, przynajmniej syfu nie ma). ale jesli chodzi o
        nauczycieli, to nie mam im nic do zarzucenia. no dobra, dostalem z biologii 3 na
        koniec i... i CO KURCZE Z TEGO? teraz jestem naprawde szczesliwym czlowiekiem,
        robie to co lubie, to co kocham, a szkola mi nie zamykala drzwi. to wszystko
        zalezy od Twojej corki, jesli wie czego chce od zycia to niech idzie do zeroma.
        troszke sie pomeczy z jakimis pie..ikami, na ktore bedzie Ci narzekac przez 3
        lata, ale w sawickiej tez by Ci narzekala. i wszedzie by Ci narzekala. dobra
        kadra i fajni ludzie to wielka zaleta tej szkoly. a dyrka nie bedzie tam
        wiecznie. wiesz, teraz wlasnie wydaje mi sie ze po takiej "sensacji" ta szkola
        znowu bedzie fajna. mowie to nie dlatego ze jestem czlowiekiem "wielkiej wiary".
        po prostu tez przezylem zeroma i... i nie zaluje chyba;D
        • Gość: mada Re: W co ten Żeromski się wmieszał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:27
          żerom jest beznadziejny. Tam są fajni ludzie? Same muły.
          • Gość: abs Re: W co ten Żeromski się wmieszał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:58
            I po co zabierasz głos jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia ?
            Złota zasada - najpierw pomyśl !( jeżeli potrafisz)
          • Gość: Whisperka Re: W co ten Żeromski się wmieszał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:41
            chodze do tej szkoly 3 lata i nei widzialam zadnego mula, gdzie sie ukrywasz?
      • Gość: OjciecSwojegoSyna Re: W co ten Żeromski się wmieszał IP: *.alas.um.es 26.04.06, 18:48
        no ladnie sie narobil... tez sie zastanawialem nad wyslaniem potomstwa swego do
        tego liceum...
        sam do tej szkoly uczeszczalem...
        jak i moj ojciec, ktorego ojciec rowniez...
        ech...
        ale chyba tradycja zostanie przerwana, no bo jak to to tak?

ale zobaczymy, musze nad tym bardzo powaznie pomyslec ;)

i wielkie JOL dla IVB;)
    • Gość: absolwent Re: Rzecznik praw ucznia sprawdzi I LO im. Żeroms IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.04.06, 17:42
      ta szkola byla jest i bedzie oki.
    • Gość: ??? Re: Rzecznik praw ucznia sprawdzi I LO im. Żeroms IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.04.06, 08:11
      dlaczego???
      • Gość: Dabl M dlaczego? dlatego: IP: *.chello.pl 27.04.06, 15:47
        dlatego że to dyrka sprawiła że w tej szkole zaczęło się dziać źle. odejdzie-
        wszystko będzie wporządku, a nowy dyrektor (ka) bedzie miala nowe meble po starej:D
        :D
        • Gość: LINK Re: dlaczego? dlatego: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:32
          ma ktoś link to tego artykułu, bo nie zdobyłem gazety :(
    • Gość: Whisperka Re: Rzecznik praw ucznia sprawdzi I LO im. Żeroms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:44
      ale co to zmieni? nie jest najlepiej, ale taka nagonka nic nei zmini, tylko
      tyle ze malo ludzi bedzie chcialo rpzyjsc do zeroma, a szkoda, bo tych ludzi
      ktorych tam poznalam nei zaminilabym na zadnych innych. Pozdrowienia dla 3e
      • Gość: xtrmntr Ale bezpojecie! IP: *.cable.mindspring.com 28.04.06, 01:56
        Fakt: najlepszego przyjaciela poznalem w liceum (Sawicka zeby nie bylo). I paru
        innych fajnych ludzi z ktorymi w miare utrzymuje kontakt (jak na podroznika).
        Ale wiecej przyjaciol poznalem na studiach wiec nie powiem ze w liceum sie
        poznaje ludzi na cale zycie.
    • Gość: turek Re: Rzecznik praw ucznia sprawdzi I LO im. Żeroms IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.04.06, 22:17
      ale jaja
      • Gość: Kasia-uczenica Re: Rzecznik praw ucznia sprawdzi I LO im. Żeroms IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:10
        Żeromski TO SWIETNA szkola, i jak to zaspiewala dzis nasza kolezanka-trzeba sie
        uczyc prawda jest taka lecz to nie czyni z ucznia biedaka.. Co w zasadzie zarzuc
        sie dyrektorce? i kto to robi? absolwenci? co oni moga o tym wiedziec.. nie no w
        koncu "ich rodzenstwo sie tu uczy".. Wedlug mnie jest paranoja ta cal sytuacja,
        jak miasto chce zmienic pania dyrektor, to niech to robi sobie po cichu, a nie
        mieszajac w to mlodziez, bo co my do tego mamy?? A zeby udowodnic jaka jestesmy
        cudowna szkola, dzis wygralismy konkurs "super szkola 2006" organizowany przez
        radio kielce, bedac jedyna szkola z kielc, ktora kiedykolwiek weszla do finalu,
        nie mowiac o jakichkolwiek tytulach! I kto jest lepszy? nie ma lepszych od nas
        wiec wszyscy, ktorzy maja odwage zarzucic cos tej szkole, niech wypowiedza sie
        publicznie, dajac nam szanse odeprzec ich argumenty i obronic sie przed tymi
        nieslusznymi oskarzeniami.. hawk ;)pozdrawiam nauczycieli i wszystkich cudownych
        ludzi, ktory nigdy nie miakabym szansy poznac, idac do innej szkoly.. :)
    • Gość: madzia Re: Rzecznik praw ucznia sprawdzi I LO im. Żeroms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:45
      A co pisało w tym artykule, bo ja jestem nie w temacie . Napiszcie prosze. Też
      wybierałam się do Żeroma i nie wiem co tam o nim napisali.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka