Dodaj do ulubionych

kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela

• Gość: Noru Lubawski-popre jego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:50
      • Gość: Batman Re: Lubawski-popre jego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:47
        Też go popre i jestem dumny z takiego prezydenta
      • Gość: łysy Re: Lubawski-popre jego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:47
        No ja tez go zamierzam poprzeć w nadchodzących wyborach.
      • Gość: Ex Re: Lubawski-popre jego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:45
        Obecny prezydent to droga która pokaże stabilizacje to lepsze miasto, tak,
        dlatego na niego zagłosuje.
    • Gość: Wrona Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:55
      Lubawski już tylko mi został. I na niego zagłosuje czemu? Pytanie jest proste
      jeśli większośc mieszka ńców uważa iż za jego kadencji się coś poprawia to musi
      to być prawda, a prawda jest taka iż rzeczywiście może nie szybko ale cos
      drgnęło.
      • Gość: Ketchup Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:56
        Jak to został, on od samego początku był moim pewniakiem i dlatego na niego
        zagłosuje.
    • Gość: Menager Normalka Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 01:18
      za duzo dobrych postów tu jest o nim, duże poparcie w sondazu i coś robi.
      • Gość: komik Re: Normalka Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:22
        Popieram raczej wygra na 90 proc.
      • Gość: Renata Przegra głupszy czyli wąsacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 01:36
        Postów dużo dobrych o Lubawskim?

Młodzież zatrudniona w UM codziennie po 30 postów wrzuca na forum GW.

Tak, ilosc postów jest miarodajna do poparcia Lubawskiego, szczególnie że 80%
        postów pisana jest przez 3 może 4 osoby.

Hehehehehe...
    • Gość: Żaba Kandydat jest jeden...obecny prezydent CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:44
      Wojciech Lubawski
      • Gość: Anelka Re: Kandydat jest jeden...obecny prezydent CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 16:21
        O tak zgadzam się z Toba w pełni
      • Gość: Jowitka 34 Re: Kandydat jest jeden...obecny prezydent CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:00
        W.L.
      • Gość: Kardynał Re: Kandydat jest jeden...obecny prezydent CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:51
        Owszem popieram moich poprzedników.
      • Gość: Olo Re: Kandydat jest jeden...obecny prezydent CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:06
        Norm,alka W.L. i koniec dyskusji.
      • Gość: Micky Re: Kandydat jest jeden...obecny prezydent CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:44
        Zawsze i wszedzie tylko Lubawski
      • Gość: Piniu Re: Kandydat jest jeden...obecny prezydent CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:12
        Pewcia iz Lubawski wygra
    • Gość: SmurfMądrala Re: kto na prezydenta? W. Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 16:56
      Wojciech Lubawski moim kandydatem.
      • Gość: osiłek Re: kto na prezydenta? W. Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:01
        Twoim i moim , bo tak jest:)
      • Gość: Wojtek S. Re: kto na prezydenta? W. Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:01
        i tak cały czas panie Wojciechu do przodu.
    • Gość: Daria A zauważyliście, że po sondazu nie pisza WEL...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:04
      jest wielki i niech moc będzie z nim.? Heh chyba im miny zrzedły.Gratuluje
      pomyslnego sondażu i chciałbym by Lubawski wygrał.
      • Gość: Azorek Re: A zauważyliście, że po sondazu nie pisza WEL. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:00
        Bo chyba wszystkim szczeny opadły :P
      • Gość: Rudy Re: A zauważyliście, że po sondazu nie pisza WEL. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:48
        Dlatego ponieważ moc poparcia Lubawskiego jest z nim i spowodowała , że po
        sondażu w Echu odjechali. Ja równiez głosuje na W.L.
      • Gość: szczena Re: A zauważyliście, że po sondazu nie pisza WEL. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:07
        Jego wroga zjechały szcęki po sondazu
      • Gość: Karo Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 01:28
        To mój faworyt w tych nadchodzących wyborach na wójtów,burmistrzów i
        prezydentów,.
      • Gość: Karmi Re: A zauważyliście, że po sondazu nie pisza WEL. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:12
        Lubawski wygra i nic tego nie zmieni.
    • Gość: Zuzia Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:19
      bARDZO CIESZY MNIE FAKT TAK DUŻEGO POPARCIA DLA OBECNEGO PREZYDENTA kIELC.
      • Gość: Misio Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:55
        Mnie także jak moja poprzedniczke:)
    • Gość: Gawron Gratuluje sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:23
      Oby wszystko spełniło się, ja tam zagłosuje na Lubawskiego.
      • Gość: Michell Re: Gratuluje sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:57
        j.w.
      • Gość: Pracownik J Re: Gratuluje sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:49
        Trzeba wszystkimi siłami pójść zagłosować na naszego kandydata
      • Gość: Gumiś Re: Gratuluje sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:21
        Wojtke,Wojtek,Wojtek 3 x TAK
    • Gość: Kowal Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:58
      Wojciech Lubawski to mój ulubieniec polityvczny i osoba na którą zagłosuje.
      • Gość: Iskra Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:06
        Lubawski i tylko on, prócz niego nikogo powaznego nie widzę.
        • Gość: Robson Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:20
          Popieram swojego kolege.
      • Gość: Adaś Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:48
        Ja miałem już od samego początku tylko jednego kandydata jest nim Pan Wojciech
        Lubawski i nic tego nie zmieni dlatego wiem iż on wystartuje
    • Gość: Student KIelce idą w dobrym kierunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:05
      Naprawdę jestem pod wrażeniem.
      • Gość: korneL Re: KIelce idą w dobrym kierunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:50
        Ja tez ale pod większym wrażniem to jestem tego co on chce zrobic w
        najbliższych latach. super.
    • Gość: Erwin Raczej Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:46
      Tak mi się zdaje.
      • Gość: Jaga Re: Raczej Lubawski IP: 81.219.132.* 15.05.06, 07:52
        Tylko niech zmieni cała kierownictwo od oświaty, zdrowia itd z Sygutem i Toamlą
        i Kamińską na czele, bo oni kompromituja ten urząd. Tak jak i "spece" od
        promocji oraz geodezji.
      • Gość: Emilek Nie raczej tylko na pewno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:09
        wygra Lubawski prezydent Kielc:)
    • Gość: Remik Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:08
      Moim zdaniem obecny prezydent jest gwarantem ciągłości rozwoju (pozytywnego
      rozwoju) naszego miasta i dlatego nie chę juz żadnych experymentów i chciałbym
      by wybory wygrał Lubawski a ma spore szanse.
    • Gość: wojak Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 21:29
      stary weż pastylke!!
      • Gość: Piguła Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:20
        sam weź pigułke lepiej.Ja głosuje na Lubawskiego
      • Gość: Ramirez Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:08
        Facet Lubawsk iwygra wez pastylke bo zobacz sondaż.
    • Gość: Zigi Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:22
      Wojciech Lubawski rzecz jasna ma się rozumiec nie.
      • Gość: Romek Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:04
        RZecz jasna tylko Pan Lubawski to jedyny powazny człowiek.Zigi jedz gdzie
        indziej i tak Lubawski wygra
    • Gość: Aktor Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:05
      wiadome kandydatów jest wielu a Lubawski jeden:)
    • Gość: Pracownik Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:10
      Wojeciech Lubawski
    • Gość: Kamik Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:36
      MNorma Wojciecdh Lubawski i rtyle
    • Gość: Orka Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:36
      Tylko Pan Wojech Luabwski
      • Gość: Szalony Ludwik Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:43
        Popieram jak wyżej tylko W.L
    • Gość: Straznik nocy Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 01:26
      Głosowałem juz na tego pana i zrobił wiele w czasie swej kadencji wiec po raz
      drug nad jego nazwiskiem postawie krzyżyk.
      • Gość: Strzała Re: Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:14
        Ja tez głosowałem i zagłosuje na niego.
    • Gość: Towarzyszka Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.lokalna / *.kielce.net.pl 17.05.06, 15:26
      Grzela to jedyna właściwa kandydatka na to zaszczytne stanowisko, tyleż
      przecież zrobiła dla naszego województwa, dajcie jej szansę "Towarzysze
      wszystkich dzielnic m. Kielc łączcie się"
      • Gość: absolwentAŚ Czy zagłosuję na Grzelę?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 01:08
        To prawda, że Lubawski wybudował stadion i postawił kilka mniej lub bardziej
        łądnych pomników. Nie mam też tak naprawdę do niego za coś szczególnego żalu.
        Jednak ogólnie patrząc to nie tylko stadionem i pomnikami miasto żyje. Wiele
        spraw przez oststnie 4 lata zostało nawet niedotknietych.

Zagłosuję na Grzelę. Słyszałem co uważa za sprawy priorytetowe do załatwienia w
        mieście. Grzela myśli o wiele bardziej przyszłościowo i strategicznie o rozwoju
        naszych Kielc. O wiele bardziej myśli też, jak to potocznie sie mówi, o chlebie
        ,a nie tylko o igrzyskach.

Ufam jej ponieważ poznałem ją jako nauczyciela akademickiego, kiedy byłem
        studnetem. Nie mam do kobiety nawet jednego zastrzeżenia. Jest warta natomaist
        zaufania.

Jako zwykły kielczanin i bez ortodoksyjnych politycznych uprzedzeń będę
        wszystkich namawiał do poparcia Joasi Grzeli. :)

• b6165 Tylko Józef Niedziela! 18.05.06, 02:50
          Kielce nie miały jeszcze na tym stanowisku dra agnostyki stosowanej.
          • Gość: berta Re: Tylko Józef Niedziela! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 06:48
            To jest powod, dla ktorego nie zaglosuje na Lubawskiego:

www.echo-dnia.com.pl/?news=29750&mutacja=1&dzial=3
            • Gość: Klątwa A dla mnie to powód , że zagłosuje na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:05
              wygra w.l.
          • Gość: agnostyk1 Re: Tylko Józef Niedziela! IP: 82.139.30.* 18.05.06, 11:31
            I nie będą miały!
          • Gość: Kolo Lubawski wygra -jupoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:11
            Ten człowiek jest w porządku a ja i moja rodzina razem 23 głosy zagłosujemy na
            niego.
        • Gość: Katcxiesz RJak Grzele Lubawskigo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:07
          Zagłosuje na Lubawskiego, studiuje w Krakowie i dziś byłem na Tu es Petrus .
          Moge powiedziec iz mieszkancy Krakowa sami mówia iż Lubawski zrobił wiele dla
          maista.
      • Gość: Robert Kobieta Prezydentem? IP: *.vf.pl / *.vf.pl 18.05.06, 19:33
        Miałem przyjemnośc poznać osobiście Panią Joannę Grzelę. Jeżeli człowiek, tak
        jak Ona, potrafi zadbać o siebie, o swoje wykształcenie, prezencję, sposób
        mówienia i podejście do zwykłych ludzi, to z pewnością będzie umiał zadbać o
        wizerunek miasta. Dla mnie Pani Prezydent Joanna Grzela - brzmi bardzo ładnie!
        Asiu trzymam kciuki za przyszłą Prezydent Grzelę!
        Ode mnie masz 17 głosów rodzinnych oraz głosy znajomych, których uda mi się
        przekonać. Razem około 70 głosów!
        • Gość: Prawiczan A od mojej rodziny Lubawski ma ich 89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:04
          Panie Lubawski zagłosujemy na Pana.
      • Gość: Erni Wojtek na preyzdenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:07
        Prawico niech moc bdyie y nami gosujemz na Wojtka Lubawskiego
    • Gość: Kermit A co Pani Grzela zrobiła dla miasta?bo nie wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:13
      Chciałbym żeby mi ktoś pomógł czym się zasłużyła? Bo ja myśle iż tylko Lubawski
      może tutaj wygrac i sam go popre.
    • Gość: datu Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.05.06, 22:32
      Pewnie ze Grzela, jest zdecydownie lepszym kandydatem.
      • Gość: towarzysz Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:19
        A co Pani grzela zrobiła dla maista bo sobie nie przypominam?? już lepszym
        politykiem był jej szef Pan Wójcik. I tak popre Lubawskiego.
    • Gość: Dzięcioł Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:40
      Pewnie, że Lubawski jest powazniejszym i lepszym politykiem moim zdaniem
      • Gość: sqter Re: Lubawski IP: *.chello.pl 22.05.06, 18:12
        to jakas paranoja - jeden nawiedzony pod kilkoma nickami pisze bzdury. Typowe
        działanie dla pisu
        • Gość: agnostyk1 Re: Lubawski IP: 82.139.30.* 22.05.06, 19:37
          A to nie wiesz sqter kto??? To tylko jeden typek jest tak obrotny.
        • Gość: Tomik Re: Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:02
          ta i pewnie jeden duren podał sondaze wyborcze w Echu Dnia ty jestes jakiś
          bzdur.
    • Gość: Myśliciel Wojtek Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:03
      Jasne, kiedykolwiek Lubawski prowadzi w sondażach lub wiecej ludzi popiera go
      na forum mówia , że to jego sztab panowie kpina. Obudźcie sie wasz czas się
      skończył. Nastała Epoka Lubawskiego i prawicy w tymn mięscie i województwie.
    • Gość: emeryt Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:19
      Normalka głosuje na Lubawskiego a jego wrogom mówie Panowie Panie to juz jest
      koniec waszej kampaniii, ten cżłowiek wygra czy checie tego czy tez nie. Choć
      nie jestem w żadnej partii ale powiem śmiało zycze SS 2002 by wygrało te wybory.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka