Gość: Batman Re: Lubawski-popre jego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:47 Też go popre i jestem dumny z takiego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: Lubawski-popre jego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:47 No ja tez go zamierzam poprzeć w nadchodzących wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ex Re: Lubawski-popre jego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:45 Obecny prezydent to droga która pokaże stabilizacje to lepsze miasto, tak, dlatego na niego zagłosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrona Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:55 Lubawski już tylko mi został. I na niego zagłosuje czemu? Pytanie jest proste jeśli większośc mieszka ńców uważa iż za jego kadencji się coś poprawia to musi to być prawda, a prawda jest taka iż rzeczywiście może nie szybko ale cos drgnęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ketchup Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:56 Jak to został, on od samego początku był moim pewniakiem i dlatego na niego zagłosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menager Normalka Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 01:18 za duzo dobrych postów tu jest o nim, duże poparcie w sondazu i coś robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komik Re: Normalka Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:22 Popieram raczej wygra na 90 proc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Przegra głupszy czyli wąsacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 01:36 Postów dużo dobrych o Lubawskim? Młodzież zatrudniona w UM codziennie po 30 postów wrzuca na forum GW. Tak, ilosc postów jest miarodajna do poparcia Lubawskiego, szczególnie że 80% postów pisana jest przez 3 może 4 osoby. Hehehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Kandydat jest jeden...obecny prezydent CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:44 Wojciech Lubawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anelka Re: Kandydat jest jeden...obecny prezydent CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 16:21 O tak zgadzam się z Toba w pełni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowitka 34 Re: Kandydat jest jeden...obecny prezydent CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:00 W.L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kardynał Re: Kandydat jest jeden...obecny prezydent CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:51 Owszem popieram moich poprzedników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Kandydat jest jeden...obecny prezydent CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:06 Norm,alka W.L. i koniec dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micky Re: Kandydat jest jeden...obecny prezydent CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:44 Zawsze i wszedzie tylko Lubawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piniu Re: Kandydat jest jeden...obecny prezydent CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:12 Pewcia iz Lubawski wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: kto na prezydenta? W. Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 16:56 Wojciech Lubawski moim kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiłek Re: kto na prezydenta? W. Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:01 Twoim i moim , bo tak jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek S. Re: kto na prezydenta? W. Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:01 i tak cały czas panie Wojciechu do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria A zauważyliście, że po sondazu nie pisza WEL...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:04 jest wielki i niech moc będzie z nim.? Heh chyba im miny zrzedły.Gratuluje pomyslnego sondażu i chciałbym by Lubawski wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: A zauważyliście, że po sondazu nie pisza WEL. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:00 Bo chyba wszystkim szczeny opadły :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy Re: A zauważyliście, że po sondazu nie pisza WEL. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:48 Dlatego ponieważ moc poparcia Lubawskiego jest z nim i spowodowała , że po sondażu w Echu odjechali. Ja równiez głosuje na W.L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczena Re: A zauważyliście, że po sondazu nie pisza WEL. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:07 Jego wroga zjechały szcęki po sondazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 01:28 To mój faworyt w tych nadchodzących wyborach na wójtów,burmistrzów i prezydentów,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karmi Re: A zauważyliście, że po sondazu nie pisza WEL. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:12 Lubawski wygra i nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:19 bARDZO CIESZY MNIE FAKT TAK DUŻEGO POPARCIA DLA OBECNEGO PREZYDENTA kIELC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:55 Mnie także jak moja poprzedniczke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawron Gratuluje sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:23 Oby wszystko spełniło się, ja tam zagłosuje na Lubawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michell Re: Gratuluje sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:57 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik J Re: Gratuluje sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:49 Trzeba wszystkimi siłami pójść zagłosować na naszego kandydata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumiś Re: Gratuluje sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:21 Wojtke,Wojtek,Wojtek 3 x TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowal Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:58 Wojciech Lubawski to mój ulubieniec polityvczny i osoba na którą zagłosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iskra Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:06 Lubawski i tylko on, prócz niego nikogo powaznego nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:20 Popieram swojego kolege. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:48 Ja miałem już od samego początku tylko jednego kandydata jest nim Pan Wojciech Lubawski i nic tego nie zmieni dlatego wiem iż on wystartuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student KIelce idą w dobrym kierunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:05 Naprawdę jestem pod wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korneL Re: KIelce idą w dobrym kierunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:50 Ja tez ale pod większym wrażniem to jestem tego co on chce zrobic w najbliższych latach. super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erwin Raczej Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:46 Tak mi się zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Raczej Lubawski IP: 81.219.132.* 15.05.06, 07:52 Tylko niech zmieni cała kierownictwo od oświaty, zdrowia itd z Sygutem i Toamlą i Kamińską na czele, bo oni kompromituja ten urząd. Tak jak i "spece" od promocji oraz geodezji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilek Nie raczej tylko na pewno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:09 wygra Lubawski prezydent Kielc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remik Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:08 Moim zdaniem obecny prezydent jest gwarantem ciągłości rozwoju (pozytywnego rozwoju) naszego miasta i dlatego nie chę juz żadnych experymentów i chciałbym by wybory wygrał Lubawski a ma spore szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojak Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 21:29 stary weż pastylke!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piguła Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:20 sam weź pigułke lepiej.Ja głosuje na Lubawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramirez Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:08 Facet Lubawsk iwygra wez pastylke bo zobacz sondaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:22 Wojciech Lubawski rzecz jasna ma się rozumiec nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:04 RZecz jasna tylko Pan Lubawski to jedyny powazny człowiek.Zigi jedz gdzie indziej i tak Lubawski wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aktor Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:05 wiadome kandydatów jest wielu a Lubawski jeden:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:10 Wojeciech Lubawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamik Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:36 MNorma Wojciecdh Lubawski i rtyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orka Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:36 Tylko Pan Wojech Luabwski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szalony Ludwik Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:43 Popieram jak wyżej tylko W.L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Straznik nocy Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 01:26 Głosowałem juz na tego pana i zrobił wiele w czasie swej kadencji wiec po raz drug nad jego nazwiskiem postawie krzyżyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzała Re: Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:14 Ja tez głosowałem i zagłosuje na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzyszka Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.lokalna / *.kielce.net.pl 17.05.06, 15:26 Grzela to jedyna właściwa kandydatka na to zaszczytne stanowisko, tyleż przecież zrobiła dla naszego województwa, dajcie jej szansę "Towarzysze wszystkich dzielnic m. Kielc łączcie się" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentAŚ Czy zagłosuję na Grzelę?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 01:08 To prawda, że Lubawski wybudował stadion i postawił kilka mniej lub bardziej łądnych pomników. Nie mam też tak naprawdę do niego za coś szczególnego żalu. Jednak ogólnie patrząc to nie tylko stadionem i pomnikami miasto żyje. Wiele spraw przez oststnie 4 lata zostało nawet niedotknietych. Zagłosuję na Grzelę. Słyszałem co uważa za sprawy priorytetowe do załatwienia w mieście. Grzela myśli o wiele bardziej przyszłościowo i strategicznie o rozwoju naszych Kielc. O wiele bardziej myśli też, jak to potocznie sie mówi, o chlebie ,a nie tylko o igrzyskach. Ufam jej ponieważ poznałem ją jako nauczyciela akademickiego, kiedy byłem studnetem. Nie mam do kobiety nawet jednego zastrzeżenia. Jest warta natomaist zaufania. Jako zwykły kielczanin i bez ortodoksyjnych politycznych uprzedzeń będę wszystkich namawiał do poparcia Joasi Grzeli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
b6165 Tylko Józef Niedziela! 18.05.06, 02:50 Kielce nie miały jeszcze na tym stanowisku dra agnostyki stosowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: Tylko Józef Niedziela! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 06:48 To jest powod, dla ktorego nie zaglosuje na Lubawskiego: www.echo-dnia.com.pl/?news=29750&mutacja=1&dzial=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klątwa A dla mnie to powód , że zagłosuje na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:05 wygra w.l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: Tylko Józef Niedziela! IP: 82.139.30.* 18.05.06, 11:31 I nie będą miały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Lubawski wygra -jupoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:11 Ten człowiek jest w porządku a ja i moja rodzina razem 23 głosy zagłosujemy na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katcxiesz RJak Grzele Lubawskigo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:07 Zagłosuje na Lubawskiego, studiuje w Krakowie i dziś byłem na Tu es Petrus . Moge powiedziec iz mieszkancy Krakowa sami mówia iż Lubawski zrobił wiele dla maista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Kobieta Prezydentem? IP: *.vf.pl / *.vf.pl 18.05.06, 19:33 Miałem przyjemnośc poznać osobiście Panią Joannę Grzelę. Jeżeli człowiek, tak jak Ona, potrafi zadbać o siebie, o swoje wykształcenie, prezencję, sposób mówienia i podejście do zwykłych ludzi, to z pewnością będzie umiał zadbać o wizerunek miasta. Dla mnie Pani Prezydent Joanna Grzela - brzmi bardzo ładnie! Asiu trzymam kciuki za przyszłą Prezydent Grzelę! Ode mnie masz 17 głosów rodzinnych oraz głosy znajomych, których uda mi się przekonać. Razem około 70 głosów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawiczan A od mojej rodziny Lubawski ma ich 89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:04 Panie Lubawski zagłosujemy na Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erni Wojtek na preyzdenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:07 Prawico niech moc bdyie y nami gosujemz na Wojtka Lubawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kermit A co Pani Grzela zrobiła dla miasta?bo nie wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:13 Chciałbym żeby mi ktoś pomógł czym się zasłużyła? Bo ja myśle iż tylko Lubawski może tutaj wygrac i sam go popre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: datu Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.05.06, 22:32 Pewnie ze Grzela, jest zdecydownie lepszym kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towarzysz Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:19 A co Pani grzela zrobiła dla maista bo sobie nie przypominam?? już lepszym politykiem był jej szef Pan Wójcik. I tak popre Lubawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzięcioł Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:40 Pewnie, że Lubawski jest powazniejszym i lepszym politykiem moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqter Re: Lubawski IP: *.chello.pl 22.05.06, 18:12 to jakas paranoja - jeden nawiedzony pod kilkoma nickami pisze bzdury. Typowe działanie dla pisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: Lubawski IP: 82.139.30.* 22.05.06, 19:37 A to nie wiesz sqter kto??? To tylko jeden typek jest tak obrotny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:02 ta i pewnie jeden duren podał sondaze wyborcze w Echu Dnia ty jestes jakiś bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myśliciel Wojtek Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:03 Jasne, kiedykolwiek Lubawski prowadzi w sondażach lub wiecej ludzi popiera go na forum mówia , że to jego sztab panowie kpina. Obudźcie sie wasz czas się skończył. Nastała Epoka Lubawskiego i prawicy w tymn mięscie i województwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:19 Normalka głosuje na Lubawskiego a jego wrogom mówie Panowie Panie to juz jest koniec waszej kampaniii, ten cżłowiek wygra czy checie tego czy tez nie. Choć nie jestem w żadnej partii ale powiem śmiało zycze SS 2002 by wygrało te wybory. Odpowiedz Link Zgłoś