Dodaj do ulubionych

Piwo w superklubie

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 00:54
Dziś dowiedziałem się , że w superklubie K. polewają piwo z kratek ociekaczy
piwa. Jak kończą pracę a nie ma klienta na piwo z ociekacza to szklanki ze
starym piwem wstawiają do lodówki. UWAGA patrz jak leją!
Obserwuj wątek
    • komuszek Re: Piwo w superklubie 05.01.03, 16:41
      Co ty z drzewa spadłeś, zawsze tak robili. Menager Kathasis ma to w swoich
      obowiązkach podstawowych. Ku...Mać
    • kary777 Re: Piwo w superklubie 05.01.03, 21:36
      Co wy pieprzycie. W Katharis takich rzeczy nie mogą odpieprzać. To przecież
      najlepsza dyskoteka w Kielcach. Ja w to nie wierzę!
      • Gość: ania Re: Piwo w superklubie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 23:04
        kary777 napisała:

> Co wy pieprzycie. W Katharis takich rzeczy nie mogą odpieprzać. To przecież
        > najlepsza dyskoteka w Kielcach. Ja w to nie wierzę!

Najlepsza? A pod jakim względem? Za komuny telewizor RUBIN też byl najlepszy bo
        nie bylo innych. Parę knajp w kielcach to jeszcze nie konkurencja , a
        Katharsis to gówno. Chyba jeszcze nie byłaś w dobrej dyskotece.
      • Gość: DM Re: KARY777 czy ty masz na imie Przemek??? IP: *.client.attbi.com 06.01.03, 06:36
        Jesli tak znamy sie bardzo dobrze , bo chodzilismy razem do ogolniaka oraz na
        studia , daj znac ! martnsm@yahoo.com
    • Gość: Nowy2 Re: Piwo w superklubie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 21:56
      Piwo syf w Katharsis to fakt. Sam widziałem. Ale to nic bo piwa nie piję,
      widziałem jak robią drinki, 50 wódki to u nich 38 gram -wziąłem kieliszek do
      domu i sprawdziłem. A panieny, które piją drineczki muszą uważać bo w szklance
      oprócz lodu różne rzeczy można spotkać - moja panna wyłowiła pajączka - to nie
      ozdoba.
    • Gość: MirMir Re: Piwo w superklubie IP: 212.244.76.* 06.01.03, 08:14
      Trzeba być nieźle nabitym, żeby nie poczuć różnicy między piwem z beczki a wczorajszym z lodówki :)
    • Gość: miki Re: Piwo w superklubie IP: *.azkp.com.pl / 192.168.1.* 06.01.03, 10:21
      Serwowanie zlewek to chyba norma w wiekszości knajp, nie tylko w CK, moja
      znajoma, opowiadała mi o tym jak pracowała w duzym pubie w Londynie - zręczny
      barman moze wyciagnac na zlewkach 10-20 funtów w ciagu zmiany :)
    • Gość: Einz Re: Piwo w superklubie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 21:43
      I te szczochy w kiblu ... normalnie mozna bylo sie w nich potaplac
    • Gość: Szefu Re: Piwo w superklubie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 23:26
      Katharsis od dziś dla mnie nie istnieje!
    • Gość: Mała Re: Piwo w superklubie IP: PROXY:* / 172.16.1.* 07.01.03, 23:40
      Oj te kieleckie puby. Taką lipe z browarkiem to mialam w Hipnozie. Barmanka
      nalala mi piwo do uzupelnionego juz troche kufla, ktory wzięła spod
      barku.Spoczo nie? Niezłe numery tez w Garażu robią. Szkoda gadać....
    • Gość: Nowy2 Re: Piwo w superklubie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 20:38
      Słyszałem o tej Hipnozie - syf i metr brudu za barem! Ale Kathasis to był mój
      ulubiony lokal do niedawna!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka