Dodaj do ulubionych

empik w tesco...

14.05.06, 19:38
dzis bylem i troche sie zawiodlem.. zlikwidowali miejscowki do czytania..
szkoda.. bo mozna bylo w wygodnej pozycji przejrzec knige.. mam nadzieje, ze
wroca do pomyslu...
Obserwuj wątek
    • Gość: Nie Re: empik w tesco... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:46
      przede wszystkim Empik nie jest w Tesco. Równie dobrze można by powiedzieć że
      Tesco jest w Empik, a tym czasem Empik to Empik a Tesco to Tesco.
      • kobycoby Re: empik w tesco... 14.05.06, 22:29
        Empik jak kazdy sklep jest miejscem do sprzedawania a nie do przegladania i to
        jeszcze na siedzaco sliniac dla wygody paluszki. Kup sobie co masz kupic i slin
        palice u siebie w domu. Nie udawaj dziada zaczytanego w empiku bo oni doskonale
        wiedza , ze jak poprzegladasz ksiazke przez pare godzin w wygodnym fotelu i
        sobie jeszcze poslinisz paluchy to tej ksiazki nigdy nie kupisz. kobycoby.
    • Gość: gosc123 Re: empik w tesco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:47
      Ja tam zawsze czytam na stojąco jak inni dla mnie to tam mogą likwidowac te
      krzesełka...
      • veilchen_ck Re: empik w tesco... 15.05.06, 08:51
        napisalem, ze empik w tesco, zeby go odroznic od empiku przy warszawskiej.. ale
        jak sie nie ma co napisac to sie pisze takie farmazony..
        nie mam czasu na siedzenie kilka godzin i czytanie tony ksiazek.. wygodna
        miejscowka jest powszechna nie tylko w empikach ale takze w pozostalych
        sieciowkach w innych miastach..
        chyba sie nie zrozumielismy.. albo zenujacy poziom komentarzy zszedl z tematow
        politycznych na bardzo prozaiczne..
    • Gość: jack Re: empik w tesco... IP: 195.205.24.* 15.05.06, 10:20
      rozpacz, idz do biblioteki lub czytelni.
    • Gość: rozmodlony Re: empik w tesco... IP: 81.6.130.* 15.05.06, 11:33
      Wszystko fajnie - ale dlaczego jeszcze w Tesco nie ma KAPLICY - i to u nas w
      Klerykowie ?
    • empire Re: empik w tesco... 15.05.06, 12:20
      szkoda, że zlikwidowali...
      to rzeczywiście jest powszechne w innych mistach. Nie wszystkich stać na zakup
      wszystkich tytułów które chcieli by przeczytać czy chociaż lepiej przejrzeć
      interesujące artykuły. Ale widocznie nastawiają się tylko na zarobek a nie
      krzeiwnie kultury:(
      Kiedyś czytałem wywiad z dyr empiku i mówił, że właśnie te "czytelnie" są bardzo
      ważne dla sieci z racji funkcji kulturotwórczej... Tere fere.

A swoją drogą to widziałem kiedyś kolesia, który właśnie w empiku kończył czytać
      "harrego pottera"... To się nazywa poświęcenie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka