veilchen_ck 14.05.06, 19:38 dzis bylem i troche sie zawiodlem.. zlikwidowali miejscowki do czytania.. szkoda.. bo mozna bylo w wygodnej pozycji przejrzec knige.. mam nadzieje, ze wroca do pomyslu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nie Re: empik w tesco... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:46 przede wszystkim Empik nie jest w Tesco. Równie dobrze można by powiedzieć że Tesco jest w Empik, a tym czasem Empik to Empik a Tesco to Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
kobycoby Re: empik w tesco... 14.05.06, 22:29 Empik jak kazdy sklep jest miejscem do sprzedawania a nie do przegladania i to jeszcze na siedzaco sliniac dla wygody paluszki. Kup sobie co masz kupic i slin palice u siebie w domu. Nie udawaj dziada zaczytanego w empiku bo oni doskonale wiedza , ze jak poprzegladasz ksiazke przez pare godzin w wygodnym fotelu i sobie jeszcze poslinisz paluchy to tej ksiazki nigdy nie kupisz. kobycoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc123 Re: empik w tesco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:47 Ja tam zawsze czytam na stojąco jak inni dla mnie to tam mogą likwidowac te krzesełka... Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: empik w tesco... 15.05.06, 08:51 napisalem, ze empik w tesco, zeby go odroznic od empiku przy warszawskiej.. ale jak sie nie ma co napisac to sie pisze takie farmazony.. nie mam czasu na siedzenie kilka godzin i czytanie tony ksiazek.. wygodna miejscowka jest powszechna nie tylko w empikach ale takze w pozostalych sieciowkach w innych miastach.. chyba sie nie zrozumielismy.. albo zenujacy poziom komentarzy zszedl z tematow politycznych na bardzo prozaiczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: empik w tesco... IP: 195.205.24.* 15.05.06, 10:20 rozpacz, idz do biblioteki lub czytelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozmodlony Re: empik w tesco... IP: 81.6.130.* 15.05.06, 11:33 Wszystko fajnie - ale dlaczego jeszcze w Tesco nie ma KAPLICY - i to u nas w Klerykowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
empire Re: empik w tesco... 15.05.06, 12:20 szkoda, że zlikwidowali... to rzeczywiście jest powszechne w innych mistach. Nie wszystkich stać na zakup wszystkich tytułów które chcieli by przeczytać czy chociaż lepiej przejrzeć interesujące artykuły. Ale widocznie nastawiają się tylko na zarobek a nie krzeiwnie kultury:( Kiedyś czytałem wywiad z dyr empiku i mówił, że właśnie te "czytelnie" są bardzo ważne dla sieci z racji funkcji kulturotwórczej... Tere fere. A swoją drogą to widziałem kiedyś kolesia, który właśnie w empiku kończył czytać "harrego pottera"... To się nazywa poświęcenie:) Odpowiedz Link Zgłoś