Dodaj do ulubionych

Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Kielc

IP: *.futuro.kielce.msk.pl 21.05.06, 19:58
Słuszna decyzja, widać jak Kielce w ostatnich latach kwitą, pieknieją, spora w
tym zasługa Prezydenta Lubawskiego. Oby tak dalej, na nastepną kadencje życzę
mu, bo myslę że wygra, wiecej sukcesów w przyciaganiu do miasta inwestorów.
Kielczanie, do dzieła!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Santa Claus Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 20:03
      ...nareszcie

ho ho ho
      • Gość: ewka Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 20:31
        nareszcie Panie Prezydencie. Nikt nie zrobi wiecej dla nas, mieszkancow Kielc,
        jak Pan
        • atomm I bardzo dobrze... Mam na kogo glosowac... 22.05.06, 09:41
          tylko ten parking to zrobmy na Solnej...
          • Gość: kielczanka Re: I bardzo dobrze... Mam na kogo glosowac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 19:10
            I bardzo dobrze... Jedno tylko zastrzeżenie - mam nadzieję, że zmieni
            wiceprezydenta (błagam, pogoń Pan Syguta!!!). No i oczywiście trzeba będzie się
            wywiązać ze złożonych obietnic, np. zrobienia porządku w kieleckiej oświacie i
            innych, o których mówił Pan w wywiadzie dla Gazety. Trzymam kciuki! Potem
            będziemy znów głosować.
    • Gość: megadeth Lubawski nie jest dumą Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 20:30
      Gość portalu: Marek napisał(a):

> Słuszna decyzja, widać jak Kielce w ostatnich latach kwitą, pieknieją, spora w
      > tym zasługa Prezydenta Lubawskiego.

Tak... dostawi kilkanaście pomników, zakorkuje totalnie Kielce... Stadion jest
      tego najlepszym dowodem - zapomniał o parkingu - a jest miejsce między stadionem
      a WDK... Klapy na Kadzielni - idiotyzm w rezerwacie... dobrze, że nie wybudował
      parkingu na placu Konstytucji... Lubawskiemu już dziękujemy - pora na inwestycje
      dla wszystkich kielczan, a nie tylko dla kibiców...
      • Gość: Gall Re: Lubawski nie jest dumą Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 04:14
        nie ma jak narzekac na czlowieka za wladzy ktorego wreszcie zaczelo sie cos
        pozytywnego dziac w miescie... Niektorzy najwidoczniej wola jak sie nic nie
        dzieje, nic sie nie buduje ani nie remontuje. Co za ludzie !?
      • Gość: Aniol Re: Lubawski nie jest dumą Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 12:08
        "Kielce naszą dumą"-ale nie jego!!Ludzie otwórzcie oczy i uruchomcie rozum!!
        Inwestycje są bo tak było w kilkuletnich planach-która jest czysto Jego??
        Galeria na Ślichowicach i owszem-6 mln w plecy.Pomniki i owszem-cos jeszcze?
        Wizje na przyszłośc każdy moze miec i obiecywac!!MYŚLEC MYŚLEC!!
    • Gość: efka Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 21.05.06, 20:40
      Wojtek słońce ty moje,mordo moja kochana!!!Cieszę się że się nareszcie
      zdecydowałeś,bo żyłam w wielkim napięciu przez ten okres twojego wahania.Jesteś
      już zwycięzcą mój jastrzębiu,sokole,orle świętokrzyski!!!
      • Gość: xtrmntr Fakt. Dobrze że wreszcie to ogłosił. IP: *.cable.mindspring.com 25.05.06, 00:12
        Takie przedłużające napięcie przedmiesiączkowe musiało źle oddziaływać na twoje
        otoczenie.
    • Gość: zezol wygra w cuglach IP: *.pgi.waw.pl 21.05.06, 21:13
      Nie znam nikogo ktoby chciał głosować przeciw niemu. Mam nadzieję że mu palma
      po tym nie odbije. Sorry znam gościa co nie będzie na niego głosował - Gargamel
      ale on się nie liczy bo się zagulgotał na śmierć.
      • Gość: megadeth Re: wygra w cuglach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 21:16
        PRzeciw WELowi zagłosują:

1. Tegroczni maturzyści (wiadomo za co)
        2. Ich rodziny
        3. Ludzie którzy wolą rozwój zamiast igrzysk i pomników
        • Gość: Janek Re: wygra w cuglach IP: *.futuro.kielce.msk.pl 21.05.06, 21:22
          Zagłosują przeciw lubawskiemu tzn. na kogo na Grzelową oby nie bo za nią już
          stoi ta banda wygłodzonych darmozjadów co najpierw muszą się sami nachłapać a
          dopiero potem na rok przed wyborami przypomną sobie o mieście
          Ale to już było..... i oby nie wróciło
      • Gość: DERY Re: wygra w cuglach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 12:10
        pRZED TA KADENCJĄ BYŁ BEZROBOTNYM CHYBA CZY NIE?jESLI BYŁ TO SKAD MIAŁ KASE NA
        KAMPANIĘ?dŁUGI TRZEBA SPŁACAC A TO WIAZE SIE Z KOLESIOSTWEM-ALE PEWNY NIE
        JESTEM!MOZE WEL NIE BYŁ TAKI??
    • Gość: misterxy Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: *.chello.pl 21.05.06, 21:47
      Jezeli nie bedzie lepszego kandydata to glosuje na Lubawskiego. Na pewno nie
      zaglosuje na nikogo z SLD.
      • Gość: łysy Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: 82.139.11.* 22.05.06, 00:49
        Wącholom już dziekujemy ! Wąsaci do Turcji!!!
        • Gość: misterxy Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: *.chello.pl 22.05.06, 11:22
          Tylko, że to jest MÓJ głos. Każdy posiada tylko 1 głos, i jest on tak samo
          ważny (ma taki sam wpływ na wynik wyborów). To jest tzw. zasada równości
          wyborów (głosowania). Każdy SAM decyduje o tym, na kogo oddać swój głos, tzn.
          komu udzielić pełnomocnictwa do sprawowania w jego imnieniu (suwerena) władzy.
          Dotyczy do wyborów do organów przedstawicielskich, ale od 2002r. (zmana ustawy
          dot. wyboru wójta, burmistrza i prezydenta miasta) również wyżej wskazanych
          jednoosobowych organów wykonawczych na szeblu gminy.
    • jurek_inw Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki 21.05.06, 22:47
      I dobrze. Wybierajac inna osobe, przez dwa lata urzadzane bylyby czystki i
      obsadzanie stolkow, a obecna ekipa sie sprawdza.
      • Gość: jazzmen Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: 82.139.11.* 22.05.06, 00:21
        obecna ekipa się sprawdza - to chyba zart! Jedyne co sie zmieni to to, że bedzie
        jeszcze wiecej idiotycznych pomników w zadupiu jakim są Kielce. Bo jak kiedyś
        powiedział Pan Lubawski w tv- "jak bedzie piekniej w miescie to bedzie wiecej
        pracy" - to o bezrobociu. A piekniej sie nie robi nawet od pomników.To chyba
        jedyne miasto w którym stoi tyle idiotycznych pomników np. pomnik M.Davisa,
        który robi z prowincjonalnych kielc jeszcze większe pośmiewisko.A może pomnik J.
        Hendriksa ?
        O kryminalnym wręcz pomyśle postawienia paskudnego parkingu w centrum starego
        miasta nawet nie wspominam, może niech postawi taki parking na rynku a co,
        przecież parking jest potrzebny, czyż nie?
        Lubaski-ODDAJ KASE ZA DZIAłKę NA śLICHOWICACH !!! bo do tej pory nikomu sie nic
        nie stało a działeczka już sprzedana z zyskiem. I parę baniek w kieszeni - ale
        niestety nie miejskiej!!!
        • Gość: Ment Gościu pomawiasz.Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:12
          człeku pomawiasz osobe która zajmuje stanowisko publiczne to jest karalne.
          Pokaż dowody takowe sugerujące jakby prezydent wział coś cyt" Lubawski oddaj
          kase za działke na slichowicach". To co robisz jest przestępstwem. Według prawa
          karnego panuje stara zasada rzymska jakoby "jeśli nie udowodnisz winy należy
          takową osobę traktować jakoby była niewinna"/. Z teo co wiem to chyba jednak
          (niewinnego)Pana P. oskarżają a nie Lubawskiego. Wiec schowaaj się z
          cyt "lubawski oddaj kase" PAnie Lubawski gratuluje decyzji i życze wygranej.
          • Gość: Gość Re: Gościu pomawiasz.Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:30
            Właśnie teraz bedą się czepiać , że może sprzedłą pól KIelc. Śmieszne ale ich
            bezpodstawne oskarżenia nic im nie pomogą bo prezydent Lubawski wygra i z
            całego serca jako Kielczanin mu tego życzę.
    • Gość: taaaaa Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 00:02
      miasta.gazeta.pl/kielce/1,35255,3360230.html
      • Gość: Gear Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 04:29
        ... a co ma Lubawski do tego czlowieku?! Czego on jest prezydentem?! Zastanow
        sie najpierw zanim wkleisz jakiegs linka nie na temat i jednoczesnie spojrz
        dokladnie na to co sie dzieje w miescie! Ja nie pamieta kiedy tyle byl robione w
        CK, a to pewno dlatego ze nigdy! A jak ktos nie moze ogarnac tego co w tej
        chwili jest robione w miescie, co jest w planach, a co zostalo juz zrobione, to
        powinna mu w tym pomoc ta stronka www.inwestycje.kielce.pl/
    • Gość: Lubaski do domu! Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: 82.139.11.* 22.05.06, 00:08
      Widać jako pierwszy wpis musi być wpis przybocznego pana prezydenta.
      • Gość: Filip Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: *.sympatico.ca 22.05.06, 04:49
        ....no niestety - do tych co niewierza - wygra !

...juz spiesze mu pogratulowac....a wygra napewno powiewaz nie ma
        konkurentow...no chyba ze jeszcze jakis chetny konkretny i zdrowo myslacy
        kandydat zdazy sie pojawic....ale nie zwiazany z SLD lub PO.
        • Gość: kielczanin Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 22.05.06, 07:04
          Wyjątkowo patriotyczne zgromadzenie-Clezmersi i Championsy.Smutne.
          • Gość: jerzymisiek Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:44
          • jerzymisiek Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki 23.05.06, 20:48
            Panie Prezydencie - kapitał poparcia ogromny.Można być dumnym, że wreszcie
            Kielce, a tym samym województwo coś może zrobić. Temu towarzystwu od całowania
            balonów już dziękujemy.
            Trzymam kciuki
      • Gość: Piguła CZłeku ochłoń:) ten prezydent wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:15
        JAsne wiadomo jakoby jak zawsze Pan obecny prezydent ma wiecej postów i wygrywa
        w sondażach to zawsze w to maczane są palce LUbawskiego i jego ekipy. Top już
        jest chore. Ludzie ochłońcie ten człowiek ma duże poprcie i wy się pogodźcie z
        Tym , że wasz kjandydat przegra, LUBAWSKI wygra a ja (jeden głos) będę miał w
        to wkład.
    • Gość: Beniu Gratuluje decyzji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:07
      Panie prezydencie gratuluje i zapewniam iż ma Pan głosy moje i mojej rodziny,
      głosowalismy na Pana w poprzednich wyborach i w tych tak że zagłosujemy.
    • Gość: Erni Wojtek powodzenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:20
      O wszyscy przeciwnicy Lubawskiego zanim powiecie iz nic on nie zrobił lub nie
      zrobi zajzyjcie na str. www.inwestycje.kielce.pl potem dopiero powiedzcie co
      sądzicie. Ja tam wiem, że zagłosuje na obecnego prezydenta, bo to już człowiek
      sprawdzony.
      • Gość: Fun Re: Wojtek powodzenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:25
        Popieram tak że obecnego prezydenta
    • Gość: Karmi Wojciech Lubawski wygra !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:49
      Wygra czy chcecie czy też nie i nie ważne jest co wypisujecie na tym forum na
      niego. To jest człowiek , który się sprawdził. Osoba niekomfliktowa i
      kompetentna na swoim stanowisku, nie obrażająć PAni Grzeli to co ona zrobiła
      dla maista lub regionu??? Jeśli ktoś wie niech mi powie. Może i jest ona dobrą
      kobietą ale jakoś małowidocznym politykiem jest.
      • Gość: gosiaczek Re: Wojciech Lubawski wygra !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 08:03
        Brawo Panie Prezydencie.Miasto pięknieje
      • Gość: qwerty Re: Wojciech Lubawski wygra !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 08:07
        Głosując na WELa głosujecie także na ewenementy takie jak:
        dyplomowany Tomala
        gospodarny Parafiniuk
        kulturalny Sygut
        niekonfliktowy Koza
        itd
        itd
        • Gość: biskup Re: Wojciech Lubawski wygra !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 08:21
          a kiedy wkoncu skonczy sie proces na temat działki na Sliwkowicach ?? kto
          głosuje na WEL niech pamieta o zakorkowaniu miasta, chorych tablicach na
          kadzielni (kto wogóle dał zezwolenie zeby w parku geologicznym stawiac taki
          bzdet??), kolesiostwo w UM. Dla bezmógowców głosujcie na WELa
          • Gość: Rudy Re: Wojciech Lubawski wygra !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:31
            CZłeniu obrazasz mnie?mam wyższe wykształcenie ekonmiczne a nie jakaś
            politologia i głosuje na Lubawskiego czep się swojego wykształcenia i tak wygra
            Lubawski,.
          • Gość: Kardynał Re: Wojciech Lubawski wygra !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:33
            Popieram, moim skromnym zdaniem Obecny prezydent Kielc wygra spokojnie te
            wybory, chcąc nie chcąc jego wrogowie lub przeciwnicy muszą tą pigułke
            przełknąc i wiedziec, żeten człowiek te wybory wygra bo coś w tym miescie robi
            a i jeszcze jedno..................... Te kielce nie są aż tak czerwone by całe
            wieki rządziła tu lewica.
        • Gość: POLICE A głosując na Grzele to chyba na: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 08:23
          W.Stepień?
          M.Piotrowicz?
          R.Siejka?
          S.Kopyciński?

Jednak wole Lubawskiego
        • Gość: megadeth Re: Wojciech Lubawski wygra !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 10:05

ponadto na ingnotantów z ZTM
      • Gość: Żuraw Re: Wojciech Lubawski wygra !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:14
        też tak sądze, że wygra to człowiek który się już sprawdził, ja prywatnie
        powiem , że zagłosuje właśnie na niego.
    • Gość: Elvis Prezydent Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 08:19
      JA zagłosuje na niego nie zamrnował mojej poprzedniej szansy i dlatego pójde na
      niego głosować.
    • Gość: Franek Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: 195.116.211.* 22.05.06, 08:39
      Bardzo dobra decyzja dla Kielc, jestem pewien , że miasto bedzie sie dalej
      rozwiało. Panie Prezydencie, życzę sukcesów w realizacji programu wyborczego.
    • Gość: Gąsior Gratuluje Panie prezydencie decyzji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:13
      startu w nadchodzących wyborach samorządowych. zaznaczam także iż poprę Pana w
      tych wyborach.Zrobił Pan dla tego miasta wiele i czytając co pan jeszcze chce
      zrobić, postanowiłem iż po raz kolejny popre Pana kandydature.
      • Gość: biskup Re: Gratuluje Panie prezydencie decyzji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:33
        gratuluje piszesz z tego samego IP po kilka postów
        • Gość: biskup Re: Gratuluje Panie prezydencie decyzji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:35
          Ciołku jestem informatykiem a neptus to jest sieć TP (neostrada) wiec nie
          sugeruj anty biskupie, ze wszyscy z tego samego ip idą. Nie ludzi wina iż
          wiekszość ma neostrade. A IP człeniu to możesz tylko wiedziec gdy pracujesz w
          Gazecie Wyborczej dla takich jak Tyu nie sa one widoczne wiec nie wciskaj
          ludziom kitu. A pozatym według Ciebie ewnie sondaz w Echu dnia też pisała i
          głosowała jedna osoba, smieszny jestes.
    • Gość: biskup Nic sie nie bać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:41
      tylko ruchac Grzele
      • Gość: Anty biskup Re: Nic sie nie bać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:42
        Przesadzasz człowieku, to, ż jej nie lubisz to jej nie obrażaj. GLOSUJE NA
        LUBAWSKIEGO
        • Gość: elka Re: Nic sie nie bać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 10:43
          idż na drzewo
    • Gość: zrozpaczony Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 10:40
      niezłe jaja w tym grajdole , młodzi uciekać gdzie pieprz rośnie bo wkrótce
      inkwizycja przyjdzie do twojego domu sprawdzisz co masz pod sobą i w łóżku,
      drogi Marku pewnie nazywasz się Lubawski i dlatego o nim piszesz - słuszna
      decyzja wiadomo gów.... pływa na wierzchu
    • Gość: kubuś z SLD Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 10:42
      Marek czy nadajesz z Morawicy
    • Gość: wawa Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: 62.189.217.* 22.05.06, 11:31
      Panie Prezydencie, szanuję pańskie dokonania(wizje oraz realizacje).Miasto
      pięknieje i nie wierzę że jest to zasługa pańskich poprzedników.Jeśli jednak
      nie skupi się Pan na gospodarce to wszystkie piękne zakątki które dzięki Panu
      stworzono lub odrestaurowano trzeba będzie ochraniać dzień i noc przed
      głodnymi, sfrustrowanymi , bezrobotnymi rodzimymi wandalami.Jeżeli za cztery
      lata w Kielcach dzięki pańskim wysiłkom będzie obecny choć jeden poważny
      inwestor...to będzie prawdziwe dokonanie.Jak dotąd ...straszna mizeria w tym
      temacie.
      • Gość: misterxy Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: *.chello.pl 22.05.06, 14:34
        Ale tak na dobrą sprawe, to cóż on może sam zrobić. Jeżeli w całym województwie
        nie będzie odpowiedniej infrastruktury komunikacyjnej, szególnie drogowej to
        sytuacje w CK się nie zmieni. Tu jest potrzebna współpraca regionu z miastem +
        odpowiednia polityka Ministerstwa rozwoju Regionalnego, faworyzująca
        biedniejsze, słabiej rozwinięte regiony w PL.
        • Gość: korona Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.05.06, 16:24
          ...kto głosuje ne WEL-a - ten z Ostrowca...
          • Gość: Kibol korony Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:06
            Wez człeniu ochłoń i jedz na swoja wioske bo w naszych Kielcach wygra tylko
            Lubawski . Mam od niego zajebisty stadion.
      • Gość: lizykrupa Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:53
        idż i pocałuj Pana Prezydenta w ..... , on to lubi ,bo mieszka pod telegrafem
        za marne 800 ooo zł, ja Ty , też ci gratuluję tak dobrej pensji abyś za 4 lata
        kupił mały biały domek za 800 000 zł ha ha
        Panie Prezydencie, szanuję pańskie dokonania(wizje oraz realizacje współczujemy
        bo trzeba będzie ochraniać dzień i noc przed
        > głodnymi, sfrustrowanymi , bezrobotnymi
        • Gość: Człeniu Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:06
          JAki domek człowieku Lubawski mieszka w Bloku a nie domku nie okłamuj ludzi.
    • Gość: student Pan Wojtek Prezydentem-TAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 19:48
      TAK!
      • Gość: Dede Re: Pan Wojtek Prezydentem-TAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:02
        Lubawski musi odejść!!
      • Gość: gargamel Re: Pan Wojtek Prezydentem-TAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:46
        i takich mamy studentów w tej metropolii kieleckiej , że aż strach.
        Gdybyś wiedział za co kupił posiadłość pod telegrafem to by cie szlag trafił
        bo jesteś i zostaniesz dziadem i dobrze ci tak
        • Gość: Antygargamel Gargamel na emeryture IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:08
          Hej miałes ponoć przestac działac , nie pamietasz co na forum napisałem drogi
          Panie...............(wielu wie kim jesteś). I tak nic nie zdziałasz bo obceny
          prezydent wygra te wybory, porazka lewicy sie szykuje ogromna.
          • Gość: Kemit Re: Gargamel na emeryture IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:16
            O popieram, a także głosuje ze swoja rodzinką na Lubawskiego tak bardzo zarazem
            obsmarowywanego przez Gargamela czy tez jak to woli...........
            • Gość: uważny Re: Gargamel na emeryture IP: 81.6.130.* 23.05.06, 09:13
              To jakaś ŚWINIA podszywa się pod prawdziwego Gargamela.
    • Gość: Karmit Lubawski - TAk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:59
      Kto za Grzela ten z Ostrowca:)
    • Gość: Olo Lubawski prezydentem Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:59
      Jestem wielki a prezydentem będzie Wojciech Lubawski i tylko o n wygra te
      wybory.
      • Gość: Dede Re: Lubawski prezydentem Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:18
        Wojtek, napiszę ci po prezydencku - " spie...aj dziadu!"
        • Gość: Hehe smieszny Re: Lubawski prezydentem Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:16
          Smieszny jesteś sp........... to T y sam, widac jaki masz poziom cżłowieku
          typowy człek z Kielc, i taka kultura jest potem ludzie z innych miast mówie, że
          w Kielcach panuje chamstwo, nic w tym dziwnego jak na takim powszechnym forum
          tak sie wypowiadasz. Jakie masz wykształcenie zawodowe??? Wierz ja jako student
          5 roku poiowiem Ci coś szczerze zagłosuje na Lubawskiego.
    • Gość: Edgar Wybieram Pana Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 00:00
      Chyba ze zrozumiałych powodów i ciceszę sie , że nie wstydzi się on swojej
      wiary. Zagłosuje bo ten człowiek sie naprawdę sprawdził.
    • Gość: Mefiu Lubawski na prezydenta-Tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 10:09
      Jestem już spokojny i cieszę się iż obecny prezydent zgodził się wystartować w
      nadchodzących wyborach na prezydenta Kielc.
    • Gość: gumiś Re: Wojciech Lubawski kandydatem na prezydenta Ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 10:32
      Słuszna decyzja Panie prezydencie, wielu Kielczan widząc co Pan zrobił
      zagłosuje na Pana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka