Gość: telewidz IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.06, 11:57 Papież juz w naszym kraju. Na powitaniu nie widziałem jaruzela,kiszczaka ani kwacha.Nie wpuścili ich ponoć na lotnisko!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kielczok Re: PAPA już w POLSCE IP: 81.6.130.* 25.05.06, 12:07 Pewnie ukryli się przed tym NALOTEM na Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:07 Papa tobie juz podziekujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość-A Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:25 Kurde, ale upadek. Dygnitarze PRL całowali się z kacapami na "misia" a teraz całują przedstawiciela obcego państwa na klęczkach po rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok Re: PAPA już w POLSCE IP: 81.6.130.* 25.05.06, 12:34 Dokładnie tak samo jak w jakimś BANTUSTANIE w Afryce miejscowi kacykowie witają swojego PANA wizytującego kolonię WATYKANU - to jest POLSKA WYZNANIOWA właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: PAPA już w POLSCE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.06, 12:39 a ty witasz odwiedzających cie gośći w swym domu ?? czy chowasz się w kiblu?na WUMLU cie tak uczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość- A Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:51 Drogi Babetko, kolego z jednej wumlowskiej ławki, gości witam na stojąco, damy całuje w rekę ale nie na klęczkach Ponadto jestem osobą prywatną i mogę całowac tam gdzie mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
kobycoby Re: PAPA już w POLSCE 26.05.06, 15:42 Damy caluje sie w reke - szczegolnie po opuszczeniu sracza bez umywalki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 15:44 Prawdziwe damy najpierw sie witają a później szczają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość-A Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:40 Jak całuje osoba prywatna to jego sprawa, bo to święty pierścionek. Ale przedstawiciel rządu to chyba przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok Re: PAPA już w POLSCE IP: 81.6.130.* 25.05.06, 13:04 To nie PRZESADA - to pełna KOMPROMITACJA. A w wykonaniu KACZORA - to MAJESTAT RZECZYPOSPOLITEJ NA KOLANACH. Ale cóż - taki i MAJESTAT jaki PREZYDENT - taka IV RZECZYPOSPOLITA jakie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: PAPA już w POLSCE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.06, 13:04 ale przedstawiciel rządu też ma prawo być wierzącym ,a wierzący marzy o tym ,by kiedykolwiek w życiu móc dotknąć dłoń następcy Świętego PIOTRA na ziemi i pocałować jego pierścień.Ale dla wyznawców innych ideologi -czyli wyznawców nicości jest to niezrozumiałe zagadnienie. Stąd też nie dziwi mnie że znajdują sie bydlęta nie doceniające wartości jakie niesie ta wizyta!!!! Acha !! i nie przeliczaj wartości na kwestie "monetarne". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość -A Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:13 Całować może na audiencji prywatnej, tu jest przedstawicielem państwa wobec głowy innego państwa. Szacunek i wiara nie zmusza do padania na kolana. Moje zdanie jest takie, jako osoba prywatna ucałowałbym pierścień klękając, jako minister podałbym tylko rękę. A bydlakiem to ty jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: PAPA już w POLSCE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.06, 13:21 może i jestem wg.ciebie bydlakiem-arogancie,ale nawet gdybym był ministrem to zachowałbym sie jak przystało wierzącemu.A ty nigdy nie będziesz ani klękał ani ministrem.Jesteś tylko przedmiotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość -A Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:35 Nie jestem przedmiotem tylko podmiotem. A ubliżaniu ludziom to ty jestes mistrzem, fałszywy katoliku udający wierzącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok Re: PAPA już w POLSCE IP: 81.6.130.* 25.05.06, 13:29 Prywatnie to każdy z nich może mieć we własnym domu całe ściany obwieszone obrazkami z Beniem XVI i innymi podobnymi do niego "następcami Świętego Piotra". Kilka takich figurek może też sobie postawić w ogródku. Jeśli jednak reprezen- tuje PAŃSTWO to ma obowiązek zachowywać się tak jak to jest powszechnie przyjęte na Świecie. A na dzisiaj tylko nasz Prezydent i Premier KOMPROMITUJĄ Polskę ta- kim zachowaniem - czego nikt inny ze składających wizyty w Watykanie nie czyni. Można było jeszcze starać się zrozumieć to, że PROSTAK będący jednym z jego po- przedników jak parobas na folwarku nosił w klapie garnituru odpustowy obrazem z wizerunkiem czarnej żydówki /bez jakichkolwiek aluzji/ nazywanej Matką Boską Częstochowską - ale w XXI wieku Prezydent Rzeczypospolitej /nawet tej IV-tej/ należącej do Unii Europejskiej nie powinien robić z siebie pajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: PAPA już w POLSCE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.06, 13:43 jakiś ty mądry,jaki elokwentny.Dziwne ,że o wiele mądrzejsi i wykształceni o ciebie LUDZIE przez duże"L" wierzą w cos co ty określaśz "czarną żydówką".Napiszę ci jedno ,to chyba Słowacki albo Mickiewicz napisał/nie wiem nie jestem w tej materii biegły/" Im dalej podążasz od Boga tym dłuższy i cięższy łańcuch za sobą ciągniesz"/mogłem cos przekręcić ale sens pozostaje ten sam/.Wydaje mi się że nawrócisz się w porę,czasem wiek,czasem choroba swoja ,bliskich zmusza człowieka do pewnych przemyśleń,a im wcześniej to nastapi tym chyba korzystniej.Nawet twój idol zdrajca z żona jolą jeżdził do Watykanu!!!! chyba nie do kasyna ?bo tam ich nie ma! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok Re: PAPA już w POLSCE IP: 81.6.130.* 25.05.06, 14:19 Wbrew temu co starasz się mi sugerować nic złego nie mam na myśli stosując zwrot "czarna żydówka" - Maryja miała bowiem ciemną karnację skóry /jak wszyscy żyjący na tamtych terenach/ i była delikatnie mówiąc "wyznania mojżeszowego". Natomiast co do "mojego nawrócenia" - to już miało miejsce. Urodziłem się w rodzinie kato- lickiej, której członkowie dumni byli z kilku przodków pełniących stosunkowo wy- sokie godności kościelne - zostałem ochrzczony, chodziłem na lekcje religii i byłem aktywnym ministrantem. Z upływem lat stałem się jednak ateistą i zdecydo- wanym antyklerykałem. Szanuję ludzi wierzących /wszystkich wyznań - również i tych uważanych przez katolików za "sekty"/ - jestem jednak przeciwnikiem kościo- ła Watykańskiego uzurpującego sobie prawo do bycia "jedynym słusznym wyznaniem". Chciałbym oczywiście aby los oszczędził mi "nawrócenia" i co nie daj Boże pog- rzebu z udziałem jakiegoś CZARNEGO egzorcysty - uważam bowiem, że każdy powi- nien "odchodzić" w taki sposób jak żył. Dlatego nie życz mi Drogi "telewidzu" podobnej hańby. Co do Pana Prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego to uważam, że godnie reprezentował On Polskę w Watykanie - a jego Małżonka zachowywała się tam w sposób właściwy. Tak jak i Pani Prezydentowa Maria Kaczyńska ma prawo do takich zachowań. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kobycoby Re: PAPA już w POLSCE 26.05.06, 15:47 Nareszcie dozylem dnia kiedy w rzadzie sa sami wierzacy w jedynie sluszna religie bo reszta wyznan jest niesluszna. To sa panie tego.... brudasy i smierdziele i nie caluja (pierscienia!!) na kleczkach. kobycoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:59 a po co tam kwach ? jemu juz dziekujemy ... zrobił kupe wiec niech juz spada ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: PAPA już w POLSCE IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 25.05.06, 20:48 Chamstwo , pryzmitywizm postowiczów GW - typowe dla tej gazety, jedynej poprawnej politycznie. Prezydent Kwaśniewski szczególnie "godnie" reprezentował Polskę w Katyniu, na Białorusi, w ONZ-cie i w wielu podobnych okolicznościach, kiedy wg tzw. poprawnych mediów miał zespół chorej goleni? Wstydzę się, że musiałem żyć w państwie, gdzie prezydent Kwaśniewski ma kłopoty z samym sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość - A Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 20:56 Ty masz kłopoty ze swoim mózgiem. Uczcij chociaz modlitwą przyjazd papieża i daj spokój Kw. jego prezydentura należy juz do przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 07:55 dokałdnie ! kwachu upił się jak bela a potem niby udawał chorego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 15:30 Polacy bardziej akceptują podpitego niż głupka. Pijany wytrzeźwieje, głupota pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 18:06 tylko problem w tym, że jak kwachu wytrzeźwiał to zamiast się przyznać się do bledu, ten głupio sie tłumaczył, że to niby choroba ... i kto tu jest głupi ? oczywiście kwaśniewski ... dobrze, że już go nie musimy oglądać w TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 15:33 W tramwaju - pan jest pijany, pan jest okropnie pijany, a pani jest brzydka, okropnie brzydka, a ja jutro będę trzeźwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 18:07 tylko problem w tym, że jak kwachu wytrzeźwiał to zamiast się przyznać się do bledu, ten głupio sie tłumaczył, że to niby choroba ... i kto tu jest głupi ? oczywiście kwaśniewski ... dobrze, że już go nie musimy oglądać w TV życze mu wszystkiego złego - jak wszystkim komuchom ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 19:22 Gdyby głupota umiała fruwać - byłbys już na orbicie okołoziemskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 19:25 a kwachu byłby na orbicie słonecznej, albo wypie* na inną galaktykę. ot cała prawda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 19:35 Rozumiem, że Twoim zdaniem znalazłaby sie tam przeszło połowa aktywnej części Polaków, wszak wybrali Kwaśniewskiego w wyborach powszechnych, i to 2 razy. No, chyba, że "prawdziwi Polacy" wolą głupców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 11:26 Hitlera tez wybrali ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 19:26 Wątek o pobycie papieża a ten o nodze Kwasniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok Re: PAPA już w POLSCE IP: 81.6.130.* 26.05.06, 19:39 Ale za to oglądamy innego WIELKIEGO MĘŻA STANU z PIĘKNĄ ŻONECZKĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
kobycoby Re: PAPA już w POLSCE 26.05.06, 15:24 Cmok, cmok, cmok sie niesie przez kraj caly z okazji pewnej wizyty. Rezultatem bedzie napewno zniesienie wiz do panstwa watykanskiego. Owieczki z kraju beda mogly cmokac wszystkie klamki w Watykanie za "Bog zaplac" i "co laska"oraz wszystkie wypielegnowane paluszki watykanskich dostojnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rama Re: PAPA już w POLSCE IP: 82.139.11.* 27.05.06, 12:09 a kiedy sie to kończy ? przedwczoraj przyleciałem z Syrii gdzie skazany jestem na oglądanie Poloni z filmami z lat 50 i 60 oraz dennego Polsatu 2 gdzie po 5 razy dają ten sam program (głównie Wojewódzki i Ibisz) a tu co kanał to podróze Benedykta po kraju. (notabene na lotnisku i warszawskich ulicach wczoraj było mniej ludzi niz podczas wyscigów kolarskich, telewizornia nadyma atmosferę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 12:55 wiesz co ... wracaj ty do swojej Syrii i nie zawracaj nam głowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rama Re: PAPA już w POLSCE IP: 82.139.11.* 27.05.06, 13:45 z miłą chęcia ale niestety za dwa tygodnie, zimno tu, deszczowo i mało atrakcyjny program telewizyjny. Będę oglądał tą Polonię czy po wyjeździe Papy pozabijacie się na wzajem, bo wszystko na to wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok Re: PAPA już w POLSCE IP: 81.6.130.* 28.05.06, 14:20 Benio-16, a KLĄTWA PAPIESKA. Jeden z ZACNYCH poprzedników Benia, nijaki papież Marcin V obłożył KLĄTWĄ KOŚCIELNĄ zarówno Króla Polskiego Władysława Jagiełłę jak i WSZYSTKICH POLA- KÓW "za walkę przeciw Kościołowi Świętemu". Miało to miejsce przeszło 600 lat temu - bezpośrednio po bitwie pod Grunwaldem kiedy to Polacy, Litwini, Czesi, Rosjanie i Tatarzy nieźle DOKOPALI bandytom ubranym w białe płaszcze z CZARNYM KRZYŻEM, nazywającym się Zakonem "Najświętrzej Maryji Panny". KLĄTWA TA NIGDY NIE ZOSTAŁA ZDJĘTA Z POLSKI. Może mógłby to uczynić Benio XVI w trakcie obec- nej WIZYTACJI podbitego w inny sposób przez Watykan KRAJU POLAN - skoro nijaki Karol z Wadowic "zalatany po Świecie" nie miał na to czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: PAPA już w POLSCE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.05.06, 14:26 Widać że ciebie ta klątwa dotknęła!! a powiem ci więcej ,mają wam czerwone gwiazdy na czołach wyskakiwać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok Re: PAPA już w POLSCE IP: 81.6.130.* 28.05.06, 22:37 Oj "Dawidku" - figlarz z ciebie z tymi "czerwonymi gwiazdami". Takie gwiazdy w Jugosławi KATOLICCY ustasze dowodzeni przez Antona Pawelica /"umiłowanego syna" nijakiego Piusa XII/ wycinali ujętym partyzantom Tity. Czyżbyś był za takim przejawem CHRZEŚCIJAŃSKIEJ MIŁOŚCI BLIŹNIEGO - i to po "wizycie" sympatyczmego Benia-16 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok Re: wizyta-cja Katolandu IP: 81.6.130.* 28.05.06, 14:32 NALOT B-16 na Polskę przebiega zgodnie z wczesniejszym planem - milutki Benio zdobywa sympatię tubylców doskonale mówiąc po polski "moja do twoja". Przed- stawiciele Narodu w osobach: "Małej Głowy Państwa" z "Miss Polonia", futboli- sty zwanego "Premierem", członków "Opus Dei" nazywanych "Ministrami" i tzw. /Boże odpuść/ "koalicjantów" - ŁADUJĄ AKUMULATORY aby jeszcze bardziej "usz- częśliwić" przypadkowe Społeczeństwo. Ciekawe, czy na Jasnej Górze w Często- chowie B-16 raczył ogladnąć w "księdze gości" wiernopoddańcze wpisy Czarnych Paulinów z okazji wcześniejszych "gospodarskich wizyt" Dostojnych Niemieckich Gości w osobach: Reichsfuhrea SS Heinricha Himmlera, Marszałka Rzeszy Herma- nna Goringa i Generalnego Gubernatora Hansa Franka? Ostatecznie miały one mie- jsce za "czasów watykańskich rządów" jego Wielkiego Poprzednika Piusa XII na- zywanego "Papieżem Hitlera" - człowieka, który modlił się o zwycięstwo hitle- rowskiego Wehrmachtu pod Stalingradem. O wizycie w "Auschwitz" byłego "wycho- wanka" Przywódcy Mlodzieży Rzeszy Baldura von Schiracha z Hitlerjugend nie ma nawet co wspominać. Na szczęście Benio XVI BARDZO KOCHA SWOJE POLSKIE DZIECI - za co mu "serdeczne Bóg zapłać". Odpowiedz Link Zgłoś