Dodaj do ulubionych

PAPA już w POLSCE

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.06, 11:57
Papież juz w naszym kraju. Na powitaniu nie widziałem jaruzela,kiszczaka ani
kwacha.Nie wpuścili ich ponoć na lotnisko!?
Obserwuj wątek
    • Gość: kielczok Re: PAPA już w POLSCE IP: 81.6.130.* 25.05.06, 12:07
      Pewnie ukryli się przed tym NALOTEM na Polskę.
    • Gość: Gość Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:07
      Papa tobie juz podziekujemy!
      • Gość: Gość-A Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:25
        Kurde, ale upadek. Dygnitarze PRL całowali się z kacapami na "misia" a teraz
        całują przedstawiciela obcego państwa na klęczkach po rękach.
        • Gość: kielczok Re: PAPA już w POLSCE IP: 81.6.130.* 25.05.06, 12:34
          Dokładnie tak samo jak w jakimś BANTUSTANIE w Afryce miejscowi kacykowie witają
          swojego PANA wizytującego kolonię WATYKANU - to jest POLSKA WYZNANIOWA właśnie.
          • Gość: telewidz Re: PAPA już w POLSCE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.06, 12:39
            a ty witasz odwiedzających cie gośći w swym domu ?? czy chowasz się w kiblu?na
            WUMLU cie tak uczyli?
            • Gość: Gość- A Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:51
              Drogi Babetko, kolego z jednej wumlowskiej ławki, gości witam na stojąco, damy
              całuje w rekę ale nie na klęczkach Ponadto jestem osobą prywatną i mogę całowac
              tam gdzie mi się podoba.
              • kobycoby Re: PAPA już w POLSCE 26.05.06, 15:42
                Damy caluje sie w reke - szczegolnie po opuszczeniu sracza bez umywalki.
                • Gość: Gość Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 15:44
                  Prawdziwe damy najpierw sie witają a później szczają.
          • Gość: Gość-A Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:40
            Jak całuje osoba prywatna to jego sprawa, bo to święty pierścionek. Ale
            przedstawiciel rządu to chyba przesada.
            • Gość: kielczok Re: PAPA już w POLSCE IP: 81.6.130.* 25.05.06, 13:04
              To nie PRZESADA - to pełna KOMPROMITACJA.
              A w wykonaniu KACZORA - to MAJESTAT RZECZYPOSPOLITEJ NA KOLANACH.
              Ale cóż - taki i MAJESTAT jaki PREZYDENT - taka IV RZECZYPOSPOLITA jakie .....
            • Gość: telewidz Re: PAPA już w POLSCE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.06, 13:04
              ale przedstawiciel rządu też ma prawo być wierzącym ,a wierzący marzy o tym ,by
              kiedykolwiek w życiu móc dotknąć dłoń następcy Świętego PIOTRA na ziemi i
              pocałować jego pierścień.Ale dla wyznawców innych ideologi -czyli wyznawców
              nicości jest to niezrozumiałe zagadnienie. Stąd też nie dziwi mnie że znajdują
              sie bydlęta nie doceniające wartości jakie niesie ta wizyta!!!! Acha !! i nie
              przeliczaj wartości na kwestie "monetarne".
              • Gość: Gość -A Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:13
                Całować może na audiencji prywatnej, tu jest przedstawicielem państwa wobec
                głowy innego państwa. Szacunek i wiara nie zmusza do padania na kolana. Moje
                zdanie jest takie, jako osoba prywatna ucałowałbym pierścień klękając, jako
                minister podałbym tylko rękę. A bydlakiem to ty jesteś.
                • Gość: telewidz Re: PAPA już w POLSCE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.06, 13:21
                  może i jestem wg.ciebie bydlakiem-arogancie,ale nawet gdybym był ministrem to
                  zachowałbym sie jak przystało wierzącemu.A ty nigdy nie będziesz ani klękał ani
                  ministrem.Jesteś tylko przedmiotem.
                  • Gość: Gość -A Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:35
                    Nie jestem przedmiotem tylko podmiotem. A ubliżaniu ludziom to ty jestes
                    mistrzem, fałszywy katoliku udający wierzącego.
              • Gość: kielczok Re: PAPA już w POLSCE IP: 81.6.130.* 25.05.06, 13:29
                Prywatnie to każdy z nich może mieć we własnym domu całe ściany obwieszone
                obrazkami z Beniem XVI i innymi podobnymi do niego "następcami Świętego Piotra".
                Kilka takich figurek może też sobie postawić w ogródku. Jeśli jednak reprezen-
                tuje PAŃSTWO to ma obowiązek zachowywać się tak jak to jest powszechnie przyjęte
                na Świecie. A na dzisiaj tylko nasz Prezydent i Premier KOMPROMITUJĄ Polskę ta-
                kim zachowaniem - czego nikt inny ze składających wizyty w Watykanie nie czyni.
                Można było jeszcze starać się zrozumieć to, że PROSTAK będący jednym z jego po-
                przedników jak parobas na folwarku nosił w klapie garnituru odpustowy obrazem z
                wizerunkiem czarnej żydówki /bez jakichkolwiek aluzji/ nazywanej Matką Boską
                Częstochowską - ale w XXI wieku Prezydent Rzeczypospolitej /nawet tej IV-tej/
                należącej do Unii Europejskiej nie powinien robić z siebie pajaca.
                • Gość: telewidz Re: PAPA już w POLSCE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.06, 13:43
                  jakiś ty mądry,jaki elokwentny.Dziwne ,że o wiele mądrzejsi i wykształceni o
                  ciebie LUDZIE przez duże"L" wierzą w cos co ty określaśz "czarną
                  żydówką".Napiszę ci jedno ,to chyba Słowacki albo Mickiewicz napisał/nie wiem
                  nie jestem w tej materii biegły/" Im dalej podążasz od Boga tym dłuższy i
                  cięższy łańcuch za sobą ciągniesz"/mogłem cos przekręcić ale sens pozostaje ten
                  sam/.Wydaje mi się że nawrócisz się w porę,czasem wiek,czasem choroba
                  swoja ,bliskich zmusza człowieka do pewnych przemyśleń,a im wcześniej to
                  nastapi tym chyba korzystniej.Nawet twój idol zdrajca z żona jolą jeżdził do
                  Watykanu!!!! chyba nie do kasyna ?bo tam ich nie ma! pozdrawiam
                  • Gość: kielczok Re: PAPA już w POLSCE IP: 81.6.130.* 25.05.06, 14:19
                    Wbrew temu co starasz się mi sugerować nic złego nie mam na myśli stosując zwrot
                    "czarna żydówka" - Maryja miała bowiem ciemną karnację skóry /jak wszyscy żyjący
                    na tamtych terenach/ i była delikatnie mówiąc "wyznania mojżeszowego". Natomiast
                    co do "mojego nawrócenia" - to już miało miejsce. Urodziłem się w rodzinie kato-
                    lickiej, której członkowie dumni byli z kilku przodków pełniących stosunkowo wy-
                    sokie godności kościelne - zostałem ochrzczony, chodziłem na lekcje religii i
                    byłem aktywnym ministrantem. Z upływem lat stałem się jednak ateistą i zdecydo-
                    wanym antyklerykałem. Szanuję ludzi wierzących /wszystkich wyznań - również i
                    tych uważanych przez katolików za "sekty"/ - jestem jednak przeciwnikiem kościo-
                    ła Watykańskiego uzurpującego sobie prawo do bycia "jedynym słusznym wyznaniem".
                    Chciałbym oczywiście aby los oszczędził mi "nawrócenia" i co nie daj Boże pog-
                    rzebu z udziałem jakiegoś CZARNEGO egzorcysty - uważam bowiem, że każdy powi-
                    nien "odchodzić" w taki sposób jak żył. Dlatego nie życz mi Drogi "telewidzu"
                    podobnej hańby. Co do Pana Prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego to uważam, że
                    godnie reprezentował On Polskę w Watykanie - a jego Małżonka zachowywała się
                    tam w sposób właściwy. Tak jak i Pani Prezydentowa Maria Kaczyńska ma prawo do
                    takich zachowań. Pozdrawiam.
              • kobycoby Re: PAPA już w POLSCE 26.05.06, 15:47
                Nareszcie dozylem dnia kiedy w rzadzie sa sami wierzacy w jedynie sluszna
                religie bo reszta wyznan jest niesluszna. To sa panie tego.... brudasy i
                smierdziele i nie caluja (pierscienia!!) na kleczkach. kobycoby.
    • Gość: R Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:59
      a po co tam kwach ?
      jemu juz dziekujemy ...
      zrobił kupe wiec niech juz spada !
    • Gość: Polak Re: PAPA już w POLSCE IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 25.05.06, 20:48
      Chamstwo , pryzmitywizm postowiczów GW - typowe dla tej gazety, jedynej
      poprawnej politycznie. Prezydent Kwaśniewski szczególnie "godnie" reprezentował
      Polskę w Katyniu, na Białorusi, w ONZ-cie i w wielu podobnych okolicznościach,
      kiedy wg tzw. poprawnych mediów miał zespół chorej goleni? Wstydzę się, że
      musiałem żyć w państwie, gdzie prezydent Kwaśniewski ma kłopoty z samym sobą.
      • Gość: Gość - A Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 20:56
        Ty masz kłopoty ze swoim mózgiem. Uczcij chociaz modlitwą przyjazd papieża i
        daj spokój Kw. jego prezydentura należy juz do przeszłości.
      • Gość: # Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 07:55
        dokałdnie !
        kwachu upił się jak bela a potem niby udawał chorego ...
        • Gość: Gość Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 15:30
          Polacy bardziej akceptują podpitego niż głupka. Pijany wytrzeźwieje, głupota
          pozostaje.
          • Gość: R Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 18:06
            tylko problem w tym, że jak kwachu wytrzeźwiał to zamiast się przyznać się do
            bledu, ten głupio sie tłumaczył, że to niby choroba ...
            i kto tu jest głupi ?
            oczywiście kwaśniewski ...
            dobrze, że już go nie musimy oglądać w TV
        • Gość: Gość Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 15:33
          W tramwaju - pan jest pijany, pan jest okropnie pijany, a pani jest brzydka,
          okropnie brzydka, a ja jutro będę trzeźwy.
          • Gość: R Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 18:07
            tylko problem w tym, że jak kwachu wytrzeźwiał to zamiast się przyznać się do
            bledu, ten głupio sie tłumaczył, że to niby choroba ...
            i kto tu jest głupi ?
            oczywiście kwaśniewski ...
            dobrze, że już go nie musimy oglądać w TV
            życze mu wszystkiego złego - jak wszystkim komuchom !
            • Gość: Z Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 19:22
              Gdyby głupota umiała fruwać - byłbys już na orbicie okołoziemskiej
              • Gość: $ Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 19:25
                a kwachu byłby na orbicie słonecznej, albo wypie* na inną galaktykę.
                ot cała prawda ...
                • Gość: Z Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 19:35
                  Rozumiem, że Twoim zdaniem znalazłaby sie tam przeszło połowa aktywnej części
                  Polaków, wszak wybrali Kwaśniewskiego w wyborach powszechnych, i to 2 razy. No,
                  chyba, że "prawdziwi Polacy" wolą głupców
                  • Gość: ! Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 11:26
                    Hitlera tez wybrali .......
            • Gość: Gość Re: PAPA już w POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 19:26
              Wątek o pobycie papieża a ten o nodze Kwasniewskiego.
            • Gość: kielczok Re: PAPA już w POLSCE IP: 81.6.130.* 26.05.06, 19:39
              Ale za to oglądamy innego WIELKIEGO MĘŻA STANU z PIĘKNĄ ŻONECZKĄ.
    • kobycoby Re: PAPA już w POLSCE 26.05.06, 15:24
      Cmok, cmok, cmok sie niesie przez kraj caly z okazji pewnej wizyty. Rezultatem
      bedzie napewno zniesienie wiz do panstwa watykanskiego. Owieczki z kraju beda
      mogly cmokac wszystkie klamki w Watykanie za "Bog zaplac" i "co laska"oraz
      wszystkie wypielegnowane paluszki watykanskich dostojnikow.
      • Gość: Rama Re: PAPA już w POLSCE IP: 82.139.11.* 27.05.06, 12:09
        a kiedy sie to kończy ? przedwczoraj przyleciałem z Syrii gdzie skazany jestem
        na oglądanie Poloni z filmami z lat 50 i 60 oraz dennego Polsatu 2 gdzie po 5
        razy dają ten sam program (głównie Wojewódzki i Ibisz) a tu co kanał to podróze
        Benedykta po kraju. (notabene na lotnisku i warszawskich ulicach wczoraj było
        mniej ludzi niz podczas wyscigów kolarskich, telewizornia nadyma atmosferę)
        • Gość: @ Re: PAPA już w POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 12:55
          wiesz co ...
          wracaj ty do swojej Syrii i nie zawracaj nam głowy :)
          • Gość: Rama Re: PAPA już w POLSCE IP: 82.139.11.* 27.05.06, 13:45
            z miłą chęcia ale niestety za dwa tygodnie, zimno tu, deszczowo i mało
            atrakcyjny program telewizyjny. Będę oglądał tą Polonię czy po wyjeździe Papy
            pozabijacie się na wzajem, bo wszystko na to wskazuje.
    • Gość: kielczok Re: PAPA już w POLSCE IP: 81.6.130.* 28.05.06, 14:20
      Benio-16, a KLĄTWA PAPIESKA.
      Jeden z ZACNYCH poprzedników Benia, nijaki papież Marcin V obłożył KLĄTWĄ
      KOŚCIELNĄ zarówno Króla Polskiego Władysława Jagiełłę jak i WSZYSTKICH POLA-
      KÓW "za walkę przeciw Kościołowi Świętemu". Miało to miejsce przeszło 600 lat
      temu - bezpośrednio po bitwie pod Grunwaldem kiedy to Polacy, Litwini, Czesi,
      Rosjanie i Tatarzy nieźle DOKOPALI bandytom ubranym w białe płaszcze z CZARNYM
      KRZYŻEM, nazywającym się Zakonem "Najświętrzej Maryji Panny". KLĄTWA TA NIGDY
      NIE ZOSTAŁA ZDJĘTA Z POLSKI. Może mógłby to uczynić Benio XVI w trakcie obec-
      nej WIZYTACJI podbitego w inny sposób przez Watykan KRAJU POLAN - skoro nijaki
      Karol z Wadowic "zalatany po Świecie" nie miał na to czasu?

• Gość: dawid Re: PAPA już w POLSCE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.05.06, 14:26
        Widać że ciebie ta klątwa dotknęła!! a powiem ci więcej ,mają wam czerwone
        gwiazdy na czołach wyskakiwać!!
        • Gość: kielczok Re: PAPA już w POLSCE IP: 81.6.130.* 28.05.06, 22:37
          Oj "Dawidku" - figlarz z ciebie z tymi "czerwonymi gwiazdami". Takie gwiazdy w
          Jugosławi KATOLICCY ustasze dowodzeni przez Antona Pawelica /"umiłowanego syna"
          nijakiego Piusa XII/ wycinali ujętym partyzantom Tity. Czyżbyś był za takim
          przejawem CHRZEŚCIJAŃSKIEJ MIŁOŚCI BLIŹNIEGO - i to po "wizycie" sympatyczmego
          Benia-16 ?
    • Gość: kielczok Re: wizyta-cja Katolandu IP: 81.6.130.* 28.05.06, 14:32
      NALOT B-16 na Polskę przebiega zgodnie z wczesniejszym planem - milutki Benio
      zdobywa sympatię tubylców doskonale mówiąc po polski "moja do twoja". Przed-
      stawiciele Narodu w osobach: "Małej Głowy Państwa" z "Miss Polonia", futboli-
      sty zwanego "Premierem", członków "Opus Dei" nazywanych "Ministrami" i tzw.
      /Boże odpuść/ "koalicjantów" - ŁADUJĄ AKUMULATORY aby jeszcze bardziej "usz-
      częśliwić" przypadkowe Społeczeństwo. Ciekawe, czy na Jasnej Górze w Często-
      chowie B-16 raczył ogladnąć w "księdze gości" wiernopoddańcze wpisy Czarnych
      Paulinów z okazji wcześniejszych "gospodarskich wizyt" Dostojnych Niemieckich
      Gości w osobach: Reichsfuhrea SS Heinricha Himmlera, Marszałka Rzeszy Herma-
      nna Goringa i Generalnego Gubernatora Hansa Franka? Ostatecznie miały one mie-
      jsce za "czasów watykańskich rządów" jego Wielkiego Poprzednika Piusa XII na-
      zywanego "Papieżem Hitlera" - człowieka, który modlił się o zwycięstwo hitle-
      rowskiego Wehrmachtu pod Stalingradem. O wizycie w "Auschwitz" byłego "wycho-
      wanka" Przywódcy Mlodzieży Rzeszy Baldura von Schiracha z Hitlerjugend nie
      ma nawet co wspominać. Na szczęście Benio XVI BARDZO KOCHA SWOJE POLSKIE
      DZIECI - za co mu "serdeczne Bóg zapłać".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka