Dodaj do ulubionych

Kierowca MPK przeprasza pasażerów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 20:10
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: sd Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:52
      firma ma przeciez klopoty finansowe niby a premie sobie daja ??
      • Gość: szuja Re:Na zbity pysk.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 14:14
        .....powinien ten kierowca wylecieć. Takie przypadki są bowiem notoryczne w
        kieleckim MPK !!! Na miejsce tych chamów i buraków jest cała masa kulturalnych,
        młodych ludzi bez pracy.
    • Gość: xxx Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.westside.kielce.pl / *.westside.kielce.pl 27.05.06, 00:16
      nie cwaniakuj cieciu , srasz w gacie , ciekawe co by było gdybyś tak przyciął
      kilku kolesi - dostał byś po mordzie i nauczył byś sie kultury , a starszego
      dziadka co tam strach sie bać nie?
      • Gość: scyzoryk Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.piekoszow.org / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 08:43
        "ZMĘCZONY..."- spieszył się na partyjkę. To nie pierwszy przypadek naszych "kulturalnych" kierowców autobusów. Trzymają was tylko po to, żebyście mogli dotrwać do emerytury, a wam się w głowach przewraca. Ja chętnie odświeżyłbym wasze szeregi... Tylu jest chętnych na pracę, a pracują takie barany...
      • Gość: zirytowana Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 23:25
        ile ty masz lat chlopcze, spojrz na sposob swojej wypowiedzi! nie urodziles sie
        z kultura, ale jeszcze nic straconego zebys ja nabyl.
    • Gość: ck [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 08:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: an Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 10:43
        ja sama niedawno byłam świadkiem jak 'uprzejmy' kierowca autobusu prawie
        przycioł w drzwiach straszą panią o lasce, i jeszcze się na kobiete wydarł że
        powinna wysiadać przednimi drzwiami. Brawo..... a to że kierowcy nagminnie palą
        w autobusie to juz inna sprawa.
        • Gość: gyt Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 12:17
          Większość kierowców ale nie tylko-ludzi zapomina w swojej pracy,że są po to aby
          ludziom służyć!Jak się bedzie tolerowało chamów i chamstwo w pracy to tak
          będzie!A wystarczy przykład z zachodu-skarga wylot!
    • Gość: pasażer Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 11:54
      to nie tylko barany ale chamy!!!niedawno jeden taki użył sobie na matce z
      wózkiem z dzieckiem a teraz na starszych ludziach . zwolnić i nic więcej nie ma
      do powiedzenia. a propo rewizorów , wysiadło takich 3(zakapiorów) w minionym
      tygodniu na zagnańskiej i tak bluzgali że uszy więdły. wyglądali na nie bardzo
      świeżych(?).wstyd żeby tacy kontrolowali ludzi.wstyd!!!
    • Gość: zirytowana Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 12:21
      witam, czytałam wszystkie wasze opinie i stwierdzam,że to wy pasażerowie
      zachowujecie sie jak bydło i nieudacznicy. cokowiek się wydarzy zchowujecie się
      jakby to wam się działa najwieksza krzywda. przypominacie sobie co sie stalo
      pare lat temu, intryganci! ale chcialabym zauwazy ilu z was jezdzi komunikacja
      miejska! codziennie cale autobusy sa zaladowe pasazerami (co na marginesie tez
      wam sie nie podoba, bo nie macie gdzie usiasc !!!). zacznijcie on siebie.
      zacznijcie kasowac bilety, a dopiero co kolwiek wymagac, bo najwiekszymi
      wiesniakami i gburami jestescie wy. fakt jest taki, ze starsi ludzi powinni
      wysiadac przednimi drzwiam i siedziec na przednich siedzeniach, tam gdzie maja
      przeznaczone miejsca, bo kierowca nie ma oczu wszedzie i nie widzi jak ktos tam
      wlasnie przypomnial sobie, ze nalezy wysiasc, a pozniej jest placz i lamet.
      kierowca tez ma ustalone godziny pracy i na danym przystanku musi byc o
      ustalonej godzinie (byc moze wy o tym nie wiedziecie tylko lubicie sie
      nagadac), wiekszosc z was zazwyczaj stoi za szyba kierowcy i gada, ze spozni
      sie do pracy, wiec ruszcie wczesniej tylek z domu zamiast ogladac telenowele do
      konca i byc moze nie bedziecie mieli najwiekszych pretensji do kierowy, ze sie
      spozniacie. z innej strony, mowicie o rozlatujacych sie autobusach.....hahaha,
      jestescie smieszni ! bo cieszycie sie, ze pieniadze sa wydawane na glupi
      stadion czy piekna ulice na sienkiewicze, a brakowalo na wymiane taboru w mpk.
      urzad zostawil stare graty w firmie i kazal was obslugiwac(do ratusza miejcie
      pretensje). a co do kierowcow przestancie ich denerwowac chamskimi odzywkami to
      moze i oni beda milsi. bo zamiast pytac wy krzyczycie ! najwieksze pretensje
      maja mlode szczyle, ktorzy zachowuja sie jakby byli z buszu wyrwani (nie
      kasujacy biletu). o autobus wy powinniscie dbac bo to wy nim jezdzicie (napisy
      na siedzeniach), a kierowca ma za zadanie was dowiezc. a no wlasnie..... jeden
      czlowiek jest odpowiedzialny za was wszystkich. zacznijcie sie zachowywac jak
      przystalo na ludzi wsiadajac do autobusu, czy w miejcu publicznym, bo tak jak
      wy jestesciescie uprzejmi to inni beda wam tym samym odplacac. a poza tym
      kazdemu czlowiekowi zdarza sie chwila slabosci i zrozumcie to, a nie
      obrzucajcie błotem. wy wszystko wkladacie do jednego worka. i zapamietajcie
      jedno mpk to nie to samo co ztm, poczytajcie o tym a dopiero pozniej
      wypowiadajcie sie na ten temat! chcenie zrobic europe, ale przypominam niema z
      czego !!!
      • Gość: do zirytowanej do zirytowanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 12:35
        żal mi cie.
        • Gość: xxx Re: do zirytowanej IP: *.westside.kielce.pl / *.westside.kielce.pl 27.05.06, 15:04
          biedna kobieto , no nic ... i tacy upośledzeni ludzie muszą żyć , a moze twój
          fagas albo tatuś pracuje jako kierowca i dla tego tak sie irytujesz :) ?
        • Gość: zirytowana Re: odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 23:27
          przeczytaj to jeszcze raz moze zrozumiesz
      • Gość: peether Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 14:28
        a czy Ty się aby na pewno dobrze czujesz?
        jechałaś kiedyś autobusem?
        • Gość: zirytowana Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 23:22
          chorzy na umysle biedacy ! spojrzcie na siebie. nikt z mojej rodziny nie
          pracuje w mpk, tylko przykro mi sie robi jak na was patrze kazdego dnia.
          • Gość: embe Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 11:19
            ludzie sa rozni i rozni podrozuja autobusami ale to kierowca jest
            na "sluzbie "i niestety albo stety musi zachowywac sie kulturalnie.
            A z tym kiepsko i to u wiekszosci kierowcow.Ale moze to wynika z ich niskiego
            wyksztalcenia?Wybaczcie im to prosci ludzie, a prosty czlowiek jak dostanie
            jakakolwiek wladze bardzo sie panoszy.pozdrawiam wszystkich podroznych.
            • Gość: emi Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:23
              pewnego dnia odbił mi sie żle bilet za 6 zł Grzeczniutko i cichutko podeszłam
              do kierowcy i poprosiłam aby mi ów bilet podpisał.Niestety szanowny Pan
              kierowca tak sie wydarł na mnie że omal nie wypadłam przez szybe.A zaraz za
              moimi plecami panowie z czerwonymi noskami bilecik do kontroli prosze, moje
              szczęcie że szanownemu panu kontrolerowi jego bilecik skasował sie tak samo bo
              manacik byłby że hej.W sumie dzięki temu częściej na rowerku pedałuję dla
              zdrowia również psychicznego. Pozdrawiam
          • Gość: misiop Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 30.05.06, 08:07
            Czytam sobie forum od czasu do czasu i musze ci powiedzieć że szanować KLIENTóW
            to sie dopiero zaczniecie uczyć. Bo klientem jest pasażer autobusu, pociągu,
            urzędu itp. Kierowca to powinien mieć przycisk otwierający drzwi po prawej
            stronie autobusu, tak żeby widział chodnik nie przez lusterko i zamykał drzwi
            jak wszyscy wsiądą. Zobaczy wtedy może że ktoś wsiada wolniej od innych.
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka