Gość: Pasazer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 20:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sd Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:52 firma ma przeciez klopoty finansowe niby a premie sobie daja ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuja Re:Na zbity pysk.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 14:14 .....powinien ten kierowca wylecieć. Takie przypadki są bowiem notoryczne w kieleckim MPK !!! Na miejsce tych chamów i buraków jest cała masa kulturalnych, młodych ludzi bez pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.westside.kielce.pl / *.westside.kielce.pl 27.05.06, 00:16 nie cwaniakuj cieciu , srasz w gacie , ciekawe co by było gdybyś tak przyciął kilku kolesi - dostał byś po mordzie i nauczył byś sie kultury , a starszego dziadka co tam strach sie bać nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryk Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.piekoszow.org / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 08:43 "ZMĘCZONY..."- spieszył się na partyjkę. To nie pierwszy przypadek naszych "kulturalnych" kierowców autobusów. Trzymają was tylko po to, żebyście mogli dotrwać do emerytury, a wam się w głowach przewraca. Ja chętnie odświeżyłbym wasze szeregi... Tylu jest chętnych na pracę, a pracują takie barany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zirytowana Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 23:25 ile ty masz lat chlopcze, spojrz na sposob swojej wypowiedzi! nie urodziles sie z kultura, ale jeszcze nic straconego zebys ja nabyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 08:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 10:43 ja sama niedawno byłam świadkiem jak 'uprzejmy' kierowca autobusu prawie przycioł w drzwiach straszą panią o lasce, i jeszcze się na kobiete wydarł że powinna wysiadać przednimi drzwiami. Brawo..... a to że kierowcy nagminnie palą w autobusie to juz inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyt Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 12:17 Większość kierowców ale nie tylko-ludzi zapomina w swojej pracy,że są po to aby ludziom służyć!Jak się bedzie tolerowało chamów i chamstwo w pracy to tak będzie!A wystarczy przykład z zachodu-skarga wylot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 11:54 to nie tylko barany ale chamy!!!niedawno jeden taki użył sobie na matce z wózkiem z dzieckiem a teraz na starszych ludziach . zwolnić i nic więcej nie ma do powiedzenia. a propo rewizorów , wysiadło takich 3(zakapiorów) w minionym tygodniu na zagnańskiej i tak bluzgali że uszy więdły. wyglądali na nie bardzo świeżych(?).wstyd żeby tacy kontrolowali ludzi.wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zirytowana Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 12:21 witam, czytałam wszystkie wasze opinie i stwierdzam,że to wy pasażerowie zachowujecie sie jak bydło i nieudacznicy. cokowiek się wydarzy zchowujecie się jakby to wam się działa najwieksza krzywda. przypominacie sobie co sie stalo pare lat temu, intryganci! ale chcialabym zauwazy ilu z was jezdzi komunikacja miejska! codziennie cale autobusy sa zaladowe pasazerami (co na marginesie tez wam sie nie podoba, bo nie macie gdzie usiasc !!!). zacznijcie on siebie. zacznijcie kasowac bilety, a dopiero co kolwiek wymagac, bo najwiekszymi wiesniakami i gburami jestescie wy. fakt jest taki, ze starsi ludzi powinni wysiadac przednimi drzwiam i siedziec na przednich siedzeniach, tam gdzie maja przeznaczone miejsca, bo kierowca nie ma oczu wszedzie i nie widzi jak ktos tam wlasnie przypomnial sobie, ze nalezy wysiasc, a pozniej jest placz i lamet. kierowca tez ma ustalone godziny pracy i na danym przystanku musi byc o ustalonej godzinie (byc moze wy o tym nie wiedziecie tylko lubicie sie nagadac), wiekszosc z was zazwyczaj stoi za szyba kierowcy i gada, ze spozni sie do pracy, wiec ruszcie wczesniej tylek z domu zamiast ogladac telenowele do konca i byc moze nie bedziecie mieli najwiekszych pretensji do kierowy, ze sie spozniacie. z innej strony, mowicie o rozlatujacych sie autobusach.....hahaha, jestescie smieszni ! bo cieszycie sie, ze pieniadze sa wydawane na glupi stadion czy piekna ulice na sienkiewicze, a brakowalo na wymiane taboru w mpk. urzad zostawil stare graty w firmie i kazal was obslugiwac(do ratusza miejcie pretensje). a co do kierowcow przestancie ich denerwowac chamskimi odzywkami to moze i oni beda milsi. bo zamiast pytac wy krzyczycie ! najwieksze pretensje maja mlode szczyle, ktorzy zachowuja sie jakby byli z buszu wyrwani (nie kasujacy biletu). o autobus wy powinniscie dbac bo to wy nim jezdzicie (napisy na siedzeniach), a kierowca ma za zadanie was dowiezc. a no wlasnie..... jeden czlowiek jest odpowiedzialny za was wszystkich. zacznijcie sie zachowywac jak przystalo na ludzi wsiadajac do autobusu, czy w miejcu publicznym, bo tak jak wy jestesciescie uprzejmi to inni beda wam tym samym odplacac. a poza tym kazdemu czlowiekowi zdarza sie chwila slabosci i zrozumcie to, a nie obrzucajcie błotem. wy wszystko wkladacie do jednego worka. i zapamietajcie jedno mpk to nie to samo co ztm, poczytajcie o tym a dopiero pozniej wypowiadajcie sie na ten temat! chcenie zrobic europe, ale przypominam niema z czego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zirytowanej do zirytowanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 12:35 żal mi cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: do zirytowanej IP: *.westside.kielce.pl / *.westside.kielce.pl 27.05.06, 15:04 biedna kobieto , no nic ... i tacy upośledzeni ludzie muszą żyć , a moze twój fagas albo tatuś pracuje jako kierowca i dla tego tak sie irytujesz :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zirytowana Re: odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 23:27 przeczytaj to jeszcze raz moze zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peether Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 14:28 a czy Ty się aby na pewno dobrze czujesz? jechałaś kiedyś autobusem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zirytowana Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 23:22 chorzy na umysle biedacy ! spojrzcie na siebie. nikt z mojej rodziny nie pracuje w mpk, tylko przykro mi sie robi jak na was patrze kazdego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embe Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 11:19 ludzie sa rozni i rozni podrozuja autobusami ale to kierowca jest na "sluzbie "i niestety albo stety musi zachowywac sie kulturalnie. A z tym kiepsko i to u wiekszosci kierowcow.Ale moze to wynika z ich niskiego wyksztalcenia?Wybaczcie im to prosci ludzie, a prosty czlowiek jak dostanie jakakolwiek wladze bardzo sie panoszy.pozdrawiam wszystkich podroznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:23 pewnego dnia odbił mi sie żle bilet za 6 zł Grzeczniutko i cichutko podeszłam do kierowcy i poprosiłam aby mi ów bilet podpisał.Niestety szanowny Pan kierowca tak sie wydarł na mnie że omal nie wypadłam przez szybe.A zaraz za moimi plecami panowie z czerwonymi noskami bilecik do kontroli prosze, moje szczęcie że szanownemu panu kontrolerowi jego bilecik skasował sie tak samo bo manacik byłby że hej.W sumie dzięki temu częściej na rowerku pedałuję dla zdrowia również psychicznego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiop Re: Kierowca MPK przeprasza pasażerów IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 30.05.06, 08:07 Czytam sobie forum od czasu do czasu i musze ci powiedzieć że szanować KLIENTóW to sie dopiero zaczniecie uczyć. Bo klientem jest pasażer autobusu, pociągu, urzędu itp. Kierowca to powinien mieć przycisk otwierający drzwi po prawej stronie autobusu, tak żeby widział chodnik nie przez lusterko i zamykał drzwi jak wszyscy wsiądą. Zobaczy wtedy może że ktoś wsiada wolniej od innych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś