Gość: Witka IP: *.starachowice.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 13:19 Czy ktos zna wyniki pracy Panstwowej Komisji Akredytacyjnej w AS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naiwniak Re: Komisja Akredytacyjna 19.01.03, 19:16 A w których konkretnie jednostkach Akademii Świętokrzyskiej była Państwowa Komisja Akredytacyjna? I kiedy? Prasa nic o tym nie pisała. Skąd to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Re: Komisja Akredytacyjna IP: 217.97.137.* 19.01.03, 23:24 W TVN nadawali coś o kontrolachi odpowiedzialności komisji oraz o cofnięciu wuefu w Rzeszowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Komisja Akredytacyjna to chyba lipa IP: 217.97.137.* 20.01.03, 23:24 kto pojmuje bo ja sie rozłożyłem www.men.waw.pl/pka/posiedz2.htm coś tam było w Rzeszowie wiadomosci.tvp.com.pl/rzeszow/1,200301162418.strona szukałem i nie znalazłem wiele więc uznaję, że mimo bandy urzedasów ta cała komisja to lipa, wygląda na narzędzie do wykańczania tych co nie z mieciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Uwaga zaklnę sobie ! IP: 217.97.137.* 20.01.03, 23:46 Tak sobie pomyślałem naukowcy to chyba u nich porzadnie coś się można dowiedziec a tu dupa blada! szukam, szukam a tu okazuje się , że strona Państwowej Komisji Akredytacyjnej jest na menisie (www.menis.gov.pl/) a tam co za rewelacja! jakaś uchwała o załaczniku bez załacznika, składy, życiorysy fotki i cmoki z Al Kwachem, nawet skład biura i ani jednego e-maila, ani jednego przejawu życia tej komisji, a podobno jeździ po kraju. Co oni robia, chleją do utraty przytomnosci czy jaki diabeł? Ja pierdolę takie udawanie, do dupy z tym sztafażem, chcę konkretów! Wyglada to na jakiś sabotaż albo kpinę o czym mało kto wie a chyba należałoby to rozdmuchać bo inaczej nas zjedza te wszystkie mnożące się darmozjady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski dla przypomnienia IP: 217.97.137.* 23.01.03, 10:34 Nikt jeszcze nie wie? nie szkodzi więc przypomnieć, niech wreszcie kupią sobie kompa i napiszą co widzieli Odpowiedz Link Zgłoś