Gość: krogulec IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 23:36 łubu dubu łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu - niech żyje nam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarzabek Re: MIŚ IP: 195.117.18.* 26.10.01, 08:27 Gość portalu: krogulec napisał(a): > łubu dubu łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu - niech żyje nam To spiewalem ja, Jarzabek. Trener drugiej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krogulec Re: MIŚ IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 13:10 pani kierowniczko takie jest odwieczne prawo natury - jak jest zima to musi być zimno, czy ja palę pani kierowniczko ja palę przez cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
newer wygląda na to, że.... 26.10.01, 13:42 ... jesteśmy świadkami narodzin nowej, świeckiej tradycji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtb Re: wygląda na to, że.... IP: *.kielce.uw.gov.pl 26.10.01, 13:56 i z innego filmu... jest Pan wolny ? Jestem ! \gość wsiada/ Gdzie ? Przecie mówił Pan ,że jest Pan wolny ! Jak wolna sobota to i wolny jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krogulec Re: wygląda na to, że.... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 15:54 stary ten text nie jest z Misia Odpowiedz Link Zgłoś
mik2 Re: wygląda na to, że.... 26.10.01, 16:14 Oczko się odkleiło... Temu Misiu. Panie majster. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Re: wygląda na to, że.... IP: *.acn.waw.pl 26.10.01, 19:07 Gość portalu: mtb napisał(a): > i z innego filmu... > jest Pan wolny ? > Jestem ! > \gość wsiada/ > Gdzie ? > Przecie mówił Pan ,że jest Pan wolny ! > Jak wolna sobota to i wolny jestem Brunet wieczorową porą, też Bareja Odpowiedz Link Zgłoś