Dodaj do ulubionych

...Dotyk...

07.05.06, 11:05
Mój chłopak, z którym jestem od niedawna chyba boi się dotknąć moich piersi... Ostatnio podczas naszych wariowanek całowal mnie , pięścil i calowal mój brzuch i ogolnie , ale nawet nie dotknął moich piersi.. w sumie nawet tego chcialam a tu nic.. już nie wiem czy sama powinnam wsadzić jego rękę pod moją bluzkę ..?? czy to raczej on powinien do tego dojsc. wiem ze moze to takie głupie pytanie, ale nie wiem dlaczego on nic nie zrobił wtedy. czy może on myśli ze ja bym tego nie chciala..?? nie rozumię ...
Obserwuj wątek
    • Gość: mexicana22 Re: ...Dotyk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:37
      a ile macie lat?14?16?

Saludos de Mexico
      • Gość: Nika Re: ...Dotyk... IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 07.05.06, 11:44
        może chłopak jest nieśmiały musisz mu uświadomić że może ich dotknąć.Może
        dostał kiedyś od jakiejś dziewczyny za to i nie chce popełnić drugi raz tedo
        błedu;)
      • btabu Re: ...Dotyk... 07.05.06, 11:48
        A nie mozesz przejac inicjatywy ? powiedziec mu o tym ? wstydzisz sie ? a on sie
        nie wstydzi ?
    • Gość: Marta Re: ...Dotyk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:45
      netti18 napisała:
      nie rozumię

To siegnij do slownika i ksiazki do polskiego, a zrozumiesz, ze pisze sie "nie
      rozumiem".
      a chlopaka rzuc - to gej, bo nie chce dotykac twoich piersi...

jakie te nastolatki sa glupie: jak chlopak za szybki - zle, jak za wolny - zle..
    • stodola2005 Re: ...Dotyk... 08.05.06, 09:45
      użyj do tego bitej smietany......wysmarój cycuszki....a on niech to liże....tylko bez ostrego gryzienia....
      • scarlett_kapusta Re: ...Dotyk... 10.05.06, 19:35
        stodola2005 napisał:

> użyj do tego bitej smietany......wysmarój cycuszki....a on niech to liże....tyl
        > ko bez ostrego gryzienia....

a dlaczego bez? ja lubie ;)
    • waldek1610 Pierwszy pocaunek 08.05.06, 09:50
      netti18 napisała:

> Mój chłopak, z którym jestem od niedawna chyba boi się dotknąć moich
      piersi...

Kazdy jest inny, my z moja zona na przyklad smiejemy sie zawsze z faktu ze ja
      gdy ja po raz pierwszy pocalowalem, to nie pocalowalem ja w usta tak jak to
      zwykle bywa, tylko wlasnie .... w piersi :)

• Gość: kali Re: Pierwszy pocaunek IP: *.ztpnet.pl 08.05.06, 10:17
        Rozczarowales mnie. Myslalem, ze pierwszy pocalunek byl w cipke. ;)
        • waldek1610 Re: Pierwszy pocaunek 08.05.06, 10:30
          Na pewno nie rozczaruje Cie, gdy powiem ze zwykle spedzami pomiedzy jej udami
          10 krotnie wiecej czasu niz w jakiejkolwiek innej pozycji...
          • agatka_to_ja Re: Pierwszy pocaunek 08.05.06, 10:41
            nie rozczarujesz, ale zanudzisz na smierc tymi opowiesciami o udach.. opowiedz
            jeszcze o wywalaniu dupska na stole i oszczanych gaciach... moze sie niektorym
            utrwali...
            • waldek1610 Re: Pierwszy pocaunek 08.05.06, 10:45
              a co Twoim zdaniem jest pasjonujace? Moralizowanie innych, urzywajac jezyka
              ulicy...co jest twoja specjalnoscia? :)
              • agatka_to_ja Re: Pierwszy pocaunek 08.05.06, 10:57
                blebleble.. jak zwykle gadasz swoje glupoty...
                • waldek1610 Re: Pierwszy pocaunek 08.05.06, 12:57
                  slabiutko Agatka, jednak wiesz ze to prawda :)
                  • agatka_to_ja Re: Pierwszy pocaunek 08.05.06, 13:00
                    ty tez wiesz, ze to prawda, ze jestes nudny do wyrzygania, ze ciagle gadasz o
                    tym samym i w tym samym mieczakowatym i bezmyślnym stylu.
                    • Gość: kali Re: Pierwszy pocaunek IP: *.ztpnet.pl 08.05.06, 17:34
                      > ty tez wiesz, ze to prawda, ze jestes nudny do wyrzygania, ze ciagle gadasz o
                      > tym samym

Podobnie jak Ty.
                      • bluefoto Re: Pierwszy pocaunek 08.05.06, 17:49
                        Może skończcie tą absurdalną wymianę kolokwializmów i zajmijcie się tematem
                        postu co ?? Ja uważam że musisz powiedzieć albo dać do zrozumienia chłopakowi
                        że lubisz jak on Cię dotyka. Poprowadź jego rękę tam gdzie trzeba a na pewno
                        załapie =] Powodzenia i pozdrawiam =]
                        • Gość: kali Re: Pierwszy pocaunek IP: *.ztpnet.pl 08.05.06, 17:59
                          A ja mysle, ze powinna mu wskoczyc kroczem na glowe.
    • doorciaa Re: ...Dotyk... 09.05.06, 15:42
      zazdroszcze tobie..ja mam bardzo plaskie piersi..jesli w ogole tak mozna nazwac
      to cos co otacza moje sutki..i najzwyczajniej wstydze sie
      moich "piersi"..dlatego bardzo krepuje mnie mysl ze moj chlopak usilnie
      ostatnimi czasy probuje sie do nich dobrac..=(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka